Dodaj do ulubionych

Pan dr Oleg Zawina.

• Gość: IK Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 21:42
      Bylam kiedys, jest dobry, pomaga skutecznie.
      • Gość: jacek Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.09.13, 23:25
        I ja tam byłem ,
        to niesamowite co tam przeżyłem
        a to co wypisuje tu ta "Lublinianka" która kipi jadem która porusza prywatne życie człowieka na publicznym forum ,człowieka którego misja jest pomagać cierpiącym w ich chorobach i problemach to aż tu to czuję tę nienawiść i czarna magię ty poczytaj sama to co tu wypisujesz o wierze i o aniołach itp idź do swojego doktorka to ci da tabletkę i przestaniesz ,może tyle dobrego zrobisz w tym życiu i nie martw się za innych o to co robią oni szukają pomocy i ją dostają bo tacy jak ty spalili już nie jednego geniusza w historii w imię ich świńskich interesów przypomnę np postać zakonnika Giordano Bruno ,
        i życzę wam kochani ...wątpiącym więcej wiary poczytajcie o Bruno Groeningu ,który wyleczył tysiące osób i którego pamięć do dziś jest żywa pozdrawiam wszystkich dobrych i pozytywnych ludzi i ciesze się że jest tu nas więcej :) nie obawiajcie się szukać pomocy u takich osób jak Pan Zawina ważne by tam iść z otwartym sercem i czekać na to co może się najlepszego wydarzyć i może czasem trzeba trochę na to poczekać ?
        • Gość: sami Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: 5.172.252.* 03.05.14, 20:53
          A co zrobić by poczuć ta energie doktora?mi udało się dwa razy tylko do tej pory a chodze już długie jak sie otworzyć na energie doktora?eh chyba słabo jest z moją wiarą..
          • Gość: CytrynowaLandryna Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: *.swoboda.net.pl 03.05.14, 21:13
            Do tego potrzeba czasu :) doktor pomoże Ci się otworzyć.. w końcu poczujesz to tak jak powinnaś, a wtedy sama się zorientujesz :) A jeśli będziesz chodzić do doktora tyle ile trzeba to Twoja wiara na pewno się umocni :) Pozdrawiam
            • nakawie Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga 19.05.14, 13:30
              Przestrzegam innych przed kontaktem z panem Zawiną i innymi psedouzrowicielami.
              Poniżej list mojej mamy, która korzystała z "leczenia" pana Zawiny, myślę że jest dużo więcej takich osób z podobnymi doświadczeniami. Nie dajcie się manipulować!

PRZESTROGA

"Z usług Olga Zawiny korzystałam od około 7 lat, wierząc że to dobry człowiek, że charyzmat ma dany przez Boga. Oczywiście miałam wątpliwości i mimo negatywnych opinii moich bliskich, brnęłam dalej, myśląc że pan Zawina pomoże moim cierpieniom. Zaufałam mu! Wcześniej nie dałabym złego słowa powiedzieć na pana Zawinę. Jeździłam do niego regularnie. Jednak PRAWDA wychodzi na jaw zawsze.

We wrześniu 2013 roku przy pracach w ogrodzie upadłam i mocno potukłam się. Jestem już starszą osobą. Po tym wypadku pan Zawina oświadczył, że będzie "pracował" ze mną w domu na odległość. Nie odmówiłam, ufałam mu, jednocześnie nie wiedziałam na czym to będzie polegać. Od tego czasu zaczęły dziać się ze mną dziwne rzeczy. Czułam, że ktoś mną sterował. Z początku była to godzina, dwie, później więcej i więcej. Ktoś poruszał moimi rękami, nogami, głową. Patrzył moimi oczami, znał moje myśli zanim je wyraziłam. Ktoś decydował co jem i jakie biorę leki. Czułam się kontrolowana na każdym kroku, w dzień i w nocy. Sypiałam po 2-3 godziny na dobę. Moje ciało tego nie wytrzymywało, pojawiły się bóle, cierpienia i inne dolegliwości, które miały zniknąć. Zaczęłam słyszeć głosy, które szeptały mi, że mam umrzeć w męczarniach. Byłam przerażona, powiedziałam rodzinie co się ze mną dzieje, że mam umrzeć. Żegnałam się z bliskimi. Pogodziłam się, że to mój koniec.

Po kilku dniach dowiedziałam się (te same głosy), że ktoś mi znajomy i bliski (chodziło o księdza, którego znam i cenię) zmarł abym ja mogła żyć. Okazało się to kompletnym kłamstwem. To kłamstwo pozwoliło mi ocknąć się. Chciałam przerwać ten horror, ale głosy, które towarzyszyły mi od tego czasu, mówiły "Nigdy Cię nie opuszczę, jest nas legion". Zdałam sobie sprawę w co zostałam wmanipulowana, przez ducha złego człowieka jakim jest Zawina. Ucierpieli na tym moi bliscy, rodzina, znajomi, którzy przeżywali to razem ze mną i pomagali mi uwolnić się od złego ducha, który mnie opętał. Zwłaszcza dziękuję mojemu mężowi. Bez niego nie wiem jakby się to skończyło.

Mimo tego co się działo, nie opuściłam codziennej Mszy Św., Komunii Św. ani modlitwy.
              Wychodzenie z niewoli zła trwa od stycznia 2013 roku do dzisiaj. Trudno powiedzieć jak długo to potrwa. Musiałam poddać się kilku egzorcyzmom. Uczęszczam na Msze o uwolnienie i uzdrowienie. Wyrzeczenia, pokuta, post, a nade wszystko modlitwa i zawierzenie Jezusowi. Z drogi oferowanej przez Kościół będę nadal korzystała aby wrócić do normalności.

Oleg Zawina to nieszczęśliwy i zły człowiek. W swojej pracy posługuje się mocami ciemności i zła. Po tym co mnie spotkało potwierdzam to z całą odpowiedzialnością. Zostałam oszukana.
              Osoby "leczone" przez Zawinę moich ostrzeżeń nie przyjmują do wiadomości, ponieważ są tak jak ja byłam - zmanipulowani. Tą informację co mnie spotkało, zamieszczam ku przestrodze innych, którzy jeszcze nie są zniewoleni. Korzystanie z usług pana Zawiny to wykroczenie przeciwko 1 Przykazaniu Bożemu. On sam jest zniewolony przez siły zła. A korzystanie z jego usług może źle się skończyć. Pan Zawina obiecał mi, że przestanie zwodzić ludzi, ale i to okazało się kłamstwem. Dalej przyjmuje ludzi, jednak już na nowych zasadach, dalej szerząc zło. Szatan jest mistrzem kłamstwa i nie ma skrupułów. Wykorzystuje naszą naiwność, wiarę oraz zaufanie. Dlatego przestrzegam innych, aby jednak wybrali inną drogę pomocy, nim będzie za późno."

Była "pacjentka" pana Zawiny
              • Gość: beata Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.14, 21:47
                Pańska matka jest chora. Jej potrzebny jest psychjatra. Znam doktora ok 20 lat, nikt mną nie steruje, nie słyszę głosów,mam dobre zdrowie i szczęśliwą rodzinę oraz radość z wiary. Dodam że ksiądz którego ja cenię, ma o doktorze bardzo dobre zdanie.
              • Gość: Pacjentka Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.14, 20:31
                Z całym szacunkiem!
                Po przeczytaniu tego listu jestem pełna współczucia. Ja wielokrotnie leczyłam siebie i dzieci oraz męża u doktora Zawiny. Nie chodziłam na wizyty latami, co w tej pani przypadku jest dziwne (7 lat????). Doktor pomógł mojemu synowi gdy miał wypadek i gdyby nie On dziś miałby sztywną rękę i nawet lekarze dziwią się, że jest tak dobrze. Nie widać różnicy a dziecko gra na instrumentach klawiszowych. Mężowi pomógł z wysuwającym się dyskiem w kręgosłupie. Córce pomógł w alergii i dziecko po 3 miesiącach kaszlu jest już zdrowe. Nie zgadzam się z taką oceną. Po pierwsze po co 7 lat leczyć się? Nie pomagało? Nie rozumiem ludzi, którzy z uporem maniaka robią coś przez lata. My nie byliśmy u doktora już 3 lata i jak nam nazbierało się dolegliwości, z którymi nie radzimy sobie (a zwłaszcza lekarze) to pojechaliśmy do Pana Zawiny. Pierwszy raz byłam tam 10 lat temu ale gdy ustępują dolegliwości to nie zawracamy głowy Panu doktorowi. Zastanawiam się tylko czy aż tak się pani uzależniła od tych wizyt (bardzo dużo zależy od naszych predyspozycji psychicznych), czy to nie była jakaś obsesja. Z całym szacunkiem ale takie objawy jak słyszenie głosów to nie musi być jakieś opętanie. A jeśli chodzi o zbawienne działanie niektórych przedstawicieli kościoła to mam duże obawy czy ktoś np. zaprzyjaźniony ksiądz nie naprowadził pani na trop szatana. Sekty jako odłamy kościoła na prawdę się zdarzają. Jak Pani wytłumaczy, że inni ludzie nie potrzebują lat leczenia, nie słyszą głosów a dolegliwości mijają? Myślę, że opinia pani jest bardzo krzywdząca i też nie płynie z nauki kościoła by tak źle mówić o bliźnim. Osobiście znam sporo ludzi utopionych w nauce księży (podkreślam księży a nie ewangelii), którzy przyjmują nadinterpretacje ludzi w sutannach, którym się wydaje, że są tacy uduchowieni. Słyszenie głosów też się leczy w normalnej medycynie to też jednostka chorobowa. Chyba najważniejsze to potrafić wierzyć ale w nienachalny i nieprzesadzony sposób. Widzę też jakąś niespójność czasu. Pisze pani o tym, że zorientowała się pani w manipulacji panią we wrześniu 2013r. a ksiądz panią wyciąga już od stycznia 2013r. Ciekawe zaiste. Podstawowe pytanie: dlaczego setki ludzi potrafią się od tego oderwać a pani nie? Cóż pozdrawiam a innym radzę pomyśleć czy ten pan szkodzi bardziej niż przypadki kół adoracji księży, których członkowie przepisują całe majątki na kościół bo tak po praniu mózgu przez księdza wypada. I nie rzucam słów na wiatr bo takie przypadki się zdarzają na prawdę i to często obok nas.
                • darburxxx Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga 30.10.14, 15:15
                  witam serdecznie, jestem dwa lata po udarze mózgu mam niedowlad lewej czesci ciała lewa reka wogóle nie ruszam, próbowałem juz wielu terapii i nic mi nie pomogło..., czy jest szansa by doktor Zawina mógł to zmienic??
                  pozdrawiam wszystkich i zycze zdrowia:)
                  • Gość: CytrynowaLandryna Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.lublin.mm.pl 31.10.14, 02:59
                    Najlepiej udać się do doktora, on wszystko wyjaśni i powie czy jest wstanie pomóc :)
                    • Gość: magda156 Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.14, 18:28
                      Hm, ktoś coś jeszcze napisze o Panu Doktorze?
                      Byłam na ,,wizycie'' kilka dni temu. Na co choruję, nie będę pisać, bo przecież i u doktora się nic nie mówi, on jakoby sam wie.
                      Wrażenia? W jednej chwili patrzę na ludzi siedzących obok i zadaje sobię pytanie ,,serio w to wierzycie?!'', w drugiej myślę ,,hm, może coś w tym jest''. Ciężko mi się wypowiedzieć. Minęło kilka dni od spotkania, a mnie coś tam ciągnie! A jak wyszłam to pomyślałam, że raczej więcej się nie pojawię.
                      Nie wiem jakie są zdolności tego Pana... Na pewno nie jest on żadnym jasnowidzem(a chyba niektórzy go za takiego uważają), była np. taka sytuacja na tym spotkaniu, że zapytał chłopaka ,,kiedy miałeś wypadek'', a ten na to ,,jaki wypadek, nigdy nie miałem wypadku'', a doktor ,,nos złamany''. On po prostu jest dobym obserwatorem. Później też się pojawiła jedna wypowiedź na niekorzyć Doktora, powiedział cos, co jest niezgodne z rzeczywistością. To nie jest jasnowidz! A czy potrafi w jakiś sposób wpływać na energię w ciele? Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Większość ludzi wygina się po prostu pod wpływem nacisku jego ręki. Zresztą co to ma dać? Wygięcie ciała? Pozbycie się choroby? Sama nie wiem... Ja w ogóle nie poczułam żadnej energii gdy Doktor się mną ,,zajmować'', nic a nic. A nie jest tak, że nie chciałam. Chciałam, ale dla mnie to było coś normalnego. Nie chcę krytkować tego człowieka, bo tak naprawdę nie wiem co on potrafi, jakie ma zdolności, ale niczego na spotkaniu nie doświadczyłam. Może on po prostu daje ludziom nadzieję na wylecznie, może zaczynają wierzyć, że to dotknięcie doktora im pomoże, coś takiego jak efekt placebo. Nie wiem... Może ktoś się jeszcze wypowie?
                      • Gość: maria30 Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.14, 11:00
                        mialam podobne wrazenia jak Ty opisalas magda156 i to jest dla mnie najlepszy dowod, ze mozna zaczac wierzyc. jak jest teraz? teraz te watpliwosci, ktore opisalas zostaly rozwiane . wiele razy nic nie czulam, ale postanowilam sie tym nie przejmowac i sama nie wiem kiedy zorientowalam sie, ze energia od niego idzie i to niesamowicie mocna. myslalam podobnie jak ty, ze on sam mnie np. pcha, bo wielokrotnie delikatnie trzymal mnie np za ramie i ja lecialam np do tylu. pozniej byla analiza tego trzymania i mysl ze to niemozliwe aby od tak delikatnego dotyku leciec tak do tylu. a teraz jesli stoi sporo ode mnie a mnie cos pcha do tylu , w przod...no to nie mam juz watpliwosci, po prostu dziala.co do "wiedzenia" co komu jest, w moim przypadku nie ma mowy o zgadywaniu,bo tak dokladne podanie dolegliwosci nie moze sie zdarzac w zgadywaniu.jak przyszlam nie mial nawet czasu na analize, bo od razu w drzwiach, jak weszlam powiedzial mi o problemie ktory mialam od paru tygodni i sama nie potrafilam zinterpretowac, on powiedzial dokladnie skad to jest i co mam zmienic.
                        mysle ze warto miec watpliwosci, kazdy ma prawo o tym napisac. O.Zawina to czlowiek, miewa swoje humoru, czasami mnie drazni jak slysze jakis zart czy tekst ktory powtarza poraz setny, czasami sie dziwnie zachowuje, ale kto z nas nie jest czasami drazniacy? to nie jest uzdrowiciel, ktory nie ma wad, jest cudotworca i zrobi wszystko. jest ciekawym czlowiekiem z duza wiedza, wedlug mnie jets dobry, bo potrafi pomagac i widac ze to lubi. nikomu nie bede go polecac, kazdy ma po to rozum, wiare, wiedze aby sam ocenil i wyciagnal wnioski.
                        • Gość: magda156 Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: 91.235.149.* 31.12.14, 10:58
                          O, cieszę się, że ktoś odpisał:) Mam nadzieję, że dyskusja o Doktorze się ożywi bo niewątpliwie jest ciekawą osobą.
                          Co to tego wychylania się ludzi, to gdy do mnie podszedł doktor to właśnie wychylałam się tylko i wyłącznie przez nacisk jego ręki, i to dosyć silny...
                          Właśnie... zauważyłam, że z niektórymi osobami pracuje ,,na odległość'' tzn w ogóle ich nie dotyka i to jest dla mnie interesujące, i tylko i wyłącznie to może świadczyć o jakichś zdolnościach, bo to wyginanie gdy doktor dotyka danej osoby jest niczym innym jak naciskiem jego ręki.
                          Maria30 - doktor Ci pomógł? Wyleczył Cię? Mogę wiedzieć na co chorujesz, w internecie i tak jesteśmy anonimowi...
                          Mnie nie drażnią jego żarty, po prostu jeżeli mnie nie śmieszą, to się nie śmieję, akurat jego osobowość mnie w ogóle nie interesuje, tylko zastanawiam się czy on ma rzeczywiście jakieś umiejętności.
                          Może rzeczywiście powinnam dać szansę tej metodzie leczenia i pojść tam znowu i znowu... Byłam tylko jeden raz, może po świętach się zdecyduję, zobaczę.
                          Podchodzę do tego sceptycznie, bo np. doktor zapytał mnie jakie mam wyniki morfologii, a mam b. dobre, a to wynika z faktu, że jestem blada(po prostu taką mam skórę i to nie jest związane z żadną chorobą), każdy lekarz praktycznie o to mnie pyta gdy mnie po raz pierwszy widzi, więc dlaczego Pan Zavina nie zauważył mojej prawdziwej choroby, która w żaden sposób nie wiąże się z krwią? To jest obserwacja: blada skóra=niski poziom homoglobiny, a u mnie akurat tak nie jest i pudło. Może u Ciebie też były widoczne jakieś oznaki zewnętrzne? Tak samo u tego chłopaka. Miał troszkę krzywy nos(ja nawet tego nie zauwazyłam), chyba się z takim urodził, a doktor ,,kiedy był wypadek?'', i co? pudło, bo wypadku żadnego nie było, a gdyby okazało się że był? to by wyszło, że to jasnowidz, a on jasnowidzem nie jest, tylko dobrym obserwatorem, ale nie kwestionuję tego, że może w jakiś sposób wypływać na energię w ciele, chociaż sama tego nie doświadczyłam.
