Dodaj do ulubionych

Praca w PCM

19.03.07, 22:36
Chciałabym się dowiedzieć od OSÓB PRACUJĄCYCH TAM jak wygląda rekrutacja i
praca tam?
Od razu zaznaczam, że przeczytałam cały wątek dot. PCM na tym forum i nie
znalazłam odp. na moje pyt. Nie interesują mnie wypowiedzi osób nie
pracujących tam i nie mających zielonego pojęcia o pracy w tej firmie ani
wypowiedzi o wyzysku itp.
Obserwuj wątek
    • kocicca73 Re: Praca w PCM 19.03.07, 22:57
      up up :)
    • Gość: byly_pracownik Re: Praca w PCM IP: *.resetnet.pl 20.03.07, 06:43
      a ja bym sie chcial dowiedziec czy jestes blondynką bo wszystko na to
      wskazuje:))
      • aska275 Re: Praca w PCM 20.03.07, 11:30
        A ty jesteś debilem, który robi śmietnik na forum i myśli, że jest zabawny.
        • Gość: Rudix81 Re: Praca w PCM IP: *.chello.pl 10.04.07, 14:38
          to oznacza ze nic sie nie dowiem o tej firmie?
          • Gość: były pracownik Re: Praca w PCM IP: *.chello.pl 04.05.07, 20:44
            hej ja tam pracowałam przez kilka ładnych lat, dodam nie na słuchawkach, i co?
            dużo pracy, stresu, biegania i co w zamian mam....nic...nigdy nie usłyszałam
            ..dziękuję, wspaniale,proszę.. Sama krytyka. Firma nie docenia pracowników, ich
            poniesionego wkładu i wysiłku w pracę. I co za tym idzie marnie płaci!... bo
            nikt Ci nie da tyle, ile ja Ci mogę obiecać- oto motto według, którego działa.
            Poszukaj firmy, która doceni Twoje starania!!!! I jest nieprofesionalna. JA tak
            zrobiłam. Zbyt długo tam siedziałam. NIE polecam!!!!!!!
            • Gość: ktos Re: Praca w PCM IP: *.resetnet.pl 05.05.07, 09:18
              w pcmie sie podpisuje aneksy do umowy ze kazdy nowy zobowiazuje sie
              przepracowac w tym obozie pracy 500godzin bo jak nie to placi oplate karną.
              to juz samo mowi za siebie.
              zaczyna im brakowac jeleni do pracy hehe a jeszcze nie tak dawno tacy pewni
              siebie chodzili ci keirownocy...w tym roku pozegnamy z lbn pcm z wielkim
              hukiem :)
              • Gość: były pracownik Re: Praca w PCM IP: *.chello.pl 07.05.07, 21:07
                tak to prawda podpisuje się coś takiego jak "umowa szkoleniowa "nie
                przepracujesz płacisz .....
                więc czytajcie dokładnie co podpisujecie albo bądźcie sprytni bo to co napisane
                nie zawsze może być wygzekwowane od Was nie dajcie się nabrać:)
                • Gość: Penetrator Re: Praca w PCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:40
                  A na co ty liczysz ?
                  Dziś za wszystko trzeba placić. Nic nie ma za darmo.
                  Z pewnoscia wiesz, że w wielu firmach jest pełna opłata lub dopłata np. za
                  szkolenia, w tym specjalistyczne, językowe.
                  Jest taka zasada: jak nie zapłacisz to tego nie docenisz.
                  Podam konkretny przykład: Jak firma pyta kto chce chodzic na szkolenia jezykowe
                  zgłasza sie prawie każdy. Jak szkolenia sa darmowe, to uczęszcza w nich mniej
                  niz połowa a zdaja egazminy jeszcze mniej osób. Jak ktos dopłaca z własnej
                  kieszeni, to znajduje czas na własne doszkalanie i przykłada sie do egzaminów.
                  Sam wyciągnij wnioski, która metoda jest lepsza.
                  Wracajac do PCM jak domyslam się, za udział w szkoleniach jeszcze nikt nie
                  płaci.
                  A moze szkoda. Moze warto by wprowadzić taką zasadę. Może wówczas wszyscy
                  podchodziliby do pracy z nalezytym zaangażowaniem i docenieniem zaangażowania
                  innych.
                  Chodzi mi tu głównie o tych, którzy "skaczą z firmy do firmy" licząc, że
                  wszyscy mają wobec nich tylko obowiązki za wyjatkiem ich samych.
                  • Gość: ktos Re: Praca w PCM IP: *.resetnet.pl 09.05.07, 07:55
                    a kto niby prowadzi te szkolenie w pcmie? hahah
                    "wykwalifikowana kadra" która składa się ze studencików z wawy ktorzy
                    przyjechali do lbn i rzną kozaków , brak im kultury a co dopiero mowic o
                    profesjonalizmie , no ale jaka firma tacy pracownicy :)
                    • Gość: W imieniu Klientów Re: Praca w PCM IP: 82.177.10.* 09.05.07, 12:28
                      Jak wiem firma jest b. dobra, uznana na rynku, z prestiżem i licznymi
                      nagrodami. Pracownicy również szanowani, zawsze mozna na nich liczyć i polegać.
                      A ty zazdrościsz ?
    • eurofabrika Re: Praca w PCM 10.04.07, 16:29
      A ja wiem , ale nie powiem . ha, ha, ha, Film Killer jest super !!!

Pozdrawiam
      Ania z Poznania

A po wiosnie bedzie lato.
      www.vipmann.com
      • ewelline Re: Praca w PCM 10.04.07, 22:56
        O Boże, co za idiotka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka