Dodaj do ulubionych

praca w Hutchinson Łódź

23.11.09, 18:31
Mam taką prośbę. Czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak tam jest bo dostałam
ofertę pracy na produkcji?
Czy firma Hutchinson oferuje transport pracowniczy ponieważ mam dość daleki
dojazd.
Obserwuj wątek
    • Gość: nett1980 A jestes tak asertywna jak ten Lodzianin? IP: *.toya.net.pl 23.11.09, 19:50
      ***Szukam pracy z normalnym szefem nie kre.tynem***
      Data dodania 23/11/2009
      Miejsce Łódź

Odrazu zaznaczam że jezeli jesteś kre.tynem który nie umie rozmawiać
      ze swoim pracownikiem lub nie umie normalnie wypłacic pieniadzy i
      wykorzystuje go na wszelkie mozlie sposoby to nie dzwon, maszyną do
      pracy nie jestem..

Nazywam sie Paweł mam 19 lat mieszkam w Łodzi na Retkini, szukam
      jakiejś pracy w godzinach 7-15(pozniejsze godziny mnie nie
      interesuja, mam co robic z czasem) może być kazda nawet stanie na
      głowie w czasie pracy byle zebym miał za to normalnie płacone(drobne
      zachowaj dla innych) pracuje dobrze zawsze sie przykładam do tego co
      robie..

Co do moich kwalifikacji to nie mam matury ani ukonczonej zadnej
      szkoły dlatego też nie umieszam tutaj tych wszystkich bzdur
      zawartych w cv. dając to ogłoszenie pisze od siebie i tak czy
      innaczej jezeli komuś bedzie zalezało na normalnym pracowniku to i
      tak sie odezwie(bynajmniej mam taka nadzieje)

Pracowałem w paru auto-myjniach, budowa basenów na fali, zakład
      mechaniczny, ogrod botaniczny, pomocnik na budowie i wiele innych.
      (Irlandia, Holandia). Znam język angielski.

Lubie zdecydowanych i konretnych ludzi dlatego też prosze nie
      dzwoncie i nie pytajcie mnie czy umiem to i tamto bo nie wiem czy
      umiem... wszystkiego jeszcze w zyciu nie próbowałem.. masz prace dla
      mnie to zaproponuj mi ją a pozniej bedzie się zastanawiac.. :)

to tyle ode mnie, pozdrawiam wszystkich normalnych...

Numer kontaktowy: 5****** można dzwonic o każdej godzinie dnia i
      nocy.

PS: tzw. "doradztwo finasowe" mnie nie interesuje mozgi sobie
      doradzcie.. najlepiej to zmiencie zawód zamiast naciagac ludzi.
      Wizyty: 53

• Gość: Szef Re: A jestes tak asertywna jak ten Lodzianin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:18
        Dawac telefon do tego pracownika. Chlopak wie czego chce.
        • Gość: nett1980 Re: A jestes tak asertywna jak ten Lodzianin? IP: *.toya.net.pl 24.11.09, 17:02
          Eee chyba nie wolno? Szukac takich szczegolow trzeba na Gumtree.
          • Gość: kkk Re: A jestes tak asertywna jak ten Lodzianin? IP: *.toya.net.pl 25.11.09, 22:37
            Jakie spam potrafi formy przyjąć, zadziwion jestem. Ale żeby gumtra
            reklamować to trzeba upaść poniżej poziomu migreny u byłego.
    • Gość: dariiaa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: 188.33.248.* 27.11.09, 11:27
      Hej, jest OK, na produkcji 2000 na rękę potrafią zapewnić. Koleżanka
      ma nawet 3500 na rękę z nadgodzinami i dodatkami. Dodatkowo sporo
      szkoleń, w tym językowych, rozwoju osobistego, kultury, jogi,
      pływania i możliwości awansu np. na lidera, bądź kierownika
      bezpośrednio z linii. No i miła atmosfera, to jest to, co sobię
      cenię. Co do autobusu, to jeżdzi, ale ja nie korzytam. Jak będzie po
      drodze, to kierownik Ciebie podrzuci. A tak przy okazji, który
      zakład?
      Gratuluję, to najlepsza firma w Łodzi jest, więc masz się czym
      szczycić.
      • darekldz Re: praca w Hutchinson Łódź 09.01.10, 01:35
        Dariiaa gdzie dokładnie pracujesz, czy na lodowej czy też na kurczakach?
        Pozdrawiam
        • ojca Dariaa pracuje w dziel PR 09.01.10, 10:19

