mike79 21.07.03, 23:22 Linka i jeszcze sie oburzaja ze ktos raczyl ich skontrolowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Zlodziejska sekta 22.07.03, 08:03 A tak dużo, szczególnie tych zaciekle nawiedzonych na forum usiłuje mi udowadniać, że jestem antyklerykalnym maniakiem... A ja tylko, np. przypominam, nie tak dawną, wyciszaną aferę z próbą podpieprzenia oszczędności zmarłego ksiedza, przez kapelana lubelskiej policji. Teraz to oszustwo w rozliczaniu kosztów remontów, itd. Gdzie się im lepiej przyjrzeć i pogrzebać dokładniej, wychodzą szwindle, przewalanki, kombinacje maskowane "powagą kościoła i słowa bożego"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: Zlodziejska sekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 16:50 wiadomo, że ktoś zawinił ale to nie jest powód żeby winę zwalać zawsze na cały Kościół(bo to wszyscy wierzący) czy też na cały kler pieniądze zostały oddane w przeciwieństwie do wielu afer nie dotyczących księży uważam, że jeśli ktoś popełni błąd to jest powód żeby zwrócić mu uwagę i powinien ten błąd naprawić, ale nie nie powód żeby generalizować i sypać złośliwymi komentarzami nie martwcie się o innych, ale o siebie Pan Bóg rozliczy każdego we właściwym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Zlodziejska sekta IP: *.lublin.mm.pl 22.07.03, 19:24 Do tego należy dodać sprawę wyrwania przez Życińskiego pieniędzy z PFRON i urządzenie katolickiej rozgłośni radiowej w Lublinie oraz urządzenie pracowni komputerowej dla kleryków.Aby zamydlić pospólstwu oczy,biskup utworzył stanowisko pracy dla osoby niepełnosprawnej (kierowca samochodu osobowego biskupa z III grupą inwalidzką.Takich i podobnych przekrętów w polskim i lubelskim kościele jest znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś