Dodaj do ulubionych

SLD rozpoczął kampanię wyborczą

05.10.09, 19:59
Mam nadzieję, że lewicowy elektorat, który zagłosował w ostatnich wyborach na
PO, "przejrzy na oczy" i przekona się ponownie do SLD.
Teraz piłka po stronie lewicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 20:02
      SLD pluje na Łódź w ramach kampanii, kłamią i szkodzą Łodzi, SLD
      chce zrobić referendum na kilka miesięcy przed wyborami w sprawie
      prezydenta, który nie jest idealny, ale SLD to dno. Ci panowie
      Joński, Berger i Makowski są obrzydliwi.
      • Gość: gość Re: SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 20:21
        Pokazują wredną naturę na długo przed wyborami.
        Już jeden taki kiedyś był z hasłem: "Nadchodzi czas dla Łodzi" (przypomnę:Leszek
        Miller). Potem się wypiął na nasze miasto. Tak samo będzie z SLD jak się do
        koryta dorwie (mam nadzieję że nie...).
    • Gość: cmr SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.4web.pl 05.10.09, 20:46
      A mi się wydawało, że SLD zaczęło kampanię od zbierania podpisów w sprawie
      referendum... Prawda niestety jest taka, że lewica miała już nie raz okazję
      się wykazać w czasie swoich rządów i niestety nie pokazali się od najlepszej
      strony.
      • Gość: Mimi Re: SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 21:15
        Dajmy szansę Krzysztofowi Makowskiemu. Wykształcony, rozważny, wyluzowany, czuje
        bluesa, inteligentny, dowcipny, z empatią pochyla się nad pokrzywdzonymi przez
        los mieszkańcami Łodzi. Nieskażony, ma czyste ręce i piękne myśli.
        • Gość: platformers Makowski jest moim zdaniem prymitywny koleś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:05
          Makowski to moim zdaniem prymityw, obrzydliwy gość, wolę Jońskiego.
          Zresztą obaj kolesie aferzysty Pęczaka. Więc trudno było by na nich
          głosować. SLD nie, tylko PO.
        • Gość: . Re: SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.09, 22:55
          Miejże litość, bo padnę ze śmiechu.
          To mnie właśnie przeraża w łódzkim SLD - nie są w stanie wyciągnąć żadnych
          wniosków. Makowski już raz przegrał, a przegrać ze znienawidzonym przez
          wszystkich dotychczasowym prezydentem to już mistrzostwo świata. Jemu się udało,
          ale jak widać, jak się raz uczepił pomysłu dorwania się do stołka, to nie
          odpuści. No i oprócz tego pan jaśnie "jestem oburzony" Joński, który zielonego
          pojęcia nie ma o mieście (a po kilku latach bycia radnym, to jakieś podstawy
          można by wreszcie opanować), ale będzie na oślep forsował różne durne decyzje,
          zwłaszcza wtedy, gdy jest to już musztarda po obiedzie.
          Jak dla mnie to łódzkie SLD takimi personami pokazuje właśnie, że kwintesencją
          sensu ich istnienia jest parcie do stołków i nic więcej.
          A najgorsze, że alternatywy niestety nie widać, no chyba, żeby Piątkowski
          opuścił szeregi PiSu i dobrał sobie jeszcze kilka podobnych sobie osób :-(
        • Gość: karol Makowski to gbur IP: *.retsat1.com.pl 06.10.09, 00:16
          Jaki dowcipny gbur i tyle. Jeśli SLD wystawi Makowskiego to ja na pewno na nich
          nie zagłosuje
    • iszkariota SLD rozpoczął kampanię wyborczą 05.10.09, 21:23
      Chętnie dam szansę SLD, pod warunkiem że mnie zainteresują swoim programem i
      wartościowym i kandydaturami.
    • Gość: sikawiak Re: SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.09, 21:59
      Proszę bardzo: L.Miller, A.Pęczak, co rok to nowy prezydent. Mało to
      siegnij głębiej po wspomnienia Lorenz, Niewiadomski , Tatarkówna,
      program niezmiennie doskonały (czyt. manifest 22 VII).
    • Gość: no tak SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.09, 23:12
      To jest populizm - sprawy społeczne bo w tym najłatwiej pływać i to
      ma w Łodzi największe zrozumienie choć zwykle nie przynasi żadnych
      efektów. Za to można grać na uczuciach i oczekiwaniach do woli.
      Znacznie trudniej jest zbudować coś dla młodych tak by zaowocowało
      za 10 lat ale w sposób rzeczywisty i zwielokrotniony, tu gorzej. A
      nawet bardzo źle, bo oni przywikli są do propagandy a nie rzeczowości
      • Gość: red_alert Re: SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.toya.net.pl 06.10.09, 00:18
        SLD już było ... był Miller, był słynny wszystko mogę Pęczak i tak dalej.
        Krasnaja Łódź uże pławała ... a SLD niech zostanie jako czkawka, czy kac z
        przeszłości. Podmienili starych lewaków na młodszych w ładnie skrojonych
        garniturkach, ale to nie wystarczy. Doswidania Towariszczi... !
        • Gość: . Re: SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 02:01
          Wszystko "już było". Kropa pokazał, że ZChNowskie bagienko wcale nie gorzej
          wonieje od "czerwonego". PO też się skompromitowało przy współpracy z
          Kropiwnickim i szerokimi powiązaniami rodzinno - urzędowymi. Szczerze
          powiedziawszy, to w Łodzi już chyba tylko PSLu nie próbowaliśmy.
          Tak więc mnie nie interesuje to co było i kto się komu z czym kojarzy. Mnie
          interesuje komitet wyborczy, który zaproponuje atrakcyjny dla miasta program i
          będzie dawać nadzieje na jego realizację, a nie jakie jest zaplecze ideologiczne
          komitetu w strukturach krajowych.
    • Gość: klient SLD rozpoczął kampanię wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:25
      SLD jest poważną alternatywą dla oszołomów z PiS i aferałów w białych
      kołnierzykach z PO pod warunkiem, że wskaże godnych kandydatów w
      przyszłorocznych wyborach oraz program ratowania Łodzi z zapaści po
      Kropiwnickim i jego spółce z nieograniczoną pazernością.
      • Gość: wyborca SLD powinno wystawić Pęczaka, bo jest na wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 01:15
        SLD to prawdziwa alternatywa dla rozumu i zdrowego rozsądku. Może
        wystawicie Pęczaka, jest na wolności i bryluje na waszych salonach.
        Taka okazja może się nie powtórzyć. Znowu będzie kilka lat zacofania.
    • giancarloregio SLD rozpoczął kampanię wyborczą 06.10.09, 11:42
      chętnie zagłosuję na SLD, byleby nie na Makowskiego (uczeń i współpracownik L.
      Millera), ani na Pawłowskiego, którego akta wg. mediów i IPNu wskazują, że
      może zaszkodzić nawet swojemu elektoratowi.
    • Gość: a SLD-Struktury Lewych Dochodów IP: 94.254.188.* 06.10.09, 19:22
      kanalie które wywodzą się bandyckiej organizacji PZPR. Powinno się ich gonić
      kijami. Proponuję by pierwsze miejsce na listach zajął Pęczak, a drugi
      powinien być Matusiak. Jako trzecia może być żona Makowskiego, która robi kasę
      w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska.
      • Gość: . Re: SLD-Struktury Lewych Dochodów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 19:44
        Lecz się człowieku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka