Gość: ewam23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:29 Brawo Minister Grabarczyk :) Dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: józek Re: Łódź pomoże PZU wejść na giełdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:25 a co ma do tego ten minister? cóż on takiego zrobił? jak zwykle w gazetce tuskowa propaganda.......... załosne......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Łódź pomoże PZU wejść na giełdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 00:18 Nawet diabeł zielony - jeśli chwali te strony! Nie wiem kto ich tu zapraszał, ale takie podyplomowe studia dla znających języki to cudo jest. Dobrze że GW o tym pisze. Skąd miałbym się o tym dowiedzieć? Gdzie się zgłaszać? Skończyłem Stosunki Międzynarodowe na prywatnej uczelni. Specjalizacja gospodarcza. To dla mnie. Odpowiedzcie, gzie te podyplomowe studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Łódź pomoże PZU wejść na giełdę IP: 188.33.156.* 05.02.10, 09:20 oto to tu te studia, o których to mowa w artykule tymże www.eksoc.uni.lodz.pl/portal/index.php?op=page&id=216 Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Fujitsu Services... 05.02.10, 11:07 Nie wiem jak reszta ale laptopy Fujitsu Siemens to taki złom że tych 500-set chłopaków (i dziewczyn) na pewno ma co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Łódzki Re: Fujitsu Services... IP: *.56.183.213.in-addr.arpa 08.06.19, 22:05 Jaka firma , takie laptopy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: *.plwaw.energis.pl 05.02.10, 07:58 Kolejne kołchozy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaplin Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: 109.243.84.* 05.02.10, 08:44 Zaproponuj cos lepszego i zacznij zatrudniac, a nie krytykuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokko Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: 80.50.132.* 05.02.10, 10:30 No jasne, bo jak ktoś nie umie grać w piłkę jak Ronaldo, to nie ma prawa powiedzieć, że nasza reprezentacja to patałachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Centrum Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: 130.138.227.* 05.02.10, 08:56 Śmiech " Pensje są podobne do oferowanych przez inne firmy na łódzkim rynku. W Infosys Poland czy Fujitsu Services wynoszą na początek ok. 2 tys. zł na rękę", no to jak beda podobne to współczuję bo ja jako Senior po prawie 2,5 roku pracy mam 1800 zł,masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 09:07 Jeżeli masz odpowiednie wykształcenie,to masz szansę zarabiać 2,000zł na rękę.Składaj papiery . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Centrum Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: 130.138.227.* 05.02.10, 09:30 wykształcenie: dzienne,licencjat ekonomia, zaoczne mgr. zarzadzanie i market. UŁ., z checią bym złożyła, ale nie wiadomo czy będzie ostatecznie w Łodzi centrum i rekrutacji chyba jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek staszek Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: *.toya.net.pl 05.02.10, 10:30 No to widać, że seniora dostałaś tylko na papierze, żeby ładnie wyglądało a nie za to co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: 130.138.227.* 05.02.10, 11:06 a skąd wiesz co robię...jakie mam obowiązki, doświadczenie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łódzki emigrant Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: 80.50.132.* 05.02.10, 10:31 I to wszystko przy wymaganiach wyższego wykształcenia i jakiegoś tam doświadczenia... No prestiżowo po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg pic na wodę fotomontaż IP: *.stat.gov.pl 05.02.10, 09:27 zwalniają, tzn. bedą przyjmować, ale swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziekan Program studiów BPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 09:56 Dla zainteresowanych przedstawiam program studiów: - jęz. angielski (praktyczny kurs - ok. 95 zwrotów i.e. invoice, phone call etc. (3 semestry) - ubsługa faksu (1 semestr) - szybkie pisanie na klawiaturze (2 semestry) - ergonomia biurowego stanowiska pracy (1 semestr) - podstawy księgowania (3 semestry) - wf (2 semestry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: 130.138.227.* 05.02.10, 10:24 www.uni.lodz.pl/studia/studium,tematyka,439 koszt studiów 5500 zł,za dwa semestry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: *.adrenalina.pl 05.02.10, 10:33 "W całej Polsce PZU zatrudnia ponad 14 tys. osób." 14 tys??? Czytacie w tej redakcji te teksty zanim je opublikujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Zwalniają pracowników, zwijają sieć sprzedaży!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 05.02.10, 10:39 likwidują? 200 letnią firmę, Premierze zrób coś by PZU nie padło przez podłe zarzadzanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga08 Re: Zwalniają pracowników, zwijają sieć sprzedaży 05.02.10, 16:14 To za duża i solidna firma by mogła tak łatwo paść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marudny sąsiad Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: 86.43.68.* 05.02.10, 13:07 niedlugo w naszym kraju będzie będzie przesyt absolwentów nibylogii, zarządzania zarządzaniem, stosunków wszystkich ze wszystkimi i innych wielce perspektywicznych kierunków. Będą pracowali w korporacjach wykonując pracę robocików (niezależnie od szczebla) i co jakiś czas dostaną nowy przedrostek do nazwy swojego stanowiska. Zarobki będą mieli mizerne, ale prestiż ogromny - nie to co zmywak w Anglii. A w międzyczasie zaczną znikać z rynku fachowcy - ślusarze, spawacze, drukarze, mechanicy, elektrycy, hydraulicy itd bo zlikwidowano szkoły zawodowe i praktyki przyzakładowe.Usługi fachowców będą kosztować krocie a szczurki wyścigowe będą ze łzami w oczach patrzyć jak "robotniczemu motłochowi" wiedzie się lepiej niż im. To nie marksistowska wizja, tylko realna niedaleka przyszłość naszego kraju. Wracam do zmywania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 13:40 niech wywalają ludzie którzy wspóplracują z serwisami i zawyrzają koszty dla pzu to będą miec oszczednosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica pzu kolejne centrum-na jaką cholerę? IP: 77.255.29.* 05.02.10, 19:47 kolejne centrum w którym stłoczą ludzi jak sardynki, dadzą 1500 brutto+premia i będą wymagać pracy do 12h. przykłady? Leszno, Dąbrowa Górnicza-teraz Opole. brak koordynacji, duża rotacja ludzi, i kilka osób z dużą premią zadaniową, która robi dobrą minę przed zarządem. niech centrala pozwalnia parę osób z al.JP II 24, które żeby się wykazać wymyślają coraz to bardziej dziwaczne pomysly. krew zalewa jak sie czyta ich 'procedury'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-centrowana Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też centru... IP: *.centertel.pl 05.02.10, 20:33 Każdy kto pracuje w PZU wie co tam sie na dniach bedzie działo. rekrutacja ma na celu sciaqgnac tanie mieso do roboty. Oczywiscie fajnie jest sie zaczepic i pracowac w takim koncernie. To nie jest tak ze zwalniani w innych miastach nie chca przyjsc do Lodzi. Nikt im tego nie zaproponuje bo chodzi o takich co przyjda za 1500 zlotych i beda skakac do gory ze pracuja i siedziec cicho. Zwolnia was potem bez zajakniecia sie jak tylko nadejdzie czas zmienic umowe na czas nieokreslony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Centrum księgowe PZU w Łodzi. A może też cent IP: *.aster.pl 05.02.10, 20:53 nie wiem jak to naprawde wyglada,ale ja jako klient PZU nie mam najmniejszego zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś