Dodaj do ulubionych

ŁKS: Królowie jesieni

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 20:58
ŁKS jest mistrzem to proste i logiczne ;)

Ale pieknie graja chlopaki !
Obserwuj wątek
    • Gość: retkinia ŁKS: Królowie jesieni IP: *.slowianin.pl 11.11.09, 21:05
      Marcin Adamski-życzenia i gratulacje!Jesteś spoko gośc!
    • Gość: www ŁKS: Królowie jesieni IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 21:09
      Czapki z głów.Bardzo ładna piłka.Brawo EŁKSA !!!!!!
    • Gość: ełkaesiak ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 21:09
      Antygrzybiarz, ale Ci musi być głupio że kolejny mecz i kolejne zwycięstwo,
      takiej passy to nawet Widzew nie miał:))
      • Gość: - Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 08:00
        podleczasz kompleksik?
        • Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 08:55
          Nie mam żadnego kompleksika, może przypomnij czy Widzew miał taką serię?
          • Gość: - Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:13
            a co to ja, statystyk jestem? jak Widzew ma dobre serie to nie sprawdzam od
            razu w almanachach czy ŁKS mial podobne.
          • wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 12:43
            9 meczy bez porażki w tym 7 zwycięstw a 5 kolejnych aczkolwiek 3 kolejne u
            siebie - owszem wynik bardzo dobry i godny pozazdroszczenia.
            Jednak pamiętaj ze każdy kij ma dwa końce. Na waszym koncie jest również piękna
            seria 5 porażek z rzędu na wyjazdach.

p.s. Radzę wziąć się za robotę w Urzędzie Miasta Łodzi a nie siedzieć na necie.
          • wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 12:53
            9 meczy bez porażki w tym 7 zwycięstw a 5 kolejnych aczkolwiek 3 kolejne u
            siebie - owszem wynik bardzo dobry i godny pozazdroszczenia.
            Jednak pamiętaj ze każdy kij ma dwa końce. Na waszym koncie jest również piękna
            seria 5 porażek z rzędu na wyjazdach.

Co do Widzewa
            Kolejne mecze bez porażki 37 (30 lipca 1995 – 3 sierpnia 1996)
            Kolejne mecze bez porażki w własnym boisku 40 (24 września 1994 – 16 listopada 1996)
            Kolejne mecze wygrane 13 (5 kwietnia – 9 sierpnia 1997)
            Kolejne mecze wygrane 8 (30 marca – 12 czerwca 1996)
            oraz jako ostatnia do tej pory drużyna która zakończyła sezon bez porażki (sezon
            1995/96, bilans 27-7-0)

p.s. Radzę wziąć się za robotę w Urzędzie Miasta Łodzi a nie siedzieć na necie.
            p.s. Czemu nie widać poprzedniego mojego postu?
            • Gość: dr Miodek sloma z kaloszy IP: *.MIT.EDU 12.11.09, 13:03
              "w wlasnym boisku"........

blehehehehehhehhe

to cie dyskwalifikuje z udzialu w dalszej rozmowie
              • wojcikmarcin Re: sloma z kaloszy 12.11.09, 14:25
                Popatrz?
                Czyli nie o fakty chodzi a o poprawność przekazania?
            • Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 13:49
              Aleś serie dowalił, może coś z ostatniego sezony lub nawet ostatnich dwóch
              miesięcy, i nie uwzględniaj wyników starego Widzew, powiedz czy ten nowy
              osiągnał taką serię
              • wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 14:23
                Określiłeś kryteria? Nie. Więc nie czepiaj się okresu. Aczkolwiek aby zaspokoić
                twoją ciekawość
                4 kolejne zwycięstwa na własnym stadionie między 2009-09-11 a 2009-10-25
                Wy macie 3.

p.s. Jakbyś pracował "u prywaciarza" to miałbym w 4 literach kiedy siedzisz w
                necie. Ty pracujesz w UMŁ więc twoja pensja jest z moich podatków a to upoważnia
                mnie do zwrócenia Ci uwagi. Tym bardziej że w Łodzi nie za dobrze się dzieje.
                • Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 15:04
                  rozumie że jako prawowity obywatel płacisz uczciwie wszystkie podatki, skoro
                  zwracasz mi uwagę.
                  • wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 15:28
                    tak, uczciwie płacę.Dochodowy jak i inne pośrednie a nawet radiowo telewizyjny.
                    Ten ostatni mogłem dopiero zacząć płacić jak przedstawiłem pani na poczcie dowód
                    zakupu telewizora - paranoja jak dla mnie, no ale to Polska właśnie.

• Gość: ełkaesiak Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.uml.lodz.pl 12.11.09, 13:52
              i jeszcze jedno, moją robota nie musisz się przejmować i mnie poganiać, gdyż sam
              dobrze wiem kiedy mogę skorzystać z możliwości odpowiedzi
            • Gość: Remus Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 17:46

pięknie to ująłeś w statystyce tylko spójrz obiektywnie jaka jest najświeższa
              data sierpień 1997?czyli jak by nie patrzeć i liczyć przeszło 12 lat od tych
              sukcesów.A może zaprzeczysz?nie ma w obecnym klubie już nikogo kto te sukcesy
              odnosił.Więc jak zwykle żyjecie kolejny raz wspomnieniami o wielkim
              widzewie,który niestety się dawno temu skończył a wy tego nie chcecie zauważyć
              do dziś.
              • wojcikmarcin Re: ŁKS: Królowie jesieni-antygrzybiarz.. 12.11.09, 18:47
                W pytaniu nie było podanego okresu czasu więc nie wiem do czego pijesz. Czy
                żyjemy wspomnieniami? A co w tym złego skoro ma się co wspominać? Nie wszyscy
                tak mogą. Tym bardziej że wszystko idzie w dobrym kierunku i jeżeli dziady z
                PZP(R)N nie wymyśla degradacji bo piłkarze Widzewa w ostatnim meczu będą mieć
                opuszczone getry to już w przyszłym gramy w Ex.
    • Gość: Rodowity ŁKS: Królowie jesieni IP: *.aof.su 11.11.09, 21:14
      Panowie !!!!
      Czapki z głów !!!!
      To
      Rycerze Wiosny !!!!
      • Gość: łodziak Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 21:19
        Panie Vice Prezydencie Tomaszewski, potrzebna jest pomoc w pozbyciu się
        goszczyńskiego i zdobycie sponsora, a nie tylko jakieś drobne z budżetu który
        przeznaczacie na sport !!! Oby pojawił się sponsor bo ciężko widzę wiosnę w
        naszym wykonaniu !!! Rycerze Wiosny - Czapki z Głów - Tylko ŁKS !!!!
        • Gość: Łódzki gość :D Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.178.rev.vline.pl 11.11.09, 21:36
          typje ... goszcza już dawno nie ma :D Sponsor pewnie sie jakiś znajdzie , ale i
          tak z taką sytuacją to masakra cięcie grają :D
    • Gość: ełkaesiak Re: pytanie do łodowitych IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 21:57
      Rozumie że przez Ciebie przemawia złość i gorycz, że mimo waszych modłów, zaklęć
      itp, to jednak ŁKS wygrał i tylko na tyle was teraz stać(jeżeli chodzi o komentarze)
    • wybitnie-obiektywny Rycerze wiosny 11.11.09, 22:49
      "Był maj 1932 roku. ŁKS gościł na swoim stadionie Ruch Hajduki
      Wielkie (dziś Chorzów), którego rozgromił 6:0. Późniejszy
      redaktor "Przeglądu Sportowego" Jerzy Zmarzlik, będący na meczu, był
      świadkiem rozmowy łódzkich kibiców, którzy o ełkaesiakach mówili z
      przekąsem "Rycerze Wiosny". 25 lat później - 7 kwietnia 1957 roku -
      łodzianie grając w dziesiątkę, pokonali 5:1 Górnika Zabrze.
      Początkowo Zmarzlik nie chciał uwierzyć w wynik z Zabrza. Po chwili
      jednak przypomniał sobie łódzkich fanów sprzed dwóch dekad.
      Sprawozdanie z meczu postanowił zatytułować "Panowie! Czapki z głów -
      tak grają Rycerze Wiosny". I tak zostało do dziś".
      Ponad sto lat tradycji i dumy kilku pokolen Łodzian.ŁKS ŁÓDŹ

A teraz odezwa sie ci kibice Widzewa ktorzy wprawdzie pozbyli sie
      ogona,ale nie oduczyli sie nim machac. Pozdrawiam wszystkich
      normalnych sympatykow futbolu
    • Gość: Łodzianin ŁKS: Królowie jesieni IP: *.foebud.org 11.11.09, 22:52
      ZABORY,WOJNY,OKUPACJA,KOMUNISTYCZNA PROPAGANDA - OD 101 LAT BIAŁO CZERWONO
      BIAŁY ŚWIAT !!!!
      ŁKS ŁÓDŹ POLSKA
      • Gość: Białoczerwonobiały Prawdziwy elkaesowski charakter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 23:08
        Wspaniały ŁKS! Takie zwycięstwa bez pieniędzy i po wykolegowaniu w procesie
        licencyjnym. Teraz sponsor!!! Koniecznie!!!
        Ełkaesiacy po raz kolejny dumni!
      • Gość: wasz odnośnik RTS Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 23:13
        rozumiem ze się cieszycie

ale mnie cieszy że w co drugmi wpisie cieszycie się pisząc to w kontekście nas
        w mniej lub bardziej obraźliwy sposób
        utwierdza mnie to tylko w tym, że was bolimy i że chcecie nam dorównać za
        wszelką cenę

dla mnie możecie być Rycerzami Wiosny i mogą przed wami spadać czapki z głów
        grunt, aby Widzew był mistrzem i jesieni i na koniec sezonu
        my nie szukamy podrzędnych statystyk, w których ktoś tam zawsze gdzieś będzie w
        czubie
        nas interesuje zawsze mistrz

p.s
        a co do tytułu
        jeśli wy jesteście królami jesieni to my jesteśmy waszym Bogiem
        :)

a teraz dalej cieszcie się oceniając każdy sukces przez nasz pryzmat
        :)

• Gość: Rodowity Łodzianin Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.toya.net.pl 11.11.09, 23:17
          Pokaż w którym co drugim
        • Gość: ŁKS Łódź Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.org.all.de 11.11.09, 23:19
          no i mamy pierwszą ofiarę manii niższości....Daj telefon podeśle ci psychologa...
        • Gość: KKK Bitch Re: ŁKS: Królowie jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 01:31
          Tak idiotycznego wpisu już dawno nie czytałem :))))
          Aleś mnie rozbawił... nie ma to jak dobry odnośnik do pryzmatu :)))
    • Gość: biernaq ŁKS: Królowie jesieni IP: 195.56.140.* 11.11.09, 23:16
      jacy królowie?????????
      sa na trzecim miejscu,chyba co najwyżej "krulowie" tak jak jeden z
      ich mądrych kibiców napisał kiedyś na jakimś kominie ;)
      Ale i tak jestem pełen podziwu dla piłkarzy, wiadomo, że chcą się
      lepiej sprzedać ale ich wyniki to i tak sensacja.
      Myślę, że lksiakom należał się dobry, ostatni mecz by mieli co
      wspominać.....szkoda derbów......
      TYLKO WIDZEW RTS !!!!!!!!
    • kcramsib Królowie? 11.11.09, 23:28
      Z całym szacunkiem ale logika nakazuje nazwać królami jesieni zespół który po
      rundzie jesiennej prowadzi w tabeli - czyli, traf chciał, lokalnego rywala.
      Piłkarzy ŁKS (przy całym ogromnym do nich szacunku bo każdy wie w żałosnych
      jakich warunkach grać oni muszą) nazwać można co najwyżej jesieni książętami...
      • Gość: ełkaesiak Re: Królowie? IP: *.chello.pl 12.11.09, 18:58
        od razu widać, że myślenie sprawia ci kłopot a ślepa miłość do
        widzewa odbiera możliwość logicznego myślenia. Autor tego tekstu
        dlatego nazwał ełkaesiaków Królami jesieni ponieważ ich dobra passa
        zaczęła się od pierwszych dni kalendarzowej jesieni czyli od meczu z
        Pogonią w Szczecinie i w tej części sezonu to twój widzewek może być
        co najwyżej girmkiem dla Królów jesieni czyli ŁKS-u.
    • Gość: Łodzianin ŁKS: Królowie jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:02
      A może czas wydorośleć i cieszyć się, że mamy dwie drużyny grające na
      przyzwoitym poziomie, zamiast żadnej...
    • Gość: - ŁKS: Królowie jesieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:41
      a co to ja, statystyk jestem? jak Widzew ma dobre serie to nie sprawdzam od
      razu w almanachach czy ŁKS mial podobne.
    • Gość: Rodowity Łodzianin ŁKS: Królowie jesieni IP: *.org.all.de 12.11.09, 12:05
      ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - 101 LAT HEGEMONII W MIEŚCIE !!!!!!
    • wojcikmarcin Re: Rycerze wiosny 12.11.09, 14:28
      Nie istniała to Łodzianka w 1908 (notabene powstała dopiero w 1956 roku zbiegiem
      okoliczności w tym samym w którym przypomniał sobie o niej p.H.Lubawski,
      człowiek który nie odegrał żadnej roli w tworzeniu ŁKS'u a taka sobie uzurpował)
      a RTS istniał i istnieje nadal. Sprawdź w KRS.
    • Gość: nas ŁKS: Królowie jesieni IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 15:44
      walczyk prowokator :-)))
    • Gość: Rycho Ja kibicuje obu drużynom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:15
      Grałem w trampkarzach Widzewa, a moja córka w tenisa w ŁKS. Czy to
      grzech?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka