Gość: Potek IP: *.mofnet.gov.pl 07.10.08, 14:57 Proszę o opisanie różnych konkurencji organizowanych na zlotach Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablo-se Re: Zloty 07.10.08, 15:39 Oj coś czuję, że nie masz zbyt wielkiego doświadczenia wyniesionego ze zlotów. Otóż jest tego trochę. NA MOTORZE wolna jazda parami, toczenie beczki motocyklem, przewiezienie jajka na łyżce w czasie slalomu, gryzienie zawieszonej kiełbasy (gryzie kierowca lub pasażer), palenie gumy, itp.. BEZ MOTORU: Drużynowe lub jednoosobowe konkurencje- przeciąganie liny, picie piwa na czas, rzut silnikiem, biegi w parach z powiązanymi nogami, mokry podkoszulek,kręcenie sie w kółko z użyciem kija po czym dotarcie do wyznaczonego miejsca, zapasy w błocie lub najdłuższy ślizg. Ilość konkurencji i jakie akurat są na zlocie zależy od pomysłowości organizatorów i liczebności zlotowiczów. Byłem kiedyś na takiej imprezie gdzie jako konkurencje była jazda kładem na czas to samo na poduszkowcu i na enduro, strzelanie plus parę innych konkurencji które dało końcowy wynik. Na bank jeszcze jest wiele innych konkurencji których nie nadmieniłem a zależą od pomysłowości i od tego na co się odważą potencjalni zlotowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Zloty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 07:12 I jeszcze striptiz obowiązkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: Zloty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:29 normalna ósemka jak na placu w ilości dowolnej (w zasadzie tak jak na egzaminie ) tyle tylko ze na stojąco bo na kanapie za pomocą tasmy albo siatki do mocowania kasku leży 30 jaj kurzych. :))) zrób ósemki i usiądź w jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potek Re: Zloty IP: *.mofnet.gov.pl 08.10.08, 19:19 Jako takie doświadczenie mam bo w nikturych brałem udział, ale co roku organizujemy rozpoczęcie i zakończenie sezonu(www.moto- twierdza.pl) i zawsze coś nowego jest mile widziane oprócz już utartych punktów programowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Zloty IP: *.aster.pl 08.10.08, 19:58 "goła baba" to atrakcja która rozrusza każdy zlot w najgorszą pogodę! sprawdzone! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nik-kodem Re: Zloty 08.10.08, 21:04 Gość portalu: siekiera77 napisał(a): > "goła baba" to atrakcja > która rozrusza każdy zlot > w najgorszą pogodę! > sprawdzone! ;-) Siekiera dobrze gada,dać mu piwa !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Re: Zloty IP: *.chello.pl 09.10.08, 08:45 Warto eliminować chore z nienawiści jednostki ze społeczeństwa a przynajmniej utrudniać im życie. Wierzę Nik-kodem że jesteś normalnym, fajnym człowiekiem i nie akceptujesz znęcania się nad ludźmi. Siekiera77 poniża i upadla na forum od wielu lat i każde słowo poparcia które otrzymuje, to pożywka dla jego dalszej działalności. Zostało tylko parę osób,które odpowiadają na jego posty i mam nadzieję że w dobrej komitywie z nim pozostaną tylko jemu podobni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Zloty IP: *.aster.pl 09.10.08, 21:56 Gość portalu: Derwisz napisał(a): > Siekiera77 poniża i upadla na forum od wielu lat i każde słowo poparcia które > otrzymuje, to pożywka dla jego dalszej działalności. Derwisz, ciesze się, że po paru latach ale wreszcie, zebrałeś się na odwage i napisałeś kilka słów prawdy o mnie. Nie będę ci wysyłał linków do "tego jak to się zaczeło" bo taki wytrawny analityk jak ty na pewno zna początek tej historii... Żebyś nie czuł się głupio i utwierdził się w swoich przekonaniach ;) napiszę ci tylko: derwisz podwiń galabiję, wsiadaj do swojej granatowej 911tki i sp..adaj na forum puszkowe gdzie być może (pisząc o dawcach, mordercach itp, itd) otrzymałeś ode mnie to na co zasłużyłeś... dwoma słowami bujaj wory koleś... (a eliminować mnie zechcesz za pomocą torebki czy chiemicznie? :-D pisane po zachodzie słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechube Re: Zloty IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 21:19 Taaaak, goła baba i zimny browar rozruszają każdą balangę... Nie można z tym polemizować... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karus Re: Zloty IP: 212.219.250.* 16.10.08, 20:32 Gole baby i zimny browar nawet bardziej. Pozdrowinka!!! Odpowiedz Link Zgłoś