Gość: gosc IP: *.cable.mindspring.com 18.07.04, 05:08 CZY ZAUWAZYLISCIE DZIWNE RZECZY W AMERYCE? KOLEZANKI PRACA: -"SIEDZI" Z KOTEM U PEWNEJ RODZINY NA MANHATTANIE (ZEBY KOT NIE BYL SAM) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: AMERYKA ! DZIWNY KRAJ IP: *.toya.net.pl 18.07.04, 06:55 ja też mam kota na punkcie kota i nie zostawiam go samego w domu gdy wyjeżdzam i nie uważam tego za dziwną rzecz za którą trzeba gonić aż do ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: AMERYKA ! DZIWNY KRAJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 10:45 czesc,a co sie dzieje w Polsce,w kazdym kraju cos jest nie tak .a ze Ci ludzie chcieli zatrudnic twoja przyjaciolke to niech sie cieszy z takiej pracy.to zalezy czy ja lubi..no ale tacy sa juz ludzie na tym swiecie :))),pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: AMERYKA ! DZIWNY KRAJ 18.07.04, 15:24 Gość portalu: sylwek napisał(a): > czesc,a co sie dzieje w Polsce,w kazdym kraju cos jest nie tak .a ze Ci ludzie > chcieli zatrudnic twoja przyjaciolke to niech sie cieszy z takiej pracy.to > zalezy czy ja lubi..no ale tacy sa juz ludzie na tym swiecie :))),pozdrawiam co tam koty, zaskocze was rowniez psy sie pilnuje! to nieslychane!!! co za dziwni ludzie, w normalnym kraju jak polska, wyjezdza sie na tydzien, a po powrocie male sprzatanko obsranego mieszkania, i voila! a jakie oszczednosci! ameryka jest dziwna, wiecej, same dziwaki tu zyjom Odpowiedz Link Zgłoś