Gość: magda IP: *.lublin.mm.pl 18.10.03, 17:59 Jak sie przedstawia sytuacja? Wszystkie mieszkania juz wykupione? I ile za mkw? Jakos nie za szybko chyba im ta budowa idzie, tak mi sie - laikowi- wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: selma2003 Re: Tarasy Zana IP: *.lublin.mm.pl 18.10.03, 22:27 Nie wiem za ile, czy są jeszcze wolne mieszkania, ale z tego co słyszałam to nie za tanio. Jeśli chodzi o postępy w budowie, to wygląda, że brygada się nie obija, codziennie coś tam ryją w ziemi. Mam fantastyczny widok z okna:). Rzeczywiście, nie za szybko im idzie w porównaniu z sąsiednią budową przy ZUSie. Ale termin realizacji ponoć jest pod koniec przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tarasy Zana IP: *.lublin.mm.pl 19.10.03, 13:32 No własnie. Słyszalam, ze cena to 2500/mkw. Ciekawe, czy sie wyrobią to konca przyszlego roku... Ciekawa jestem, czy juz wszystko sprzedali, bo na LSM-ie ostatnio chyba zwiększyl sie popyt na mieszkania (szczegolnie 2-3 pok.), nawet w starych blokach (znajoma ostatnio szukala mieszkania dla kuzynki i mowi, ze oferty są nieaktualne jeszcze tego samego dnia, gdy pokazą sie w Anonsach!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma2003 Re: Tarasy Zana IP: *.lublin.mm.pl 19.10.03, 22:09 Eeeee, chyba to lekka przesada z tym popytem. Owszem, dzielnica już zagospodarowana, ale akurat moi "starzy" sąsiedzi z Pana Balcera 1 nie mieli szczęścia ze sprzedażą. Nawet w nowszym bloku, gdzie teraz mieszkam też chcą sprzedać mieszkanie, ale im nie " schodzi". To tak to mniej więcej wygląda, choć na kupno/sprzedaż składa się wiele czynników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tarasy Zana IP: *.lublin.mm.pl 20.10.03, 15:28 To dziwne. Moze faktycznie wszystko zalezy od wielkosci mieszkania, jego stanu itd. Ta moja znajoma mówila o mieszkaniach 2-pok., do 40 mkw. Dwa sprzątneli jej doslownie sprzed nosa, a do trzeciego, gdy juz dojechala z kuzynką ustawila sie kolejka - trafiły na 2 rodziny, oglądające w tym samym czasie. Ludzie podobno sie mało co nie pobili...Mieszkanie bylo na os.Prusa, w wiezowcu, wiec nie taka znowu okazja (ale nie wiem ajk wyglądalo w srodku). Odpowiedz Link Zgłoś