• darekldz Re: Dariaa pracuje w dziel PR 10.01.10, 00:43
            Nie zrozumiałem tego =>"...dziel PR" - co to jest?
            Pozdro
            • ojca juz poprawiam 10.01.10, 11:01
              Literówka...chodziło mi o dział Public Relations
              • darekldz Re: juz poprawiam 10.01.10, 15:14
                Ok. dzięki. Napisz mi proszę gdzie pracuje Dariia w dziale public relations czy w hutchinsonie na kurczakach czy na lodowej no chyba ze mają osobne biuro gdzieś indziej(w co bardzo wątpię)? Ty pracujesz może w hutchinsonie, jak tak to gdzie(przy jakiej ulicy się mieści)? Ponadto mógłbyś/mogłabyś mi napisać jakie są zarobki(jaka podstawa, czy są premie i czy przyznają je czy raczej "polują" aby jak najczęsciej i największemu gronu pracowników je urwać) w jednej z tych dwóch fabryk? Jaka atmosfera? Podejrzewam że pracując przez agencje pracy tymczasowej zarobki są mniejsze, a co jeśli pracuję przez hutchinsona(powyższe pytania dotyczą bycia zatrudnionym przez hutchinsona)? Masz może kontakt do Darii?
                Dziękuję
                Pozdrawiam
                Darek :)
        • Gość: CIOKO Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.dynamic.mm.pl 05.03.14, 13:10
          co ty pieprzysz? wyzysk w biały dzień,chamstwo zero szacunku.A kierownik cie podwiezie ,,jak mu zrobisz loda.. hehe a co do kasy to od 1300 do 1700 na produkcji .Nadgodzin mało,a jak są to do odbioru.Kier.zarabiają po 4000 tys ale nie szare myszy jebane na każdym kroku.
          • Gość: produkcja Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 09:58
            no nie wiem jak w łodzi ale w bielsku na UR tyle mają 4000 zl a h...a robią i kręcą wały
      • Gość: Ogórek Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.10, 11:17
        Ile lodów musi dziennie ukręcić za takie fenomenalne warunki?
      • Gość: roh Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 12.10.10, 17:42
        hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Większej bzdury nie słyszałem. Koleżanka adriaa łże jak pies!!!! Moja znajoma to nawet z 5 klocków potrafi w huchinsonie wyciągnąć... A kierownicy są tak bajecznie mili, że codziennie na przerwach przychodzą i nam ciasto kroją na jadalni. Mnie osobiście kierowniczka zanosi na rękach do maszyny i na palarni podpala złotą zapalnicą cygara kubańskie.
      • Gość: sigs Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.bajt.net 27.11.11, 19:53
        straszne bzdury....
        • Gość: miki Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 18.01.12, 23:55
          To ciekawe w jakim ty swiecie zyjesz?? ciekawa jestem co tam robisz? skoro kierownik nosi cie na rekach.....
      • Gość: pracownik Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.12, 23:21

Max 1800. Jak traficie na weekendy!
        • Gość: gość Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.h1host.ru 21.04.14, 18:41
          prawda
      • Gość: Były pracownik Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 02.04.13, 10:21
        Kołchoz i jeszcze raz kołchoz pełno tam takich co kabluja:)Awanse na lidera są od góry ustalane i żebyś sobie ręce urobiła to i tak nie awansujesz trzeba mieć znajomości.Kierownicy nie są tak mili jak piszesz wykorzystują jak się da a jak ktos nie tńczy jak oni graja to zwalniają.Ogólnie nie polecam firmy szczególnie na kurczakach ciekawe skąd ty takie zarobki wziełaś chyba kierowników. ja z nadgodzinami pracując cały miesiąc z nadgodzinami w sobotę i niedzielę najwięcej wyciągnołem 2,500 brutto to wychodzi po 4000-5000 tyś.atmosfera jest mioła jak potrzebują żebyś pracowałą na tych nierobów autobus jest ale kierowca jeździ jak mu się podoba i wulgarny strasznie jest.Szkoleń akurat jest tyle co kot napłakał ja op żadnych językowych nie słyszałem pewnie dla elity i dupowłazów których jest tam pełno.
        • Gość: maxxx Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.serv-net.pl 10.02.14, 15:44
          hej witam, zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjna do firmy hutchison na dział techniczny narzędziowiec jakie zarobki????i
          • Gość: gggg Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.play-internet.pl 02.12.17, 01:54
            Nie polecam kontroli na dziale ep 3bo glowna pani kontrolerka jest bardzo nie sympatyczna i pokazuje kto jej pasuje a kto nie,szkolenie wygląda tak ze pokazuje ci błędy operatorów,i zostawa cie na cały dzień. I radz sobie sam.Ludzie nie wytrzymują ciśnienia i odchodzą.A lider udaje ze interweniuje i guzik mu z tego wychodzi.Nie polecam bo przekonałam na własnej skórze.Dluugo aby opowiadać ale odradzam kontrole jakosci na ep3 na lodowej
    • Gość: AGA Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 17:11
      Praca w hutchinsonie zaczyna sie od 1500zl ,tyle masz podstawy,do
      tego soboty i czesto niedziele i jak sie uda premie-to zarobisz kolo
      1800 nawet 2100.Co roku otrzymujesz 100zl z tytulu stazu w
      firmie.atmosfera rozna,ale na lodowej naprawde fajni ludzie
      pracuja.A wiadomo ze nikt nie przychodzi tam na wakacje a do
      pracy,wiec jak sie przylozy a nie bedzie sciemnial,to tylko na tym
      zyska.Dodatkowo szkolenia,mozliwosci awansu.Powiem ze pracowalam w 2
      roznych zakladach w lodzi ale tylko hutchinson dba o pracownikow-
      bony swiateczne,paczki dla dzieci.Jesli chcesz tam pracowac to
      polecam!!!tylko sie wykaz-i zalezy jeszcze gdzie trafisz.najgorzej
      na lotniczym dziale i na paskach.
      • acquarion Re: praca w Hutchinson Łódź 03.04.10, 23:52
        Słyszałem, że rekrutacją na produkcję do Hutchinsona zajmuje się jakaś agencja pośrednictwa pracy. Wiecie, która się tym zajmuje i czy aktualnie coś jest dostępnego ??

Pozdrawiam
        • Gość: Wojtek Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 09.04.10, 08:57
          są jeśli się nie mylę 3 biura pośrednictwa pracy, które zajmują się znajdywaniem
          pracowników do Hutchinsona. Ja pracuje w Haczu na Kurczakach ale od początku
          przez firmę. Te biura to na pewno Adeco, a innych nie pamiętam, zresztą co jakiś
          czas sie zmianiają. Co do zatrudnień to trzeba regularnie pytać i składać CV bo
          Oni zatrudniaja po kilkanaście osób średnio raz na 2-3 miesiące.
          • margot2010 Re: praca w Hutchinson Łódź 29.04.10, 21:39
            Witam. Ag. pośrednictwa rekrutujące do Hutchinsona to Adecco, Randstad i
            StartPeople ( z tego co wiem).A może ktoś mi napisze prawdę o pracy w
            Hutchinsonie na Kurczakach, bo mam podjąć tam pracę i różne opinie słyszałam? Co
            z tą premią?bo pensja ponoć 1590 brutto i 450? premii(oczywiście bez zwolnień
            lekarskich,spóźnień itp.)I czy tak śmierdzi mocno? Sorry, że tak bezpośrednio
            pytam i jak wygląda egzamin po 3 dniach szkolenia? Ja przez Randstad
            zrekrutowana. Czekam na info.
        • Gość: miki Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 18.01.12, 23:48
          Witam pracuje tam, nie jest tak slodko jak jest napisane. Oczywiscie fajnie ze sa paczki bony, teraz jest postawy 1650 brutto. Tak tez sa premie ale trzeba na nie ciezko za pracowac. Ogolnie bardzo duzo wymagaja od pracownika taki maly obozik....
      • Gość: gość Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 12.04.11, 09:40
        Nie co roku !!! Tylko po roku !!!! To jest różnica ?
    • Gość: nasza-klasa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: 109.243.191.* 30.04.10, 18:43
      Sprawdź komentarze do profilu na naszej klasie, poczytasz sobie, co
      sądzą pracownicy, byli, obecni. ;)
      • margot2010 Re: praca w Hutchinson Łódź 03.05.10, 15:39
        Niestety nie wiem gdzie mogę znaleźć te komentarze na NK?
        • Gość: nasza-klasa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: 188.33.172.* 03.05.10, 22:44
          nasza-klasa.pl/profile/8089608 oczywiście opinie rózne, w
          zależności od tego czego kto oczekuje, ale fakt, mogą mieć wpływ na
          czyjąś decyzję albo mogą być nic nie znaczące.
          • margot2010 Re: praca w Hutchinson Łódź 04.05.10, 18:47
            Dzięki za info, Teraz to na pewno zgłupiałam! Jestem po jakimś szkoleniu "szkoła
            umiejętności" i nie wiem co robić. Zdrowia szkoda ale i pracować tez trzeba (a
            nie ma gdzie!!). Hm.
            • Gość: nasza-klasa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: 109.243.123.* 04.05.10, 21:50
              Dlaczego zgłupiałaś? Lepszy rydz niż nic. Jak nie sprawdzisz, to się nie
              przekonasz.
            • Gość: nasza klasa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 06.05.10, 18:19
              Witam kto wie czy da się tam wyrobić z astmą i alegią bo posiadam
              takowe a pracować muszę i nie ma gdzie.
              • yavorius Re: praca w Hutchinson Łódź 06.05.10, 18:25
                Alegią czy elegią? A może alegorią?
                • Gość: nasza klasa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 06.05.10, 19:29
                  Alergią!jak nic nie masz do powiedzenia to nie zawracaj dupy.
                  • yavorius Re: praca w Hutchinson Łódź 06.05.10, 19:30
                    Precyzja.
                    I kultura.
                    To Cię uratuje!
              • Gość: nasze-choroby.pl Re: praca w Hutchinson Łódź IP: 188.33.175.* 07.05.10, 23:57
                Cześć nasza-klasa. Sprawdź na nasze-choroby.pl z jakimi alergiami
                możesz pracować. Jak musisz a nie masz gdzie, to możesz pracować w
                domu. Do pracy nie trzeba wychodzić.
    • Gość: okiem naszym Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.10, 21:23
      A to ta firma jeszcze istnieje?
      • Gość: gość Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.10, 18:41
        ile zarabia kierownik magazynu ?
        • Gość: Pracownik Hutch Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.net 13.10.10, 21:48
          Tak w wolnej chwili wszedłem na to forum i głupot okropnych się naczytałem... Jak sądzę z tych wypowiedzi, to wiekszość autorów rości pretensje do Hutcha, że nie nadaje się do jakiejlkolwiek pracy i nie są w stanie ukończyć u nas Ability School, a jak już, to... Ja tam pracuję kilka lat więc nieco naświetlę realia:) Na początek szkoła, która w mniejszym lub większym stopniu ma wyeliminować od nas ludzi (albo raczej ich uświadomić), którzy niestety nie nadają się do pracy na produkcji w naszej firmie. Kto przejdzie Szkołę Umiejętności trafia na docelowy wydział. Tam, zostaje przydzielony do pracy, na stanowisku, w zależności od zapotrzebowania i osobistych umiejętności (osobiście polecam formowanie, bo to najprostsza droga do szybkiego osiągnięcia największych "możliwości" finansowych:)). Co do zarobków, to w tej chwili(patrz data napisania postu), to spodziewać się możecie kwoty 1530 (oczywiście brutto) plus premia do 450 zl (bzdurą jest jak ktoś napisze, że nie da się tyle dostać) oraz dodatkowa kasa za pracę w weekendy (praktycznie wszystkie) na nowych działach, gdzie zwykle, i oczywiście w tej chwili są przyjcia. Wszystkich chętnych, którzy chcą pracować, a nie tylko szukają "czegoś" zapraszam, bo naprawdę warto.
          • Gość: do kawalarza Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.prothost.com 14.10.10, 10:04
            Najpierw ochy i achy jak tam cudownie, potem kwoty: 1530 + 450 = "prawie" 2 kafle brutto, czyli niecałe 1400 na rękę!!!! Następnie sugestia, żeby tyrać w weekendy, to będzie trochę więcej, a na koniec; ZAPRASZAM!

Cytuję:
            Co do zarobków, to w tej chwili(patrz data napisania postu), to spodziewać się możecie kwoty 1530 (oczywiście brutto) plus premia do 450 zl (bzdurą jest jak ktoś napisze, że nie da się tyle dostać)...

1400zł jest kwotą, która zasługuje na miano "tyle"?????? Nie wiem w jakim kabarecie miałeś staż, ale niezły kawalarz z ciebie :)
            • Gość: Pracownik Hutch Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.net 14.10.10, 18:17
              Moja wypowiedź była bardzo przemyślana i zarazem szczegółowa. Powinienieś przeczytać wcześniejsze posty i zawarte w nich pytania, na które w niej odpowiedziałem. Nie bardzo rozumię jakich zarobków oczekujesz dla pracownika produkcji? 2000 na rękę od poniedziałku do piątku? Przecież Hutch szuka osób, od których nie wymaga żadnych kwalifikacji, jak również wykształcenia. Tyrać w weekend? U nas się nie tyra, tylko pracuje (to jest zakład pracy, a nie obóz pracy jak sugerujesz). Po wypowiedzi sądzę, że nie masz zbytniego rozeznania na rynku zatrudnienia, ale próbujesz napisać cokolwiek, żeby tylko zamieścić swój bardzo wąski pogląd na ten temat. W tej chwili tylko zgaduję, ale myślę, że podobne i równie mądre wypowiedzi zamieszczasz również na forum pracy w innych fabrykach? Nie wiem, gdzie obecnie pracujesz (o ile wogóle), ale twojemu pracodawcy życzę ogromu cierpliwości.
              • Gość: cassidy bucz Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.toya.net.pl 14.10.10, 19:55
                > Nie bardzo rozumię jakich zarobków oczekujesz dla pracownika produkcji?

A to rozumiem, czemu nie wymagaja wyksztalcenia.

> Przecież Hutch szuka osób, od których nie
                > wymaga żadnych kwalifikacji, jak również wykształcenia.
                • Gość: Pracownik Hutch Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.net 14.10.10, 20:15
                  Wiedziałem, że złapie się jakiś absolwent polonistyki:) Pewnie dlatego, że jest taki dobry czyta to forum, żeby wytknąć mi błędy ortograficzne hehe. Cieszę się, że moją wypowiedzią przyciągam coraz więcej "Mądrali". To jak kawał: "Blondynka i rybka" Niesamowite!!!
                  • Gość: cassidy bucz Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.toya.net.pl 14.10.10, 20:22
                    Polonistyka? To wiedza na poziomie szkoły podstawowej! Mam nadzieję, że rozmię nie będzie już nigdy przez ciebie użyte, żebyś zakładowi pracy obciachu nie robił.
                    • Gość: Pracownik Hutch Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.net 14.10.10, 20:30
                      Masz rację. Już nigdy, nikogo tak mądrego ja ty na poziomie szkoły podstawowej nie wkręcę na ten numer. Ale intelektu gratuluję.
                    • Gość: Pracownik Hutch Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.net 14.10.10, 20:33

Oczywiście przepraszam za szczerość. Zwykle tak nie mam.
                    • Gość: Pracownik Hutch Re: Sugeruję, żebyś przeczytał co napisałeś! IP: *.net 14.10.10, 20:36
                      Masz rację. Już nigdy, nikogo tak mądrego ja ty na poziomie szkoły podstawowej nie wkręcę na ten numer. Ale intelektu gratuluję.
    • Gość: dd Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 06.11.10, 23:11
      fatalnie smrud tam jest chemikaljami a autobus jest specjalny dojazd no i wyplata jest ladna
      • Gość: anonim Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 14.11.10, 14:08
        a ile zarabiaja ci wozkowi na magazynie
        • Gość: zielony Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 21.09.11, 11:48
          czy ktos może wie jaki jest poziom natężenia chałasu w tym zakładzie?
    • Gość: Gość Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 02.10.11, 23:35
      Owszem ale tylko w granicach Łodzi
    • Gość: Ostry_Gracz Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 05.10.11, 12:43
      Zakład Hutchinson to Obóz pracy, NIE polecam
    • Gość: Radosław W. Technical Salesman - zarobki IP: *.toya.net.pl 15.10.11, 15:09
      Słuchajcie, mam rzeczowe i konkretne pytanie do zadania:

Ile zarabia (okres próbny, okres zasadniczy), premie, bonusy - osoba na stanowisku "Technical Salesman" ? Dwa tyg. temu pojawiło się ogłoszenie na to stanowisko na pracuj.pl, aplikowałem i w najbliższą środę mam rozmowę kwalifikacyjną. Praca na Kurczakach 1.

Będę niezmiernie wdzięczny za odpowiedź.
      • Gość: anonim hutchinson IP: *.toya.net.pl 04.01.12, 19:37
        Pracowałem tam i powiem wam tyle że jesli nie macie aspiracji i żadnych ambicji to ta praca jest dla WAS, jednym słowem Hutchinson to obóz pracy, wynagrodzenie straszne lecz jak napisał uczestnik kilka postów wyżej że na produkcji nie ma co liczyc na normalne zarobki. podrawiam
        • fuckyouu Re: hutchinson 14.02.12, 12:17
          Witam wszystkich forumowiczów.
          Hmm tak czytam sobie te Wasze posty i pomyślało mi się że też chcę ,wręcz zmuszono mnie od środka żeby wtrącić tutaj też swoje 3 grosze.
          Na początek powiem tak wkur**** mnie strasznie sformułowanie że Hacz nie jest obozem pracy a czym kur** jest???? W tym zasranym zakładzie na przetrwanie i jakiekolwiek docenienie mają tylko kur**y i podpie...cze ...-.- Zaś pozostała część to tania siła robocza która dostanie 40zł podwyżki i ma się z tego bardzo cieszyć !!! i zapier**** jeszcze więcej niż przed podwyżką !
          Po 2 Liderzy:
          Za mojej kadencji w tym zakładzie był tylko jeden lider którego szanuję i złego słowa nie mogę na niego powiedzieć ,reszta to alfonsy! Tak ,dokładnie. Większość pier***li się po kątach z pracownicami żeby te miały lepsze chody w pracy -.- a jeśli laska nie chcę no cóż -szukaj innej pracy ! Zresztą sama po pewnym czasie ma dość bo tak "umilają" wtedy życie ...
          Duże szansę na "wybicie" się w tym jakże zaje*** zakładzie mają jak wcześniej było wspomniane podpie...cze!! Chesz nim być? Gwarantuję Ci że awans na lepiej płatne stanowisko po miesiącu pracy masz GWARANTOWANY ;] Ale wierz mi wśród pracowników którzy są fair ,pracują za 1530 zł 2-3 lata a nie strzelają z ucha raczej nie będziesz lubiany i będą uważali na to co przy Tobie mówić więc co najwyżej możesz ruszyć się TYLKO jedno stanowisko dalej ;] Ale kur** czy warto??? -.- Tak więc jeśli chcesz zostać "przyjacielem" Lidera mów mu o wszystkim :D
          Po 3 : Sprawiedliwość w premiach itp
          Otóż na układy nie ma rady ^^ Nie marz sobie że dostaniesz satysfakcjonującą Cię premię bądź podwyżkę jeśli nie jesteś bratem ,kochanką itp Lidera ;] bo to On przyznaję aż(haha) 200 zł premii ;] następne 200 zł przyznaję kierownik za produktywność i jakość ;]
          Nikogo nie będzie obchodziło to czy zapier*** jak dziki osioł ,pot Ci się po dupie leje (najfajniej jest latem ^^) ;]
          Zresztą możesz przekonać się na własnej skórze ^^ Ale gwarantuję Ci że po pół roku w tym zakładzie będziesz miał takie samo zdanie jak ja ;] BURDEL nic więcej -.-
          Mam nadzieję że mój post naświetlił trochę sytuację ,tak wiem w wiekszości zakładów teraz tak jest, ktoś zaraz powie ;] Otóż nie. Mnie na szczęście już nie ma w Haczu i pracuję teraz na zdecydowanie lepszym stanowisku na którym mogę się rozwijać :) i nie muszę robić laski liderowi i strzelać mu z ucha;] Za co mam też zaje*** znajomych :) Pewnie też sobie pomyślicie ,że najeżdżam na ten zakład bo tyle żalu jest we mnie ... Ale jak mam go nie mieć gdy na moją na prawdę dobrze ,sumiennie wykonywaną pracę każdy miał wyje*** i jeszcze co rusz jakieś pretensje o wszystko możliwe ,jeszcze moment i czepialiby się o to że stoję nie tak jak trzeba przy stanowisku : LEWA NOGA MA BYĆ Z PRZODU NIE PRAWA!!!! ;]
          Dlatego na prawdę radzę się dobrze zastanowić nad podjęciem pracy w tym zakładzie , nie wiem szczerze jak jest na innych działach ale na pewno nie polecam PRODUKCJI ^^ Pracowało się na tym dziale 4 lata więc to i owo się wie:] Pozdrawiam ;] Życzyliwy (były) pracownik;]
          • Gość: podwładnna Doroty Re: hutchinson IP: *.play-internet.pl 12.12.12, 14:39
            pracowałam tam dwa lata, ponieważ jestem ambitna wykonywałam swoje obowiązki należycie(czytaj norma , nadgodziny)do czasu... , aż nijaka Liderka rekrutując nowego pracownika , nie przewidziała, że ów pracownik , nie ulegnie jej wątpliwemu wdziękowi... zgadzam się, tu obowiązują układy, wspomniana Pani D. wolała "doceniać" premią osoby , które kolokwialnie mówiąc, "włażą jej w 4 litery" , ogólnie żenada, kierownik (podobno jakaś woda po kisielu liderki) przymykał oko na fałszowanie kart produkcji,. Reasumując praca fajna, ale tzw"przełożeni" to przerost treści nad formą
        • Gość: TakaPrawda Re: hutchinson IP: 78.88.68.* 10.12.14, 16:26
          Zgadzam się w 100%. Też tam pracowałem (na dziale lotniczym) i ta cała niby fajna praca w Hutchinsonie (jak z początku każdy myśli) to wygląda dobrze tylko na papierze, a na prawdę to jeden wielki wyzysk i ściemnianie w żywe oczy. Przykładowo przez pierwsze dni pracy nie znajdzie się nikt kto ci powie co i jak powinnaś robić tylko zostaje ci zgadywanie czy robisz coś dobrze i z każdym nie udanym produktem końcowym (co nie musi wyjść z twojej winy) dochodzą ci braki w normie i wtedy jest dupa, to ich nie obchodzi ze nie znalazł się nikt kompetentny w firmie kto mógłby cie wprowadzić dokladnie i wyjaśnić co i jak. Tylko o każdy brak jesteś obwiniany tylko i wyłącznie ty sam. A w ich oczach jesteś po prostu słabym pracownikiem, mimo iż zapier*alasz cały upocony i starasz się dopieścić każdy najdrobniejszy szczegół tak by wyrobić choć część normy która notabene na początku pracy jest ''nie możliwa do zrealizowania''... Jak dla mnie kompletnie nie profesjonalne podejście ma ta firma i aż zalatuje od niej amatorszczyzną (mówie tu o Hutchinsonie w Łodzi). Co śmieszniejsze może zdarzyć się i tak ze na początku nie dostaniesz wszystkich potrzebnych narzędzi do wykonania pracy, a mimo to masz ją zrobić od razu na tip top. :)) Tych wszystkich kruczków jest o wiele więcej i sądzę że występują one przynajmniej w większości zakładów tej firmy... SZCZERZE ODRADZAM KAŻDEMU PODJĘCIA TAM PRACY!! Jak macie możliwość to zatrudnijcie się gdzie indziej. Wyjdzie wam to na zdrowie - Dosłownie.
          • Gość: fest Re: hutchinson IP: 122.100.160.* 13.12.14, 13:02
            Powiem krótko. Do tej pory nic się tam na lepsze nie zmieniło
    • d.lipka Re: praca w Hutchinson Łódź 30.01.12, 15:20
      Jeżeli Ty lub ktoś z Twoich znajomych uległ wypadkowi będąc kierowcą, pasażerem, pieszym lub rowerzystą. PAMIĘTAJ należy Ci się odszkodowanie.
      Pomagamy osobom poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych, rodzinom ofiar wypadków, osobom, którym Towarzystwo Ubezpieczeniowe odmówiło wypłaty odszkodowania lub wypłaciło kwotę nie adekwatną do zdarzenia.
      506-775-916
    • Gość: maga Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.play-internet.pl 24.07.12, 18:28
      Lipa straszna ja podziwiam tych ludzi co tam pracuja ja weszlam na 5minut na hale i nie moglam dojsc do siebie caly dzien syf,nie ma wogule powietrza to sa jakes chyba jaja ja nigdy nie widzialam takiego obozu pracy łeb to mnie tak a kurw.....caly dzien. MASAKRA I HUJOWA PLACA Nie polecam
      • Gość: pozytyw Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.toya.net.pl 09.11.12, 21:29
        Nie widziałaś takiego obozu pracy? To ile już firm za sobą?:D Wchodząc na halę firmy, która produkuje wyroby z gumy spodziewałaś się mikroklimatu? Dobra rada - zatrudnij się w aptece. Płaca na pewno lepsza i zapach pewnikiem też, tylko kultura niestety nieco wyższa niż twoja jak widzę po wypowiedzi, więc mogą ci ludzie nie odpowiadać:D
    • Gość: gość20032 Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.play-internet.pl 14.02.14, 20:17
      A tu jest artykuł o tej firmie, polecam przeczytać:
      5051.us/hutchinson-lodz
    • Gość: ewa Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.14, 21:03
      • Gość: ju Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 11:44
        jakie agencje pracy zatrudniaja w hutchinsonie na lodowej?
        • Gość: kries Re: praca w Hutchinson Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 14:06
          Adecco
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka