Gość: Taka jedna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:55 I nie ma na razie perspektyw,aby mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:01 Ale mnie chyba już przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:13 Jakie znowu Pabianice!Ja dementuję!Nie znam nikogo z Pabianic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:21 Cicho bądź! To ja. Uciekam przed Tobą, nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max taaaaaaa... IP: 81.168.185.* 06.02.04, 19:20 Tomek, nie wierz jej! Teraz kocha ale nie minie dwa latka jak będziesz się posłusznie chodząc na obiadki do teściowej a na zakupach będziesz musiał wciąż potwierdzać jak "bardzo jej w tym dobrze". Natomiast jak będziesz chciał wyskoczyć z kuplami na piwko bedzie ciągle"nabombana" ("juz mnie nie kochasz");) Pooglądaj Kasię i Tomka. Ona też bardzo go kocha ale czy widziałeś kiedyś jego kumpli?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: taaaaaaa... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:26 Dzieki stary! Ja wiem, tak samo pomyślałem... A ta jej matka?!?!? Skaranie boskie! Musowo odwiedzac ją musze w każdy weekend, bo jak nie to od razu awantura ze "mamusi nie lubię". P A R A N O J A A kolegów to juz dawno nie mam! Teraz mam same tzw. przyjaciółki domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: taaaaaaa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:33 Akurat na piwo !!!Kolega nie tego Tomka się znalazł.Na piwo to chodzę ja!!!Choć wolę na koniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: taaaaaaa... IP: *.com.pl 06.02.04, 19:43 No właśnie za bardzo ten koniak lubisz... juz wiesz czemu mi przeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: taaaaaaa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:50 Jezu,ale Ty nudny jesteś.Jak zarabiam ,to wydaję.Niestety nie jesteś "moim-nie moim Tomkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:34 A to co znowu za <lol>? I gdzie jest mój Tomek? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Tomek ,kocham Cię!!! 06.02.04, 21:35 Wygląda na to, że nie jest Twój, lub się do Ciebe nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Med_max Jaka ona agresywna! (Taka jedna) IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 21:37 Czy Twój czy nie Twój, to nieźle dostanie w kość ten Twój Tomuś jak się poczujesz bezpieczna. Co nie Tomuś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Med_maxie 06.02.04, 21:41 Podkreślenie (Taka jedna) sprawiło wrażenie, że masz mnie za kobietę :D Stanowczo to dementuję, a chciałem powiedzieć, że mam na imię Tomek :D. To jednak zbieg okoliczniości :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Med_maxie IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 21:43 Nie, nie...miałem na myśli tą taką_jedną. Ledwie się chłopak odezwał a już go nudziarzem nazwała. Tomkowie wszystkich serwerów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Med_maxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:44 Nie za dużo tu tych Tomków się nagle pojawiło???Nikt Was nie kocha,że sprawdzacie,czy to może ja Was nie kocham,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Med_maxie IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 21:48 Ja sprawdzam czy Ty potrafisz kochać jakiegokolwiek Tomkaa abyś potem nie musiała pytać:"co robicie gdy śpicie same?"No...po mojemu śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Med_maxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:51 Po mojemu,to nie bardzo wiem,co mozna robić ,jak się śpi w łóżku.Zapewne się spii nie bardzo jest się w stanie robić cokolwiek innego.A kochać umiem jak mało kto! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Med_maxie 06.02.04, 21:49 Jak na razie Twój Tomuś się nie odezwał :) Wcale mu sę nie dziwię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Med_maxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:53 To są jakieś wredne insynuacje!!!;) Tomuś ma sesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:37 No ten tam na górze,to niewątpliwie nie mój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.04, 22:50 A moze taka.jedna to Joanna Brodzik. A Tomuś ma sesję zdjęciową, tzn zdejmuje dywan z trzepaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 23:58 E tam ,Tomuś się zajmuje zbawianiem świata w trakcie sesji egzaminacyjnej,a ja go dopinguję.I w ogóle pozdrowienia dla wszystkich Tomków -20,cudownych 40 i 60latków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Jak się zbawia świat w czasie sesji egzaminacyjnej IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.02.04, 10:26 Pewnie Twoj Tomuś zbawia jego damską część a Ty jak ten bluszczyk...:)Ale Twoje pozdrowienia (i usposobienie) tak otwarte i radosne dobrze dla Ciebie rokują...:)Cofam myśl o agresywnej takiej.jednej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Tomek ,kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 19:06 To znów ja.A Tomka dalej kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann A ja kocham taką jedną... 07.02.04, 22:36 Ale to chyba nie TA "taka jedna" ;-) A ja nie jestem Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś