duckbaster 11.01.07, 16:37 czy jest w lublinie ul.Niepodleglosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazalogowana Re: ul niepodleglosci IP: *.it-net.pl 11.01.07, 20:01 Jest, ale na Kalinowszczyźnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadafi123 Re: ul niepodleglosci 11.01.07, 20:24 niestety, Kalina kończy się na Al. Andersa, dalej jest Ponikwoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: ul niepodleglosci IP: *.it-net.pl 11.01.07, 20:54 Żyłam w błędym przekonaniu ? Popatrzylam w Wikipedii, chyba oboje mamy rację :) Osiedle Niepodległości - osiedle w Lublinie w północnej części miasta, położone pomiędzy Kalinowszczyzną a Ponikwodą. Odpowiedz Link Zgłoś
kadafi123 Re: ul niepodleglosci 11.01.07, 22:25 Sprawdziłem na www UM i ul. Niepodległości jest na pewnym odcinku graniczna między Ponikwodą a Kaliną (od Koryznowej do Kasztanowej) a potem jest już na Kalinie. Obaj więc mamy rację, ale ciekawsze jest to, że przy okazji dowiedziałem, się że mieszkam w innej dzielnicy niż sądziłem (a byłem przekonany że Kalina kończy się na Andersa) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: ul niepodleglosci IP: *.it-net.pl 12.01.07, 11:41 Kadafi, obydwoje mamy rację, OBYDWOJE, jako ze jestem kobietą (wprawdzie Kopernik też byla kobietą, ale ja raczej jak Skłodowska). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: ul niepodleglosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:41 Jestt w Lublinie aka ulica. Aby dowiedzieć się więcej-wejdzna jakiś internetowy plam miasta i tam się wszystkiego dowiesz.Taką interaktywną mapę łatwo odnaleźć w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
komarek_komarek Re: ul niepodleglosci 12.01.07, 10:24 duckbaster napisał: > czy jest w lublinie ul.Niepodleglosci sprawdź: www.radomek.pl/viewpage.php?page_id=100 Odpowiedz Link Zgłoś