Dodaj do ulubionych

Tomek ,kocham Cię!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:55
I nie ma na razie perspektyw,aby mi przeszło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:01
      Ale mnie chyba już przeszło
      • Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:13
        Jakie znowu Pabianice!Ja dementuję!Nie znam nikogo z Pabianic!!!
        • Gość: Tomek Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:21
          Cicho bądź! To ja. Uciekam przed Tobą, nie widzisz?
    • Gość: Marek Ja też! IP: *.retsat1.com.pl 06.02.04, 19:02
    • Gość: med_max taaaaaaa... IP: 81.168.185.* 06.02.04, 19:20
      Tomek, nie wierz jej! Teraz kocha ale nie minie dwa latka jak będziesz się
      posłusznie chodząc na obiadki do teściowej a na zakupach będziesz musiał wciąż
      potwierdzać jak "bardzo jej w tym dobrze". Natomiast jak będziesz chciał
      wyskoczyć z kuplami na piwko bedzie ciągle"nabombana" ("juz mnie nie kochasz");)
      Pooglądaj Kasię i Tomka. Ona też bardzo go kocha ale czy widziałeś kiedyś jego
      kumpli?;)
      • Gość: Tomek Re: taaaaaaa... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:26
        Dzieki stary! Ja wiem, tak samo pomyślałem...
        A ta jej matka?!?!? Skaranie boskie! Musowo odwiedzac ją musze w każdy weekend,
        bo jak nie to od razu awantura ze "mamusi nie lubię". P A R A N O J A

A kolegów to juz dawno nie mam! Teraz mam same tzw. przyjaciółki domu.
      • Gość: Taka jedna Re: taaaaaaa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:33
        Akurat na piwo !!!Kolega nie tego Tomka się znalazł.Na piwo to chodzę ja!!!Choć
        wolę na koniak.
        • Gość: Tomek Re: taaaaaaa... IP: *.com.pl 06.02.04, 19:43
          No właśnie za bardzo ten koniak lubisz... juz wiesz czemu mi przeszło...
          • Gość: Taka jedna Re: taaaaaaa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:50
            Jezu,ale Ty nudny jesteś.Jak zarabiam ,to wydaję.Niestety nie jesteś "moim-nie
            moim Tomkiem"
    • al-ki Re: Tomek ,kocham Cię!!! 06.02.04, 21:22

<lol>
      • Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:34
        A to co znowu za <lol>? I gdzie jest mój Tomek?
        • al-ki Re: Tomek ,kocham Cię!!! 06.02.04, 21:35

Wygląda na to, że nie jest Twój, lub się do Ciebe nie przyznaje.
          • Gość: Med_max Jaka ona agresywna! (Taka jedna) IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 21:37
            Czy Twój czy nie Twój, to nieźle dostanie w kość ten Twój Tomuś jak się
            poczujesz bezpieczna. Co nie Tomuś?;)
            • al-ki Med_maxie 06.02.04, 21:41

Podkreślenie (Taka jedna) sprawiło wrażenie, że masz mnie za kobietę :D
              Stanowczo to dementuję, a chciałem powiedzieć, że mam na imię Tomek :D. To jednak zbieg okoliczniości :P
              • Gość: med_max Re: Med_maxie IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 21:43
                Nie, nie...miałem na myśli tą taką_jedną. Ledwie się chłopak odezwał a już go
                nudziarzem nazwała. Tomkowie wszystkich serwerów łączcie się!
              • Gość: Taka jedna Re: Med_maxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:44
                Nie za dużo tu tych Tomków się nagle pojawiło???Nikt Was nie kocha,że
                sprawdzacie,czy to może ja Was nie kocham,czy co?
                • Gość: med_max Re: Med_maxie IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 21:48
                  Ja sprawdzam czy Ty potrafisz kochać jakiegokolwiek Tomkaa abyś potem nie
                  musiała pytać:"co robicie gdy śpicie same?"No...po mojemu śpią.
                  • Gość: Taka jedna Re: Med_maxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:51
                    Po mojemu,to nie bardzo wiem,co mozna robić ,jak się śpi w łóżku.Zapewne się
                    spii nie bardzo jest się w stanie robić cokolwiek innego.A kochać umiem jak
                    mało kto!
                • al-ki Re: Med_maxie 06.02.04, 21:49

Jak na razie Twój Tomuś się nie odezwał :) Wcale mu sę nie dziwię :)
                  • Gość: Taka jedna Re: Med_maxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:53
                    To są jakieś wredne insynuacje!!!;) Tomuś ma sesję.
          • Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:37
            No ten tam na górze,to niewątpliwie nie mój!!!
    • Gość: med_max Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 22:50
      A moze taka.jedna to Joanna Brodzik. A Tomuś ma sesję zdjęciową, tzn zdejmuje
      dywan z trzepaka?
      • Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 23:58
        E tam ,Tomuś się zajmuje zbawianiem świata w trakcie sesji egzaminacyjnej,a ja
        go dopinguję.I w ogóle pozdrowienia dla wszystkich Tomków -20,cudownych 40 i
        60latków.
        • Gość: med_max Jak się zbawia świat w czasie sesji egzaminacyjnej IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.02.04, 10:26
          Pewnie Twoj Tomuś zbawia jego damską część a Ty jak ten bluszczyk...:)Ale Twoje
          pozdrowienia (i usposobienie) tak otwarte i radosne dobrze dla Ciebie
          rokują...:)Cofam myśl o agresywnej takiej.jednej:)
    • Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 19:06
      To znów ja.A Tomka dalej kocham!
      • zusmann A ja kocham taką jedną... 07.02.04, 22:36
        Ale to chyba nie TA "taka jedna" ;-) A ja nie jestem Tomek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka