1monia1 02.12.05, 20:37 ..miałam dzis kiepski dzien... no taki smutny.... beznadziejna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: :( 02.12.05, 20:42 zobaczymy jutro... jak nie pogoda to nastroj nam sie polepszy...:) cos musi Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: :( 02.12.05, 20:48 1monia1 napisała: > a pocieszyc moze ksiazka lub czekolade wlasnie.. albo goraca kapiel w wannie z duza iloscia piany;))i muzyczka w tle;) Odpowiedz Link Zgłoś
1monia1 Re: :( 02.12.05, 20:50 oooo dobra mysl.... i jakis filmi w tv albo na dvd] albo w innym códzie techniki Odpowiedz Link Zgłoś
1monia1 Re: :( 02.12.05, 21:01 ....dokłądnie.... własnie gadam zkolzenak..ui musze powiedziec ze troche polepszyło sie Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: :( 02.12.05, 21:03 1monia1 napisała: > ....dokłądnie.... > własnie gadam zkolzenak..ui musze powiedziec ze troche polepszyło sie to sie bardzo ciesze;) mnie tez sie z Toba milo ustalalo plan wieczoru;) Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: :( 03.12.05, 00:34 spoleczenstwo zanika... tak sobie patrze i mysle, ze za 50 pokolen zostana same ciapy, rozemlane, beczace-osmarkane, no nawet nie wiem jak to nazwac... i z tego ma powstac pokolenie 51 no niby z czego?! no i jeszcze w drodze ewolucji ma byc selekcja natiralna, ktoa wyloni najlepszych...! Najwiekszych sasmarkancow, histerykoww, blueee!!! perspektywa nie najlepsza na szczescie juz tego pokolenia 51 nie zobacze... brrrr Odpowiedz Link Zgłoś