fajny.tata 23.01.10, 23:29 Ech ta młodzierz. SUPER. Wspaniałe Polonezy. Piękne dziewczyny i przystojni Chłopcy/Panowie. Wspaniałe osoby towarzyszące. SUPER IMPREZA. Moje Dziecko- mam nadzieję dzisiejszy wieczór będzie pamiętać długo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: studniówka XXI L.O.w WSHE 24.01.10, 09:11 Mam nadzieję, że dziecięcie lepiej zna ortografię niż tatuś. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja egzamin dojżałości za 100 dni 24.01.10, 10:46 kol.3 napisała: > Mam nadzieję, że dziecięcie lepiej zna ortografię niż tatuś. Nie ma się co dziwić, że fajny tata pszerzywa :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: egzamin dojżałości za 100 dni IP: *.opera-mini.net 24.01.10, 10:56 > pszerzywa Ale smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: egzamin dojżałości za 100 dni IP: *.toya.net.pl 24.01.10, 11:17 A nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyn tata Re: studniówka XXI L.O.w WSHE IP: *.toya.net.pl 24.01.10, 12:25 Oj tak się czepiacie, jeden błąd z wrażenia. Przecież to nie ja będę pisał maturę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_miroslaw studiówka ok - a Msza Święta??? 24.01.10, 13:45 Na pierwszym miejscu powinna być Msza Święta. Dopiero po niej jest czas na studiówkę i zabawę. Oczywiście każdy dzień na studniówkę jest dobry poza piątkiem. Przykazania kościelne mówią jasno o tym, że we wszystkie piątki należy powstrzymać się od zabawy. W uzasadnionych przypadkach należy prosić Księdza Proboszcza Parafii na której terenie mieści się lokal w którym będą się młodzieńcy bawić o dyspensę na ten wieczór. Jeśli młodzi zamówią Mszę Świętą w intencji pomyślnej matury i poproszą aby ją celebrowano bezpośrednio przed studniówką, Proboszcz będzie świadom tego że młodzież jest rozmodlona i dyspensję przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: studiówka ok - a Msza Święta??? 24.01.10, 17:47 pan_miroslaw napisał: Proboszcz będzie świadom tego że mło > dzież jest rozmodlona i dyspensję przyzna. Omatko! pan mirosław do tego wszystkiego to jeszcze prorok ! Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: studiówka ok - a Msza Święta??? 24.01.10, 18:09 zamknij sie cepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 24.01.10, 21:33 spie...j Odpowiedz Link Zgłoś
pan_miroslaw Re: studiówka ok - a Msza Święta??? 24.01.10, 21:37 Gość portalu: kolo napisał(a): > spie...j Modlę się za ciebie i twój powrót do grona ludzi nieprzeklinających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 24.01.10, 21:45 A może chciałem napisać: "spierniczaj"? Może napisałem sam z kropeczkami a nie to, że system wykropkował? Udowodnisz? Zagłosuj: 1) tak, masz rację 2) tak, wierzę ci 3) na pewno napisałeś "spierniczaj" i nie mam racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny tata Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 24.01.10, 21:45 Witam Panie Mirosławie, Ksiądz był obecny na studniówce Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 24.01.10, 21:51 ale na szczęście bez modłów się obyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_miroslaw Re: studiówka ok - a Msza Święta??? 24.01.10, 22:00 Gość portalu: fajny tata napisał(a): > Witam > Panie Mirosławie, Ksiądz był obecny na studniówce > Pozdrawiam Obecność kapłana nie wystarcza, konieczna jest celebracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 16:08 pan_miroslaw napisał: > Gość portalu: fajny tata napisał(a): > > > Witam > > Panie Mirosławie, Ksiądz był obecny na studniówce > > Pozdrawiam > > > Obecność kapłana nie wystarcza, konieczna jest celebracja. A w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 19:05 > > Obecność kapłana nie wystarcza, konieczna jest celebracja. > > > A w jakim celu? Pewnie w celu wyłudzenia tzw. ofiary... Bo niby w jakim innym? Każdy wie że to właśnie kapłani najwięcej wyciągają pieniędzy. Prześcigają nawet SKOK-i i firmy udzielające szybkich kredytów. Dlatego nie należy wpuszczać tych gości do domu i zadawać się z nimi bo to grozi uszczupleniem kasy............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajny.tata Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 23:27 Proponuję zakończyć wątek Kościelny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: studiówka ok - a Msza Święta??? 26.01.10, 10:04 pan_miroslaw napisał: > Na pierwszym miejscu powinna być Msza Święta. premierek PO też tak zaczął urzędowanie od mszy...no, ale parę miesięcy wcześniej się ożenił PO 20 latach związku hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: studiówka ok - a Msza Święta??? IP: *.toya.net.pl 26.01.10, 10:18 Bo wieksza radość w niebie z jednego nawróconego donka niż z dwóch takich samych jarków Odpowiedz Link Zgłoś