Dodaj do ulubionych

Redakcjo!!! Chron troche przed spamerami!!!

14.06.03, 17:14
Ja rozumiem, ze cenzura zle sie teraz kojarzy kazdemu (no, prawie kazdemu -
zwlaszcza wsrod tych, ktorzy ja pamietaja), ale to przeciez zadna sztuka
odroznic spam od posta, ktory ma cos wniesc do dyskusji...

Pozdrawiam,

ekspert
Obserwuj wątek
    • hm` Re: Redakcjo!!! Chron troche przed spamerami!!! 15.06.03, 10:01
      Widzisz spam, zglos spam:
      forum.abuse@gazeta.pl

pozdr. hm`
      • ekspert.ad.vocem Re: Redakcjo!!! Chron troche przed spamerami!!! 15.06.03, 12:49
        A jak zglosic spam taki jak ten:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=6489303&a=6498579
        ktory - wobec nieskutecznych wysilkow zwrocenia czyjejkolwiek uwagi -
        dopisywany jest juz w tresci poszczegolnych watkow?

Czy to my musimy redakcje zawiadamiac, ze naruszane jest czyjes dobre imie, ze
        rozsylane sa oskarzenia bezpodstawne (jakgdyby oskarzenia zasadne mogly miec
        miec na forum - tak nie mysle!), czy nie jest naruszeniem prawa do obrony brak
        mozliwosci 'oskarzanych', czy nie jest wreszcie naruszeniem prawa ze strony
        redakcji - brak reakcji na takie smieci?

Tak sobie tylko glosno mysle... Kiedys juz zglosilam z pelnym uzasadnieniem
        prawnym kogos - wystepujacego w podobny sposob - jako osobe, ktorej wstep na
        forum trzeba zablokowac. Ale mysle tez, ze redakcja bardziej powinna chronic
        forum przed podobnymi postami...

Pozdrawiam,
        ekspert
        • Gość: Paul Te, "expert", nie tacy tu......... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:41
          ......Pieprzyli glupoty. Nie jestes wyjatkiem. Wolnosc slowa. To internetowe
          forum, panie kolego. Opamietaj sie. Nikt Tobie jeszcze nie wymysla od
          najgorszych, ci co lubia "pluja", ci co lubia dyskutuja. W zadnej rzeczowej
          dyskusji na forum Cie jeszcze nie widzialem. Wstydz sie,
          wstydz.....Uszanowanie,
          Paul
          • ekspert.ad.vocem Re: Te, 'expert', nie tacy tu......... 15.06.03, 19:34
            Jak to ty powiedziales z wlasciwym sobie wdziekiem, Paul? Pieprzyc mozna
            wszystko? Takze i zniewazac i oskarzac o nieprawosci i malwersacje? To
            przywiozles z usa? Nie dziwie sie... spamerzy tez sa stamtad!!!

Tylko, ze tam natychmiast wzialby ich za dupe adwokat oskarzanych i puscil z
            torbami... Dlatego publikuja sie tutaj...

Uszanowanie Paul

PS. Pamietaj, ze wolnosc jednego czlowieka konczy sie tam, gdzie zaczyna sie
            wolnosc innego... Obys nie sprawdzal tego teraz na wlasnej skorze... Bo
            doswiadczenia juz chyba masz. I niczego Cie nie nauczyly?
            • Gość: Paul Expert, pozwij mnie. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 19:41
              ekspert.ad.vocem napisała:

> Jak to ty powiedziales z wlasciwym sobie wdziekiem, Paul? Pieprzyc mozna
              > wszystko? Takze i zniewazac i oskarzac o nieprawosci i malwersacje? To
              > przywiozles z usa? Nie dziwie sie... spamerzy tez sa stamtad!!!
              >
              > Tylko, ze tam natychmiast wzialby ich za dupe adwokat oskarzanych i puscil z
              > torbami... Dlatego publikuja sie tutaj...
              Nie, nie dlatego. Nie mow mi co i gdzie "mozna pisac". Takiego chamstwa jak w
              Polandzie nie znajdziesz w US, choc w US mozna napisac wszystko, mozna obrzucic
              gownem prezydenta, senatorow, policje, albo nie wpuscic do siebie urzednikow
              federalnych. Mozna spalic flage, sponiewierac w niewybrednych slowach
              najwyzsze "autorytety". Pozwij mnie, panie kexpert. Moim zdaniem jestes,
              wymozdzonym gluptakiem, smierdzacym, chamowatym prowincjuszem udajacym
              swiatowca i "entelegenta".
              > Uszanowanie Paul
              >
              > PS. Pamietaj, ze wolnosc jednego czlowieka konczy sie tam, gdzie zaczyna sie
              > wolnosc innego... Obys nie sprawdzal tego teraz na wlasnej skorze... Bo
              > doswiadczenia juz chyba masz. I niczego Cie nie nauczyly?
              Jestem niereformowalny, glupcze. Jeszcze tego nie zauwazyles? Tak, "mam
              doswiadczenia", dlatego drogi expercie mam twe ostrzezenia/belkot wodomozgowca
              w dupie. Uszanowanie,
              Paul
          • kwintesencja Re: Te, 'expert', nie tacy tu......... 15.06.03, 19:42
            Ooo... Odezwal sie 'arbiter elegantiarum' Paul :-))) Coz za brak logiki paul,
            typowo meski... Spamerom wolno spamowac, a ekspertowi nie wolno nawolywac do
            opamietania??? Typowo po mesku... Jak zwykle na przekor z logika :-)))

Uszanowanie Paul,

kwintesencja
            • Gość: hm` Re: Te, 'expert', nie tacy tu.........Paul. IP: 217.153.156.* 15.06.03, 19:46
              Jesli jeszcze nie czytales "tworczosci" Kwintesencji na tym forum, z ironia
              zadna, aczkolwiek wielka powaga informuje:
              1. Kwintesencja chce bysmy podzielili los Argentyny a nieMeksyku.
              2. Kwintesencja potepia jesli jedno panstwo obniza stawke celna z 60 do 20
              procent.
              ;]
              pozdr. hm`

P.S.
              Sluze linkami.
              • kwintesencja Re: Te, 'expert', nie tacy tu.........Paul. 15.06.03, 19:50
                Hymku` Niby 'cytaty' a nie 'kumaty'? Paul to mowil do eksperta, to po
                pierwsze :-)

A po drugie: jesli wasc nie umiesz czytac to moze wkleje Ci tekst i
                przetlumacze z polskiego na Twoje?

Buziaczki hm` :-)))

• Gość: hm` Re: Te, 'expert', nie tacy tu.........Paul. IP: 217.153.156.* 15.06.03, 19:53
                  Postem tym, Paul poznal na szczescie juz Twoja Tworczosc. ;]
                  pozdr. hm`
                  • kwintesencja Re: Te, 'expert', nie tacy tu.........Paul. 15.06.03, 19:58
                    a ja nabralam pewnosci, ze hm i paul to ta sama osoba... Bardzo sie myle?
                    • Gość: Paul Re: Te, 'expert', nie tacy tu.........Paul. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 19:43
                      kwintesencja napisała:

> a ja nabralam pewnosci, ze hm i paul to ta sama osoba... Bardzo sie myle?
                      Bardzo. Twoj caly, marny, zalosny zywot to jedna wielka pomylka. Uszanowanie,
                      Paul
    • Gość: hm` Ekspert. IP: 217.153.156.* 16.06.03, 15:42
      Do Eksperta, spytalem wyzszej instancji. Te linki, ktore podales, to nie jest
      jakis wielki problem. Tyle:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=6507601&a=6507601
      pozdr. hm`
      • Gość: hm` Re: Ekspert. IP: 217.153.156.* 16.06.03, 15:44
        Innymy slowy, zgos Tebe. ;]
        pozdr. hm`
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka