alicjakus1 22.03.06, 21:11 boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym. potrzebuje dobrego ortopedy w warszawie. jak znacie jakichś to napiszcie pilnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_borsuk Re: ortopeda ?? 23.03.06, 03:46 alicjakus1 napisała: > boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym. potrzebuje dobrego ortopedy w > warszawie. jak znacie jakichś to napiszcie pilnie. moze cie przewialo? Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: ortopeda ?? 23.03.06, 08:24 > moze cie przewialo? A może przemarzła? R Odpowiedz Link Zgłoś
alicjakus1 Re: ortopeda ?? 23.03.06, 21:33 nie, przy wyjmowaniu dziecka z wanny nie mogłam sie wyprostować i od tamtej pory boli mnie przy podnoszeniu czegokolwiek z podłogi czuje ból w plecach Odpowiedz Link Zgłoś
zoraz Re: ortopeda ?? 24.03.06, 11:21 fizjoterapeuta powiedzial mi, ze "przewianie" jest tylko kropla przelewająca czarę, wcześniej miejsce "przewiania" musi być przez nas zaniedbane. Znaczy to tyle, że jeżeli coś "strzykło" to nie bez powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś