Dodaj do ulubionych

Polecam Wszystkim

IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.07, 01:29
Bardzo prosty darmowy program do obrobki zdjec Firmy MS:
www.underpl.org/program-798-paint.net_3.10_beta_dla_windows_2000_xp_vista.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Polecam Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 03:29
      Do instalacji potrzebna jest NET microsoftu,wszystkie programy wykorzytujące NET z reguły pracują powoli na starszym sprzęcie,to ma być chyba zamiennik uproszczony PhotoShopa.
      • Gość: gość portalu Re: Polecam Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 03:56
        www.softmania.pl/?d=files&a=details&item_id=799 tam jest najnowsza wersja redystrybucyjna NET Microsoft .NET Framework v3.0.4506.30 Final x86
        50.3MB Freeware.Po zainstalowaniu chodzi także bezobsługowo,ja NET zainstalowałbym nawet na starego muła(przydaje się do wielu rzeczy,ma też jakieś optymizacje),ale z tego co ludzie piszą,to interesuje ich tylko szybkość i prostota.
        • Gość: gość portalu Re:NET 3 Net3.5 Beta2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 04:46
          Problem z wersją NET istnieje,czasem wersje beta czy mało różniące należy odinstalować czy zainstalować do danych programów.Prawdopodobnie nie odinstalowuje się NET 1.1 i NET 2.0 .Napisłem,że ta wrsja finalna NET 3.x jest najnowsza,bo tak tam pisze,ale ja mam wersję microsoft net framework 3.5 beta 2,która jest ostatnią wersją testową dla deweloperów.Objętość 2.6MB +około 150 MB(dużo).
          • Gość: win32 forever Re:NET 3 Net3.5 Beta2 IP: 75.126.55.* 03.08.07, 12:56
            Co nie zmienia faktu że programy napisane na net czy inna jave to powolne g...
            które denerwuje ludzi nawet na mocniejszym sprzęcie. Mam wrazenie zresztą że
            sprzęt tutaj nie ma aż tak dużego znaczenia. To g... jest mułowate z definicji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka