Dodaj do ulubionych

Małkowski: Jestem jak saper

23.04.11, 18:18
Małkowski proszę Cię odejdź z Kielc ... Jakie 10 strzałów? Dobre. Ty jeden strzał bronisz,a 10 przepuszczasz w tym 9 "baboli". Dzisiaj z Ruchem to potwierdziłeś. Cieńki jesteś przestrasznie. Nie mamy bramkarza !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Atomek Re: Małkowski: Jestem jak saper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 21:24
      debilowata uwaga
      • matuzalem.1 Re: Małkowski: Jestem jak saper 25.04.11, 11:30
        Gość portalu: Atomek napisał(a):

> debilowata uwaga
        debi to ty jesteś
    • Gość: mnb Re: Małkowski: Jestem jak saper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 16:52
      Małkowski to świetny bramkarz, a jak nie idzie gra zespołowi to zawsze zrzuca się winę na bramkarza... gol w Chorzowie nie powinien być, Zbyszek 2 razy bronił, a za 3 razem powinien wybić piłkę obrońca. Mecze z Cracovią czy inne tej wiosny to też wina całego zespołu, gdyż Korona nie strzelała bramek, a traciła wiele i to bynajmniej nie przez Małkowskiego. Rok temu był w reprezentacyjnej formie, świetnie bronił poprzedniej wiosny np. Wisła-Korona 0:1, gdzie po tym meczu powiedziałem sobie, że Zbyszek pozbawił Wisłę mistrzostwa i tak też się stało
    • Gość: janek Re: Małkowski: Jestem jak saper IP: *.toya.net.pl 24.04.11, 21:50
      matuzalem.1 napisał:

> Małkowski proszę Cię odejdź z Kielc ... Jakie 10 strzałów? Dobre. Ty jeden strz
      > ał bronisz,a 10 przepuszczasz w tym 9 "baboli". Dzisiaj z Ruchem to potwierdził
      > eś. Cieńki jesteś przestrasznie. Nie mamy bramkarza !!!

Nie chodź na mecze - nikt po takim kibicu płakał nie będzie.
      • matuzalem.1 Re: Małkowski: Jestem jak saper 25.04.11, 11:29
        A kto ci pwiedział,że ja kibic jestem. Spadaj ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka