Gość: Mario-DBWA IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 20:58 ŁKS jest mistrzem to proste i logiczne ;) Ale pieknie graja chlopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: retkinia ŁKS: Królowie jesieni IP: *.slowianin.pl 11.11.09, 21:05 Marcin Adamski-życzenia i gratulacje!Jesteś spoko gośc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www ŁKS: Królowie jesieni IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 21:09 Czapki z głów.Bardzo ładna piłka.Brawo EŁKSA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 21:09 Antygrzybiarz, ale Ci musi być głupio że kolejny mecz i kolejne zwycięstwo, takiej passy to nawet Widzew nie miał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 08:00 podleczasz kompleksik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 08:55 Nie mam żadnego kompleksika, może przypomnij czy Widzew miał taką serię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:13 a co to ja, statystyk jestem? jak Widzew ma dobre serie to nie sprawdzam od razu w almanachach czy ŁKS mial podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 12:43 9 meczy bez porażki w tym 7 zwycięstw a 5 kolejnych aczkolwiek 3 kolejne u siebie - owszem wynik bardzo dobry i godny pozazdroszczenia. Jednak pamiętaj ze każdy kij ma dwa końce. Na waszym koncie jest również piękna seria 5 porażek z rzędu na wyjazdach. p.s. Radzę wziąć się za robotę w Urzędzie Miasta Łodzi a nie siedzieć na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 12:53 9 meczy bez porażki w tym 7 zwycięstw a 5 kolejnych aczkolwiek 3 kolejne u siebie - owszem wynik bardzo dobry i godny pozazdroszczenia. Jednak pamiętaj ze każdy kij ma dwa końce. Na waszym koncie jest również piękna seria 5 porażek z rzędu na wyjazdach. Co do Widzewa Kolejne mecze bez porażki 37 (30 lipca 1995 – 3 sierpnia 1996) Kolejne mecze bez porażki w własnym boisku 40 (24 września 1994 – 16 listopada 1996) Kolejne mecze wygrane 13 (5 kwietnia – 9 sierpnia 1997) Kolejne mecze wygrane 8 (30 marca – 12 czerwca 1996) oraz jako ostatnia do tej pory drużyna która zakończyła sezon bez porażki (sezon 1995/96, bilans 27-7-0) p.s. Radzę wziąć się za robotę w Urzędzie Miasta Łodzi a nie siedzieć na necie. p.s. Czemu nie widać poprzedniego mojego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Miodek sloma z kaloszy IP: *.MIT.EDU 12.11.09, 13:03 "w wlasnym boisku"........ blehehehehehhehhe to cie dyskwalifikuje z udzialu w dalszej rozmowie Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: sloma z kaloszy 12.11.09, 14:25 Popatrz? Czyli nie o fakty chodzi a o poprawność przekazania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 13:49 Aleś serie dowalił, może coś z ostatniego sezony lub nawet ostatnich dwóch miesięcy, i nie uwzględniaj wyników starego Widzew, powiedz czy ten nowy osiągnał taką serię Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 14:23 Określiłeś kryteria? Nie. Więc nie czepiaj się okresu. Aczkolwiek aby zaspokoić twoją ciekawość 4 kolejne zwycięstwa na własnym stadionie między 2009-09-11 a 2009-10-25 Wy macie 3. p.s. Jakbyś pracował "u prywaciarza" to miałbym w 4 literach kiedy siedzisz w necie. Ty pracujesz w UMŁ więc twoja pensja jest z moich podatków a to upoważnia mnie do zwrócenia Ci uwagi. Tym bardziej że w Łodzi nie za dobrze się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 15:04 rozumie że jako prawowity obywatel płacisz uczciwie wszystkie podatki, skoro zwracasz mi uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 15:28 tak, uczciwie płacę.Dochodowy jak i inne pośrednie a nawet radiowo telewizyjny. Ten ostatni mogłem dopiero zacząć płacić jak przedstawiłem pani na poczcie dowód zakupu telewizora - paranoja jak dla mnie, no ale to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 13:52 i jeszcze jedno, moją robota nie musisz się przejmować i mnie poganiać, gdyż sam dobrze wiem kiedy mogę skorzystać z możliwości odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remus Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 17:46 pięknie to ująłeś w statystyce tylko spójrz obiektywnie jaka jest najświeższa data sierpień 1997?czyli jak by nie patrzeć i liczyć przeszło 12 lat od tych sukcesów.A może zaprzeczysz?nie ma w obecnym klubie już nikogo kto te sukcesy odnosił.Więc jak zwykle żyjecie kolejny raz wspomnieniami o wielkim widzewie,który niestety się dawno temu skończył a wy tego nie chcecie zauważyć do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 18:47 W pytaniu nie było podanego okresu czasu więc nie wiem do czego pijesz. Czy żyjemy wspomnieniami? A co w tym złego skoro ma się co wspominać? Nie wszyscy tak mogą. Tym bardziej że wszystko idzie w dobrym kierunku i jeżeli dziady z PZP(R)N nie wymyśla degradacji bo piłkarze Widzewa w ostatnim meczu będą mieć opuszczone getry to już w przyszłym gramy w Ex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity ŁKS: Królowie jesieni IP: *.aof.su 11.11.09, 21:14 Panowie !!!! Czapki z głów !!!! To Rycerze Wiosny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 21:19 Panie Vice Prezydencie Tomaszewski, potrzebna jest pomoc w pozbyciu się goszczyńskiego i zdobycie sponsora, a nie tylko jakieś drobne z budżetu który przeznaczacie na sport !!! Oby pojawił się sponsor bo ciężko widzę wiosnę w naszym wykonaniu !!! Rycerze Wiosny - Czapki z Głów - Tylko ŁKS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódzki gość :D Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.178.rev.vline.pl 11.11.09, 21:36 typje ... goszcza już dawno nie ma :D Sponsor pewnie sie jakiś znajdzie , ale i tak z taką sytuacją to masakra cięcie grają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: pytanie do łodowitych IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 21:57 Rozumie że przez Ciebie przemawia złość i gorycz, że mimo waszych modłów, zaklęć itp, to jednak ŁKS wygrał i tylko na tyle was teraz stać(jeżeli chodzi o komentarze) Odpowiedz Link Zgłoś
wybitnie-obiektywny Rycerze wiosny 11.11.09, 22:49 "Był maj 1932 roku. ŁKS gościł na swoim stadionie Ruch Hajduki Wielkie (dziś Chorzów), którego rozgromił 6:0. Późniejszy redaktor "Przeglądu Sportowego" Jerzy Zmarzlik, będący na meczu, był świadkiem rozmowy łódzkich kibiców, którzy o ełkaesiakach mówili z przekąsem "Rycerze Wiosny". 25 lat później - 7 kwietnia 1957 roku - łodzianie grając w dziesiątkę, pokonali 5:1 Górnika Zabrze. Początkowo Zmarzlik nie chciał uwierzyć w wynik z Zabrza. Po chwili jednak przypomniał sobie łódzkich fanów sprzed dwóch dekad. Sprawozdanie z meczu postanowił zatytułować "Panowie! Czapki z głów - tak grają Rycerze Wiosny". I tak zostało do dziś". Ponad sto lat tradycji i dumy kilku pokolen Łodzian.ŁKS ŁÓDŹ A teraz odezwa sie ci kibice Widzewa ktorzy wprawdzie pozbyli sie ogona,ale nie oduczyli sie nim machac. Pozdrawiam wszystkich normalnych sympatykow futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin ŁKS: Królowie jesieni IP: *.foebud.org 11.11.09, 22:52 ZABORY,WOJNY,OKUPACJA,KOMUNISTYCZNA PROPAGANDA - OD 101 LAT BIAŁO CZERWONO BIAŁY ŚWIAT !!!! ŁKS ŁÓDŹ POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białoczerwonobiały Prawdziwy elkaesowski charakter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 23:08 Wspaniały ŁKS! Takie zwycięstwa bez pieniędzy i po wykolegowaniu w procesie licencyjnym. Teraz sponsor!!! Koniecznie!!! Ełkaesiacy po raz kolejny dumni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz odnośnik RTS Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 23:13 rozumiem ze się cieszycie ale mnie cieszy że w co drugmi wpisie cieszycie się pisząc to w kontekście nas w mniej lub bardziej obraźliwy sposób utwierdza mnie to tylko w tym, że was bolimy i że chcecie nam dorównać za wszelką cenę dla mnie możecie być Rycerzami Wiosny i mogą przed wami spadać czapki z głów grunt, aby Widzew był mistrzem i jesieni i na koniec sezonu my nie szukamy podrzędnych statystyk, w których ktoś tam zawsze gdzieś będzie w czubie nas interesuje zawsze mistrz p.s a co do tytułu jeśli wy jesteście królami jesieni to my jesteśmy waszym Bogiem :) a teraz dalej cieszcie się oceniając każdy sukces przez nasz pryzmat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 23:17 Pokaż w którym co drugim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Łódź Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.org.all.de 11.11.09, 23:19 no i mamy pierwszą ofiarę manii niższości....Daj telefon podeśle ci psychologa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 01:31 Tak idiotycznego wpisu już dawno nie czytałem :)))) Aleś mnie rozbawił... nie ma to jak dobry odnośnik do pryzmatu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biernaq ŁKS: Królowie jesieni IP: 195.56.140.* 11.11.09, 23:16 jacy królowie????????? sa na trzecim miejscu,chyba co najwyżej "krulowie" tak jak jeden z ich mądrych kibiców napisał kiedyś na jakimś kominie ;) Ale i tak jestem pełen podziwu dla piłkarzy, wiadomo, że chcą się lepiej sprzedać ale ich wyniki to i tak sensacja. Myślę, że lksiakom należał się dobry, ostatni mecz by mieli co wspominać.....szkoda derbów...... TYLKO WIDZEW RTS !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Królowie? 11.11.09, 23:28 Z całym szacunkiem ale logika nakazuje nazwać królami jesieni zespół który po rundzie jesiennej prowadzi w tabeli - czyli, traf chciał, lokalnego rywala. Piłkarzy ŁKS (przy całym ogromnym do nich szacunku bo każdy wie w żałosnych jakich warunkach grać oni muszą) nazwać można co najwyżej jesieni książętami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: Królowie? IP: *.chello.pl 12.11.09, 18:58 od razu widać, że myślenie sprawia ci kłopot a ślepa miłość do widzewa odbiera możliwość logicznego myślenia. Autor tego tekstu dlatego nazwał ełkaesiaków Królami jesieni ponieważ ich dobra passa zaczęła się od pierwszych dni kalendarzowej jesieni czyli od meczu z Pogonią w Szczecinie i w tej części sezonu to twój widzewek może być co najwyżej girmkiem dla Królów jesieni czyli ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin ŁKS: Królowie jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:02 A może czas wydorośleć i cieszyć się, że mamy dwie drużyny grające na przyzwoitym poziomie, zamiast żadnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - ŁKS: Królowie jesieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:41 a co to ja, statystyk jestem? jak Widzew ma dobre serie to nie sprawdzam od razu w almanachach czy ŁKS mial podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin ŁKS: Królowie jesieni IP: *.org.all.de 12.11.09, 12:05 ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - 101 LAT HEGEMONII W MIEŚCIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Rycerze wiosny 12.11.09, 14:28 Nie istniała to Łodzianka w 1908 (notabene powstała dopiero w 1956 roku zbiegiem okoliczności w tym samym w którym przypomniał sobie o niej p.H.Lubawski, człowiek który nie odegrał żadnej roli w tworzeniu ŁKS'u a taka sobie uzurpował) a RTS istniał i istnieje nadal. Sprawdź w KRS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nas ŁKS: Królowie jesieni IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 15:44 walczyk prowokator :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Ja kibicuje obu drużynom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:15 Grałem w trampkarzach Widzewa, a moja córka w tenisa w ŁKS. Czy to grzech?! Odpowiedz Link Zgłoś