true_blue 11.02.04, 18:37 Ladnie! I pasuje mi do tapety :-) POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 18:41 Tak jakoś zielonkawo się zrobiło na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 18:41 Są problemy z logowaniem:/ Zamiast tego zielonego blue by sie przydał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: ALE SIE ZMIENILO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 18:44 Ja się nie chcę narazić,ale tamten "Wystrój" mi się bardziej podobał... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Dołączam się... 12.02.04, 10:41 barracuda7110 napisał: > Mnie też... Wolę wygląd sprzed zmiany... i nie tylko ja... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa.. Re: ALE SIE ZMIENILO! IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 12.02.04, 10:12 jestem po raz piewszy od jakiegos czasu..i szczerze powiedziawszy zatkało mnie!:)nie spodziewałąm się zadnych zmian..a tu proszę! nie jest tak tragicznie! zawsze mogło byc gorzej..więc cieszmy się z tego co mamy!:) cieplutko pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 18:51 Mamusiu! Jak tu ladnie :-))) Ja tez bym wolala blue, ale zielono tez jest ladnie. I jakos organizacja przypomina bardziej portal, nie uwazacie? Nie wiem czemu... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 18:52 Tylko podfora sie jakby nie mieszcza, chyba lepiej byloby w dwoch rzadkach, albo mniejsza czcionka? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 18:58 :-( Brzydko, paskudnie i linki nie są już czerwone tylko niebieskie. FUJ... Dobrze, że 200tyś post poszedł chociaż przy starej skórce. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:01 Mi sie podoba. tylko siada od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:02 :-(( Ulubione fora są mniejszą (węższą) czcionką i sa przez to mniej czytelne. Pole ulubionych też zostało zwężone; na dole nie mam już bezpośredniego linka do FoF, a podfora wyglądają teraz paskudnie, bo licznik KFŁ wystaje na dole... buuuu... i moje serduszko już nie jest czerwone :((( Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:09 Jeszcze 20 min temu był link do FoF, bo pisałem na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:12 Tebe napisał na FoF: To cały element, którego możesz chwilowo nie widzieć. Wróci. Tymczasowo przez Gazeta.pl w ścieżce proponuję przejść. Pozdrawiam. P.S. FoF ma numer 299 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:13 Jakoś znalazłam; ale to nie zmienia faktu ze jest brzyyyyyyyydko :( i nieczytelnie :((((((((((((( Pozostaje mi czekać na możlwiość zmiany skórki Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Bedzie mozliwa zmiana kolorów!!! 11.02.04, 19:15 Spytałem tebe na FoF czy bedzie mozliwosc zmiany kolorów dla zalogowanych - skórek. Odpowiedział, że tak - dla zalogowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:16 qrffffffffffffffffffffffffffffffffffffa! Zrobił ktoś screena dotychczasowej skórki?!? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:20 buuu niestety nie zrobiłem :( ale mam screenshota pt "Jak to się pięknie czasem doczytuje forum..." ps przycisk "wyślij" już chyba brzydszy nie może być... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:29 Ja na szczescie mam całą stronę ze starego forum zapisaną:D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 20:01 wolałabym jednak forum ogólne, a nie komunikacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 20:06 TAKIE MASZ SLICZNE NIEBIESKIE SERDUSZKO!!!!!! Czerwone jest takie nie-oryginalne (szczegolnie w okolicy Walentynek) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 20:08 true_blue napisała: > TAKIE MASZ SLICZNE NIEBIESKIE SERDUSZKO!!!!!! Nie podlizuj się :/ I tak mnie nie przekonasz. Nie podoba mi się i już :( Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Jeszcze się taki nie urodził... 11.02.04, 20:12 żeby każdemu dogodził :))) Ixik, przebolejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 21:40 Juz nie bede, obiecuje to byl ostatni raz :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 20:17 Po co miałem kopiować ogólne?? Komunikacja mi była potrzebna na lekcje geografii więc skopiowałem. Ale to nowe skopiowałem już ogólne na stronkę KaFeLków:] Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Było... 12.02.04, 13:53 <uwaga! użyto e-polszczyzny> smaczek.pac.pl/jubi/?q=www.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: W sam raz kolor na okres grypy żółądkowej (bt 11.02.04, 19:22 Nie otwieraja sie katalogi forów prywatnych :-( Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: W sam raz kolor na okres grypy żółądkowej 11.02.04, 19:24 Wszystko się czasem otwiera... przed chwilą np. nie chciały mi się otworzyć podfora :[ Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: W sam raz kolor na okres grypy żółądkowej 11.02.04, 19:26 Oki, idę poklikać. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: W sam raz kolor na okres grypy żółądkowej (bt 11.02.04, 20:14 OKROOOPNE!!!!! Paskudne!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJ!!! Co za ... to wymyślił??? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:30 Jeszcze jest skopany jakiś css. Pod mozilla jak najedzie się kursorem na tekst artykułu to włącza się podkreślenie (pod IE tego nie ma :-/). Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 19:58 A mnie sie podoba bardziej! Tylko jak wiadomo to kwestia gustu. No i przycisk "wyslij" mam nadzieje, ze bedzie ladniejszy i cos sie poprawi z podforami. Pozdrawiam. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda :))) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 11.02.04, 20:00 Podoba "misię" :))))) Czekałem na to, bo nowy wygląd forum zaiskrzył juz we mnie od kiedy Administracja pokazała projekt :))) ps. teraz przetestuje logowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: ALE SIE ZMIENILO! 11.02.04, 21:51 Trchę mnie nie było i jakie zmiany... no proszę, a jeszcze rano normalnie było Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ALE SIE ZMIENILO! 12.02.04, 02:11 Śliczne jest! W moich ukochanych kolorach!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: ALE SIE ZMIENILO! 12.02.04, 09:20 Prawda? Tylko malkontenci narzekają ;-)))) Kontestatorzy... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: ALE SIE ZMIENILO! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.02.04, 07:29 Mnie się podoba. Lubię zmiany. Tę odbieram tak, jakbym odświeżył mieszkanie na wiosnę:) Inne farby na ściany, przestawienie gratów, parę nowych bibelotów i już mieszkam inaczej. Mam wrażenie, że teraz jest tak trochę radośniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric lubie zmiany ale <jeb> nie lubię sraczki:( 12.02.04, 08:21 Nie znoszę odcieni zieleni, a zwłaszcza tych cieplejszych, sraczkowatych... Grrrrrrrrrrrr... Wizualnie koszmar. Reszta, nawet gdyby była super, hiper, mega, tetra, giga ekstra, nigdy się nie przebije przez moje antypreferencje kolorystyczne.:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Ma być w krótce co gorsza pięć kolorów tu test IP: *.info 12.02.04, 09:54 Pod tym likiem jest projekt głównych adminów pięć kolorów i co gorsza jakies pastelowe paskudne tło.......fuj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16411 Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Dziadom się nie podoba 12.02.04, 10:00 Bo po 1. zielony do niebieskiego w ogole sie nie ma. Po 2. linki niebieskie tez sie nie maja a po 3. jakos tak mdlo. ps. co nie przeszkadza mi dalej sadzic ze Dziady Borowe jak to Dziady Borowe uwielbiaja kolor zielony. Antydzierżbór nowe ubrrranko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: ALE SIE ZMIENILO! 12.02.04, 10:18 eech, musiałem zmienić skórkę w mozilli żeby mi pasowało. przyzwyczaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota A mi sie podoba 12.02.04, 14:11 Primo: co niebieskie, to Szprocie. Secundo: zielony mniej meczy oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe ... 12.02.04, 14:18 szprota napisała: > Secundo: zielony mniej meczy oczy. Zielony tak, wymiotny bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Womitujesz oczami? 12.02.04, 14:56 A tertio: forum Piotrków jest teraz schowane i może sie kisic we wlasnym sosie :B Odpowiedz Link Zgłoś