Dodaj do ulubionych

Farbowanie brwi rzęs

30.03.23, 11:51
Jestem blondynką więc wiadomo. Mam bardzo ładny kształt brwi więc machać henna już gotowa z tych ekspresowych żaden problem naprawdę i wychodzi super. Ale rzęsy? Mnie się nie chce rozrabiać babrać. Czy są jakieś henny w maskarze jak to brwi a jeśli nie to dlaczego?
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: Farbowanie brwi rzęs 31.03.23, 00:11
      Farbuję sobie rzęsy Delią, dwuskładnikową, czarną. Efekt jest delikatny, ale z wiekiem rzęsy i tak mi trochę jaśnieją, więc wychodzę na 0. Na początku aplikacja była trudna, ale teraz jest już ok. Jedynie trzeba uważać żeby farba nie dostała się do oka, bo piecze przeokrutnie. Teraz będę ćwiczyć "domową laminację" . Miałam już 1 podejście i było trudno, ale jak potrenuję to kto wie 😀 Aha, to są specjalne zestawy do zabiegów w domu.
      • mysiulek08 Re: Farbowanie brwi rzęs 31.03.23, 00:33
        tez uzywam deli, zelowej czarnej, do rzes uzywam szczoteczki od maskary, ale i tak nie jest to do konca takie jak powino byc, ale koncowki jakos zalapuje
    • mysiulek08 Re: Farbowanie brwi rzęs 31.03.23, 00:27
      o, tez sie chetnie dowiem, o te rzesy
    • mojave Re: Farbowanie brwi rzęs 31.03.23, 07:41
      Jak wpiszesz w Google henna w masakrze to wyskakują jakieś, np. Wibo, Tint. Ale osobiście nie używałam wiec nie wiem jaki dają efekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka