Dodaj do ulubionych

Megawidowisko"Traviata"

• Gość: ciocia Megawidowisko"Traviata" IP: *.chello.pl 09.12.08, 15:35
      Cytując Panią Niesobską: "LUDZIE CZY WAS PORĄBAŁO???"
      Rozumiem ze nie kazdego mozna darzyc sympatia i nie wszystko musi sie podobac,
      ale wy juz przesadzacie! Jak macie cos do siebie to pogadajcie ze soba a nie
      wyzywacie sie "anonimowo" na forum!
      Ja ze swojej strony gratuluje i dziekuje wszystkim zespolom i organizatorom za
      piekny spektakl! Mam nadzieje ze prywatne stosunki miedzy pracownikami TM nie
      zaszkodza szerzeniu kultury w Lublinie i rozslawianiu go w Polsce...
    • Gość: Michał Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 18.12.08, 12:01
      Dla mnie śmieszne było witanie władz, to żenujące ale jakby nie patrzeć
      zaścianek Lubelski. Mówienie natomiast że cena biletów jest dostosowana do
      warunków Lubelskich to śmieszne. W Warszawie w loży płacę 18zł. A przedstawienia
      Lublin a Warszawa nie mają żadnego porównania.
      www.teatrwielki.pl/zdjecie_big.php?file=books/f_big_widownia_2007_duza.jpg
    • Gość: hania Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:52
      dla Lublina to wielka impreza
    • Gość: gość Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:53
      podobało mi się
    • Gość: gość ewa Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:57
      Zawsze mnie uczono, że jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego. Opera
      wymaga optymalnych warunków, a nie hangaru!
    • Gość: gość Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 08:58

Warto było usłyszeć Panią Woś.
    • Gość: niebo Megawidowisko"Traviata" IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 13.01.09, 09:01
      Warto organizować takie takie widowiska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka