Gość: Czaplin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 20:40 Jak widac najtrudniej jest byc odpowiedzialnym za wlasne dzialania... szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodz Mam nadzieje ze dostaniecie po dupie IP: *.toya.net.pl 05.01.10, 20:46 I partia SLD w regionie zapetli sie we wzajemnych oskarzeniach, a w pazdzierniku poniesiecie kolejna porazke,ktora was dobije i na zawsze zmarginalizuje wasze dzialania w Lodzi.Lodz juz wam podziekowala 8 lat temu,a jesli myslicie ze czapka i szarfa, moze zatrzec pamiec nedzy i marazmu waszych rzadow sprzed lat to sie bardzo mylicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Tylko nie Joński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 20:48 Żaden autorytet dla mnie, zarozumiały młody człwiek, który się jeszcze w życiu nie napracował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las Re: Tylko nie Joński IP: *.astral.lodz.pl 05.01.10, 22:13 Tylko Darek Joński. To najlepszy kandydat!!! Należy mu się za forum odkorkujmymiasto i za prace na rzecz usprawnienia komunikacji w mieście za sprawą komisji Organizacji Ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poliszynel Co proszę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 06:12 Gość portalu: las napisał(a): > Tylko Darek Joński. To najlepszy kandydat!!! > Należy mu się za forum odkorkujmymiasto i za prace na rzecz usprawnienia > komunikacji w mieście za sprawą komisji Organizacji Ruchu. Chyba jakieś żarty. Jakoś nie widziałem Darka Jońskiego biegającego wokół sprawy 13-miesięcznego spóźnienia ZDiT w przygotowaniu Strategii Komunikacyjnej na lata 2009 - 2016 pomimo, że do dzisiaj ZDiT jej nie przygotował! Nie widziałem Darka Jońskiego, który protestuje przeciwko łamaniu przez ZDiT i cały Magistrat Uchwały Rady Miejskiej z 1997 w zakresie transportu. Nie widziałem, żeby Dariusz Joński nagłaśniał i protestował przeciwko katastrofalnym zapisom likwidacji tramwajów albo niedorzecznym planom poszerzania ulic śródmiejskich przy jednoczesnym zaniechaniu budowy obwodnic miasta! Gdzie był Dariusz Joński, kiedy MPK i Magistrat wyprzedawały w tym roku zajezdnię tramwajową "Dąbrowskiego" za bezcen! Mam wymieniać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tylko nie Joński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:47 Jaka partia tacy działacze. Partia złodziei i oszustów gotowych do największych świństw dla zaspokojenia chęci posiadania władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin bzdury Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 20:52 Widzę, że Wyborcza jednak postanowiła się zaangażować w kampanię w obronie "c... w czapce" i zamydlić ludziom oczy nieistniejącymi konfliktami w SLD. To dość zabawne, ale jeszcze zabawniejsze to, że ludzie dają się nabrać bajaniom Wyborczej. Czyżby GW miała nawrót choroby sprzed wyborów prezydenckich w 2006 r., kiedy to można było ogłuchnąć od mlaskania języków dziennikarzy Wyborczej, tak ochoczo lizali odbytnicę "c... w czapce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Sojusz odkłada wszystko na "po referendum" IP: 188.33.46.* 05.01.10, 21:39 Dość już Makowskiego - nie popierając referendum pokazał na co go stać i jakim jest człowiekiem.W życiu bym na niego nie zagłosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sojusz odkłada wszystko na "po referendum" IP: 195.69.83.* 05.01.10, 21:41 No wszystko zależy kto się najbardziej wylansuje podczas kampanii, którą urządzają sobie w związku z lipnym referendum! patrz - billboardy! żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupek Sojusz odkłada wszystko na "po referendum" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 21:48 eee nie gadaj fajne mają te bilboardy. Przynajmniej jest data referendum. Kto jest na nim, nie jest ważne. Dla nnie najważniejsze aby odwołać Największego Podróżnika Świata - Pana Jerzego Kropiwnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz_szulc@wp.p Re: Sojusz odkłada wszystko na "po referendum" IP: 212.87.234.* 06.01.10, 10:59 Mam nadzieję, że po referendum wieli eksprezydent i jego dwór będą mieli wystarczająco dużo czasu na zwiedzanie świata za własne pieniądze, nie zaś na koszt podatnika. Co to za miasto, które nie ma gospodarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Do niedouczonych:)))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 23:26 Szanowna niedouczona i niedoinformowana dziennikareczka oraz niezbyt rozgarnięci piszący na tym forum GŁ poleca do poczytania parę ustaw np. o samorządzie i wieku kandydata na prezydenta miasta, a dopiero wówczas wypowiadać się na jakiś temat:)))ale tekst jak na zrobiony na zlecenie spoko:)))widocznie ktoś ma stracha przed komuchami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Kto nie ma stracha przed komuchami? IP: *.unassigned.ntelos.net 06.01.10, 00:46 Tylko niedouczony, tepy i pijany prol, na obraz kwacha w rynsztoku sie walajacy, nie boi sie komuchow ani wscieklych psow. Te zwierzeta nie maja rozumu i nic lepszego do roboty, jak czyhac na ludzi, czaic sie za plecami i smierdziec niczym sowieckie onuce. A paszli won do kolchoza, bo rakarza zawolam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawinci Kandydat wszystkich bez wyjątku Łodzian - to kand IP: *.centertel.pl 06.01.10, 04:42 Kandydat na prezydenta wszystkich Łodzian to - bez wzg na przekonania polityczne i wiarę oraz o - roznych spojrzeniach na na dany temat - potrafiający wysłuchać spokojnie każdą osobę bez względu na płeć i orientacje sex. - miec dobry kontakt z ludzmi i móc im w miare możliwości pomagać dbac o każdego człowieka i zapewnić mu warunki do godnego życia w XXI w . dbać o czystość i porządek ( mandaty za zaśmiecanie w miejscu publiczsnym - np niedopałki papierosów -zniesienie opłat rtv dla wszystkich rencistów bez wyjątków na stopień i grupę inwalidzką -na eneryture kierować ludzi mężczyzni - od 60 lat i kobiety od 55 lat - minimum socjalne 1500zł netto -zapewnić każdej osobie w wieku produkcyjnym prace i prace zgodnie z jego kwalifikacjami i zdolnościami . a najważniejsze to człowiek to brzmi dumnie a na koniec to głosujcie po referendum na mnie posiadam wszekie predyspozycje na ten urzad i odpowiednie kwalifikaqcje również ukonczone studia wyższe w tym dyplom z wnioskiem uzytkowym złożonym w urzędzie patentowym . Jestem kandydatem E P L Europejskiej Parti Ludzi . Pawinci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Pan Makowski nie zaprzecza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 07:15 Wczoraj rano prosiłam, aby Pan K.Makowski zaprzeczył, że popiera Kropiwnickiego: "Co się dzieje? Jeden z najzdolniejszych polityków lewicy - Krzysztof Makowski w jednym szeregu z Kropiwnickim? Nie wierzę. Panie Krzysztofie, niech Pan zaprzeczy, napisze chociaż na forum, że to nieprawda, proszę! Bo ja naprawdę w listopadzie chciałabym na Pana głosować. Pozdrawiam!" Oto odpowiedź osoby podpisanej "Krzysztof Makowski" z forum Gazety: "dziękuję za wszystkie opinie są one niezwykle cenne zwłaszcza te dotyczące mojej osoby. aby potwierdzić swoją opinię na mój temat zapraszam na spotkania w siedzibie SLD ul.Piotrkowska 203/205, bądź w Sejmiku Województwa Łódzkiego al. Piłsudskiego. pozdrawiam serdecznie K. Mak" Nie zaprzeczył. Już sama nie wiem,co myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorn Kandydat SLD na prezydenta? Wszystko "po refere... IP: *.smrw.lodz.pl 06.01.10, 08:06 To już szukanie dziury w całym. Skoro komisarza i tak wybierze platforma, wystawianie w tym momencie jakichkolwiek kandydatów jest co najmniej bez sensu. W tej chwili najważniejsze to ruszyć się z domu 17 i zagłosować w referendum! 17 nie zostańmy w domach! Głosujmy! Odwołajmy wreszcie Pierwszego Podróżnika Miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek hahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:19 Może Pan Panas? Matusiak? Miller? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka A ja i tak namawiam na referendum IP: 195.47.201.* 06.01.10, 09:01 Jest jakis tam konflikt - nie wiem o co chodzi. Uważam jedynie, że pan Makowski chyba powinien sie wycofac z życia politycznego - skoro on jeden przeciw partii.A na referendum trzeba iść - to nasz obywatelski obowiązek - iść i odwołać prezydenta Kropiwnickiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ul Re: Sojusz odkłada wszystko na "po referendum" IP: *.retsat1.com.pl 06.01.10, 09:19 ludzie, błagam tylko nie sojusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Filp Prezyde Kandydat SLD na prezydenta? Wszystko "po refere... IP: *.toya.net.pl 06.01.10, 09:39 Agent Filip na prezydenta...ponoc media podały,ze łodzkie IPN ma w swoich danych zarejestrowanego sylwestra pawlowskiego jako agenta SB. On uważa że historycy kłamią. Ciekawę? Suma sumarum - dobry to był agent, czy zły agent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Sojusz odkłada wszystko na "po referendum" IP: 195.8.101.* 06.01.10, 10:23 A ja i tak nie idę na referendum bo to hucpa. Miasto nie potrezbuje komisarza, który będzie siedział i wykonywał polecenia z Warszawy. Miasto ma samorząd lepiej lub gorezj oceniany ale samorząd. Komisarz to największe zło a ten kto dąży do jego wsadzenia do miasta działa przeciwko miastu. Taka jest prawda. Czas to zrozumieć odwoływacze bez pomyślunku nie będący w stanie pomyśleć do czego to odwołanie doprowadzi. A zatem powiem wam do czego doprowadzi do tego, że Łódź przez prawie rok będzie administrowana z Warszawy a wszystkie plany i działania inwestycyjne zostaną zatrzymane (w tym te które będą prowadziły do pozyskania funduszy UE). W tym czasie inne miasta znowu pójdą do przodu i przygotują projekty, które samorzady po wyborach będą mogły dalej realizować. A my będziemy zaczynać od zera z 2 letnim poślizgiem (tyle trwa przygotowanie procesu inwestycyjnego). Czas zacząć myśleć Panowie i Panie w gorącej wodzie kąpani w sposób bardziej rozsądny i chłodny i kalkulować jak narrody, które się czegoś dorobiły a nie porywom serca się poddawać. Odpowiedz Link Zgłoś