Dodaj do ulubionych

Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media Markt

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:46
to sie nazywa Klasa
Obserwuj wątek
    • michal.ch Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M 09.01.04, 13:50
      Jasne, tylko w Łodzi takie rzeczy się dzieją... jak zwykle... Lepiej weź sobie
      na wstrzymanie. A może przypomnieć ci co się działo w Poznaniu w Starym
      Browarze?

No ale jak zwykle media solidarnie atakują Łódź. Potem przychodzi taki jeden z
      drugim, czyta i ogląda i wyrabia sobie opinię.
      • Gość: Kewin do michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:06
        chetnie poczytam bo nie bylo mnie przez jakis czas w polsce i nie wiem co sie
        dzialo w poznaniu(nie jestem poznaniakiem) Stary browar to chyba Kulczykowej
        jak dobrze kojarze?
        • gray Re: do michal 09.01.04, 15:35
          Gość portalu: Kewin napisał(a):

> chetnie poczytam bo nie bylo mnie przez jakis czas w polsce i nie wiem co sie
          > dzialo w poznaniu

kiedy nie wie się co się dzieje dobrą zasadą jest się nie odzywać.

oprócz poznania proponuję zapoznać się jeszcze z przebiegiem podobnej promocji w
          MM w wawie.

może dlatego, że nie mieszkasz w polsce zapomniałeś co to jest bydło. otóż bydło
          mieszka sobie w tym kraju i tak będzie jeszcze przez kilka pokoleń. nie masz co
          gratulować łodzi kulturnych mieszkańców, lepiej przejedź się po miasteczkach
          naszego pięknego kraju.
          • Gość: Kewin teraz mieszkam w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:41
            nie bylo mnie tylko przez rok wiec nie wiem co sie w poznaniu dzialo
            • gray w takim razie poczekaj na promocję MM w krakowie 09.01.04, 15:44

i najlepiej sam na nią pójdź. wtedy, kiedy będziesz przyduszany, będziesz sobie
              darowywał i co tylko zechcesz. :)
      • Gość: ravau Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.04, 10:14
        W Poznaniu było otwarcie dużego domu handlowego w centrum miasta. Wielkie
        zamieszanie - b. dużo ludzi i samochodów w ciasnych ulicach. Występował Klaus
        Schulze. Pokaz ogni sztucznych był nieudany, impreza przereklamowana i ogólnie
        wszyscy narzekali. I tyle. Nikt nie został ranny, nikt nie okradał sklepów,
        policja nie użyła pałek. Więc co tu przypominać?

www1.gazeta.pl/metroon/1,0,1761955.html
    • uerbe Re: Gratuluję kultury... 09.01.04, 13:57
      Adresowanie takich wypowiedzi do wszystkich, co w MM na zakupy mieli niefart
      się wybrać (a przez umieszczenie takowej na tym Forum - także i do innych
      Łodzian) to przecież dowód wysokiej...

:-P

Radzę na drugi raz zastanowić się przed napisaniem czegokolwiek w tym tonie -
      bez podjęcia uprzednio próby spojrzenia na sytuację z punktu widzenia kogoś,
      kto z zakupów trafił do szpitala.
      • michal.ch Re: Gratuluję kultury... 09.01.04, 14:01
        Ależ o to chodzi, żeby dowalić Łodzianom. W tym kraju nie wiedzieć czemu
        wszyscy nas nienawidzą.

A do MM przyjechali nie tylko Łodzianie. Swój udział mieli mieszkańcy także
        innych miast.
      • Gość: Kewin do uerbe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:03
        ok ale powiedz czy ten ktos widzac ile jest ludzi i jak agresywnie sie
        zachowują nie powinien najzwyczajnie odpuscic takich zakupow?
        madry czlowiek by tak zrobil i nie trafilby do szpitala

pozatym przewaznie trafili ci ktorzy sie najbardziej dobijali do srodka
        • uerbe Odsyłam do tekstu Bugaja... 09.01.04, 14:12
          ...ze wskazaniem na fragment dotyczący przyduszonej dziewczyny.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=10066751&a=10070996
          Jak to mówią, "mądry Polak po szkodzie"... można do us... śmierci dywagować o
          tym, co by się nie stało, gdyby ktoś nie był tam w tym czasie. Ja nie byłem,
          dlatego trudno mi zająć jednoznaczne stanowisko wobec wydarzeń - nie wiem, jak
          zachowywali się ludzie, kto był przyczyną takiego ich zachowania - wiem za to,
          że byli poszkodowani... a przy takim stanie rzeczy mam pewne opory w pisaniu "A
          dobrze im tak, po cholerę tam leźli" czy "Wot Klasa", w jakim to tonie Ty byłeś
          łaskaw to skomentować.
          • Gość: Kewin tak ludzie jak i Media Markt sa winni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:39
            ok ale mi chodzi dlaczego np. ta przydzuszona nie probowala odejsc stamtad
            zanim jeszcze ja przyduszono dlaczego inni mam na mysli kobiety oraz rodziny z
            dziecmi nie probowali za nim sie to wszystko wydarzylo wyjsc z tej kolejki
            tylko stali nadal? narazajac sie dobrowolnie przeciez bylo pewne ze sie
            nieludzkie rzeczy beda dzialy a zwiastunem tego byli chocby naprzykalad
            podpici mlodociani chuligani

Media Markt tez bez winy nie jest reklamy sa wrecz skandaliczne(zupelnie nie
            wiem jakim cudem je pokazuja w tv czy puszczaja w radiu) we mnie np. wywoluja
            agresje. pozatym towaru po faktycznie promocyjnej cenie bylo malo wiec mogli
            sie spodziewac takich rzeczy. Raz juz zreszta zrobili podobny kawal jak w
            reklamie zapowiadali zamkniecie sklepu w jakims miescie i twierdzili aby nie
            byc idiota i przyjsc kupic masa ludzi przyszla a potem sie okazalo ze sklep
            zamknieto tylko na 1 dzien apotem sie tlumaczyli ze z powodu inwentaryzacji
            jakas kara sie to mialo nawet skonczyc
            • uerbe Re: tak ludzie jak i Media Markt sa winni 09.01.04, 15:00
              Gość portalu: Kewin napisał(a):

> ok ale mi chodzi dlaczego [ciach]

A to nie do mnie pytanie ale do ludzi którzy w MM byli. Dla mnie EOT w tej
              kwestii.

> Media Markt tez bez winy nie jest [...] Raz juz zreszta zrobili podobny kawal
              > jak w reklamie zapowiadali zamkniecie sklepu [...] a potem sie okazalo ze
              > sklep zamknieto tylko na 1 dzien apotem sie tlumaczyli ze z powodu
              > inwentaryzacji jakas kara sie to mialo nawet skonczyc.

Fakt, w tym przypadku interweniował UOKiK... MM podobno się odwołuje.
              tinyurl.com/3dy9m
        • Gość: dex Re: do uerbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:58
          Tak naprawde to MM powinien zadbac o spokoj i porzadek-(tak jak kluby sportowe za porzadek na meczach odpowiadaja), w koncu to oni na tym i tak kase robia... a oni sobie zwtykle jaja robia...
    • Gość: Dzidka Do wszystkich w kwestii tzw. "bydła" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 17:48
      Widzieliście kiedykolwiek w TV, jak wyglądają podobne wyprzedaże we Francji lub
      w Niemczech?
      Bo ja na własne oczy widziałam. Tzn. w TV też, ale przypadkiem na własne oczy w
      Berlinie.
      Owszem, to co się wydarzyło w Łodzi i Lublinie, to jest przerażające. Ale jak
      myślicie, skąd wzięły się tam kamery i wozy transmisyjne?
      Dlatego, że stacje TV (w tym zagraniczne) doszły do wniosku, że skoro taka
      akcja ma miejsce w Polsce, to będzie z tego materiał?
      Nie wygłupiajcie się. Tak jest na całym świecie. Wszędzie, gdzie w grę wchodzi
      zysk łatwo dostępny dla przeciętnego szarego Kowalskiego, dochodzą do głosu
      najprymitywniejsze instynkty. Nie ma się czym podniecać.
      Po prostu człowiek tylko ludziem jest. I tyle.

Dzidka
    • Gość: archol Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:55
      Ludzie! T miki w porownaniu z tym co sie dzieje w takich wypadkach w Nowym Yorku czy Paryzewie... Tu byla wrecz kultura ;-)!!!
      • Gość: pran No bo trzeba miec wiecej i wiecej i wiecej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 18:27
        po prostu ludzie daja sie robic jak chca, mowia im 'musisz to miec' 'musisz to
        kupic' no i najwazniejsze jest polowanie na promocje, zeby miec jak najtaniej,
        boli troche ale co tam, mam aparat cyfrowy. mam! mam! mam! udalo mi sie jestem
        zdobywca. jestem niezły/zła. kult posiadania rządzi w kapitalizmie, no i
        zgodnie z tym kultem ludzie moga wiele z siebie dac. stratowac tez.
    • Gość: amrita Re: Gratuluje kultury jaka pokazaliscie w Media M IP: 62.233.181.* 09.01.04, 21:28
      zapamiętjcie sobie wszyscy:

nazwy mieszkańców miast piszemy małą literą!!!!!!!!!

więc jeśli już to łodzian!!
    • Gość: MM Wyprzedaże w MM? Powinni tego zabronić!!! ;-) IP: *.wrzos.wroc.pl 09.01.04, 22:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka