al-ki 21.02.04, 21:42 Od kilku dni. Może jakaś reanimacja by się przydała? Obecni mysleć jak rozruszać forum :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: Forum zdycha 21.02.04, 21:57 Czesc foruli przygotowywuje sie do matury:P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Łezka wspomnień.... 21.02.04, 22:08 Mi się zakręciła. Ach słodkie lata szkolne... Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Łezka wspomnień.... 21.02.04, 22:12 Ile bym dał, by i mi się zakręciła :) Na razie kręci sie, ale ze strachu :D Ja tam chciałbym już 1 lipca, uwalić sie na trawce i cieszyć się, że to już za mną. A w październiku pójść na swoją uczelnię, na którą to po wielkim boju się dostałem. Ech... :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Łezka wspomnień.... 21.02.04, 23:17 Położyć się i pomyslec ze słonce zajdzie o 22 a nie o 16:) Pomyslec o zdanych egzaminach i ze przede mną 3 miechy wolnego. A jak na razie ponad 3 miechy:/ A do próbnej tylko 12dni:/ Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Forum zdycha 21.02.04, 22:30 Już wielu takich proroków było... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Forum zdycha 22.02.04, 19:36 Weekend, paskudna pogoda, wizja powrotu w poniedziałek na zajęcia... trzeba się maksymalnie zrelaksować, odpoczać, żeby od jutra mieć duuuuuuuuużo sił :) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe [OT] 23.02.04, 13:05 ixtlilto napisała: > Weekend Nie da się ukryć > paskudna pogoda Eeee... a w Łagiewnikach śnieżek, ludzie jeżdżą na nartach, deskach, etc. Po zamarzniętym stawie się można poślizgać... > wizja powrotu w poniedziałek na zajęcia... ... w środę :-) > trzeba się maksymalnie zrelaksować, odpoczać... Już mi bokiem wychodzi to odpoczywanie i relaksowanie się... Ja chcę na zajęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Forum zdycha 04.03.04, 15:59 dziękujemy al-ki za inspirację spamer b00g13 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Tak, tak, Al-Ki :-))) 05.03.04, 15:47 Marzenia się spełniają i to nie tylko Marzenie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Tak, tak, Al-Ki :-))) 05.03.04, 18:56 Po tym poście widzę, że nie było błędem wrzucenie Cie na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Forum zdycha 05.03.04, 19:03 Powoli zaczynam zmieniać zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sand from Boat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 19:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki dziwisz się???? IP: *.torun.mm.pl 06.03.04, 09:11 Jeżeli na forum przebywają takiego pokroju ludzie jak ta oaoba która to napisała: "Wcale nie zamierzałem dyskutować. Chciałem się pokłócić, a nie zamierzałem z nikim, kogo lubię. Ty się świetne do tego nadawałeś, a swój cel osiągnąłem. Pokłóciłem sie." Przeciez nie chodzi o dyskusje tylko o pyskówkę - !!! Zatem ????? Pozdrawiam PS a nie wiesz przypadkiem o kim mowa?????? Jak nie to Ci przypomne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: dziwisz się???? 06.03.04, 10:05 Chciałem się pokłócić i to zrobiłem. Z kamieniem. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
krotki Re: dziwisz się???? 06.03.04, 22:19 al-ki napisał: > > Chciałem się pokłócić i to zrobiłem. Z kamieniem. Koniec kropka. > twój idol mówi nie wążne jak się zaczyna ale ważne jak się kończy hhahahahahahah piozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan biedny pan k. 09.03.04, 16:39 krotki napisał: > al-ki napisał: > Koniec kropka. > > tfu, na psa urok, teufel będzie WNIEBOwzięty! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Dzesięciolatka? 06.03.04, 13:49 Przepraszam, bo nie czytałem wszystkich postów, ale czy to sie polskie fonty nie wyswietliły i miało być "z dychą"? Znaczy się 10 lat forum? No to STOlarz niech szyje szyje nam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś