marcinkamola 17.04.08, 10:11 super gwiazda. zespół jednego przeboju sprzed ponad dwóch lat.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Houngan Re: Będzie się działo! Mattafix zagra dla student IP: *.pronet.lublin.pl 17.04.08, 11:46 jestem ciekw kto decyduje o tym jacy wykonawcy pojawia sie na csenie. rozumiem ze da kazdego cos milego ale wszechobecnego badziewnego popu mam doprawdy dosyc i nie tylko ja, bo jak przepuszczm wykonywana przez zespol muzyka trafi do malej garstki studentow. a napewno tych z jakotakim gustem muzycznym z pewnoscia nie zadowoli. ani tego posluchac ani przy tym poskakac co najwyzej sie zrzygac po wczesniej wypitym winie -najchetniej na organizatorow i ich rodziny bo jak mniemam chlopiec o slodkim glosie jest idolem nastoletniej coreczki ktoregos z tatusiow ...brawo tato nastepnym razem sprowac gwiazdy z new kinds on the block oni tez wydali hit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Cyc Re: Będzie się działo! Mattafix zagra dla student IP: 136.148.109.* 17.04.08, 12:43 Przesytancie wkolko krytykowac!!! Wez sie sam do roboty i lobbuj za "lepszymi" gwiazdami!! Ludzie ktorzy w nic nie wierza i narzekaja wkolko na nic nie zasluguja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Cyc Re: Będzie się działo! Mattafix zagra dla student IP: 136.148.109.* 17.04.08, 12:43 Przesytancie wkolko krytykowac!!! Wez sie sam do roboty i lobbuj za "lepszymi" gwiazdami!! Ludzie ktorzy w nic nie wierza i narzekaja wkolko na nic nie zasluguja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Kulbowski Re: Będzie się działo! Mattafix zagra dla student IP: 213.166.91.* 17.04.08, 14:56 Gość portalu: Big Cyc napisał(a): > Przesytancie wkolko krytykowac!!! Wez sie sam do roboty i lobbuj > za "lepszymi" gwiazdami!! > > Ludzie ktorzy w nic nie wierza i narzekaja wkolko na nic nie > zasluguja! Drogi B. Cycu :) Slabo trafiles ze swoim narzekaniem na narzekanie, bo akurat pierwszy z przedmowcow to osoba niezle zasluzona dla lubelskiej kultury, a szczegolnie imprez muzycznych! I ja sie z nim zgadzam - Mattafix to kolejna po Reamonn gwiazdka z przeceny, ktora nawet nie zrobila kariery w rodzimym UK. Ja rozumiem, ze intencje organizatorow sa dobre, ale pomysl jest zupelnie nietrafiony. No chyba ze to tylko element onanizmu organizacyjnego, pt "zrobic jak najdrozszy koncert"... W obu przypadkach szkoda tej wielkiej kasy, zwlaszcza, ze rownolegle padaja albo zebraja o pare tys. zl inicjatywy duzo cenniejsze dla lubelskiej kultury i promocji miasta. Tomasz Kulbowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkofftent Re: Będzie się działo! Mattafix zagra dla student IP: *.neospot.pl 17.04.08, 19:09 Skoro Ci sie nie podoba to co alternatywnego proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
indiced.spaces.live.com postuluje bezpieczeństwo 17.04.08, 19:11 Reamonn w tamtym roku było udane...aż trudno było się przeciskać przez Plac Zamkowy...mimo deszczu... Osobiście mam nadzieję, że władze zapewnią przyzwoity poziom bezpieczeństwa, i zarówno po starym mieście, jak i miasteczku akademickim...i śródmieściu i lsmie... będzie chodzić wiele patroli policji / straży miejskiej... bo z tego co pamiętam, to zawsze po takiej koncertowej nocy różne niebezpieczeństwa czyhają... jakby powiedzieć różny element... po prostu podwyższyć poziom bezpieczeństwa w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: postuluje bezpieczeństwo IP: 82.139.172.* 17.04.08, 22:52 W tym roku wielki koncert pod zamkniem ma kosztować 210 tys. zł za tyle to w lublinie by zagrali T.Love,Kult,Lady Pank,Happysad,Starchy na Lachy i jeszcze by zostało kasy.A tak w tym roku juwenalia od 7 do 21 maja 2008r. bedzie około 60 koncertów m.in : Mattafix,Jamal,Vavamuffin,Coma,Hey,Voo Voo,Maleńczuk,Big Cyc,Radio Bagdad,Akurat,IRA,Stare Dobre Małźeństwo,Oddział Zamkniety,Hurt,Piersi&Paweł Kukiz,Doda,Cliver,Boys,kayah.Zabraknie dobrych polskich zespołów takich jak Happysad,T.Love,Kult,Lady Pank,Perfect,Kombii,Dżem. Moim zdaniem to sa najgorsze juwenalia od paru lat w lublinie po prostu cienkie kapele oprócz Hey reszta to zespoły juz starej daty albo nie na czasie braku swiezej krwi i duzych gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś