tulipanymajowe 12.03.07, 16:03 Mam pytanie czy wiecie może jakie beda sklepy otwarte w Plazie tzn. szukam pracy i może wiecie o rekrutacji do takowych sklepów. Wiem ze bedzie H&M ale co więcej. Podzielcie sie informacją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Plaza w Lublinie 12.03.07, 16:54 Kup sobie poniedziałkową wyborczą. W dodatku praca jest duzo ogloszen do pracy w Plazie www.plazacenters.pl/obiekt.php?id=lublin tam znajdziesz e-mail, na który możesz wysłac takie zapytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vs Re: Plaza w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 12.03.07, 17:45 Dziś np jest ogłoszenie o pracy w sklepie jubilerskim "Kruk" który ma się miescic w Plazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Plaza w Lublinie IP: *.szwajcarska.pl 12.03.07, 18:17 Już dawno były ogłoszenia w sprawie pracy w największych sklepach, które mają być w Plazie - H&M, Promod, Camaeui i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Plaza w Lublinie IP: *.lublin.enterpol.pl 12.03.07, 22:10 reserved, cubus, c&a, boss,, tyle pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: Plaza w Lublinie IP: *.szwajcarska.pl 12.03.07, 22:12 A nie wiecie czy ma być Sephora? Bo jakiś kosmetyczny to będzie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Plaza w Lublinie 13.03.07, 19:36 Nie wiem co z sephorą. Prawdopodobnie będzie Rossmann (prowadzą nabór do nowego sklepu. Będzie na pewno Cinema City (8 sal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Plaza w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 13.03.07, 20:49 Tę listę już kiedyś wklejałem, ale pofatyguję się raz jeszcze :). Oto, co znajdziemy w Lublin Plaza: 5-10-15, Akademia Berendowicz, Aldo, Apart, Balcan Restaurant, Bata, Benetton, Boss, Bytom, Cafe Club, Cafe Vanilla, Camaieu, Carry (864 m2), CCC, Coffee Heaven, Converse, Danija, Deni Cler, Diverse, Empik, Esprit, Fantasy Park (kręgielnia, bilard, gry komputerowe, kafejka internetowa i dyskoteka), Gatta, Germanos, Grycan, H&M (1966 m2), Hexeline (107 m2), In Medio, Kantor, Komputronik, La Senza, La Vantil, Levi's, Mango, Mexx, MK Cafe, Monnari, MORE, Mpunkt, Mustang, Nine West, Nivena, North Fish, Orange, Orsay (182 m2), Pizza Dominum, Planet Outdoor, Prima Moda, Promod, Redstar, Reebok, Reserved, Rossmann, Royal Collection (634 m2), Ryłko, Sephora, Sphinks, Smith's, Smyk, Sunset Suits, Świat Spinek, Vero Moda, Vision Express, Vip Collection, Wallis, Willsoor, Wittchen, W.Kruk, Wrangler, YES , Zara, Zibi (prawdopodobnie: C&A, Cubus, River Island, RTV Euro AGD), supermarket Stokrotka, multikino Cinema City (8 sal) i inne + (II etap) powierzchnie biurowe i hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wixen Re: Plaza w Lublinie IP: *.telprojekt.pl 13.03.07, 23:30 Słyszałam że C&A nie bedzie. A SZKODA. bo zajefajny sklep!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Plaza w Lublinie 19.03.07, 19:54 Jasne. Na zachodzie sklep z największymi szmatami, ale dla Polaków świetny... Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Plaza w Lublinie 15.03.07, 18:39 Gość portalu: ktoś napisał(a): Świat Spinek, Przeczytałem "Świat slipek" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Plaza w Lublinie IP: 195.136.30.* 14.03.07, 12:43 A ktoś wie kiedy ma być w końcu otwarcie Plazy? Bo wiem, że miało być w kwietniu tego roku, ale jak sie tamtędy jedzie, to jakos mi to nie wygląda na rychłe otwarcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: Plaza w Lublinie IP: *.szwajcarska.pl 14.03.07, 19:06 Wcale nie miało być w kwietniu, tylko w maju ale teraz już ponoć w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Plaza w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 14.03.07, 20:23 Oficjalny termin to 25. maja- o żadnej zmianie nie słyszałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Plaza w Lublinie 14.03.07, 23:38 A ZIBI prawdopodobnie będzie już pod nazwą TIMELINE Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Plaza w Lublinie 19.03.07, 19:58 Ehh a ja słyszałam, że otwarcie już w marcu i tak się cieszylam... Ale faktycznie się nie zapowiada, jak się przejeżdża Lipową nie widać postępów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeetam Re: Plaza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:29 A we wszystkich tych sklepach asortyment pod klientelę lubelską... albo pod gust i umiejętności lubelskich handlowców. W Warszawie zupełnie inny styl, chociaż nazwa sklepu ta sama. I ciągle najlepiej tam się ubierać - pomijam już nawet problem promocyjnych cen, kiedy sezon, czy kolekcja się kończy. W ten piękny sposób W-wa ma pewną klientelę z Lublina. Zwłaszcza, że teraz kiedy można w Lublinie na dworcu wsiąść w pociąg i wysiąść na dworcu centralnym 100 metrów od warszawskich Złotych Tarasów... Nawet w korkach na słynnej trasie W-wa-Lublin nie trzeba tracić nerwów. Nie wiem czy ciuchy w lubelskiej Plaza odwiodą kogokolwiek od wariantu warszawskiego. Co do sprzedawanych w Lublinie marnych i specyficznych w stylu łachów - można się pocieszać, że międzynarodowe marki sprzedają na zachodzie w swoich sklepach co innego a w Warszawie co innego. Ot, los prowincjuszy...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Plaza w Lublinie 15.03.07, 13:50 Ale co ty p... dziewczyno za bzdury? Będzie to samo co wszędzie a nie inne szmaty w Wawie a inne w Lublinie. Jeździłam do Wawy i do Krakowa i odkąd w końcu w Lublinie powstały jakieś sensowne firmy z extra promocjami, np. Vero Moda czy Teily Weijl albo Reserved to nie widzę, żeby w Wawie było co innego niż u nas, jest to samo. I promocje też extra, prawdziwe promocje 70% albo nawet 80% Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Plaza w Lublinie 19.03.07, 19:57 Zgadzam się. Są nawet lepsze promocje od tych w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Plaza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:42 LEPSZE PRMOCJE OD TYCH W WARSZAWIE?DZIEWCZYNO NIE ZARTUJ!MIESZKALAM W CZASIE STUDIOW W WWIE A POCHODZE Z LUBLINA-WIEC MAM POROWNANIE Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Plaza w Lublinie 19.03.07, 19:56 Wszystkie sklepy, które będą w Lublin Plaza to sieciówki. Niby jak ma być inny asortyment? Byłam w weekend w Warszawie. W tych sklepach co i u nas są asortyment ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K Re: Plaza w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:41 POPIERAM.MIESZAKALAM W WWIE 5 LAT I NP GALERIA MOKTOW- SKLEP MANGO- MA INNY TOWAR-LEPSZY NIZ ARKADIA.TO SAMO W ZARZE-NA MARSZALKOWSKIEJ CO INNEGO W TARASACH CO INNEGO<CZESC RZECZY OCZYWISCIE SIE POWTARZA,ALE BUTYY CZY ELEGANCKIE JEDWABNE SUKIENKI NIE>.TOWAR ZAMAWIA SIE POD KLIENTELE.MOKOTOW NAJBARDZIEJ PRESTIZOWY I NAJBOGARTSZY TO I TOWAR INNY NIZ NA PRADZE<N.P. C.H. WARSZAWA WILENSKA>WATPIE ZEBY W LUBLINIE BYLY TAKIE AWANGARDOVE RZECZY JAK W STOLICY.NAWET JAK POCZTAKOWO ZALEJA NAS TAKIM TOWREM TO JAK WYCZUJA ZE NIE MA POPYTU<U NAS STYL PROWINCJONALNY KROLUJE NA ULICACH:(>,ZMIENIA ZAOPATRZENIE.FAJNIE ZE BEDZIE LA SENZA-PRZYNJAMNIEJ JEDEN SKLPEP GDZIE MOZNA KUPIC LADNA PIDZAMKE I NIE WYGLADAC W NIEJ POKRACZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor lublin Re: Plaza w Lublinie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 17.03.07, 01:00 25 maja w cinema city w polazie beda tlumy bo jest tego dnia i otwarcie i premiera piratow z karaibow 3 ale beda tlumy ludzi wkoncu obejrze dobry film w ludzkich warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Plaza w Lublinie 20.03.07, 11:19 Gość portalu: motor lublin napisał(a): > 25 maja w cinema city w polazie beda tlumy bo jest tego dnia i otwarcie i > premiera piratow z karaibow 3 ale beda tlumy ludzi wkoncu obejrze dobry film w > ludzkich warunkach Dobry film? Polemizowałbym :) (mam na myśli Piratów z Karaibów) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Plaza w Lublinie 20.03.07, 13:54 pep-per napisał: > Gość portalu: motor lublin napisał(a): > > > 25 maja w cinema city w polazie beda tlumy bo jest tego dnia i otwarcie i > > premiera piratow z karaibow 3 ale beda tlumy ludzi wkoncu obejrze dobry f > ilm w > > ludzkich warunkach > > Dobry film? Polemizowałbym :) (mam na myśli Piratów z Karaibów) :) Zgadzam się. Już 2 była do bani, aż boję się pomyśleć o 3... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor lublin Re: Plaza w Lublinie IP: *.range86-141.btcentralplus.com 20.03.07, 21:49 a ja nie bede polemizowal jednym sie podobal drugim nie jedno jest pewne zebral do kin naprawde ogromna liczbe widzow a to cos znaczy moze ni9e jest ambitne kino bergmanowskie ale mi przypadl do gustu lubie tego rodzaju morskie przygodowki Odpowiedz Link Zgłoś