                          • Gość: maria30 Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.15, 09:32
                            jesli masz takie nastawienie to nic i nikt Cie nie przekona, zadne opisy i opowiesci.na pewno nie znajdziesz odpowiedzi na forum. porozmawiaj z O.Zawina bo o nim mowa, ja wiele razy rozmawialam, mialam watpliwosc, pytanie, wiec pytalam bezposrednio o zrodla.takjest najprosciej.pozdrawiam
                            • Gość: magda156 Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: 91.235.149.* 03.01.15, 11:31
                              Maria30 - we wcześniejszej wiadomości miałaś zupełnie inne podejście i mówiłaś, że wątpliwości to nic złego. Nie napisałam na Pana Zavinę złego słowa i nie mam zamiaru pisać, bo nic złego mi nie zrobił, a być może rzeczywiście jest uzdrowicielem, po prostu się zastanawiam. Piszę tylko i wyłącznie prawdę o przebiegu spotkania.
                              Masz rację, na pewno rozmowa z nim by wiele dała. Jestem zdecydowaną zwolenniczką leczenia indywidualnie, a nie grupowo... Ty rozmawiałaś z Doktorem przy wszystkich ludziach? Czy jakoś można się z nim umówić indywidualnie? Nie wyobrażam sobie rozmowy z nim przy tej całej grupie...
                              • Gość: maria30 Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.15, 13:50
                                caly czas mam takie samo podejscie. nie napisalam ani slowa o tym, ze w jakis zly sposob okreslasz O.Zawine. po prostu praktycznie widze to tak, ze rozmyslanie glosne na forum nic nie da, opinii jest tyle ile ludzi. twoje watpliwosci byly podobne do moich wiec odpisalam. nie chce mi ie tutaj opisywac co mnei spotkalo, nie mam takiej potrzeby ani tyle czasu aby to wszystko przekazac na forum na ktorym jedni wychwalaja, a inni wrecz pluja na O.Zawine.
                                rozmawialam indywidualnie jak i przy grupie, zalezy od problemu i prawie z akazdym razem nim sie zwrocilam bezpsrednio balam sie, krepowalam, a jak juz porozmawialam to zawsze ta sama mysl "i po co tyle zwklekalas".
                                dla mnie jest lekarzem ciała i duszy, tak go odbieram, jak trezba to mowi zeby zrobic usg czy morfologie jak trzeba to powie dobre slowo, a czasami skrytykuje. normalny czlowiek, ma takie same problemy jak prawie kazdy, plus wiele problemow zwiazanych z jego dzialalnoscia. pozdrawiam i wszystkiego dobrego
                                • Gość: JRO Re: Pan dr Oleg Zawina - przestroga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.15, 11:22
                                  Znam wiele osób z najbliższego otoczenia, którzy od lekarzy usłyszeli : Operacja, itp. Oleg Zawina im pomógł. Osobiście uważam, że życie weryfikuje naciągaczy. Gdyby O. Zawina nim był, nie przyjeżdżałby do Tarnobrzega tyle lat , a przyjeżdża chyba ok kilkunastu. Nie potrzebuje reklam w gazetach, jak np. uzdrowiciele z Filipin , itp. Znam wielu niedowiarków, którzy z czystej ciekawości poszli zobaczyć " jak to wygląda". Po wizycie zmienili zdanie i są pod wielkim wrażaniem jak O. Zawina "czytał" z nich jak z otwartej książki. Pozdrawiam!
                                  • Gość: maria38 dr Oleg Zawina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.15, 09:28
                                    Od wielu lat korzystam z pomocy Olega Zawiny, w wielu sytuacjach ratował mnie, znajomych z roznych problemow zdrowotnych. To jaka ma wiedze, jak pracuje jest nie tylko ciekawe ale przede wzsytkim skuteczne, coraz wiecej tez mowi o swojej pracy, na jakiej zasadzie to wszystko "działa". Troche inna kwestia jest to jak czasami sie zachowuje, to co wygaduje na spotkaniach - czasami po prostu uszy więda. Sprawy ktore porusza sa czesto te same od nastu lat, oprocz tego ciagle nawiazywanie do polityki etc., opowiadanie o swoim ciezkim zyciu, ciagle te same historie jak to nie mogl ziemi kupic. etc. Dla mnie moglby nic nie mowic lub skoncentrowac sie na pozytywnym przekazie. Skoro jednak ludziom to odpowiada, nic nie mowia to widac , wiekszosc ma racje. Ja osobiescie juz mam swoj program, koncentruje sie na pozytywnym mysleniu, wchodzac po prostu siadam ,zamykam oczy i nie slucham tego co wygaduje, chyba ze schodzi na ciekawy temat to wowczas slucham z zaciekawieniem.
                                    Takze jak nabardziej wspieram tego typu działania jak leczenie w sposob naturalny, ktore propaguje, ale nie oznacza to ze w 100% jestem za tym co mowi na tych spotkaniach.
                                    pozdrawiam wszystkich!
                                    • Gość: Justyna Re: dr Oleg Zawina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.15, 18:13
                                      Witam. Pisze bo poszukuje ratunku dla mojej corki (5lat) jest po bardzo powaznym wypadku. Ma prawostronny niedowlad i wiele innych powypadkowych urazow ciala. Zastanawiam sie czy Pan doktor zechcialby ja obejrzec. Bo zdaje sobie sprawe ze ona nie wysiedzi spokojnie na jego spotkaniu. Podpowiedzcie mi prosze cokolwiek
    • meteoryt999 Re: Pan dr Oleg Zawina. 02.10.16, 16:22
      Ja kiedyś byłem.Działa on metodami niekonwencjalnymi czyli dotyka czoła i wyginasz się w pół.Ubiera się na czarno.Jak babki mówią do niego:"Bóg zapłać" odpowiada:"już zapłacił"(na krzyżu).Podobno zna przyszłość i czyta w myślach innych ludzi.Nie radzę do niego chodzić z tego względu iż uważam że działa on pod wpływem szatana.
      • Gość: paula Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.17, 17:44
        Pan doktor chodził na czarno,bo lubi ten kolor, obecnie ubiera się na szaro...każdy ubiera się jak lubi.
        Ja chodziłam do nie go w wieku 6 lat, miałam napady bólu głowy, na badaniach nic nie wychodziło, lekarze rozkładali ręce, przepisywali leki. Wiadomo rodzice nie chcieli mnie faszerować farmaceutykami, więc jak poszłam od razu rozpoznał problem - zatoki czołowe. Po kilku spotkaniach bóle przeszły, aż do liceum. Obecnie mam zamiar się wybrać do niego. Przyjmuje na ul. Przemysłowej
      • nezn Re: Pan dr Oleg Zawina. 06.07.18, 20:29
        Ma Pan rację, ubiera się na czarno i mówi, że Bóg już zapłacił ale jest Pan w błędzie pisząc, że podobno zna przyszłość i podobno czyta ludziom w myślach bo ten człowiek zna przyszłość i wie wiele rzeczy o których się Panu nawet nie śniło.
        A tak w ogóle był Pan kiedyś u niego żeby wypowiadać się na ten temat?
    • sloniek00 Re: Pan dr Oleg Zawina. 01.02.18, 13:25
      Dzień dobry, czy mogę dostać od Państwa informację kiedy i gdzie przyjmuje Pan Oleg Zawina?
      • maximh Re: Pan dr Oleg Zawina. 11.02.18, 15:27
        w Lublinie ul przemysłowa7 wt sob 817521447 503391926
        • maximh Re: Pan dr Oleg Zawina. 11.02.18, 15:28
          w poniedziałek w Tarnobrzegu
          • Gość: majka Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: 185.142.160.* 12.03.18, 22:50
            W którym miejscu w Tarnobrzegu?
    • Gość: Dorota Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: *.184.252.59.ipv4.supernova.orange.pl 20.04.19, 10:26
      hosztaplerstwo!
    • brodal87 Re: Pan dr Oleg Zawina. 08.06.19, 17:59
      Ja byłem też 2 razy i jestem większym wrażeniem tego co tam doświadczyłem , polecam jak najbardziej .
      • Gość: Mmm6 Re: Pan dr Oleg Zawina. IP: *.centertel.pl 09.06.19, 22:54
        Czy Pan Oleg Zawina nadal przyjmuje w Lublinie? I podane wyżej numery tel są aktualne?
        • nezn Re: Pan dr Oleg Zawina. 30.06.19, 18:44
          Tak nadal przyjmuję w Lublinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka