27.10.24, 11:54
Zawsze miałam ładne, wystarczyła regulacja, ale już takie nie są. Doradźcie, henna czy jakaś farbka czy co zrobić, żeby wróciły do formy.
Obserwuj wątek
    • marzeka11 Re: Brwi 27.10.24, 13:38
      Lubię i stosuję od dawna
      www.rossmann.pl/Produkt/Henna-do-brwi/Delia-Cosmetics-Eyebrow-Expert-henna-do-brwi-jednoskladnikowa-ekspresowa-nr-10-Czarny-6-ml,279994,13023?srsltid=AfmBOoqWjJu90DXPV2ImqxMHyNBC8EcGQhZ3Nvfi0XexG0epc7IK3Is5
    • karotka_plus Re: Brwi 27.10.24, 14:10
      Jak widzę, że mam problem z ogarnięciem brwi to idę do kosmetyczki na regulację i hennę.
      Na co dzień używam henny z Isany.
      Może brwi permanentne?
    • kotejka Re: Brwi 27.10.24, 15:00
      Zrobiłam permanentne i to był strzał w dziesiątkę

W ogóle mnie nie zajmują, a zawsze są w formie smile
    • kaskaz1 Re: Brwi 27.10.24, 18:03
      Ja mam krzaczaste , z wiekiem coraz bardziej i dlugie. Co jakis czas kosmetyczka reguluje i robi henne
      • klementyna99 Re: Brwi 27.10.24, 22:24
        A czym henna różni się od farbki?
        Kiedyś pokusiłam się o laminację brwi.... a mój ty bosze.... wyglądałam przeokrutnie.
        • kotejka Re: Brwi 28.10.24, 09:03
          klementyna99 napisała:

> A czym henna różni się od farbki?
          > Kiedyś pokusiłam się o laminację brwi.... a mój ty bosze.... wyglądałam przeokr
          > utnie.

pewnie niczym - chodziłam na farnki, henne, laminacje, architekture i szlag wie co jeszcze

wszystko dawalo piekny efekt na tydzien smile
          roznica byla w cenie li i jedynie
          odkad poszlam na permanenty mam naprawde efekt, ktory chcialam bez zadnych staran
          to naprawde oszczednsc czasu i pieniedzy
          musze jedyniie pilnowac, zeby ich w makijazu podkladem nie umazac i juz smile
    • primula.alpicola Re: Brwi 27.10.24, 23:29
      Od lat chodzę na regulację i hennę, ale z wiekiem te brwi i tak są coraz słabsze. Niestety nie mam ciemnej, mocnej oprawy oczu i nikt mnie nie bierze za hiszpankę.
      Jestem umówiona na permanentne, koniec z tym.
    • konsta-is-me Re: Brwi 27.10.24, 23:32
      Olej rycynowy ( do smarowania) czy ogólnie jakaś wcierka do włosów.
    • alexis1121 Re: Brwi 28.10.24, 15:57
      Te co się robi farbką, to wyglądają trochę jak od szablonu. Napiszę szczerze, geny odgrywają największą rolę w kwestii brwi. Parę lat temu używałam co tydzień, 2, czy jak mi się przypomniało odżywki do brwi i zrobiły się ciemniejsze. Ale bez używania też mam super. Nie reguluję i nie farbuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka