alfa36 27.10.24, 11:54 Zawsze miałam ładne, wystarczyła regulacja, ale już takie nie są. Doradźcie, henna czy jakaś farbka czy co zrobić, żeby wróciły do formy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka11 Re: Brwi 27.10.24, 13:38 Lubię i stosuję od dawna www.rossmann.pl/Produkt/Henna-do-brwi/Delia-Cosmetics-Eyebrow-Expert-henna-do-brwi-jednoskladnikowa-ekspresowa-nr-10-Czarny-6-ml,279994,13023?srsltid=AfmBOoqWjJu90DXPV2ImqxMHyNBC8EcGQhZ3Nvfi0XexG0epc7IK3Is5 Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: Brwi 27.10.24, 14:10 Jak widzę, że mam problem z ogarnięciem brwi to idę do kosmetyczki na regulację i hennę. Na co dzień używam henny z Isany. Może brwi permanentne? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Brwi 27.10.24, 15:00 Zrobiłam permanentne i to był strzał w dziesiątkę W ogóle mnie nie zajmują, a zawsze są w formie Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaz1 Re: Brwi 27.10.24, 18:03 Ja mam krzaczaste , z wiekiem coraz bardziej i dlugie. Co jakis czas kosmetyczka reguluje i robi henne Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna99 Re: Brwi 27.10.24, 22:24 A czym henna różni się od farbki? Kiedyś pokusiłam się o laminację brwi.... a mój ty bosze.... wyglądałam przeokrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Brwi 28.10.24, 09:03 klementyna99 napisała: > A czym henna różni się od farbki? > Kiedyś pokusiłam się o laminację brwi.... a mój ty bosze.... wyglądałam przeokr > utnie. pewnie niczym - chodziłam na farnki, henne, laminacje, architekture i szlag wie co jeszcze wszystko dawalo piekny efekt na tydzien roznica byla w cenie li i jedynie odkad poszlam na permanenty mam naprawde efekt, ktory chcialam bez zadnych staran to naprawde oszczednsc czasu i pieniedzy musze jedyniie pilnowac, zeby ich w makijazu podkladem nie umazac i juz Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Brwi 27.10.24, 23:29 Od lat chodzę na regulację i hennę, ale z wiekiem te brwi i tak są coraz słabsze. Niestety nie mam ciemnej, mocnej oprawy oczu i nikt mnie nie bierze za hiszpankę. Jestem umówiona na permanentne, koniec z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Brwi 27.10.24, 23:32 Olej rycynowy ( do smarowania) czy ogólnie jakaś wcierka do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Brwi 28.10.24, 15:57 Te co się robi farbką, to wyglądają trochę jak od szablonu. Napiszę szczerze, geny odgrywają największą rolę w kwestii brwi. Parę lat temu używałam co tydzień, 2, czy jak mi się przypomniało odżywki do brwi i zrobiły się ciemniejsze. Ale bez używania też mam super. Nie reguluję i nie farbuję. Odpowiedz Link Zgłoś