skodabodzio Jeden syf zastąpi inny 30.03.10, 12:01 Szkoda, bo mogli w miejscu tego syfu, co tam jeszcze stoi przynajmniej jakieś bloczki postawić. A jak już market to przynajmniej prezentujący jakiś poziom. A tak jak była okolica syfiasta tak będzie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_polewski Re: Jeden syf zastąpi inny 04.04.10, 02:11 skodabodzio napisał: > Szkoda, bo mogli w miejscu tego syfu, co tam jeszcze stoi > przynajmniej jakieś bloczki postawić. Nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Opinia o Selgros IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.10, 18:54 zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną, gdyż złożyłam aplikację na pracownika biurowego. W trakcie spotkania dowiedziałam się, że to stanowisko pracy jest już zajęte i proponowali mi coś innego. Po co więc zapraszają na rozmowy. Może dla zabawy?! Pełno list z nazwiskami i sami nie wiedzą czego chcą. Robią sobie z ludzi jaja, z wykształconych ludzi idiotów a w trakcie rozmowy nawet nie mają wystarczająco szacunku! Strata czasu i pieniędzy na taki burdel! Odpowiedz Link Zgłoś