Gość: Kewin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:46 to sie nazywa Klasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M 09.01.04, 13:50 Jasne, tylko w Łodzi takie rzeczy się dzieją... jak zwykle... Lepiej weź sobie na wstrzymanie. A może przypomnieć ci co się działo w Poznaniu w Starym Browarze? No ale jak zwykle media solidarnie atakują Łódź. Potem przychodzi taki jeden z drugim, czyta i ogląda i wyrabia sobie opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin do michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:06 chetnie poczytam bo nie bylo mnie przez jakis czas w polsce i nie wiem co sie dzialo w poznaniu(nie jestem poznaniakiem) Stary browar to chyba Kulczykowej jak dobrze kojarze? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: do michal 09.01.04, 15:35 Gość portalu: Kewin napisał(a): > chetnie poczytam bo nie bylo mnie przez jakis czas w polsce i nie wiem co sie > dzialo w poznaniu kiedy nie wie się co się dzieje dobrą zasadą jest się nie odzywać. oprócz poznania proponuję zapoznać się jeszcze z przebiegiem podobnej promocji w MM w wawie. może dlatego, że nie mieszkasz w polsce zapomniałeś co to jest bydło. otóż bydło mieszka sobie w tym kraju i tak będzie jeszcze przez kilka pokoleń. nie masz co gratulować łodzi kulturnych mieszkańców, lepiej przejedź się po miasteczkach naszego pięknego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin teraz mieszkam w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:41 nie bylo mnie tylko przez rok wiec nie wiem co sie w poznaniu dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
gray w takim razie poczekaj na promocję MM w krakowie 09.01.04, 15:44 i najlepiej sam na nią pójdź. wtedy, kiedy będziesz przyduszany, będziesz sobie darowywał i co tylko zechcesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravau Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.04, 10:14 W Poznaniu było otwarcie dużego domu handlowego w centrum miasta. Wielkie zamieszanie - b. dużo ludzi i samochodów w ciasnych ulicach. Występował Klaus Schulze. Pokaz ogni sztucznych był nieudany, impreza przereklamowana i ogólnie wszyscy narzekali. I tyle. Nikt nie został ranny, nikt nie okradał sklepów, policja nie użyła pałek. Więc co tu przypominać? www1.gazeta.pl/metroon/1,0,1761955.html Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Gratuluję kultury... 09.01.04, 13:57 Adresowanie takich wypowiedzi do wszystkich, co w MM na zakupy mieli niefart się wybrać (a przez umieszczenie takowej na tym Forum - także i do innych Łodzian) to przecież dowód wysokiej... :-P Radzę na drugi raz zastanowić się przed napisaniem czegokolwiek w tym tonie - bez podjęcia uprzednio próby spojrzenia na sytuację z punktu widzenia kogoś, kto z zakupów trafił do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Gratuluję kultury... 09.01.04, 14:01 Ależ o to chodzi, żeby dowalić Łodzianom. W tym kraju nie wiedzieć czemu wszyscy nas nienawidzą. A do MM przyjechali nie tylko Łodzianie. Swój udział mieli mieszkańcy także innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin do uerbe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:03 ok ale powiedz czy ten ktos widzac ile jest ludzi i jak agresywnie sie zachowują nie powinien najzwyczajnie odpuscic takich zakupow? madry czlowiek by tak zrobil i nie trafilby do szpitala pozatym przewaznie trafili ci ktorzy sie najbardziej dobijali do srodka Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Odsyłam do tekstu Bugaja... 09.01.04, 14:12 ...ze wskazaniem na fragment dotyczący przyduszonej dziewczyny. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=10066751&a=10070996 Jak to mówią, "mądry Polak po szkodzie"... można do us... śmierci dywagować o tym, co by się nie stało, gdyby ktoś nie był tam w tym czasie. Ja nie byłem, dlatego trudno mi zająć jednoznaczne stanowisko wobec wydarzeń - nie wiem, jak zachowywali się ludzie, kto był przyczyną takiego ich zachowania - wiem za to, że byli poszkodowani... a przy takim stanie rzeczy mam pewne opory w pisaniu "A dobrze im tak, po cholerę tam leźli" czy "Wot Klasa", w jakim to tonie Ty byłeś łaskaw to skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kewin tak ludzie jak i Media Markt sa winni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:39 ok ale mi chodzi dlaczego np. ta przydzuszona nie probowala odejsc stamtad zanim jeszcze ja przyduszono dlaczego inni mam na mysli kobiety oraz rodziny z dziecmi nie probowali za nim sie to wszystko wydarzylo wyjsc z tej kolejki tylko stali nadal? narazajac sie dobrowolnie przeciez bylo pewne ze sie nieludzkie rzeczy beda dzialy a zwiastunem tego byli chocby naprzykalad podpici mlodociani chuligani Media Markt tez bez winy nie jest reklamy sa wrecz skandaliczne(zupelnie nie wiem jakim cudem je pokazuja w tv czy puszczaja w radiu) we mnie np. wywoluja agresje. pozatym towaru po faktycznie promocyjnej cenie bylo malo wiec mogli sie spodziewac takich rzeczy. Raz juz zreszta zrobili podobny kawal jak w reklamie zapowiadali zamkniecie sklepu w jakims miescie i twierdzili aby nie byc idiota i przyjsc kupic masa ludzi przyszla a potem sie okazalo ze sklep zamknieto tylko na 1 dzien apotem sie tlumaczyli ze z powodu inwentaryzacji jakas kara sie to mialo nawet skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: tak ludzie jak i Media Markt sa winni 09.01.04, 15:00 Gość portalu: Kewin napisał(a): > ok ale mi chodzi dlaczego [ciach] A to nie do mnie pytanie ale do ludzi którzy w MM byli. Dla mnie EOT w tej kwestii. > Media Markt tez bez winy nie jest [...] Raz juz zreszta zrobili podobny kawal > jak w reklamie zapowiadali zamkniecie sklepu [...] a potem sie okazalo ze > sklep zamknieto tylko na 1 dzien apotem sie tlumaczyli ze z powodu > inwentaryzacji jakas kara sie to mialo nawet skonczyc. Fakt, w tym przypadku interweniował UOKiK... MM podobno się odwołuje. tinyurl.com/3dy9m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: do uerbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:58 Tak naprawde to MM powinien zadbac o spokoj i porzadek-(tak jak kluby sportowe za porzadek na meczach odpowiadaja), w koncu to oni na tym i tak kase robia... a oni sobie zwtykle jaja robia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Do wszystkich w kwestii tzw. "bydła" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 17:48 Widzieliście kiedykolwiek w TV, jak wyglądają podobne wyprzedaże we Francji lub w Niemczech? Bo ja na własne oczy widziałam. Tzn. w TV też, ale przypadkiem na własne oczy w Berlinie. Owszem, to co się wydarzyło w Łodzi i Lublinie, to jest przerażające. Ale jak myślicie, skąd wzięły się tam kamery i wozy transmisyjne? Dlatego, że stacje TV (w tym zagraniczne) doszły do wniosku, że skoro taka akcja ma miejsce w Polsce, to będzie z tego materiał? Nie wygłupiajcie się. Tak jest na całym świecie. Wszędzie, gdzie w grę wchodzi zysk łatwo dostępny dla przeciętnego szarego Kowalskiego, dochodzą do głosu najprymitywniejsze instynkty. Nie ma się czym podniecać. Po prostu człowiek tylko ludziem jest. I tyle. Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archol Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:55 Ludzie! T miki w porownaniu z tym co sie dzieje w takich wypadkach w Nowym Yorku czy Paryzewie... Tu byla wrecz kultura ;-)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pran No bo trzeba miec wiecej i wiecej i wiecej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 18:27 po prostu ludzie daja sie robic jak chca, mowia im 'musisz to miec' 'musisz to kupic' no i najwazniejsze jest polowanie na promocje, zeby miec jak najtaniej, boli troche ale co tam, mam aparat cyfrowy. mam! mam! mam! udalo mi sie jestem zdobywca. jestem niezły/zła. kult posiadania rządzi w kapitalizmie, no i zgodnie z tym kultem ludzie moga wiele z siebie dac. stratowac tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M IP: 62.233.181.* 09.01.04, 21:28 zapamiętjcie sobie wszyscy: nazwy mieszkańców miast piszemy małą literą!!!!!!!!! więc jeśli już to łodzian!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Wyprzedaże w MM? Powinni tego zabronić!!! ;-) IP: *.wrzos.wroc.pl 09.01.04, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś