Dodaj do ulubionych

"Młode wilki" biorą komisariaty

07.12.06, 16:42
Typowy tekst propagandowy. Oczywiście tym nowym życze samych sukcesów. Ale po
kilku miesiącach nie mozna opowiadać że już są efekty, bo takie bedą po roku
czy nawet dwóch a takie trwałe conajmniej trzech. Bo trzeba pamiętać że jak
spada przestepczośc, to potem będzie rosła. Gdyby tylko spadała przy każdej
zmienie ekipy, to teraz była by już "na minusie". Dzinnikarze przed
napisaniem takiego "chwalczego" tekstu powinni pogrzebać w archiwach - gdy
tych poprzednich powoływano, też tak samo pisano.

www.rdomin.com/
Obserwuj wątek
    • dociek Re: "Młode wilki" biorą komisariaty 07.12.06, 18:20
      Przy okazji, te właściwe, filmowe "młode wilki", czy to nie byli przypadkiem
      młodzieżowi przestępcy, co?

Wg opisu filmu:
      "Biedrona", "Cichy" i "Cobra" to dziewiętnastoletni młodzieńcy, którzy mają
      wszystko, lecz chcą jeszcze więcej. Są przemytnikami pracującymi
      dla "Czarnego" - szefa szczecińskiego gangu przemytników.
      • winci Re: "Młode wilki" biorą komisariaty 07.12.06, 21:58
        Szanowni Panstwo
        to jak narazie tylko działanie na zasadzie zmian zeby społeczeństwo widziało ze
        się coś robi ... tak naprawde często jest tak ze na dany radiowóz na
        komisariacie jest tylko 150 litrów paliwa na cały miesiąc ...ha ha ha i co z
        tym zrobic ?? brakuje ludzi ... ludzi i jeszcze raz ludzi i forsy na ich
        pensje ... dopóki to sie nie zmieni to nie będzie bezpieczniej bez względu na
        zmiany na stanowiskach kierowniczych
        a tak przy okazji zerknijcie na dzisiejszy artykuł dot. zatrzymanych 44
        policjantów w Grójcu i okolicach za kombinowanie ze statystyką polecam!!!!!!
    • Gość: cx Re: "Młode wilki" biorą komisariaty IP: *.pronet.lublin.pl 07.12.06, 21:09
      40-latkowie? no to pierwszej młodości oni nie są.
    • Gość: jacek Re: "Młode wilki" biorą komisariaty IP: *.003.vip-net.pl 07.12.06, 21:46
      dobry tekst myślę że w lubelskiej policji jest coraz lepiej oczywiście nie
      wszystko od razu, ale na pewno bardzo rzadko teraz zdarzają się wpadki
      mundurowym, tym razem wyręczaja ich politycy
    • Gość: xyz A kiedy KWP? IP: 195.164.254.* 08.12.06, 07:52
      A może by tak trochę więcej świeżej krwi w KWP?
    • Gość: Poliński J. Re: "Młode wilki" biorą komisariaty IP: 212.106.17.* 09.12.06, 13:24
      Zastanawiam się od paru dni po co jest policja.Dzwonimy na komisariat,składamy
      skargi osobiście..a jedyna droga dojazdowa do naszego bloku dla karetek jest
      ciągle zastawiona przez samochody kumpli dzielnicowego(tak mówią).Kierowcy
      karetek bywają w tej okolicy dość często niestety,(osiedle się starzeje,przybywa
      chorych,ale ludzi grubiańskich przybywa szybciej)i mówią,że bezczelnośc tych co
      zastawiają dojazd jest tak wielka,że nawet nie można z nimi dyskutować.To jedna
      sprawa;druga to porządek na osiedlu(Chopina).Administracja przed laty bezczelnie
      zbudowała tzw.plac zabaw ludziom pod balkonami.Da się wytrzymać krzyki
      dzieciaków,niestety trudno strawić qu..anie młodzieży z gim.Paderewskiego czy
      nocne biesiady osiedlowych bezmózgów. Po wczorajszej nocy na placu zostało
      kilkadziesiąt butelek po piwie,reklamówek ze śmieciami, a śmierdzi moczem jak w
      XIX wiecznej latrynie miejskiej.I to wszystko działo się kilkadziesiąt metrów od
      komisariatu.Policja słuzy do czapkowania rydzykowatym, wożenia ich i swoich
      czytaj dornowych notabli-naczelników.To wszystko pozory ta cała ich walka z
      chuligaństwem.Młode wilki są ale chyba z nadania tych właśnie wielkich
      komendantów ktorzy przede wszystkim pamiętają komu zawdzęczają stanowiska.Szary
      motłoch ich najmniej obchodzi.Amen!
      • Gość: karol Re: "Młode wilki" biorą komisariaty IP: *.tpnet.pl 09.12.06, 15:22
        to policjanci pozostawiali te butelki po sobie, panie Poliński?
        • Gość: Poliński Re: "Młode wilki" biorą komisariaty IP: 212.106.20.* 09.12.06, 20:38
          ..ale policjanci są od tego żeby za żaśmiecanie miasta-osiedla,zakłoćanie
          porządku ....wlepiać mandaty.Pan zaprezentował pogląd dzielnicowego.Jak najdalej
          od miejsc gdzie rządzi męt i łobuz.
    • Gość: Wkurzony O policjantach wiem jedno: IP: *.chello.pl 09.12.06, 21:59
      A w szczególności o tych z Różanej na Czubach.
      Nie reagują na zgłoszenie.Mówią:"dobrze, wysyłam patrol" i na tym się kończy.
      Smutne i zarazem wkurzające.
      I jak tu mieć szacunek do policji i ich pracy,jeśli na Czubach dają przykład
      nieróbstwa,lenistwa,a podobno od sierpnia jest ich aż 13.
      • Gość: mario Re: O policjantach wiem jedno: IP: *.tpnet.pl 10.12.06, 10:06
        Jeżeli tak było, to wyślij mejlem skargę. www.policja.lublin.pl.
        Ja tez kiedyś dzwoniłem i czekałem na radiowóz. Bardzoo długo. Kiedy
        zadzwponiłewm z pretensjami na 997,to dyzurny mi podziękowałza sygnał,bo
        zatrzymali trzech złodziei. A radiowozu nie widziałem, bopodjechali
        nieoznakowanym. Trochę mibyło głupio
        • Gość: Wkurzony Re: O policjantach wiem jedno: IP: *.chello.pl 10.12.06, 11:16
          Ja czekałem nikogo nie było.
          Niestety spotykam się coraz częściej z "nicnierobieniem".
          Przykład:
          kolega pojechał do Tesco,szukał dlugo miejsca na parkingu,było tylko kilka
          wolnych dla inwalidów, ale tam nie chciał stawać.W końcu zaparkował kawałek
          dalej.Idzie do sklepu,obok mija miejsca dla inwalidów i w tym czasie parkuje tam
          jakiś młody chłopak z dziewczyną samochodem terenowym. Na przeciwko Transitem
          stoi policja. Kolega podchodzi i pyta się policjantów czy zareagują, gdyż
          przyjedzie inwalida i nie będzie dla niego miejsca. Policjant powiedział
          "oczywiście" i zakręcił szybę w samochodzie. Na tym skończyła się interwencja
          policji.
          I co o tym myśleć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka