Gość: jerry IP: *.lublin.pl 04.12.01, 19:00 Jaka jest najlepsza gazeta w regionie? stawiam na kurier. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: gazety 04.12.01, 19:06 Gość portalu: jerry napisał(a): > Jaka jest najlepsza gazeta w regionie? stawiam na kurier. Ja czytam Wyborczą i w niej Gazetę w Lublinie, tylko. Resztę mam w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: najlepszy jest miesiecznik Babelek IP: *.swipnet.se 04.12.01, 19:14 Fantastyczna rzecz. Wydawalem kiedys Babelka kiedy mialem 7 lat. Naklad 1 egz. Obecnie bialy kruk..... A jaki poziom debaty..... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: najlepszy jest miesiecznik Babelek 04.12.01, 19:42 No Ładnie ;))))) Ja w czasach pacholęctwa stworzyłam własne wydawnictwo rozrywek umysłowych dla dociekliwych małolatów sygnowane popularnym znakiem firmowym MaBe (i tylko ci dociekliwi wiedza co ten skrót znaczy ;)))). Przebojem numeru zimowego była krzyżówka, zawierająca magiczne słowo bruyhnm, któremu bezskutecznie próbowałam nadać jakiś sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: a zaraz po Babelku MaBe IP: *.swipnet.se 04.12.01, 21:09 Wiec to Ty bylas szefowa MaBe???!!!!!!!!!! Uwielbialem ten prawiekwartalnik. Nawet pisalem listy do redakcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: od Redakcji MaBe 05.12.01, 22:17 A to Ty byłeś moim wiernym czytelnikiem ;)))))!!!!! ......... co wyrzucał mi, że poziom krzyżówek odbiega od oczekiwanego na rynku standardu rozrywek dla tęgogłowych (nie mylić z tęgoryjcami bo to oddzielna nisza rynkowa). Mimo słów krytyki redakcja nigdy jednak nie pokazała SUTKA czyli syndromu urażonego twórcy krytykowanego akuratnie. Niech żyje wolność myśli zaplątana w nasze słowa, niech żyje !!!!!! Redaktor Naczelna MaBe Odpowiedz Link Zgłoś