ejno 14.04.08, 13:21 Czy już rozpoczęliście sezon rowerowy, czy jeszcze ciut za chłodno? Ja jeszcze poczekam, ale w tym roku mocne postanowienie poprawy, więcej jeździź, w tamtym roku zaniedbałam to strasznie...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Re: Sezon rowerkowy:) 14.04.08, 14:22 czas nieco odkurzyć bicykla... a tym czasem sadzę kwiaty na balkonie... tez przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Sezon rowerkowy:) 14.04.08, 14:29 A ja w miniony piatek po raz pierwszy po zimie zasiadłam na końskim grzbiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sezon rowerkowy:) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.04.08, 15:24 folkatka napisała: > A ja w miniony piatek po raz pierwszy po zimie zasiadłam na końskim grzbiecie:) > )) A co na to kon? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Sezon rowerkowy:) 14.04.08, 16:07 Koń był zapewne przeszczęśliwy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sezon rowerkowy:) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.04.08, 16:09 Kon jaki jest kazdy widzi, ale zeby zaraz byl szczesliwy, bo mu ktos na plecy siada....;-}? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sezon rowerkowy:) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.04.08, 16:14 wampir-wampir napisał: > Konie tak mają ;-))) Ja tam nie wiem bom wielblad...;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Sezon rowerkowy:) 14.04.08, 16:23 Ja też tylko słyszałem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sezon rowerkowy:) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.04.08, 16:30 Bezposrednio od zrodla, tzn. jakis kon ci mowil? A moze to jakas lipna plotka typu powiedzial kon koniowi, tamten innej koninie i tak do wampira dotarlo...;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Sezon rowerkowy:) 14.04.08, 18:35 Właśnie tak, z koniem żadnym nie gadałem, one mówią innym językiem niż wielbłądy...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sezon rowerkowy:) IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.04.08, 20:58 Nie wiedzialem ze ty z tych wielbladow "plotkarskich";-))). Ja to zwykle swoje garby w ciup i tylko czasem pozolkle zebiska wyszczerze;-). Z wielbladzim pozdrowieniem. Uszanowanie, Paul PS ciekawe kto mnie tego lata "ujezdzi"...;-))))? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Sezon rowerkowy:) 14.04.08, 21:13 Wiosną już tak się zdarza, że się wielbłąd rozmarza, no i potem latem Kogoś targa na garbach...;-))) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś