Gość: ciocia Megawidowisko"Traviata" IP: *.chello.pl 09.12.08, 15:35 Cytując Panią Niesobską: "LUDZIE CZY WAS PORĄBAŁO???" Rozumiem ze nie kazdego mozna darzyc sympatia i nie wszystko musi sie podobac, ale wy juz przesadzacie! Jak macie cos do siebie to pogadajcie ze soba a nie wyzywacie sie "anonimowo" na forum! Ja ze swojej strony gratuluje i dziekuje wszystkim zespolom i organizatorom za piekny spektakl! Mam nadzieje ze prywatne stosunki miedzy pracownikami TM nie zaszkodza szerzeniu kultury w Lublinie i rozslawianiu go w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 18.12.08, 12:01 Dla mnie śmieszne było witanie władz, to żenujące ale jakby nie patrzeć zaścianek Lubelski. Mówienie natomiast że cena biletów jest dostosowana do warunków Lubelskich to śmieszne. W Warszawie w loży płacę 18zł. A przedstawienia Lublin a Warszawa nie mają żadnego porównania. www.teatrwielki.pl/zdjecie_big.php?file=books/f_big_widownia_2007_duza.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:52 dla Lublina to wielka impreza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:53 podobało mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ewa Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:57 Zawsze mnie uczono, że jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego. Opera wymaga optymalnych warunków, a nie hangaru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:58 Warto było usłyszeć Panią Woś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 09:01 Warto organizować takie takie widowiska. Odpowiedz Link Zgłoś