brockes 10.05.09, 18:54 Oskarżeni "za" czy oskarżeni "o"? Polska język trudna język. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z daleka Uczniowie oskarżeni za dręczenie nauczyciela IP: *.aster.pl 10.05.09, 20:02 Wina wszystkich byle nie swoich.... taki sobie grajdoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wyjątkowo niewinna dyrektorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 07:03 broni ja przeciez stołek radnego pwenie, jedyne słusznej partii w tym mieście;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: wyjątkowo niewinna dyrektorka! IP: *.nplay.net.pl 11.05.09, 11:04 Na układy nie ma rady:( Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Dopóki 29.09.10, 12:19 oświatą będą rządzić lewacy i liberałowie to będzie właśnie tak forum.gazeta.pl/forum/w,64,116999575,116999575,Demolka_w_gimnazjum_a_uczniowie_sie_ciesza.html Podobne przypadki zdarzają się każdym gimnazjum ale i w kiepskim technikum i liceum no i w zawodówkach Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dopóki 29.09.10, 12:24 angrusz1 napisał: > oświatą będą rządzić lewacy i liberałowie to będzie właśnie tak Tak sobie myślę... Dlaczego wśród fanatycznych wyznawców tak zwanej prawicy jest tylu matołów?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ...podobne sprawy dzieją się też w innych szkołach IP: *.centertel.pl 30.09.10, 13:04 debile nie nauczyciele. Mam nadzieję że i tych obrońców "derechtorki" z Bożej łaski ktoś kiedyś sponiewiera lub spuści im bańki. Może wtedy zaskoczą o co chodzi. Prawdopodobnie belfer starej daty przeciwstawiał się bajzlowi w szkole wiec reszta "nauczycieli" przymykała oka na gnojenie faceta bo było im to na rękę. Pan kurator też nie lepszy. PS: Panie starosto - czy małżonka wie o pana zażyłości z panią dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Uczniowie oskarżeni za dręczenie nauczyciela IP: *.lublin.mm.pl 30.09.10, 14:43 może to miało być: oskarżeni o zadręczenie nauczyciela ale im się literka uciekła i spacja wpadła:) Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Patologia ? 04.10.10, 10:22 Owszem czasem ale zwykle nie . Oto fragment artykułu z tygodnika Niedziela Nr 40 -2010 o rodzinie sławnych muzyków z zespołu Skaldowie : " Bogumił < syn Jacka Zielińskiego tak wspomina > nazywa swojego tatę ostoją łagodności . To mama była bardziej surowa . Na zawiasie drzwi kuchennych wisiał pas . - Ja < Bogumił > chyba codziennie tym pasem obrywałem . ... - A ja < Bogumił > grzeczny nie byłem ... przyznaje Bogumił " A więc takie narzędzie , takie jak pas , może być dobrym i skutecznym narzędziem wychowawczym . Ale w kochającej się rodzinie a nie patologicznej . Tak jak nóż w kuchni jest pożytecznym narzędziem a w ręku chuligana niebezpiecznym narzędziem zbrodni . Ale lewacy i liberałowie czyli tzw postępacy narzucili tylko jedno rozumienie tzw kar cielesnych w tym szkolnych łap . Ale przecież nie musimy sobie dać tego narzucać . Jak widać po rodzinie skaldowskiej ( Jacka Zielińskiego ) nie była to rodzina patologiczna a dzieci wychowane dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś