xurek
21.11.20, 15:01
Wpis Forumowiczki Kan z Watku o Wyborach w USA:
Nie ma oczywiscie przepowiedni Kana. Sa przewodnie Gory zamieszczone tylko prze Kana. Mozesz mnie pocalowc w dupe Xurek. Te przepowiednie sa bardzo solidne i tylko sobie gdzies pozwolilam tutaj gdzies zamiescic. Obecnie, mnie nie interesuje.
Zostanie rozmontowany caly zachodni system i enjoy. Obecnie tylko perludium. Klocic sie nalezy tylko z Bogiem i mozna strzelac do Kana jako prorkoka przekazujacego wiadomosc. Bardzo to smieszne - chyba.
A, kwestia Kana jako proroka - jak sie widze jako jelen do ostrzealu przez grupe idiotow.
Swiat ebdzie istanial, (by the way) z powazna dzrzagke w kazdego dupie, rosnaca coraz gorzej, gorzej, gorzej, gorzej poza kazdy punkt do zniesienia. Enjoy this spinter. Fuck i s goung to klill you. Aman. Od Kana
Zakladam nowy watek, by uniknac zasmiecania innych. Tutaj Kan moze dalej pluc jadem, rzucac guanem i popisywac sie swoim obyciem i kultura.
Na poczatek wklejam przepowiednie Kana o koncu swiata i moja odpowiedz.
Jezeli ktos uwaza sie za proroka i kolportuje proroctwa, to musi sie liczyc z tym, ze bedzie o nie pytany. A jezeli proroctwa sie nie spelnia, to ze beda, razeme z prorokiem, przedmiotem zartow. Taki juz proroczy los.
Ja osobiscie spotkalam w swoim zyciu kilku prorokow, ich proroctwa sie nie sprawdzily, wiec nie mam podstaw, by brac je na serio. Jezeli kiedys jakies sie spelni, to zmienie zdanie.
Zaden ze spotkanych prorokow nie kaznodzieil tyle o milosci, co Forumowiczka Kan i zaden nie byl tak chamski, zlosliwy, wredny i msciwy. To zachowanie w duzej mierze podwaza dla mnie wiarygodnosc wypowiedzi Forumowiczki Kan.
Usilowanie przekonania mnie, bym sobie dala spokoj, analizy mojej psychiki tudziez dobre rady, bym "wylala swoje problemy na forum jak w konfesjonale" sa strata czasu.
No i zycze Wszystkim oczywiscie peace i harmony :)