edico 15.04.08, 21:22 Z powodu wyjazdu znowu na jakiś czas muszę ograniczyć swój kontakt z netem. Pozdrawiam wszystkich tych, z którymi pogadywało mi się z wielką przyjemnością, a także tych, z którymi raczej mi się przygadywało. Z poważaniem edico Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 15.04.08, 21:38 No tak, Nelly osierocona! Wracaj. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: 89.204.203.* 16.04.08, 08:18 No właśnie Empi. Wcale mi sie nie podoba jakiś pomysł Edico z wyjazdem. Tak nam sie miło gawędziło. Mam nadzieję, że Ty nigdzie nie wyjeżdżasz i troszkę tę pustkę po Edico zapełnisz ;). No i inni forumowicze - takoż. Ale czekam z niecierpliwością na powrót Edico. Właściwie to ja też powinnam ograniczyć kontakty z netem, bo mam parę ważnych spraw do załatwienia i odkładam je na ostatnią chwilę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: 62.233.194.* 15.04.08, 22:16 Narozrabiałam? To Ty jesteś ona? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 15.04.08, 22:45 Błąd bardzo słusznie wychwyciłeś. Ale skoro inni tak ochoczo ubierają się w sukienki, wolno chyba i mnie na forum - pomyłkowo, bo pomyłkowo - pomyśleć o tym, jak by to na mnie sukienka furgała, gdybym to był "ona" :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: *.lublin.enterpol.pl 15.04.08, 23:30 oj bieda i kto teraz będzie pisał o pokojowych muzułumanach?> Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 16.04.08, 08:12 a ty znowu o islamie, czy ty na serio nie umiesz tej wizy do Iranu sobie załatwić? no pewnie nie skoro nawet z prostą petycją się skompromitowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 16.04.08, 08:22 a po co mi wiza do Iranu skoro dostałbym tam karę śmierci za modlenie się do obrazków? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 16.04.08, 13:06 W Iranie panuje szyityzm który nie jest tak rygorystyczny jesli chodzi o sprawy z obrazami. wiem ze sztuka przedstawiajaca istnieje w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: *.lublin.enterpol.pl 17.04.08, 16:47 to weź sobie obraz Matki Boskiej i wyjdź z nim na ulicę w Teheranie. Zobaczymy ile pożyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: 89.204.203.* 16.04.08, 08:22 No jak to kto? Ty Aronie. Tak jak do tej pory. Czyżbyś nie wiedział, że pokojowi muzułmanie to pokojowi katolicy? Pisząc o pokojowych katolikach piszesz o pokojowych muzułmanach...Ludzie wszędzie są tacy sami. A Ty piszesz o ludziach ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: 89.204.203.* 16.04.08, 08:41 Ależ Aronie, jak masz pojąć trudniejsze sprawy, skoro tak prostej sprawy nie pojmujesz? Skoro wszyscy jesteśmy Żydami, to wszyscy jesteśmy katolikami. No to muzułmanie z racji tego, że są Żydami są i katolikami ;). No i do tego równie pokojowymi jak katolicy ;). Nie czytałeś o tym, że chrześcijaństwo poprzez miłość bliźniego podbiło świat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: *.lublin.mm.pl 16.04.08, 12:55 muzułmanie są bardzo pokojowi. No kilka razy wysadzili się w powietrze a imam w Anglii stwierdził, że zgwałcenie chrześcijanki to nie grzech bo Allah wybaczy taki czyn na niewierzącej. Dodatkowo jakiś tam muzułmański prawnik stwierdził,że będzie bronił do upadłego każdego muzułmanina który dokona takiego czynu. Tak więc miłością od nich bije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: 89.204.198.* 16.04.08, 13:05 Dokładnie taką samą miłością jak od katolików. Wszak papież za udział w świętej wojnie też niebo obiecał ;). Czyli nie mówimy o pokojowych muzułmanach czy katolikach tylko o pokojowo nastawionych ludziach. A tacy są wszędzie bez względu na wyznanie. A skoro mowa o terrorystach, to może wiesz skąd oni sie wzięli? A kamikadze też nie popierałeś? ;). Islam jest tylko rozwinięciem katolicyzmu, ale opiera sie na założeniach katolicyzmu. Natomiast do głosu doszło dążenie do skrajności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chyba dość narozrabiałam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:18 będzie mi Ciebie brakowało. wracaj szybko Nelly Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 16.04.08, 12:00 a ja wolę się modlić do obrazka Matki Boskiej i co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Chyba dość narozrabiałam :)) 16.04.08, 12:06 Co się tak dziwisz Aron, przecież jesteś żydem. Odpowiedz Link Zgłoś