hajotka 05.08.08, 23:28 Chcę kupić mieszkanie u developera a Lublinie. Który najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strażak Re: developer! IP: 83.238.57.* 07.08.08, 09:05 kupuj u takich co już wybudowali parę porządnych chałup.Nie kupuj u Cachów, na dźwięk tego nazwiska zamykaj za sobą drzwi, hochsztaplerzy i cwaniacy, ponoć założyli znów spółkę JS i próbują nabrać na kasę nowych nieszczęśników.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: developer! IP: *.lublin.enterpol.pl 07.08.08, 19:15 O tym panu było głośno swego czasu,nie sądzę by Janusz Cach cokolwiek zbudował...nie będzie miał komu;chyba że za własne pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika604 Re: developer! IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.08, 18:01 na przykład Żagiel jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin L. Re: developer! IP: *.lublin.mm.pl 15.08.08, 15:25 Zanim zdecydujesz poczytaj o ich poprzednich inwestycjach. Często bywa tak ze deweloper posprzedawał mieszkania a potem ogłosił upadłość i zostawił ludzi z reklamacjami których nie ma gdzie zgłosić. A potem znowu założył firmę w tym samym składzie z tym ze o innej nazwie. Lepiej być ostrożnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekS Re: developer! IP: *.eu 19.08.08, 09:03 Ja kupowałem w Wikanie, mieszkanie przy ulicy Willowej, wszystko było ok, więc polecam tego dewelopera, z tego co się orientuję to w Lublinie prowadzą jeszcze jakieś inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś