Dodaj do ulubionych

Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol...

IP: *.toya.net.pl 29.03.10, 15:07
Fantastyczny artykuł !!! To powinno interesować wszystkich Polaków.
Czekam na kolejną wiadomość o porywaczu kurczaków.
Obserwuj wątek
    • krakowiaczek_z_importu Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 29.03.10, 15:21
      To się słowo honoru trzeba natrudzić, żeby napisać informację o czymś takim. I
      zupełnie uczciwie muszę przyznać, że wg. mnie autor zdał egzamin:D Nigdy nie
      czytałem równie ciekawego opisu pościgu za osobą, która ukradła ze sklepu
      kawałek mięsa...
    • wronski111 Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 29.03.10, 15:31
      Prosze o zdjęcie złodzieja i autora textu jako złodzieja czasu
    • Gość: Gość Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... IP: *.devs.futuro.pl 29.03.10, 15:37
      ... i w związku z powyższym mam nadzieję, że nikt nie ma wątpliwości, że to właśnie Łodzi należy się tytuł Europejskiej Stolicy Kryminalistyki i Europejskiej Stolicy Dziennikarstwa...
    • Gość: cc to sie kurczak i po smierci nalatał IP: *.toya.net.pl 29.03.10, 16:02
      swoja droga ta wiadomosc mrozi krew w zylach
    • Gość: Przygoda Kolejny sukces policji IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.10, 16:14
      Statystyki ida w gore :)
    • Gość: Adam Teraz w telewizji powinni zrobić konferencję IP: 94.254.241.* 29.03.10, 16:42
      i minister powie: Proszę państwa, mamy go!
      • Gość: x Re: Teraz w telewizji powinni zrobić konferencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 08:47
        Ciekawe czy policjant dostanie złotą blachę za walkę z przestępczością, a może
        awans. :D
    • jakub.hubert Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 29.03.10, 16:44
      No powiem to, powiem! Musze... DODALEM TEN ARTYKUL DO ULUBIONYCH!
      Prosze jeszcze o info jakie byly dalsze losy kurczaka. Czy zostal
      sprzedany czy jak - no bo do sklepu wrocil. I czy mozna mu jakos
      pomoc? Wyslac gdzies karme? Albo przyprawe do grilla?
      • markus.kembi Re: Skradziony świeży kurczak już jest w rękach p 27.07.10, 10:37
        No i właśnie się dowiedziałem, że autor tego artykułu - jak również tego i wielu podobnych - został jakiś czas temu zatrudniony przez niejakiego Sadzyńskiego w charakterze doradcy ds. medialnych :-D
    • Gość: Kolonia_Krasnali Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:14
      A czy Prezydent (lub chociaż Minister) nie powinien odznaczyć tych dzielnych
      policjantów?!
      • jarkoni Re: Skradziony świeży kurczak już jest w rękach p 29.03.10, 18:47
        Poproszę o nazwisko i zdjęcie autora tego fascynującego newsa..
        Obstawiam, że nie jest nieśmiały i wyśle tenże artykuł jako kandydata do Pulitzera..
    • awersja Majstersztyk... 29.03.10, 18:41

Bez ironii piszę - majstersztyk...! Jest to arcydzieło wśród najlepszych
      artykułów prasowych...

...a do tego - z pewnością nie WZDW.
      • Gość: by PO wsystkich POdwyżkach POdatków, akcyz, cen IP: 77.252.223.* 29.03.10, 19:59
        przeciętnego obywatela nnie stać na kupno pticy. Władza to co innego, może bowiewpaść na Pędzącego Królika.
    • Gość: FAKT Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.10, 00:18
      GW w Łodzi już dawno zamieniła się w Expres Ilustrowany. Żeby w 3 co
      do wielkości mieście nie było o czym napisać. Dziennikarski
      majstersztyk!
      • Gość: akn taka rzeczywistość. POd rządami PO/SLD/WSI życie IP: 77.252.223.* 30.03.10, 02:49
        przyPOmina PRL=IIIRP
    • Gość: a Ukraść chciał mi tego kurczaka! IP: *.teleatlas.com 30.03.10, 10:05
      - No pewnie, bo po co by wyrywał? To złodziej!
      - I pijak! Bo każdy pijak to złodziej!
    • markus.kembi Skradziony świeży kurczak już jest w rękach pol... 27.07.10, 10:37
      No i właśnie się dowiedziałem, że autor tego artykułu - jak również
      tego
      i wielu podobnych - został jakiś czas temu zatrudniony przez niejakiego
      Sadzyńskiego w charakterze doradcy ds. medialnych :-D
      • Gość: hehe napisz to proszę jeszcze raz IP: *.toya.net.pl 30.07.10, 09:32
        W sumie do trzech razy sztuka. A nuz ktoś prócz mnie zauważy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka