Dodaj do ulubionych

Auto Szkoła Juszczak

IP: 94.254.207.* 13.04.10, 14:42
Najlepsza Elka w Łodzi. Polecam każdemu kto zastanawia się gdzie zrobić prawko :) Poziom nauczania i umiejętności instruktorów pozwalają zadowalająco zdać prawko w wordzie. Gorąco polecam cały kurs jak i dodatki !
Obserwuj wątek
    • Gość: 6+ Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 94.254.143.* 23.04.10, 10:46
      Rewelacja
    • Gość: Tomek Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 188.33.19.* 26.04.10, 11:03
      Ja również polecam ! Kurs skończyłem w tamtym roku i jestem szczęśliwym posiadaczem prawka. Atmosfera bardzo dobra, wykłady prowadzone ok no i sama jazda to super. Instruktorzy spokojni, zróżnicowani. Do wyboru do koloru. Polecam.
    • Gość: Kamil Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 188.33.43.* 27.04.10, 15:30
      Auto Szkoła Juszczak jest rewelacyjna ! Robiłem kurs całkiem niedawno a uporałem się z nauką w niecałe 2 miesiące. Nie czeka się na jazdy tygodniami jak w innych szkołach co jest ogromną zaletą. Polecam wszytskim zainteresowanym !
    • Gość: Kamila Sk.... Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 188.33.103.* 04.05.10, 16:21
      Bardzo polecam tą auto szkołę. Jeśli chodzi o poziom nauczania to jestem bardzo zadowolona. Jest określona poprzeczka przez instruktorów i to jest motywujące. Teoria jest przeprowadzona na tyle dobrze, że bez większych problemów ma się sporo wiedzy teoretycznej bez siedzenia w książkach. Same jazdy to już tylko dopełnienie dobrze przekazanej wiedzy. Naprawdę jestem bardzo zadowolona i pozdrawiam wszytskich pracowników.
    • Gość: Addrzej Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 109.243.196.* 06.05.10, 13:54
      Kawałek plastikowanej kartki a cieszy!!! Chodzi mi o dokument prawa
      jazdy. Zrobiłem kursik u Juszczaka a po mega stresującym egzaminie
      uzyskałem wynik pozytywny w WORDzie. Polecam szkołę bo można na
      serio zdać za 1 razem.
    • Gość: Beata Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 109.243.124.* 12.05.10, 12:40
      Bardzo dobra autoszkoła także dla osób wiekowych że tak powiem. Nie jestem osobą pierwszej młodości ale mimo to sprawnie udało mi się ukończyć kurs i jestem zadowolna a to najważniejsze. Więc uważam, że szkoła jak najbardziej godnna polecenia !
    • Gość: internauta Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.retsat1.com.pl 13.05.10, 17:13
      Gołym okiem widać, że posty wysyła ta sama osoba. Ciekawe czy to pan
      właściciel tak się dowartościowuje czy może ktoś z jego rodziny? :P
      • Gość: Chmielcia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 109.243.87.* 14.05.10, 17:34
        Hi Hi :-))) może i masz racje - ja w każdym bądź razie nie jestem z
        rodzinu właściciela ani nic z tych rzeczy ;-)
        chciałam tylko jeśli mi wolno zareklamować Pana Czarka super
        instruktor!!!!
      • Gość: Łysy Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 16:50
        Spoko szkoła wypas na max.gnicie w samochodach na ful. atmosfera
        super.Egzamin zaliczyłem z paluszkiem ...hehe za pierwszym i nie jechać
        po ziomalach bo chłopaki są gitowi...siemka
      • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 14:54
        gołym okiem to widać,ze konkurencja szkaluje innych pozd
    • Gość: Magda M Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.pai.net.pl 29.05.10, 12:54
      Auta Szkoła Juszczak to świetni instruktorzy( polecam Pana Czarka i
      Jacka Juszczaka ),świetne podejście do kursantów dobry sposób
      przekazywania wiedzy, bezstresowa nauka-a to jest bardzo wazne, bo
      człowiek się nie zniechęca i na jazdy idzie z uśmiechnieta buzią:)
      Nie kombinujcie wybierajcie właśnie tą szkołe!!! (ja z ciekawości po
      zakończeniu kursu wykupiłam sobie dodatkowe 4h przed egzaminem w
      innej szkole i powiem że bez porównania-aż mi głupio, ale juz wiem
      że nie warto kombinować..) teraz tylko czekam na odebranie prawka:)
      • Gość: Koszmar Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.stormmedia.pl 06.03.14, 23:23
        Zdecydowanie nie polecam. Nauka jazdy na pamięć. Bardzo niemiła atmosfera, chamskie odzywki właściciela nie pomagały w niczym.
        Bardzo niezadowolony
    • Gość: Samer Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.tomaszow.mm.pl 31.05.10, 19:01
      I'm a student from Libya.I am very satisfied with my lessons at Auto Szkola
      Juszczak.I had problems with communication at other driving schools but not
      here.The instructor was very easy to get on with plus his teaching methods were
      very professional and structured.I passed on my first attempt!
      Lesson times are very good and diverse to help in all driving situations.Would
      recommend this school to anyone who wants to learn to drive quickly and safely!
      • Gość: ja Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.retsat1.com.pl 01.06.10, 13:35
        Ja nie mogę ale weas pokręciło! Ja popieram Deltę, też zdałam za 1-
        ym razem. You can learn with Delta and become the best driver in the
        world in a very short time ;)
        • Gość: student Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 05.06.10, 23:14
          Ten wątek jest przespamowany, co widać to gołym okiem. Moderator już dawno
          powinien go zamknąć.
          • Gość: gość Irek Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 21:53
            Nie podzielam zdania przedmówcy!Analizując wszystkie za i przeciw oraz
            opinie znajomych przekonały mnie by zostać słuchaczem tej
            autoszkoły.Moja dziewczyna ukończyła kurs w tej autoszkole i jest
            bardzo zadowolona mam nadzieję,że ja też będę.Pozdr.
    • Gość: Gosia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.tomaszow.mm.pl 12.07.10, 22:33
      Nie miałam zielonego pojęcia o prowadzeniu samochodu gdy zapisywałam się na kurs
      i zdałam za pierwszym razem!! Instuktorzy doświadczeni,cierpliwi i bardzo
      sympatyczni.Polecam Auto Szkołę Juszczaka wszystkim moim znajomym, naprawdę warto.
      • Gość: łysy Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 109.243.216.* 01.09.10, 17:31
        polecam juszczaków zdałem bo jeździłem z nimi przed egzaminem pozdro
        • Gość: amrita Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 81.219.113.* 07.09.10, 19:01
          chociazbyscie sie głupki zalogowali, bo widac ze posty są z tych samych kompów wysyłane. Zalosna reklama, panie jucośtam
      • Gość: ODRADZAM/!!!1 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 22:11
        PANIE JACKU INTELIGENTNY KURSANT ZAUWAŻY ZE SPORO PANA WPISÓW JEST Z TEGO SAMEGO IP KOMPUTERA :D PROPONUJE TERAZ NPISAC SOBIE KOMENTARZE Z INNEGO KOMPUTER BEDZIE TAK BARDZIEJ WIARYGODNIE :P POZDRAWIAM
    • Gość: Elle podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 21:49
      Jestem już szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy, a to wszystko to za sprawą dobrego przeszkolenia (Auto Szkoła Juszcak). Dziękuję!
      • Gość: kursant Super szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 20:42
        Super szkoła.....polecam
        • Gość: .................. SĄ OK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 22:57
          Juszczak jest ok.nie polecam Kostulskiego (ma zaawansowaną nerwicę)
    • Gość: Kropka Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.teoc.pl 05.11.10, 21:58
      Panie Juszczak niech Pan przestanie się reklamować
      • Gość: CABO80 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 12:36
        Auto Szkołę Juszczak polecam z czystym sumieniem Profesjonalni instruktorzy z wielką cierpliwością. Szczególne pozdrowienia dla instruktora Pana Przemka!
        Rozumiem że wszystkie negatywne komentarze piszą sfrustrowane osoby które robiły kursy w innych szkołach, wydały dużo pieniędzy a i tak nie zdały egazminu. I w cale nie trzeba być rodziną żeby napisać coś pozytywnego ..jak myślą niektórzy ...
        Panie Juszczak -trzymam za Pana szkołę kciuki- oby tak dalej ;-)))
        • Gość: anna Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:52
          Polecam Auto Szkołę Juszczak naprawdę warto...dziś 9.02.11r zdałam na za pierwszym podejściem .Pozdrawiam
          • Gość: Groszek Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:11
            Szkoła jest ok! Zgadzam się w zupełności. Ale co tu dużo opowiadać, każdy może przekonać się osobiście. Poleciłem tę szkołę mojej dziewczynie i też jest zachwycona...
            pozdr. dla wszystkich instrukrorów tej AUTOSZKOŁY!
    • Gość: mal21 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 11.03.11, 06:59
      szykam szkoły na rokiciu
    • Gość: oluś Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 14:40
      iam zgadzam się świetna szkoła..pozdraw
      • Gość: zadowloy Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 22:01
        Własie wrciłem z oblewnia -oleoleolezdałem wszyskim polecam tę szkołe profesjonlizm od a do z /uwaga... konkurencja jestescie do bani...mistrz kierowncy
        • Gość: ania Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.pai.net.pl 17.08.11, 16:49
          bardzo fajna auto szkoła, polecam Pana Sławka i Czarka, egzamin zdałam za 1 razem, ale to dopiero początek góry lodowej :P
      • Gość: Milka Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 15:10
        polecam ;) profesjonalizm i bardzo miła atmosfera :)
        • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 13:27
          są ok
          • Gość: Lutek444 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.11, 21:52
            Jeśli kurs na prawo jazdy to tylko w auto szkole Juszczak. Sprawdziłem osobiście i polecam.

• Gość: Milena M. Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 16:51
              Polecam :D Zdałam za drugim podejściem ;D Jest super ;)
            • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 83.26.114.* 21.09.11, 11:27
              równiez polecam autoszkołę juszczak.
    • Gość: IB Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.lodz.mm.pl 19.08.11, 21:04
      Polecam tą szkołę z całego serca. Zdałam egzamin za pierwszym razem tak jak wszyscy moi znajomi, którzy również uczęszczali do tej szkoły. Rewelacyjni insruktorzy, oczywiscie p. Czarek po prostu rewelacja.
      Jak ktoś chce zdać prawko odrazu bez miliona podejść to polecam szkołę Juszczak
      Pozdrawiam
      • Gość: marek p. Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:11
        polecam tą auto szkołę .marek p.
        • Gość: Była kursantka Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:01
          POLECAM INSTR. WOJTKA...Jazda z Nim to przyjemność....oczywiście zdałam za pierwszym podejściem.Pa
        • Gość: Gosia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.retsat1.com.pl 26.12.11, 21:15
          Hej.
          Czy ktoś może jeździł z Tomkiem? Poleciła mi go moja znajoma, która jeździła z nim u Sztaby w wakacje a teraz ponoć Juszczak go podkupił i jeździ tam.
          Ona była zadowolona bo chłopak jest młody a mimo to ma bardzo duże doświadczenie za kierownicą bo na codzień jeździ ciężarówką a jako hobby traktuje naukę jazdy.
          • Gość: kuba Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 22:58
            jak poleciła ci koleżanka instr. tomka to po co sie pytasz czy ktoś z nim jeżdził a jednocześnie go zachwalasz ? napewno taki ktoś nie jeżdzi w auto szkole juszczak chyba sie pomyliiłaś brałem tam dodatkowe godziny i jeżdziłem chyba z wszyskimi instr. polecam juszczków
            • Gość: Mi Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 15:19
              Kolega powyżej się całkowicie myli. Tomek jest instruktorem u juszczaka. Poza tym - dlaczego ma nie pytać? Może chce poznać jeszcze inne opinie? Jeżeli chodzi o Tomka to jest ok. Zależy, co komu odpowiada. Zwraca uwagę na szczegóły, jasno tłumaczy, ma dużo zapału i ogromne poczucie humoru. Z drugiej strony czasem za dużo mówi, przez co trudno skupić się na jeździe.
              Jeździłam chyba z 7. instruktorami, więc mam porównanie ;)
              • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 19:17
                Dziś odbyłem pierwsze dodatkowe jazdy w auto szkole juszczak wybrałem ją własnie ze względu na dobre opinnie i potwierdzam. Napewno nie polecam auto szkoły jasiński tam kończyłem kurs podstawowy i bez komentarza.
                • Gość: ivo Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 11:05
                  polecam juszcaków
    • Gość: !!!!!ODRADZAM!!!!! Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 22:04
      ODRADZAM AUTO SZKOLE JUSZCZAK!!!!!FABRYKA KURSANTÓW PLACISZ KASE A POZNIEJ OLEWANIE KURSANTA!!!! JEDNYM SLOWEM FABRYKA KURSANTOW ! ROBILISMY KURS W GRUPIE ZNAJOMYCH DO TEJ PORY NIE MOZEMY ZDAC:( UCINANIE JAZD NA PAIEROSA TO NORMA W TEJ SZKOLE!!!! BRAK SZACUNKU DO KLIENTA! TRACI SIE BARDZO DUZO CZASU NA DOJAZD NA RETKINIE I PLAC MANEWROWY W TRAGICZNYM STANIE! ODRADZAM SZKODA KASY I CZASU....
      • Gość: Paulina Re: Auto Szkoła Juszczak -polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 09:30
        Niedawno skończyłam kurs w Auto Szkole Juszczak i zapisałam się na egazmin na początek marca. Trochę jestem zdziwiona poprzednią opinią i muszę powiedzieć, że się nie zgadzam. Faktycznie trochę to trwało bo kursantów dużo i każdy chce wyjeżdzić swoje godziny jak najszybciej i wreszcie mieć prawko (co chyba jest naturalne), ale zupełnie nie mam zastrzeżeń do instruktorów, ich umiejętności i podejści do kursantów. I nie przypominam sobie żadnych przerw na papierosa.... Szkoła godna polecenia... najlepiej sprawdzić osobiście.
        • Gość: odradzam Re: Auto Szkoła Juszczak -polecam a ja odradzam IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 22:00
          powiedz Paulina po jakim placu sie jezdzi? ile tracisz w godzinach szczytu na dojazd na retkinie?
          Pozdrawiam cie serdecznie
          • Gość: paulina Re: Auto Szkoła Juszczak -polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:20
            Faktycznie plac manewrowy ma pewne niedociągniecia, ale plac na Smutnej gdzie zdawałam też do najrówniejszych raczej nie należy.
            Polecam sobie wykupić przez auto szkołę jakaś godzinkę na Smutnej, żeby się potem nie zdziwić! Ja skorzystałam i zdałam egzamin bez problemu. pozdrawiam wszystkich forumowiczów i powodzenia na egzaminach!
            • Gość: jacus Re: Auto Szkoła Juszczak -polecam IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 20:13
              JACUS GEJ WOZI KLEJ NA GUMOWYCH TACZKACH PIJE , PALI , KONIA WALI W DUPIE MA ROBACZKA :D
              • Gość: GOŚĆ Re: Auto Szkoły Łódź IP: *.manage.myhosting.com 27.08.12, 23:20
                Szukam odpowiedniej dla siebie auto szkoły, czytam komentarze i szczerze mówiąc jestem zszokowana głupimi tekstami jakie tu czytam. Ludzie opamiętajcie się !!!!...to ma być obiektywne forum dla ludzi szukających wiarygodnej informacji a nie jakieś prywatne rozgrywki między auto szkołami.
                • Gość: autor wojtek juszczak -polecam IP: *.yolau.net 01.09.12, 17:32
                  polecam -wykupiłem 5 godz dodat.jazd i jestem bardzo zadowolony oczywiście zdałem.pozdr.
                  • Gość: miśka Re: juszczak -polecam IP: 64.250.122.* 05.09.12, 17:04
                    polecam auto szkole juszczak ..dzis zdałam na suzuki za 1 na maratońskiej..hihi
                    • Gość: kierowca Re: polecam IP: *.yolau.net 09.09.12, 12:57
                      WCZORAJ OPIJAŁEM ZDANY EGZAMIN POSZŁO JAK Z PŁATKA ; KURS I EGZAMIN TAKŻE POLECAM A.S. JUSZCZAK NA PEWNO PRZYCZYNILI SIE DO MOJEGO WYNIKU NO JESTEM ZDOLNIACHA POLECAM PANA JACKA, CZARKA I PATRYKA KAŻDY INNY ALE RAZEM DAJA NIEZŁĄ MIESZANKĘ WYBUCHOWĄ ..STRZAŁKA
                      • Gość: ania Re: polecam a.s.Juszczak IP: *.static.hostnoc.net 11.09.12, 15:11
                        Najlepsza szkoła na świecie! Kurs zrobiłam w a.s. Agra ale to była porażka! Dopiero jazdy z p. Jacek nauczyły mnie prawidłowych zachowań na drodze. Znakomity instruktor i człowiek - bardzo mi pomógł. gorąco polecam !!!
    • Gość: anna Re: Auto Szkoła Juszczak O D R A D Z A M !!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 01.03.12, 22:28
      Na początku wszystko było ok. do ostatniej wpłaty ,potem jakby o mnie zapomnieli przerost formy nad treścią pan jacek chyba tego nie ogarnia .Loteria telewizora to także jedna wielka ściema pozdrawiam panie jacku anna!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak O D R A D Z A M !!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 03.03.12, 16:59
        Pan Jacek wymienil sobie telewizor, karton mu zostal to z kuzynka zrobil sobie zdjecie i niby ze za kurs wygrala... Ale każdy chwyt jest dobry... ODRADZAM TA SZKOLE!!!
        • Gość: kamila Re: Auto Szkoła Juszczak - ok IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 22:05
          Witam! dzisiaj zdałam egzamin za 2 podejściem, za pierwszym się nie udało bo mnie stresior zjadł. Kurs robiłam w auto szkole u Juszczaka którą gorąco polecam. Poprzednie negatywne wpisy trochę mnie dziwią, nie ma co czytać tych głupot które ktoś wypisuje i lepiej sprawdzić osobiście jak jest!

pozdr.
        • Gość: kamila Re: Auto Szkoła Juszczak polecam ;-) IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 22:23
          Ale się strasznie cieszę, że zdałam egzamin. Polecam Juszczaka. Sami zobaczycie jak to jest!
          • Gość: łukasz Re: Auto Szkoła Juszczak P O L E C A M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 09:27
            Zgadzam się szkoła ok. polecam instr Sławka.pozdrawiam przesympatyczną panią Ewe.łukasz s.
            • Gość: kamila Re: Auto Szkoła Juszczak warta polecenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.12, 09:01
              Wczoraj zdałam egzamin praktycznym za pierwszym podejściem.....a jak !dziękuje za przygotowanie i pozdrawiam pana jacka.
              • Gość: kamila Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.12, 09:06
                pozdrawiam wszystkie kursantki kamile widać jesteśmy urodzonymi kierowcami..
        • Gość: GOŚĆ Re: Auto Szkoła Juszczak O D R A D Z A M !!!!!!!! IP: 199.19.106.* 24.08.12, 22:47
          JA POLECAM TĘ SZKOŁĘ TO NAJLEPSZA ELKA W ŁÓDZI A NAPEWNO NA TEOFILOWIE.POZDRAWIAM
          • Gość: mika Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 199.19.105.* 24.08.12, 23:05
            witam wszystkich kursantow.
            Potwierdzam bardzo mili instruktorzy , spokojni i cierpliwi, jazda z nimi to przyjemnosc wogole sie nie stresowalam bardzo DOBRZE tlumaczy pan Jacek polecam pa.
            • Gość: eng Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.yolau.net 27.08.12, 23:04
              hihi zdałam za pierwszym ale jestem szczęsliwa pozdrawiam patryka
      • Gość: GOŚĆ Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.startvps.com 14.09.12, 08:39
        OCZYWIŚCIE ŻE NIE PRAWDA TELEWIZOR WYGRAŁA KOLEZANKA Z ALEKSA I SAM ZAMIERZAM ZAPISAĆ SIE DO TEJ AUTOSZKOŁY WŁASNIE CZYTAM OPINNIE OGÓLNIE SĄ CIEKAWE NA KOŻYŚĆ PO ZA KILKOMA KTÓRE NAPISANE SĄ TYM SAMY PIÓREM ?
        • Gość: Iza najlepsza z najlepszych... IP: *.pipni.cz 18.09.12, 21:58

Jak ktoś ma zamiar pisać jakieś bzdety typu, że nie uczą jeździć, że fabryka kierowców i nie są zainteresowani to lepiej niech sobie daruje i pójdzie na browar albo wogóle nie robi prawka, bo po co...?! Ja polecam i KAŻDY NORMALNY KTO UKOCZYŁ KURS W TEJ SZKOLE ZGODZI SIĘ ZE MNA. Reszta niech się goni :) Pozdrawiam i POLECAM, bo nie ma takiej drugiej auto szkoły!!
          • Gość: monia Re: najlepsza z najlepszych... IP: *.yolau.net 24.09.12, 21:29
            Najlepsza!!! Dobra szkoła nie potrzebuje wielkiej reklamy. Ja zdałam u nich za
            pierwszym razem:)!
          • Gość: Agata Re: najlepsza z najlepszych... IP: *.lodz.mm.pl 27.09.12, 09:19
            Zgadzam się z poprzedniczką w 100%.
            Ja również polecam AS Juszczak, już nawet paru moich znajomych poszło w moje ślady i zaczęło właśnie tam uczęszczać na kurs i z tego co się orientuję też są zadowoleni. ;)
            Szkoła pod każdym względem świadczy usługi w profesjonalny sposób- teoria solidnie, jazdy również, dogadasz się z nimi w każdej sprawie- przygotowują znakomicie nie tylko do egzaminu, ale co najważniejsze również do "życiowej" jazdy samochodem.
            Kurs skończyłam już jakiś czas temu, bo w maju, jazdy miałam przyjemność mieć z szefem- super człowiek, bardzo sympatyczny, dowcipny, ale również wymagający i bardzo dokładny, ale to wszystko po to, by dobrze nauczyć i aby zdać- w moim przypadku tak było, udało się za pierwszym razem, choć takiego finału moje początki nie zapowiadały. ;)
            Teraz mi strasznie brakuje tych wspólnych jazd toyotką- nawet nie przypuszczałam, idąc na kurs, że tak mi się to spodoba.
            Dzięki Jacek za wszystko. Pozdrowienia dla Ciebie i całej ekipy. ;)
            • Gość: ula Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.yolau.net 04.10.12, 09:48
              Zdałam po jazdach doszkalajacych w tej auto szkole i myśle ,ze jest warta polecania.
              • Gość: irka Re:polecam auto szkole juszczak IP: 184.171.167.* 07.10.12, 17:29
                Cześć, zastanawiałam się gdzie pójść na kurs prawa jazdy i miałam spory problem z wybraniem odpowiedniej szkoły. Znajoma poleciła mi auto szkołę Juszczak z Teofilowa. Powiedziała, że robiła prawko razem ze swoim chłopakiem ona na osobówkę a on na motor i obydwoje zdali za 1-szym razem. Zanim się zdecydowałam poczytałam sobie na forum .
                Zdecydowałam się na tą szkołę i nie żałuje, jestem bardzo zadowolona, instruktorzy bardzo rzetelni, maja odpowiednie podejście do ludzi.Nie było żadnego problemu żeby jeździć w weekendy. Poszłam Na egzamin i za zdałam za 1-szym razem . Naprawdę polecam auto szkołe Juszczak
                • Gość: polecam Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.manage.myhosting.com 07.11.12, 21:32
                  Kochani. Polecam Auto szkołę Juszczak. Dostałam nizły wycik od szefa, ale to dlatego że każdy nawet najmniejszy błąd był traktowany bardzo poważnie. Więc mimo, ze nie byłam orłem to się nauczyłam i zdałam za 1:) Pozdrawiam i polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: wojtek Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.static.hostnoc.net 16.11.12, 12:39
                    polecam i pozdrawiam Patryka ZDAŁEM ...
                • Gość: kocot Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 15:26
                  Musisz być naprawdę baaardzo zadowolona, że wpisujesz ten sam tekst praktycznie na każdym forum. Że też Ci się chce... ;>
                  • Gość: olek Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.yolau.net 21.12.12, 14:30
                    polecam i wszystkiego naj naj dla najlepszych .....z okzji swiat siema
                    • Gość: leszek Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.yolau.net 02.01.13, 15:08
                      RÓWNIEŻ PRZYŁACZAM SIE DO ŻYCZEŃ NOWOROCZNY I ŻYCZE OBY TAK DALEJ BO POZIOM JEST OK. NO I POLECAM SERDECZNIE A JAK
                      • Gość: kierowca Re:polecam auto szkole juszczak IP: *.wistee.fr 11.01.13, 14:58
                        Auto szkoła bardzo miło mnie zaskoczyła na plus ..polecam
    • Gość: hg Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 31.41.232.* 12.01.13, 21:03
      A ja nie polecam. Miałam do czynienia z czterema instruktorami, z których tylko jeden zadał sobie trud przekazania mi jakiejś sensownej wiedzy na temat tego, jak sobie radzić na drodze. Reszta raczej niczym się nie popisała.

Nie rozumiem też tekstów w rodzaju "Juszczak to najlepsza elka" pisanych przez ludzi, którzy korzystali tylko z usług tej szkoły. Macie jakieś porównanie? Skąd wiecie, że najlepsza? Ja jeździłam też w innej szkole, i stąd wiem, że można spotkać w Łodzi lepszych nauczycieli.
      • Gość: Kasia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: 31.41.238.* 15.01.13, 11:37
        Ten wątek to zwykły spam
        • Gość: paweł Re:Tylko Auto Szkoła Juszczak IP: *.yolau.net 29.01.13, 21:23
          Na wstepie musze sie pochwalic ze zdałem za pierwszym razem teorie i praktyke na smutnej !!!!Co do poziomu szkolenia jestem bardzo zadowolony zreszta moj brat tez robił kurs w tej szkole i zdał za pierwszym.na kursie praktycznym tez spotkałem osobe srednio zadowolona ktora na ostatnich jazdach miała problemy z ruszaniem i zmianą biegow nie mówiąc o reszcie ale nazekala na instruktora którego ja WYCHWALAM IPOLECAM bo jest perfekcjonistą reszę sami ocencie...?j NIE MA LIPY
          • Gość: irek Re:Tylko Auto Szkoła Juszczak IP: 91.210.243.* 06.02.13, 13:31
            ja też polecam szkołę naprawde warto im zaufac... doś wysoki poziom szkolenia...strzałka
            • Gość: popek Auto Szkoła Juszczak ok IP: 37.157.196.* 12.02.13, 20:48
              brałem dodatki ostatnio w tej szkole i na egzaminie pojechałem identyczną trasa takze wiedzałem jak mam sie zachowac na drodze ...musze pochwalić instruktora z którym jeździłem bo skrupulatnie punktował moje błedy i sporo mnie nuczył a jezdziłem tylko 2 godziny u nich .poziom szkolenia naprawdę ok.
              • Gość: jurek Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.iq.pl 09.04.13, 10:54
                polecam bo zdałem za pierwszym inaczej bym nie polecił hihi pozdrawienie dla pana jacka dzieki za wszystko
                • Gość: tomasz Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 18:19
                  Zdałem za drugim ale ok.
                  • Gość: iza Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.srv.az.pl 13.05.13, 19:47
                    Polecam dobra jakość za przystępną cene!!!
                    • Gość: ty Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.180.236.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 09:51
                      Ty juszczak juz przestan z tą jakoscią i przystepną ceną bo caly czas udowadniasz ze jestes zalosny
                      • Gość: ania Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.srv.az.pl 01.08.13, 23:08
                        ja również jeżdziłam w autoszkole juszczak jak dla mnie wszystko było ok.. generalnie polecam tę auto szkołę i dziękuje za nauke!!
                        • Gość: thom Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.180.14.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.13, 13:20
                          juszczak maly zakompleksiony czlowieczek
                          • Gość: blondica Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.147.217.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.13, 09:49
                            Juszczakowi tylko dupy w glowie wiem co mowie
                            • Gość: autor Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: 109.234.111.* 27.08.13, 21:52
                              Widać , że pan jacek podpadł konkurencji.
                              • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:47
                                Ja polecam auto szkołę juszczak ponieważ zdałem za pierwszym a kurs odbył się bez problemowo !!!!!! pozdrowienia
                                • Gość: kinga Re: Auto Szkoła Juszczak polecam ale... IP: *.yolau.net 12.09.13, 16:25
                                  auto szkola ok zajecia praktyczne jak najbardziej ok zreszta teoria tez ok ale jeden instruktor pali zawsze przed jazdami troche to przeszkadza bo czuc w srodku ale fachowiec ogolna ocena 5- i zdalam za pierwszym podejsciem czyli ok
                                  • Gość: Gość Re: Auto Szkoła Juszczak polecam ale... IP: *.toya.net.pl 12.09.13, 21:14
                                    A ja odradzam. Jazdy zaczynałem z kilkuminutowym opoznieniem,po czym instruktor wsiadal do auta z pretensjami,ze go poganiałem. W czasie jazdy często zdarzało się,że instruktor wyskoczył sobie do sklepu,do kiosku,gdzieś tam. Sorry,ale ja za to płacę. Kilku ciekawych rzeczy co do jazdy dowiedziałem się dopiero,kiedy oblałem egzamin i poszedłem gdzie indziej sie doszkolić. Poza tym jeden z młodszych instruktorów ze swoimi kursantkami utrzymuje troche za bardzo zażyłe relacje... nawet poza pracą... co się w ogóle w głowie nie mieści... Od dawna omijam szerokim łukiem.
                                    • Gość: pewniak Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 18:43
                                      strzałka ilu kursantów tyle zdań ,ja bardzo polecam tę szkołę a konkuręcja powinna brać przykład od nich.....najbardziej zdyscyplinowana załoga w łódzi konkretna wiedza i zero zpoznien no i efekty na egzaminie ja bardzo miło wspominam jazdy a jeździłem z trzema instruktorami wszystcy stworzeni do tego zawodu nic złego nie mogę powiedzieć wręcz przeciwnie....piotr z lipca
                                • Gość: paulina Re: auto szkola GOCAR - SUPER !!!!!! IP: *.centertel.pl 20.11.13, 16:11
                                  GORACO POLECAM SZKOLE JAZDY GOCAR z Retkini przy ulicy Piaski 4. Zajecia byly prowadzone bezstresowo i profesjonalnie w milej atmosferze. Jazdy mialam z Panem Milarzem , instruktorem milym z duzym doswiadczeniem. Dzieki instruktorowi zdalam egzamin Panstwowy za pierwszym razem. POLECAM KAZDEMU , NAJLEPSZA SZKOLA
                                  • Gość: AUTOR Re: auto szkola GOCAR - SUPER !!!!!! IP: *.146.162.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.14, 14:24
                                    Z zer skladają sie miliony
                                    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: auto szkola GOCAR - SUPER !!!!!! IP: *.toya.net.pl 24.07.14, 18:05
                                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: auto szkola GOCAR - SUPER !!!!!! IP: *.toya.net.pl 24.07.14, 18:05
                                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a
                        • Gość: Monika Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.centertel.pl 20.01.14, 17:44
                          Serdeczne podziękowania dla instruktora Pana Milcarza ze szkoły GOCAR za bezstresowe i profesjonalne szkolenie które odbywało się w miłej atmosferze. Dzięki tej szkole zdałam egzamin Państwowy z teorii i praktyki za pierwszym razem. Do tego dochodzi przystępna cena za kurs , nowe samochody i jak wspomniałam wspaniali instruktorzy. Polecam szkołę GOCAR każdemu kto chce zaoszczędzić kasę i zdać za pierwszym razem.
                          • Gość: kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.kappa.com.pl 29.01.14, 11:16
                            ogromne podziękowania dla Pana Milcarza Instruktora ze szkoły GOCAR za profesjonalne szkolenie,które pozwoliło mi na zdanie za pierwszym razem egzaminu Państwowego. MIła i przyjazna atmosfera panuje w całej autoszkole GOCAR. Profesjonalizm .Każdemu polecam , kto chce nauczyc się jeździc , zdac szybko egzamin i nie stracić swoich pieniedzy.

• Gość: kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.14, 13:15
                              Polecam z całym przekonaniem szkołę Gocar z Retkini z ulicy Piaski. Pełen profesjonalizm , dbanie o klienta, przystępna cena za kurs. Zdałam egzamin Państwowy za pierwszym razem dzięki swojemu instruktorowi Panu Milcarzowi.
                              • Gość: kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.14, 09:54
                                Gorąco polecam auto szkołę Gocar- Łódź. Świetni instruktorzy, szczególnie Pan Szymczak, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Przyjazna atmosfera, przystępna cena kursu.
                                • Gość: kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.play-internet.pl 01.11.14, 14:11
                                  Serdeczne podziękowania całej ekipie szkoły Gocar z ulicy Piaski 4. Szczególnie polecam swojego instruktora Pana Eugieniusza Milcarza za pełen profesjonalizm , spokój i opanowanie. Również polecam szkołę za przystępną cenę kursu. Zdałam egzamin państwowy z teorii i praktyki za pierwszym razem. Kilku moich znajomych uczęszczało do tej szkoły i byli zadowoleni z profesjonalizmu wszystkich pracujących tu instruktorów. Jeszcze raz gorąco polecam szkołę z ulicy Piaski 4 na osiedlu Retkinia.
                                • Gość: kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.14, 18:07
                                  Polecam Auto Szkołę Gocar z Retkini z ulicy Piaski za wspaniałe przygotowanie do egzaminu państwowego z praktyki i teorii oraz za przystępną cenę kursu. Najlepsza cena kursu na Retkini !!! Instruktorzy z dużym doświadczeniem , wyrozumiali , sympatyczni. Polecam Pana Milcarza i Pana Szymczaka , super instruktorzy , nauczą każdego. Zdałam egzamin za pierwszym razem i z teorii i praktyki. SUPER SZKOŁA !!!
                                  • Gość: Joasia - kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.centertel.pl 09.01.15, 18:00
                                    Polecam auto szkole Gocar z Retkini jako najlepsza szkola w miescie. Dzieki niej zdalam egzamin panstwowy za pierwszym razem. Bardzo indywidualne i profesjonalne podejscie do kursanta a przede wszystkim spokojna atmosfera podczas jazd. Pan Milcarz i Pan Szymczak to swietni instruktorzy z duzym doswiadczeniem.
                                    • Gość: Artur Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.toya.net.pl 11.04.15, 12:10
                                      Polecam GOCAR i Pana Szymczaka - dzięki solidnym lekcjom zdanie egzaminów było bardzo łatwe :)
                                      • Gość: kursantka Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.centertel.pl 22.04.15, 20:36
                                        Kurs robiłam w szkole Gocar na Retkini , Pełen profesjonalizm , duże doświadczenie instruktorów, miła, przyjazna atmosfera oraz przystępna cena za kurs. Polecam swojego instruktora Pana Milcarza. Super instruktor z poczuciem humoru. Dzięki swojemu instruktorowi zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Polecam gorąco szkołę Gocar. Będziecie zadowoleni !!!!
                                      • Gość: antykursant Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.retsat1.com.pl 02.09.15, 17:04
                                        HAHAHA !!!!!!!! WIDAĆ PO ODPOWIEDZIACH I PISOWNI, ŻE TE OPINIE PISZE JEDNA I TA SAMA OSOBA. HAHAHAHA ŻENADA. CZYŻBY SZTUCZNIE NAKRĘCANA AUTOREKLAMA ????? PORAŻKA.
                                        • Gość: Kursant Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.146.137.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.15, 17:08
                                          Nie polecam auto szkoły Juszczak oblewaja na egz.wew pójście tam to wielka porazka
                                    • Gość: marcin Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.centertel.pl 15.07.15, 18:20
                                      Zakończyłem kurs w szkole gocar z Retkini. Jazdy miałem z instruktorem Panem
                                      Eugieniuszem Milcarzem. Wspaniały z dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą instruktor. Egzamin państwowy z teorii zdałem za pierwszym razem a z praktyki za drugim razem ale z własnej winy. Do tego przystępna cena za kurs chyba najniższa na Retkini. Zajęcia z teorii jaki i praktyki dostosowane do czasu jakim dysponują kursanci. Szkoła godna poleceniu
                              • Gość: Darek Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.15, 12:04
                                Również polecam szkołę Gocar i Pana Andrzeja Szymczaka, żałuje że nie trafiłem tam 3 lata wcześniej kiedy robiłem kurs na prawo jazdy w pewnej szkole na Więckowskiego, gdzie bardzo mnie zniechęcili do jazdy autem. Poszedłem do szkoły Gocar, ponieważ mieli bardzo dobrą ofertę cenową i nie zawiodłem się. Przez kilkanaście godzin jeżdżąc po Retkini zwiedziłem wszystkie miejsca gdzie jeździ się podczas egzaminu i niczym nie zostałem zaskoczony na egzaminie. Z Panem Szymczakiem jest bardzo dobry kontakt, potrafi dostosować godziny jazdy do kursanta, chociaż w moim wypadku nie było to proste, ponieważ jestem osobą pracującą. Największym problem na egzaminie byłem ja sam i moje nerwy których nie potrafiłem opanować, całe szczęście już mam to za sobą :) Jeszcze raz serdecznie polecam.
                                • misiaczek19971997 Re: Auto szkoła GOCAR 12.08.16, 16:42
                                  Szkołę Gocar polecił mi kolega. Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem /teorie i praktykę/ Jazdy miałem z Panem
                                  Markiem. Super instruktor o ogromnej wiedzy , pełen profesjonalizm. Jeśli chcesz być super przygotowany do samodzielnego prowadzenia samochodu to tylko Auto Szkoła Gocar z Retkini.
                                  • Gość: Sebastian R. Re: Auto szkoła GOCAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.16, 22:04
                                    auto szkoła juszczak to bardzo profesjonalni instruktorzy, zarówno podczas części praktycznej jak i teoretycznej. Nowe samochody i brak problemów z umawianiem czy przekładaniem jazd. Obsługa klienta fachowa, bez żadnych niedociągnięć. Egzamin zdałem za 1 razem (WORD Maratońska), więc zdecydowanie polecam tę Auto szkołę. Nie wiem również, skąd biorą się negatywne opinie o szefie, który miałby szukać sposobów na wyłudzanie pieniędzy od kursantów. Zapłaciłem jedynie cenę kursu (bardzo dobrą w porównaniu do niektórych szkół w Łodzi) oraz 90 zł za dwie dodatkowe godziny przed egzaminem. Jestem w pełni zadowolony z wyboru i jeszcze raz, z czystym sumieniem polecam.
    • Gość: bartek Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 12.09.13, 17:14
      polecam wam stronę poświęconą studiowaniu w Łodzi www.lodzakademicka.info
      znajdziecie tam wszystkie łódzkie uczelnie, kierunki z podziałem na specjalnosci. Dodatkowo autorzy opisali każdy kierunek tak abyście wiedzieli co robić po ich ukończeniu. Poza tym wiele info nt miasta,
      • Gość: sylwia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.play-internet.pl 25.09.13, 22:36
        Oczywiście Juszczak....Gorąco polecam!!!!! Sama załuje że nie trafiłam tam od razu.....)
        • Gość: Agata Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 19:02
          POLECAM!! Świetne przygotowanie;) Egzamin zdany za pierwszym razem :)
          • Gość: XLL Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.hosthatch.com 02.10.13, 15:31
            Po skończonym w innej szkole kusie brałam dodatkowe jazdy w as.juszczak i jestem bardzo zadowolona barzo dużo mi pomoglły dzieki...ania p
    • Gość: dziunia82 Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.play-internet.pl 24.10.13, 16:23
      Czytam opisy na temat szkoły i widzę że krytyka jest straszna Pana Juszka nie zgadzam się z tym.
      Szkoła jest na wysokim poziomie, instruktorzy bardzo ok właściciel bardzo kompetentny, rzeczowy, kulturalny posiada ogromną wiedzę która potrafi przekazać nawet największemu tłuczkowi ... Rozumiem że Ci krytykujący niestety reprezentują poziom bez mózgów skoro piszą takie brednie. Pozdrawiam i gorąco polecam :)
      • Gość: wkurzony maz bryndza IP: *.toya.net.pl 30.10.13, 17:09
        moja zona jezdzila z cala trojka i tylko szkola wyciagala kase od nas gdy poszla do innej szkoly EXPERTA instruktor odrazu wiedzial jakie bledy robi i o wiele lepiej ja wyszkolil takie pseudo szkoly jak Juszczak ktore nie ucza i karza placic za dod jazdy nie powinny istniec tyle !!!!!!!!!!
        • Gość: dziunia Re: bryndza IP: *.181.39.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.11.13, 21:01
          I znowu nuda níc nie pisze o sobie auto szkola a dokladnie włascicil ( ) ( )
          . .
          () - ()
          (,,) (,,) haha
          • Gość: nie Re: bryndza IP: *.147.71.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.14, 10:21
            Nie bylo zbyt fajnie jezdzilem caly czas suzuki na kluczyk jedyny plus to przesympatyczna panh ewa ktora pozdrawiam
      • Gość: MANIEK Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.toya.net.pl 16.02.14, 13:47
        UCZYLEM SIE W DWOCH SZKOLACH I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM AUTO SZKOLE EXPERT DUZO WIEKSZY SZACUNEK DO KLIENTA NIZ U P JUSZCZAKA.W AUTO SZKOLE JUSZCZAK CIAGLE PRZEKLADANIE JAZD I NA SILE OBLEWANIE NA EGZ WEW NIE WSPOMNE O PRZEMADZALYM WLASCICIELU TO JAKAS WIELKA POMYLKA
        • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 00:00
          Odniszę wrażenie ,że mowimy o innej szkole ? Auto szkoła juszczak zarudnia tylko wykfalifikownych instruktorów , świadczy usługi na wysokim poziomie i jest brdzo przyjazna dla swoich klientówa sytuacje o których pisze poprzedmówca to jego fantazja i złoścliwość z powodu konfliktu na jazdach z instryktorem patrykiem (porażka ) który juz nie pracuje w tej auto szkole i całe szczęście dla firmy .Z czystym sumieniem przestrzegam przed tym typem stracona kasa i marne wyniki moja koleżnka markowska do dziś jeszcze zdaje .autoszkołe polecam jak najbardziej.
          • Gość: kursant Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.teoc.pl 06.06.14, 22:20
            Ja tez nie spotkałam się z brakiem szacunku ani przekładanymi jazdami. Auto szkoła jest ciepła i przyjazna, instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem, uprzejmi, serdeczni. Jazdy w tej auto szkole nie tylko są nauką jazdy ale i miłym spędzaniem czasu. Po zdanym egzaminie (za drugim razem) było mi przykro że to już koniec tej przygody :) z czystym sercem polecam :)
            • Gość: ktosik Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.dynamic.mm.pl 27.03.15, 20:02
              Polecam Kostulskiego.Uczciwy człowiek i mają tam ogromną wiedzę.Kurs zaczęłam w innej auto szkole i to była pomyłka. Tutaj dopiero nauczyli mnie jeździć jak trzeba .Zdałam bez większych problemów i mam z głowy 😃 Zawsze na czas.Godz takie jak mnie pasowały.Nigdy nie skracali ani km ani czasu.Znam kilka osób które kończyły tam kurs i wszyscy sobie chwalą ja jakoś wybrałam inną drogę ale w porę się ocknęłam i nie żałuję bo to co chciałam osiągnęłam dzięki właśnie auto szkole Kostulski
              • Gość: Koko Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.146.57.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.15, 19:06
                Lepiej nie marnowac pieniedzy w auto szkole Juszczak traktuja klienta bardzo podmiotowa nie angazuja sie w nauke.Pan Kostulski jest bardzo przyjaznym uczciwym instruktorem polecam z czystym sumieniem.
                • Gość: Becia Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.146.52.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.15, 18:53
                  Jacek cierpi na nerwice co bylo odczuwalne na jazdach nie polecam jazd z tym panem,natomias pan kostulski nie dosc ze jest profesjonalista pełna klatą to do tego jest zartobliwym spokojnym instruktorem.Polecam go.
                • Gość: jurek Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.play-internet.pl 05.08.15, 15:42
                  chyba jest odwrotnie kostulski jest znerwicowany odradzał mi go znajomy a juszczak jest ok brałem jazdy doszkalające bardzo mi pomógł zdałem za pierwszym ...dlatego polecam
              • Gość: jurek Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.play-internet.pl 05.08.15, 15:47
                ktosik jestes żle poinformowany kostulski ma tylko jedno suzuki i toyotę na której jeżdzi sie polowe kursu lipaznajomy odradza kostuche
                • Gość: Macel Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.146.5.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.15, 15:18
                  Z togo co mi wiadoomo pan jacek kiedys pracował u pana Kostulskiego i to on uczył go fachu.Juz wtedy kursanci narzekali na jego arogancje nasmiewania sie z innych kursantow dlatego otworzył własna auto szkołe bo nikt go nie chcial zatrudnic.Wszyscy od niego uciekaja i kursanci i instruktorzy a to o czyms swiadczy.Nie moge polecic tej szkoły.
        • Gość: Monika Re: Auto Szkoła Juszczak polecam IP: *.centertel.pl 28.02.14, 10:57
          Nie polecam tej szkoły
    • Gość: Ewa Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 07.11.13, 10:53
      Nie polecam auto szkoły Juszczak
      • Gość: konkurencja Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 09.11.13, 19:51
        za duzo pan jacek uzywa slowa STRZALKA jak pisze o sobie i jeszcze jedno trzeba panie jacku zmienic IP bo strasznie duzo pan na swoj temat pisze chyba zadna szkola nie pisze na swoj temat tak duzo
        • Gość: dziunia88 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.146.52.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.13, 15:04
          Ach te dziunie88 nawet plec zmieniaja
          • Gość: dziunia82 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.146.52.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.13, 16:02
            Chodzilo chyba o dziunie82 to racja nagle stala sie facetem tez znam te chwyty haha
        • Gość: gosc Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.180.255.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 14:13
          bylo fajnie ale pozniej ciagle przekladanie jazd jakis koszmar nigdy wiecej czegos takiego a jak jezdzilem to ciagle po tej samej trasie nie polecam
          • Gość: piotr z lipca Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.181.249.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.13, 21:00
            Potwierdzam te negatywy konkurencja duzo lepsza np.Wojtala super uprzejmy i extra dokladny
            • Gość: od konkurencjí Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 01.12.13, 22:59
              Uuu auto szkola sie sypie juz biuro jest do wynajecia w koncu ludzie poznali sie na tej rzetelnosci haha w koncu sprawiedliwosć hahaha
          • Gość: Kasia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.stormmedia.pl 06.03.14, 23:30
            Miałam to samo. Przekładane i odwoływane jazdy. Zero szacunku do klienta i czyste wyciąganie pieniędzy. Po zmienianiu szkoły na Delte zdałam za 1 razem. Nie polecam Pana Jacka
        • Gość: xyx397 Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.15, 22:05
          Co do Auto Szkoły Juszczak- szkoła średnia. Miła atmosfera, dosyć niska cena, ale szkoła jest za daleko od Retkini. Traci się dużo czasu na dojazd z Teofilowa. W moim odczuciu instruktor średnio przykładał się co do nauki, nie za te pieniądze. Tak sobie można brać i brać dodatkowe godziny, a nie o to chodzi. Wyjeżdżanie 5 minut po czasie, przyjazd 5-10 minut przed czasem, ucinanie przerw na drobne zakupy i papieroska. A człowiek za to płaci. W rankingach zdawalności szkoła zajmuje raczej kiepskie miejsce. Co do szkoły Autogocar uważam, że jest ona dużo lepsza od Juszczaka. Instruktor potrafi zmotywować do nauki, w sumie to przywołać go do porządku, na pewno bardziej przykłada się do nauczania. Szkoła znajduje się na Retkini, nie traci się czasu na dojazd. Ceny podobne, jak nie te same. Nie do końca jestem zwolennikiem traktowania kursanta jak u Gocara, ponieważ instruktor potrafił nakrzyczeć na kursanta, co nie jest miłe, a wręcz niedopuszczalne. Jeden instruktor gadał często coś od rzeczy, ale zdawalność zdecydowanie lepsza. Ciesze się, że zdałam to prawko i skończyłam przygodę z auto szkołami.
    • Gość: Odradzam Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.stormmedia.pl 08.12.13, 11:18
      Odradzam. Kurs teoretyczny w miarę, ale jazdy koszmar. Bardzo ciężko znaleźć termin który odpowiadałby Panu Juszczakowi więc jeździsz średnio raz w tygodniu. Po zakończonym kursie żeby dostać papiery musisz kupić co najmniej kilka godzin jazd. Niemiła atmosfera. Polecam tylko osobom które lubią nieustannie słuchać o życiu instruktora, jego żonie, dziecku, problemach z kapelą i innych pierdołach. A najważniejszą radą uzyskaną a propos jazdy samochodem jest fakt że musisz włączać 'czwórkę', bo to sprawia ze samochód jest łatwiejszy do kierowania.
      KOSZMAR!
      • Gość: alexisłódź Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.182.200.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.13, 18:55
        Nie bede síe rozpisywal zgadzam sie z ostatnia opinia pelna kultura jest ale po to by zamydlic kursantom oczy a co do czworki to troche za maly silnik zeby ja wrzucac bo wtedy zawory graja i silnik sie rozwala a po drugie caly czas mialem jazdy odwolywane minusow jest wiele szkoda mojego czasu
        • Gość: misio Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 16.12.13, 15:10
          Nuda na forum pan jacek zapadł w sen zimowy
      • Gość: Tomasz Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 28.02.14, 21:18
        1- nie interesują mnie konflikty między tobą a Patrykiem ale moim zdaniem i tak mu nie dorastasz do pięt.
        2- Jeżeli chodzi o podpisy to i tak nie długo to wyjaśnimy
        3-Drogi kursancie , instruktor a nie instryktor ,odnosze a nie odnisze, zatrudnia a nie zarudnia,przedmówca a nie poprzedmówce (ach ta ortografia)
        4-z zer składają się miliony
        • Gość: tomasz Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 22:47
          1-jak można niedorastać do pięt nieudacznikowi....to jest niewykonalne!!!
          2-wyjaśni .....hehe chyba sobie ,ze jesteś ''0''
          3-znajdź sobie prace i wyjdż z rynsztoku
          4-miliony?zarób chociaż tysząc i utrzymaj godnie rodzinę
          5-przebadaj się wenerycznie też....
          • Gość: Tomasz Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.centertel.pl 06.03.14, 20:41
            Uwaga promocja.
            Dla wszystkich zakąpleksionych mężczyzn w wieku średnim polecamy stronę internetową ,kfd za jedyne 23.80 CHORMON WZROSTU
            A po drugie pisze się TYSIĄC A NIE TYSZĄC polonisto
            • Gość: Agata Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.lodz.mm.pl 06.03.14, 23:06
              jak już czepiamy się tak ortografii i poprawnej pisowni, to pisze się "zakompleksionych", a nie "zakąpleksionych", ale to pewnie mały szczegół w tym wszystkim...
              a zakompleksiona to w tym wszystkim jest tylko i wyłącznie konkurencja, która wypisuje te wszystkie bzdury, które mamy okazję czytać na tym forum niestety...
              Auto szkoła Juszczak to najlepsza szkoła z jaką miałam do czynienia, z resztą już wypowiadałam się na tym forum kilka razy, polecam serdecznie i pozdrawiam całą ekipę z szefem Jackiem na czele... :)
    • Gość: zakochana Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.13, 09:14
      Instruktor Jacek Juszczak jest najbardziej znany z tego że sam sobie pisze komentarze i sam siebie uwielbia i podziwia.
      • Gość: love Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 19.12.13, 15:10
        By nikt go nie lubi nawet on sam, i nie jest tylko z tego znany wiesz o czym mowie?
        • Gość: Agata Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.dynamic.mm.pl 20.12.13, 13:14
          Serio, nie rozumiem skąd te wszystkie opinie i takie wrzuty na Jacka i na szkołę.
          Kończyłam kurs już spory czas temu, ale śledzę nieraz to forum. Może i się pozmieniało już polityka szkoły i podejście, co wszystko możliwe, ale nie uwierzę, że jest aż tak jak niektórzy tutaj wypisują.
          Ja jeździłam z właścicielem i nie mogę złego słowa powiedzieć w tym temacie, zarówno pod względem szkolenia, jak i samej jego osoby. Było super, miła atmosfera, w pełni profesjonalne podejście, jak również i luźne gadki czy wygłupy. Poznałam tego człowieka bardzo dobrze, więc wiem co mówię. Może i było po drodze parę "zgrzytów", choć nie jestem do tego w 100% przekonana, ale nawet jeśli to były to zaledwie pojedyncze przypadki, które każdemu się mogą zdarzyć, nie zawsze człowiek musi być przecież w dobrym nastroju i mieć dobry humor.
          Decyzji co do wyboru szkoły nie żałuję, wręcz przeciwnie- bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie tam i szczerze polecam.
          • Gość: do niby agaty Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.147.183.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.13, 12:12
            Jak mozna poznac czlowie bardzo dobrze w 30godzin
          • Gość: witamy!!!!!!!! Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 21.12.13, 15:27
            Witamy szanownego p.JACKA takiego wpisu dlugiego niewidzielismy tak jakby list do sw mikolaja ale pewnie bedzie rózga a nie prezencik
            • Gość: Agata Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.dynamic.mm.pl 21.12.13, 20:43
              Gwarantuję, że nie jestem Jackiem, nawet z nim już dawno kontaktu nie miałam, a Jacka poznałam bo miałam styczność z nim dłużej niż 30 godzin. Ciekawa jestem czy Wy mieliście z nim do czynienia w ogóle, skoro wypisujecie takie bzdury i nawet nie raczycie się pod tym podpisać...
              • Gość: jak Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.182.177.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.13, 21:16
                Tak jak pan jacek
                • Gość: polecam Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 21.12.13, 21:58
                  Polecamy strone dlastudenta pan jacek nareszcie sie odezwal nie ma to jak slynne teksty np.WYSOKA KULTURA itp.haha czas cos zmieníc WYSOCE kulturalny instruktorze
                  • Gość: nie Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 27.12.13, 20:03
                    Nie polecam auto szkoly,oblewaja na egz.wew.specjalnie moim zdaniem tak nie powinno byc.
                    • Gość: tosia Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.182.6.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.14, 10:40
                      Nie bylo zbyt fajnie ciagle tylko po retkini a o autostradzie mozna bylo zapomniec.ucza jak zdac egzamin a nie jak jezdzic w zyciu innym to sie podoba mi bo zdaja prawko i tyle a ja chcialam jezdzic dopiero w auto szkole pana Wojtali to mialam
                      • Gość: niezadowolony Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 18.01.14, 09:15
                        Zamiast jezdzic autem na guzik jezdzilem autem na kluczyk caly czas instruktor obiecywal ze zmienimy auto ale do tego nie doszlo
                        • Gość: szkoda Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 21.01.14, 13:55
                          Poprostu szkoda słow
                          • Gość: teo Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 06.02.14, 18:37
                            Pani ewa przesympatyczna szkod ze reszta lącznie z panem jackiem jest nie profesjonalna
                            • Gość: Gosc Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.stormmedia.pl 06.03.14, 23:33
                              Zgadzam sie w pełni. Pani Ewa super. Ale reszta to jakaś porażka.
                            • Gość: misio Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 28.03.14, 20:26
                              P.jacku prosze cos napisc bo jest bardzo nudno byle nie karty
                              • Gość: reporter 2 miejsce IP: *.toya.net.pl 31.03.14, 18:08
                                panie jacku czemu pan podaje 2 zdawalnosc w lodzi na swojej stronie skoro to jest ranking z 2009 roku nie ladnie tak wprowadzac w blad klientow.A jaka jest teraz zdawalnosc?z tego co wie jest baaaaaaaaaaaaardzo mala ale poczekamy na oficjalny ranking.Pozdrawiam
                                • Gość: ............,... Re: 2 miejsce IP: *.toya.net.pl 12.04.14, 19:31
                                  Prosimy o komentarz w sprawie 2 zdawalnosci w lodzi
              • Gość: Daria Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 17:48
                Pomyślnie zdany egzamin na prawo jazdy!
                Polecam.
                • Gość: gośka Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.180.53.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.05.14, 12:53
                  Również polecam auto szkołę Juszczak. Chodzilam na kurs marcowy - wszystko przebieglo sprawnie i profesjonalnie. Instruktorzy rzeczowi z duza wiedzą i doswiadczeniem.
                  Egzamin zdany za pierwszym razem.
                  Polecam wszystkim!!!
                  • Gość: kursantka Re: Auto Szkoła Gocar IP: *.centertel.pl 07.05.14, 20:39
                    Witam. Ukonczylam kurs w szkole Gocar z Retkini. Jazdy mialam z Panem Milcarzem . Wspanialy instruktor z duzym doswiadczeniem , duza wiedza. Dzieki szkole Gocar zdalam egzamin Panstwowy z teorii i praktyki za pierwszym razem. Do tego przystepna cena za kurs , dodatkowe dwie godziny jazdy gratis . Mozna duzo zaoszczedzic kasy. Byla to szkola z polecenia moich kolezanek. To byl supre wybor. Goraco polecam kazdemu te szkole.
                    • Gość: Kursantka Re: Gocar Auto-Szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.14, 11:52
                      Witam. Jestem bardzo zadowolona z Auto Szkoły Gocar z Retkini. Dzięki niej zdałam swój egzamin państwowy za pierwszym razem. Bardzo dobre , indywidualne podejście do kursantów , miła i spokojna atmosfera podczas zajęć z teorii i praktyki. Mogę polecić tę szkołę z czystym sumieniem. Pozdrawiam.
                      • Gość: mycha19nie polecam Re: Gocar Auto-Szkoła IP: *.toya.net.pl 18.06.14, 17:05
                        Z czystym sumieniem odradzam szkole p. JACKA nauka typowo na pamiec pokazuja tylko retkinie i nic wiecej pewnie szkoda na benzyne gdy poszlam do auto szkoly WOJTALA nie dosc ze bylo duzo bardziej sympatycznie ale i pojezdzílam po calym miescie tak jak powinno byc poniewaz nie bede tylko jezdzila po retkini.Naprawde super auto szkola
                        • Gość: kursantka Re: Gocar Auto-Szkoła IP: *.centertel.pl 08.07.14, 19:04
                          chyba kolezanko pomyliły Ci się szkoły . Nie ma w szkole Gocar instruktora o imieniu Jacek. Więc cały ten wpis to ściema. Jeżdziłam ze wszystkimi instruktorami - są super. Polecam szkołę.
                          • Gość: monika kursantka Re: Gocar Auto-Szkoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.14, 13:39
                            Polecam szkołę jazdy z Retkini Gocar. Wspaniali z dużym doświadczeniem instruktorzy , przystępna cena za kurs. Dzięki szkole zdałam egzamin za pierwszym razem. Polecam !!!!
                            • Gość: tomek polecam auto szkołę juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.14, 21:25
                              Tyle wpisów a firma ma się coraz lepiej ,jeden telefon i znowu bez pracy gorąco polecam auto szkołę i pozdrawiam
                              • Gość: Tomek Re: polecam auto szkołę juszczak IP: *.centertel.pl 21.07.14, 22:17
                                Nie ma to jak rozdwojenie osobowości, zamiast się przedstawić jako Jacek to jest Tomek.Podczas podejrzeń schizofrenicznych niezwłocznie należy iść do specjalisty.Wczesne rozpoznanie daje szanse w ok 40% na wyleczenie.Najbardziej pomocna jest psychoterapia grupowa,ale to panu nic nie da bo nikt pana nie lubi
                                • Gość: autor Re: auto szkoła gocar! O D R A D Z A M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 23:22
                                  jeszcze zadzwonię jak spotkam zero w" L" nadchodzi długie bezrobocie dno dna którego nikt nie lubi....
                                • Gość: aga Re: polecam auto szkołę juszczak!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.14, 19:47

Polecam serdecznie auto szkołę Juszczak na Teofilowie. Jestem zadowolona, że trafiłam właśnie tam. Instruktorzy sympatyczni i z dużą wiedzą, ale przede wszystkim bardzo, bardzo cierpliwi, jak coś nie wychodzi to tłumaczą do bólu. Z umawianiem jazd nie ma najmniejszego problemu.
                                  Egzamin zaliczony na Maratońskiej za pierwszym razem ;-)

• Gość: Kursantka Re: Gocar Auto-Szkoła IP: *.centertel.pl 06.09.14, 10:35
                            Serdeczne podziękowania dla właściciela i wszystkich pracowników szkoły Gocar za bezstresowe i profesjonalne szkolenie które odbyło się w miłej atmosferze. Szczególne podziękowania dla instruktora z którym miałam jazdy Pana Eugieniusza Milcarza. Wspaniały instruktor który mnie wiele nauczył , zajecia były ciekawe , przemyślane pod kątem trudności.
                            Zdałam egzamin z teorii i praktyki za pierwszym razem. Polecam szkołę !!!!!
                      • Gość: Ania-kursantka Re: Gocar Auto-Szkoła IP: *.centertel.pl 24.06.14, 18:21
                        Ukończyłam szkolenie w szkole Gocar na Retkini przy ulicy Piaski. Jestem bardzo zadowolona i doskonale przgotowano mnie do egzaminu państwowego. Zdałam egzamin z teorii i praktyki za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm i duże doświadczenie pracujących w tej szkole instruktorów. Miła i przyjemna atmosfera , przystępna cena. Super szkoła , każdemu polecam bo jest to najlepsza szkoła nie tylko na Retkini ale i w Łodzi.
                • Gość: joker i znowu IP: *.toya.net.pl 11.05.14, 17:33
                  znowu pan jacek przesadza z tym profesjonalnoscia niby duza wiedza ,rzeczownoscia ZALOSNE
                  • Gość: a Re: i znowu IP: *.lodz.mm.pl 12.05.14, 20:43
                    oj, widać polska mowa być gumowa u jokera... ;)
                    i kto tu jest żałosny... komentarza to nie wymaga...
                    • Gość: piaski Re: i znowu IP: *.toya.net.pl 13.05.14, 15:48
                      najpierw prosze skomentowac ten stary i juz dawno nie wazny ranking z 2009 roku haha
                      • Gość: mistrz polecamyyyyy IP: *.toya.net.pl 13.05.14, 16:17
                        polecam auto szkole GOCAR tam atosfera jest zaje..... i nia ma zakompleksinych wrednych ludzi
    • Gość: zyczliwy Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 02.06.14, 21:56
      Spoznione zyczenia dla p.jacka z okazji dnia malego dziecka duzo zdrowka
      • Gość: Kamil Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.stormmedia.pl 28.07.14, 09:30
        Zdecydowanie odradzam auto szkole juszczak. Jest mi przykro ze trafiłem do takiej auto szkoły. Umawianie sie na jazdy było wielkim problemem. Egazamin wewnętrzny nieustannie oblewany. Po zmianie auto szkoły niemal od razu zostałem dopuszczony do egzaminu państwowego i zdałem go za 2 razem.
        Nie polecam.
        • Gość: Ania Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.toya.net.pl 04.10.14, 22:58
          Ja tez odradzam tą szkołę.Własciciel nie umie uczyć już 5 raz zdaje i nic zero. Gada tylko o dupach nic nie uczy sory ale ja się przepisałam do innej szkoły.Polecam Wote
          • Gość: Agata Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.14, 14:42
            No ja mam inne zdanie, jeździłam cały kurs tylko i wyłącznie z właścicielem, na dodatkach przed samym egzaminem również i jakoś nie narzekałam, a zdałam za pierwszym razem ;)
            Polecam Auto Szkołę Juszczak w 100%.
          • Gość: ewelina Re: Auto Szkoła Juszczak IP: *.205.184.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.11.14, 14:49
            Nie ma szalu ogolem do dupy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka