Gość: X IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 14:42 Z pokorą i skruchą wyjaw tu swe grzechy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Re: KONFESJONAŁ 30.01.02, 14:51 Oj, gdybym mial faktycznie wyznawac, to bym dopiero postow nastrzelal. Biedny Roman musialby kolejny protest do adminow pisac nas nasze forum:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 30.01.02, 16:43 Gość portalu: X napisał(a): > Z pokorą i skruchą wyjaw tu swe grzechy Nie sluchalem sie mamusi i tatusia. Klalem, ponizalem i ublizalem bliznim. Znecalem sie nad nimi fizycznie i psychicznie. Pozadalem zony blizniego swego. Nie chodzilem do kosciola. Grzechy poniechania i zaniedbania popelniam z perwersyjna przyjemnoscia. Pije i pale. Uprawiam sex przedmalzenski, lub pomalzenski jak kto woli. Grzech pychy jest dla mnie codziennoscia. Grzech najwiekszy to udzial w forum GW. Blagam o przebaczenie. Paul skruszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeor Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 00:33 Gość portalu: Paul napisał(a): > > Z pokorą i skruchą wyjaw tu swe grzechy > Nie sluchalem sie mamusi i tatusia. Klalem, ponizalem i ublizalem bliznim. > Znecalem sie nad nimi fizycznie i psychicznie. Pozadalem zony blizniego swego. > > Nie chodzilem do kosciola. Grzechy poniechania i zaniedbania popelniam z > perwersyjna przyjemnoscia. Pije i pale. Uprawiam sex przedmalzenski, lub > pomalzenski jak kto woli. Grzech pychy jest dla mnie codziennoscia. Grzech > najwiekszy to udzial w forum GW. Blagam o przebaczenie. > Paul skruszony. Dobrze synu ze zalujesz za grzechy i wyrazasz skruche. A za pokute masz przez dwa tygodnie podrywac dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: KONFESJONAŁ IP: 10.3.1.* 30.01.02, 18:02 -pycha -chciwosc -nieczystosc -zazdrosc -nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu (teraz tez powinno byc - paleniu) -gniew -lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: KONFESJONAŁ 30.01.02, 18:04 jestem piękna, mądra i skromna :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 30.01.02, 18:35 silverstone napisał(a): > jestem piękna, mądra i skromna :))))))))))))))))))))))))) Marry me!!!!! Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 31.01.02, 08:05 Ha, Ha, Ha, prosze ksiedza smichu warte ha, ha, ha, A co Macieju sie stalo ha, ha, ha, smichu warte prosze ksiedza wielebnego, trzecia zuna mi umarla, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
ulv Re: KONFESJONAŁ 01.02.02, 09:48 nie wierzę w przeznaczenie, nie wierzę w szczęście w miłosć też nie wierzę nie wierzę że się da, nie wierzę że można, że trzeba, że należy nie wierzę w ludzi, nie wierzę w życie, nie wierzę w przebacznie, nie wierzę w przyczynę nie wierzę w cel, nie wierzę nic. I nie odczuwam winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 16:31 ulv napisał(a): > nie wierzę w przeznaczenie, nie wierzę w szczęście w miłosć też nie wierzę > nie wierzę że się da, nie wierzę że można, że trzeba, że należy > nie wierzę w ludzi, nie wierzę w życie, nie wierzę w przebacznie, nie wierzę w > przyczynę > nie wierzę w cel, nie wierzę nic. > I nie odczuwam winy. Z calym szacunkiem dla twojej osoby, jak dostaniez os zycia w dupe, to ci sie odmieni. Jesli juz dostales i tak myslisz, to skonczycz albo w domu wariatow, albo za kratkami. Nie miej mi za zle tego co napisalem. Uwazam ze kazdy w "cos" wierzy, czasem to "cos" moze okazac sie zbawienne. Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: KONFESJONAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 16:33 Gość portalu: Paul napisał(a): > ...Uwazam ze kazdy w "cos" wierzy, czasem to "cos" moze okazac sie zbawienne... > W konfesjonał też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 04.02.02, 16:11 Gość portalu: Ed napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > ...Uwazam ze kazdy w "cos" wierzy, czasem to "cos" moze okazac sie zbawien > ne... > > > > W konfesjonał też? Co komu odpowiada, drogi Edziu. Ty mozesz wierzyc w potege swego czlonka, for all I care.... Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: KONFESJONAŁ IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 00:25 Wczoraj byl pierwszy piatek a ja nie poszlam do spowiedzi, co czynie dopiero teraz. Czy uzyskam rozgrzeszenie? wiecej grzechow nie pamietam, za wszystkie serdecznie zaluje itd... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: KONFESJONAŁ 03.02.02, 14:08 Moglbym wymienic wiele, ale nie bede sie chwalil... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikary Re: KONFESJONAŁ IP: *.proxy.aol.com 04.02.02, 00:20 Gość portalu: alinca napisał(a): > Wczoraj byl pierwszy piatek a ja nie poszlam do spowiedzi, co czynie dopiero > teraz. Czy uzyskam rozgrzeszenie? wiecej grzechow nie pamietam, za wszystkie > serdecznie zaluje itd... Tak dziecko, przyjdz na plebanie a dam ci rozgrzeszenie............. Odpowiedz Link Zgłoś