Dodaj do ulubionych

GRUDNIOWE GAZETY ?

IP: *.markom.krakow.pl 10.11.03, 18:30
W ELLE srednio ciekawie, radek pazura, karolina guszka, o malzenstwie- ze
jest trendy ;), moda mi sie nie podoba :\ spory do0datek "wokol stołu" -
przepisy i aranzacje. nie ma zadnych probek.
Jak Twoj Styl, Uroda, Marie Claire?
Obserwuj wątek
    • Gość: martaa2 Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.acn.pl 10.11.03, 19:34
      Twojego Stylu jeszcze nie ma.
      • Gość: Anna Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.d.pppool.de 10.11.03, 20:54
        Tez jestem zainteresowana tematem jak tylko Twoj Styl, Marie Claire czy Look
        sie pojawia bo musze je zamawiac z Polski i chcialabym wiedziec co warto. Z
        gory dziekuje.
        • Gość: Lenka Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.chello.pl 10.11.03, 21:53
          Mam Look,odradzam nieciekawy.Zawsze dam sie nabrac i kupuje w nadzieji,ze moze
          cos ciekawego sie trafi.
    • missmarion Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 11.11.03, 14:28
      Ja kupilam Marie claire, niestety w tym wydaniu nic ciekawego :(

• Gość: marghot Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: 62.148.83.* 12.11.03, 14:58
        a czytujecie "Zwierciadło"?
        jakie macie opinie nt. tego miesięcznika?
        • magda120475 Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 12.11.03, 17:58
          Owszem ,od kilku numerów kupuję Zwierciadło-przyznam się, że pierwszy raz
          skuszona załączonym filmem. Bardzo, bardzo lubię. Chociaż ucziwie mówię, że
          niektóre artykuły są mocno feministyczne. Myślę, że to taka gazeta, jaką kiedyś
          był Twój Styl, i inne jescze polskie tytuły. Niestety obawiam się, że i on
          zniknie z rynku. Lub, co gorsza, przeobrazi się w papkę, której wszędzie pełno.
    • naila Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 12.11.03, 12:43
      W listopadzie miała się pojawić jaka� nowa gazeta-magazyn dot. makijażu,
      niestety nie pamiętam jak się miała nazywać ('Makijaż'?). Czy już co� o tym
      wiadomo więcej? Bo ja na niš jeszcze nie trafiłam, ale dzisiaj jeszcze
      sprawdzę ...
      • Gość: Lenka Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.chello.pl 12.11.03, 16:16
        Tak ja juz widzialam ten magazyn(ale nie zagladalam do srodka).
        Tytul-Makeup.Kupilabym go, ale odzucila mnie cena-kilkanascie zlotych(chyba
        13).
        Widzialam w Galerii Mokotow-na 1 pietrze w galerii centrum.
        Pozdrawiam
      • Gość: justy Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 16:44
        "make up" w glaerii centrum (na stoiskach kosmetycznych) po 12 zł.
    • Gość: goa Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.bmj.net.pl 12.11.03, 14:52
      widziałam dziś:
      Twój Styl + dodatek dla facetów + kalendarz
      Pani + książka różne do wyboru
      Marie Claire + film Don Juan De Marco

nie kupiłam narazie żadnej więc nie wiem co w środku
    • Gość: guciunia Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.swk.vectranet.pl 12.11.03, 18:15
      Ktos moze wie, jakie dokladnie ksiazki sa w Pani? Bo widzialam tylko jedna, ale
      nie wydala sie zbyt ciekawa... Dziekuje za odpowiedz:)
      • Gość: goa Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 192.168.10.* 13.11.03, 00:23
        książek w Pani jest 150 :)) tak przuynajmniej jest napuisane na okładce
        widziałam dzisiaj około 10 różnych m.in "Był sobie chłopiec", "Biały oleander"
        i jakieś typowe romansidła
    • Gość: guciunia Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.swk.vectranet.pl 13.11.03, 07:57
      Dziekuje, bardzo mi pomoglas:) Zaraz lece szukac "Byl sobie chlopiec"! Moze uda
      mi sie znalezc:)
    • Gość: pixi Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:24
      Od kilku miesięcy nie kupuję Twojego Stylu zrażona coraz większą ilościa reklam idącą w parze z coraz mniejszą ilością ciekawych artykułów, ale grudniowy
      kupiłam. Zadałam sobie trud i policzyłam: 64 strony reklam na 240 stron całości. Dwię nędzne próbki: podkład Aera Teint i krem p/zmarszczkowy Ziaja. Kalendarz taki
      sobie. Nie mogę ocenić artykułów, bo jeszcze nie czytałam. Są, m.in. o: M.Zajączkowskiej, trzydziestolatkach, kobiatach przyjeżdżających do Warszawy, zakupach,
      krakowskiej Wigilii, K. Jandzie i jej mężu, miesiącu z życia kobiety, Gauguin'ie, Tora Amos, Johnie Lennonie i Yoko, życiu z HIV, jedzeniu, wyciszaniu + stałe rubryki i
      dużo dziwnej mody. Myśle, że większość artykułów jest warta zainteresowania. Ale hitem jest dodatek dla mężczyzn, zawsze doprowadzający mnie i mojego męża
      do spazmów śmiechu. Jest tam taki zestaw (marynarka za jedyne 2950 zł), w którtm facet wygląda, jak lump ze śmietnika. Identyczną garderobę można
      skompletować za max 50 zeta w każdym szmateksie. Decyzja o kupnie należy do Was;-)
      • Gość: tamaryszek Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: 158.194.194.* 13.11.03, 11:35
        Mnie sie wydaje, ze TS sie spsuwa coraz bardziej, odkad odeszla Kaszuba.
        Robi sie coraz bardziej nijaki. Ja go jeszcze kupuje dla Passentowny, w
        listopadzie byl tez rewelacyjnie napisany dziennik jakiejs dziewczyny o
        poszukiwaniach meza. Grudniowy kupie sobie jutro.
      • Gość: Lenka Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.chello.pl 13.11.03, 11:51
        A ja chyba przestane go kupowac.Mogliby sie troche postarac, przeciez to numer
        swiateczny.Szczerze mowiac nie ma nic ciekawego do czytania.A ten dodatek dla
        mezczyzn to chyba adresowany do dzianych gosci.A jesli chodzi o mode tam
        prezentowana to nie wiem ktory normalny facet by sie tak ubral.
        Pozdrawiam
        • agatak Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 13.11.03, 12:19
          Troche nie do konca na temat
          Od paru miesiecy nie kupuje TS, za ktoryms razem stwerdzilam ze Press jest duzo ciekawszy - co
          miesiac plytka z fajnymi rzeczami i do czytania wiecej. Polecam
          • Gość: pixi Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 13:15
            Jakoś mi ten Press nie wpadł w oko. Ile kosztuje? I co na płycie?
            • Gość: tamaryszek Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: 158.194.194.* 13.11.03, 13:24
              Press jest swietny, na płytkach są reklamy i rózne śmieszne kawałki z radia i
              tv, ale to zupełnie co innego niz TS, Elle, czy tzw.prasa kobieca.
              To pismo o mediach - kto, co, gdzie jezeli chodzi o TV, radio, prasę, public
              relations troche.
              Ja jeszcze lubię Profit- ekonomiczne, ale dla napisane "dla ludzi", a nie dla
              specjalistów
          • miss_paradox Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 13.11.03, 13:22
            Charaktery, ale listopadowe, /magazyn ukazuje sie pod koniec miesiaca/
            - co ludzie robia z wlasnym sumieniem
            - lęk niezbędny do życia
            - sumienie w gabinecie terapeuty
            - kto zabija i dlaczego
            - morlaność przestępcy
            - pożytki ze szkody
            - dobry list pracy wart

to niektore artykuly, stron 68, w tym reklam - 6 stron

A jakie artykuly w "marie Claire"
            • bum4 Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 13.11.03, 15:39
              Ja rowniez polecam Press i Charaktery, swietne gazety:)

Ola
              • Gość: grazynka-lubicz Re: GRUDNIOWE GAZETY ? IP: *.acn.pl 13.11.03, 15:48
                Powyzsze napisała Ola, która co prawda o mediach nie ma zielonego pojęcia, ale
                za to kocha TVN i Lisa.
              • carolina80 Re: GRUDNIOWE GAZETY ? 24.11.03, 23:05
                a ja do Press i Charakterów dorzuce jeszcze Zwierciadło... mozna duuużo
                przeczytać, niestety to prasa nie dla wielbicielek reklam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka