Gość: ja IP: *.toya.net.pl 29.03.10, 15:07 Fantastyczny artykuł !!! To powinno interesować wszystkich Polaków. Czekam na kolejną wiadomość o porywaczu kurczaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakowiaczek_z_importu Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 29.03.10, 15:21 To się słowo honoru trzeba natrudzić, żeby napisać informację o czymś takim. I zupełnie uczciwie muszę przyznać, że wg. mnie autor zdał egzamin:D Nigdy nie czytałem równie ciekawego opisu pościgu za osobą, która ukradła ze sklepu kawałek mięsa... Odpowiedz Link Zgłoś
wronski111 Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 29.03.10, 15:31 Prosze o zdjęcie złodzieja i autora textu jako złodzieja czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... IP: *.devs.futuro.pl 29.03.10, 15:37 ... i w związku z powyższym mam nadzieję, że nikt nie ma wątpliwości, że to właśnie Łodzi należy się tytuł Europejskiej Stolicy Kryminalistyki i Europejskiej Stolicy Dziennikarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc to sie kurczak i po smierci nalatał IP: *.toya.net.pl 29.03.10, 16:02 swoja droga ta wiadomosc mrozi krew w zylach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Kolejny sukces policji IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.10, 16:14 Statystyki ida w gore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Teraz w telewizji powinni zrobić konferencję IP: 94.254.241.* 29.03.10, 16:42 i minister powie: Proszę państwa, mamy go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Teraz w telewizji powinni zrobić konferencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 08:47 Ciekawe czy policjant dostanie złotą blachę za walkę z przestępczością, a może awans. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.hubert Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 29.03.10, 16:44 No powiem to, powiem! Musze... DODALEM TEN ARTYKUL DO ULUBIONYCH! Prosze jeszcze o info jakie byly dalsze losy kurczaka. Czy zostal sprzedany czy jak - no bo do sklepu wrocil. I czy mozna mu jakos pomoc? Wyslac gdzies karme? Albo przyprawe do grilla? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Skradziony świeży kurczak już jest w rękach p 27.07.10, 10:37 No i właśnie się dowiedziałem, że autor tego artykułu - jak również tego i wielu podobnych - został jakiś czas temu zatrudniony przez niejakiego Sadzyńskiego w charakterze doradcy ds. medialnych :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolonia_Krasnali Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:14 A czy Prezydent (lub chociaż Minister) nie powinien odznaczyć tych dzielnych policjantów?! Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Skradziony świeży kurczak już jest w rękach p 29.03.10, 18:47 Poproszę o nazwisko i zdjęcie autora tego fascynującego newsa.. Obstawiam, że nie jest nieśmiały i wyśle tenże artykuł jako kandydata do Pulitzera.. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Majstersztyk... 29.03.10, 18:41 Bez ironii piszę - majstersztyk...! Jest to arcydzieło wśród najlepszych artykułów prasowych... ...a do tego - z pewnością nie WZDW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: by PO wsystkich POdwyżkach POdatków, akcyz, cen IP: 77.252.223.* 29.03.10, 19:59 przeciętnego obywatela nnie stać na kupno pticy. Władza to co innego, może bowiewpaść na Pędzącego Królika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAKT Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.10, 00:18 GW w Łodzi już dawno zamieniła się w Expres Ilustrowany. Żeby w 3 co do wielkości mieście nie było o czym napisać. Dziennikarski majstersztyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akn taka rzeczywistość. POd rządami PO/SLD/WSI życie IP: 77.252.223.* 30.03.10, 02:49 przyPOmina PRL=IIIRP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Ukraść chciał mi tego kurczaka! IP: *.teleatlas.com 30.03.10, 10:05 - No pewnie, bo po co by wyrywał? To złodziej! - I pijak! Bo każdy pijak to złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 27.07.10, 10:37 No i właśnie się dowiedziałem, że autor tego artykułu - jak również tego i wielu podobnych - został jakiś czas temu zatrudniony przez niejakiego Sadzyńskiego w charakterze doradcy ds. medialnych :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe napisz to proszę jeszcze raz IP: *.toya.net.pl 30.07.10, 09:32 W sumie do trzech razy sztuka. A nuz ktoś prócz mnie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś