IP: *.gazeta.pl 16.01.02, 20:03
Pojawil sie watek o pachnacych ludziach u kosmetyczki (czy jakos tak) A ja mam
prosbe: czy mozecie mi dziewczyny polecic kosmetyczke tu w lublinie ktora
wyreguluje ladnie brwi i zrobi henne (delikatna, a nie taka jakbym obrysowala
sie wegielkiem)No i zeby cena byla w miare rozsadna... Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • burbundia Re: henna 16.01.02, 20:11
      Gość portalu: alinca napisał(a):

> Pojawil sie watek o pachnacych ludziach u kosmetyczki (czy jakos tak) A ja mam
      > prosbe: czy mozecie mi dziewczyny polecic kosmetyczke tu w lublinie ktora
      > wyreguluje ladnie brwi i zrobi henne (delikatna, a nie taka jakbym obrysowala
      > sie wegielkiem)No i zeby cena byla w miare rozsadna... Z gory dziekuje.

MOGĘ CI POLECIC KOSMETYCZKE JEST JEDYNĄ OSOBĄ KTÓREJ ODDAJĘ SWOJE BRWI DO
      POPRAWKI . CAŁY ZABIEG KOSZTUJE 5 ZŁ A ZPOMALOWANIEM 10 ZŁ
      • burbundia Re: henna 16.01.02, 20:13
        JESZCZE DODAM ADRES UL. BURSZTYNOWA 3 KOŃCOWY AUTOBUSU 9 OŚ POREBA ,GABINET
        FRYZJ.-KOSM. "GOMMAGE"
        • Gość: alinca Re: henna IP: *.gazeta.pl 16.01.02, 20:17
          Dziekuje bardzo! A jak juz bedzie po, to wysle Ci swoje zdjecie :)))
          • burbundia Re: henna 16.01.02, 20:24
            Gość portalu: alinca napisał(a):

> Dziekuje bardzo! A jak juz bedzie po, to wysle Ci swoje zdjecie :)))

MAM NADZIEJE, ŻE BEDZIESZ ZADOWOLONA BO JA JESTEM BARDZO .ALE MUSZĘ POWIEDZIEC ZE
            TA PANI NIE TYLKO DOBRZE DEPILUJE BRWI ROBI TAKŻE SUPER PAZNOKCIE I INNE.
            • Gość: Paul slepota IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 18:08
              burbundia napisał(a):

> Gość portalu: alinca napisał(a):
              >
              > > Dziekuje bardzo! A jak juz bedzie po, to wysle Ci swoje zdjecie :)))
              >
              > MAM NADZIEJE, ŻE BEDZIESZ ZADOWOLONA BO JA JESTEM BARDZO .ALE MUSZĘ POWIEDZIEC
              > ZE
              > TA PANI NIE TYLKO DOBRZE DEPILUJE BRWI ROBI TAKŻE SUPER PAZNOKCIE I INNE.
              Szkoda, ze ta pani nie ma magicznych zdolnosci do poprawy wzroku, moze nie
              musiala bys pisac duzymi literami. To ta nerwica ma swe podloze w slepocie.....
              Zdrowia zycze,
              Pawelek

• Gość: laki Re: slepota IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.01.02, 18:38
                Gość portalu: Paul napisał(a):

> burbundia napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: alinca napisał(a):
                > >
                > > > Dziekuje bardzo! A jak juz bedzie po, to wysle Ci swoje zdjecie :)))
                > >
                > > MAM NADZIEJE, ŻE BEDZIESZ ZADOWOLONA BO JA JESTEM BARDZO .ALE MUSZĘ POWIED
                > ZIEC
                > > ZE
                > > TA PANI NIE TYLKO DOBRZE DEPILUJE BRWI ROBI TAKŻE SUPER PAZNOKCIE I INNE.
                > Szkoda, ze ta pani nie ma magicznych zdolnosci do poprawy wzroku, moze nie
                > musiala bys pisac duzymi literami. To ta nerwica ma swe podloze w slepocie....
                > .
                > Zdrowia zycze,
                > Pawelek
                >

jezeli ci coś nie odpowiada to spadaj
                • Gość: Paul Re: slepota IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:10
                  Gość portalu: laki napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                  >
                  > > burbundia napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: alinca napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Dziekuje bardzo! A jak juz bedzie po, to wysle Ci swoje zdjecie
                  > :)))
                  > > >
                  > > > MAM NADZIEJE, ŻE BEDZIESZ ZADOWOLONA BO JA JESTEM BARDZO .ALE MUSZĘ P
                  > OWIED
                  > > ZIEC
                  > > > ZE
                  > > > TA PANI NIE TYLKO DOBRZE DEPILUJE BRWI ROBI TAKŻE SUPER PAZNOKCIE I I
                  > NNE.
                  > > Szkoda, ze ta pani nie ma magicznych zdolnosci do poprawy wzroku, moze nie
                  >
                  > > musiala bys pisac duzymi literami. To ta nerwica ma swe podloze w slepoci
                  > e....
                  > > .
                  > > Zdrowia zycze,
                  > > Pawelek
                  > >
                  >
                  > jezeli ci coś nie odpowiada to spadaj
                  Per aspera ad astra, ty, lobuziaczku, ty.......
                  Pawelek

• freon Re: slepota 17.01.02, 19:14
                    Paul - nieniejszym oficjalnie dziekuje Ci za zmiane jezyka w stosunku do
                    wczorajszego dnia. Jeszcze troche i zaczne Cie lubic.

Leki! Baby! Dajmy mu szanse. Moze lepsza czesc jego natury wezmie gore :o))
                    • Gość: Paul Re: slepota IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:23
                      freon napisał(a):

> Paul - nieniejszym oficjalnie dziekuje Ci za zmiane jezyka w stosunku do
                      > wczorajszego dnia. Jeszcze troche i zaczne Cie lubic.
                      >
                      > Leki! Baby! Dajmy mu szanse. Moze lepsza czesc jego natury wezmie gore :o))
                      Och, droga freon, chyba w rzeczy samej zaczynam cie lubic. Moze
                      nawet "scierpialbym" twoje meble:-). Chyba nasz forumowy guru eor mial racje,
                      ze "cos miedzy nami jest", hi, hi, hi. Kto sie czubi.... Pozdrawiam.
                      Paul
                      PS Podobala ci sie piosenka ktora ci zadedykowalem? Mam chec ja z toba
                      zatanczyc.

• freon Re: slepota 17.01.02, 19:28
                        Uzyje teraz metody Lasera: Az sie oblalam rumiencem. Nawet meble by zniosl! A
                        nie wniosl bys? Musze sobie sofe kupic :o))

Piosenka bardzo mi sie podobala. Dzieki. Sama ja kiedys bardzo lubilam. Jedyny
                        problem to ten, ze ja zbyt dobrze tanczyc nie potrafie :o)
                        • Gość: Paul Re: slepota IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 19:58
                          freon napisał(a):

> Uzyje teraz metody Lasera: Az sie oblalam rumiencem. Nawet meble by zniosl! A
                          > nie wniosl bys? Musze sobie sofe kupic :o))
                          >
                          > Piosenka bardzo mi sie podobala. Dzieki. Sama ja kiedys bardzo lubilam. Jedyny
                          > problem to ten, ze ja zbyt dobrze tanczyc nie potrafie :o)
                          Ja tez nie, ale jakos razem sie nauczymy.
                          Pawelek-Diabelek ;->

• Gość: soel Re: henna IP: 195.114.189.* 17.01.02, 15:21
      Nawet nie wiedziałam,że mam tak blisko do super salonu. Byłam - jestem bardzo
      zadowolona - ceny rewelacyjne jak nigdzie . Dzięki burbundia.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka