wiedmak 08.02.08, 07:49 Dokladnie, Polski F rozwijac nie nalezy. Kazdy pieniadz przemodla i swiecie zdefrauduja, taka juz ich mac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Cmentarz superchroniony jako przyszłościowy 08.02.08, 08:36 oczywiscie nie mam nic przeciwko monitoringowi cmentarza... odnoszac sie jednak do komentarza Red. Brzuszkiewicza, śpiesze mu wyjasnić, że oczywistym jesat że łatwiej pilnować jest przyszłosciowego dla nas wszystkich wszak cmentarza niz miasta... tym bardziej że po kadencji Wasilewskiego nie bardzo będzie czego pilnować... stojace na miejscu dawnego Lublina hipermarkety beda zaś miały własne kamery i "ochronę" dlatego też Wasilewski chce by było ich dużo i stały w miarę możliwości obok siebie... hmmm... a tak wogóle to czy obrazy z kamer strzegacych miejsc publicznych nie mogły by być dostępne w internecie??? chyba jednak nie za wasilewskiego który sieć globalną lekceważy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Cmentarz superchroniony IP: 195.116.132.* 08.02.08, 08:36 wiem jak wyglada polska A wystarczy pojechac na ślask brud smrod i ubustwo Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Cmentarz superchroniony 08.02.08, 08:42 16 kamer na cmentarzu - to nawet duch się nie prześliźnie. Chyba, że za kamerami posadzą niepełnosprawnego - niewidomego. -- Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaktojest Jak to jest ,że 10-20 bandytów-debili "rządzi" ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 09:26 350 000 miastem ? Czy ludzie już nie potrafią postawic się bandytom (np. jak w tej wsi co zabili recydywistę) ,albo siedzie 30 normalnych ludzi w autobusie ,a 2-3 bandytów rozrabia ,a nikt nie zareguje . Jak to jest ? Kto nam wpoił strach przed tymi troglodytami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Jak to jest ,że 10-20 bandytów-debili "rządzi IP: *.lublin.mm.pl 08.02.08, 12:15 a dlaczego mam ryzykować obronę kogokolwiek w autobusie czy w jakimś innym miejscu, skoro wiele milionów debili wybrało sobie władze które wsadzą mnie za obronę bitej kobiety do więzienia? Niech ją biją i zabiją, krew na nich spływa i wina też. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Jak to jest ,że 10-20 bandytów-debili "rządzi 08.02.08, 23:51 rządzi tylko jeden Wasilewski... a co do meritum to rację masz zupełną ludzie nam tu całkiem sa skamieniali jak żona Lota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZygZag Trzeba napisać doniesienie do prokuratury IP: *.umcs.lublin.pl 08.02.08, 12:21 Przecież cmentarz na Lipowej (Białej) nie jest komunalny, tylko wyznaniowy i ma prywatnego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba20071 Cmentarz superchroniony 08.02.08, 20:18 Monitoring na cmentarzu to szczyt arogancji.Jeżeli miasto wyda pieniądze na ochronę cmentarza pomimo że nie jest jego zarządcą to ja wspólnie z mieszkańcami pozwiemy do sądu prezydenta za trwonienie pieniędzy(a może chodzi o dodatkową darmową ochronę nowego centrum handlowego?).Przypomnę :miasto z naszych podatków musi zapłacić karę nałożoną przez UOiK za tworzenie monopoli - o to jest sprzeczne z prawem.Jestem ogromnie ciekawy których urzędników z ratusza ,,skubniemy "po kieszeni za brak rozsądku i znajomości prawa-lub jego złośliwe omijanie.Po zapłaceniu kary zacząć od prezydenta,zero premi. Odpowiedz Link Zgłoś