joanna7901 19.04.10, 02:56 Jak myslicie kto bedzie kandydowal???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Endriu Re: Wasze propozycje na Prezydenta IP: 83.142.206.* 19.04.10, 07:26 Komorowski.... chociaż tak nierealnie patrząc to najchętniej w tej roli widziałbym panią J Kwaśniewską ...tylko żeby nie J Kaczyński.. Odpowiedz Link Zgłoś
halolodz Re: Wasze propozycje na Prezydenta 19.04.10, 15:29 PIS wyznaczył już swojego Kandydata ;) niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marxon Re: Wasze propozycje na Prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 19.04.10, 08:50 Ostrzegam napewno nie na TUSKA bo chce z nas chiny zrobic Chcial zebysmy pracowali 6dni wtyg. zeby pomoc firmom i jako 6ty dzien byl normalnie platny A tak w niektorych firmach pracuje sie za 100% szosty dzien tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyslowie Ja bym chciała Kropiwnickiego IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 11:12 Facet naprawdę sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pig_news Re: Ja bym chciała Kropiwnickiego 19.04.10, 18:01 No, a potem sie tego wstreciucha odwola w super-demokratycznym wielkim referendum! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja bym chciała Kropiwnickiego 19.04.10, 19:14 Nie mogę się nawet obrazić, bo całkiem zgrabnie wyszedł ten dialog monologowy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Jak dla mnie może to być 19.04.10, 11:21 Zyta Gilowska. Jako kandydatka z wiadomego ugrupowania. Lub prof. Michał Kleiber. Jednak spokojnie wytrzymam do końca tygodnia i zobaczę kogo wskaże Jarosław Kaczyński (w porozumieniu z władzami PiS), z góry ma mój głos. Jak idzie o PO, to o ile nie zrobią z gęby cholewy, startował będzie Namiestnik B. Komorowski. Tak czy siak - POrażka. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 11:27 > z góry ma mój głos. Hehe, zdziwiłbym się, gdyby było inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 11:35 Rozumiesz więc, że zaskoczyć mógłbym tylko wtedy, gdybym chciał wprowadzić Cię w błąd;) Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 11:35 To żes sobie laurkę wystawił. Nieważne kogo wskaże Jarosław Kaczyński, na tego zagłosujesz. W sumie pasuje to do głoszonych przez Ciebie tez, jakoby spoceni faceci w garniturach mieli wpływ na nasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 12:11 Jak by ci to dostępnie wyłożyć... Widzisz, tak się składa, że ta wizja Polski, jaką przedstawia J. Kaczyński, akurat mnie pasi. Dlatego też wesprę wysuniętego przez niego kandydata, a nie namaszczonego np. przez Tuska. Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 12:38 A ja popatrzę na kandydatów, spojrzę na ich dokonania, poczytam, pomyślę. Zapoznam się z tym co mają do powiedzenia itd. Pomyślę i zagłosuję. Nie wiem dzisiaj kto to będzie ale nie ograniczam się do "jedynej" i "słusznej" opcji. Gdy przyjdzie czas podjąć decyzję, będzie to moja decyzja a nie Jarosława Kaczyńskiego czy innego Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 13:22 Bardzo słusznie. Tyle, że ja już z góry skreślam osoby z poparciem tych polityków, z którymi jest mi zupełnie nie po drodze. Jak widzisz będę miał mniej roboty, zatem zostanie mi więcej czasu na inne przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 19:34 big_news napisał: > Bardzo słusznie. > Tyle, że ja już z góry skreślam osoby z poparciem tych polityków, z którymi jes > t > mi zupełnie nie po drodze. Jak widzisz będę miał mniej roboty, zatem zostanie m > i > więcej czasu na inne przyjemności. Teraz wiadomo, dlaczego Hitler miał takie duże poparcie w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 21:44 Paniusiu, przekraczasz już wszelkie dopuszczalne normy kultury. Weź się opanuj, bo w końcu zatrujesz się własnym jadem nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 22:09 Ten Obleśnik nie sprowokuje mnie. Niech plecie zdrów. Obleśnik musi odejść!!! Musi odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 22:20 Nawiązanie do "słynnej" sygnaturki oznacza jedno z dwojga: albo oszalałaś albo zupełnie wstydu nie masz. Jeżeli to pierwsze - ubolewam, a jeśli to drugie - nie chcę ci znać. Odpowiedz Link Zgłoś
porbs Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 22:27 Przyslowie stracila kontakt z rzecziwistoscia. Piszę coś i nikt w sumie nie wie o co chodzi. Przerażające jest że ona ma tyle samo do powiedzenia odnośnie wyboru władz co jest. Demokracja jest głupia do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 22:39 Tego nie da się skomentować inaczej niż to zrobiłem. Szaleństwo lub..., i tu się powstrzymam. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 22:43 Jeśli Tego Osobnika przeraża,to niech zmyka stąd czym prędzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jak dla mnie może to być IP: *.toya.net.pl 24.04.10, 17:39 porbs napisał: > Przyslowie stracila kontakt z rzecziwistoscia. Mocne slowa jak na kogos kto uwaza ze Korwin ma szanse zostac prezydentem. Buheehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Jak dla mnie może to być IP: 217.153.108.* 19.04.10, 18:04 > Jednak spokojnie wytrzymam do końca tygodnia i zobaczę kogo wskaże Jarosław > Kaczyński (w porozumieniu z władzami PiS), z góry ma mój głos. www.klikplej.pl/film,4564 CZYŻBY? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 18:34 Każdy może się przejęzyczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Jak w teleturnieju: 19.04.10, 19:41 pierwsza odpowiedż się liczy. Wódz wskazał? Wskazał. Pomożecie sobie i Polsce. Tłumacząc z polskiego na nasze: najpierw urządzicie siebie, potem Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 20:09 Postawa ze wszechmiar właściwa i godna naśladowania dla innych towarzyszy PiSyjnych. Wierny i aż do śmieszności. Czegóż innego mozna spodziewac sie po zajadłym funkcjonariuszu partyjnym big_news. Plastelinko Ty nasza ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak dla mnie może to być 19.04.10, 21:40 Po mnie na pewno możesz się spodziewać jednego: szczerości. A cały wpis godny Ciebie - jad, inwektywa, blaga. Ot, biedak znów dał się poznać. Nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spocony Re: Wasze propozycje na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:04 Jan Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 12:33 Jak bardzo potrzebny jest nam państwowiec, pokazali wszyscy Polacy czekający wiele godzin na możliwość oddania hołdu prezydentowi, który nieswojo się czuł w pałacu pośród żyrandoli, a który konsekwentnie zabiegał, by rola Polski na świecie i w Europie nie była umniejszana. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 13:23 20 czerwca okaże się, ilu nas się policzyło. Jestem optymistą, jak niemal zawsze, zresztą;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: popieram tylko narodowców 19.04.10, 13:33 Nie wątpiłem w to ani chwili;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Pałac i żyrandole? - Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:59 smierc Prezydenta Kaczynskiego nie pojdzie na marne. ludzie sie obudzili - zobaczyli jak media potrafia zmanipulowac (prosty przyklad: wizerunek prezydenckiej pary). bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:10 Bardzo wymowne było wczoraj wybuczenie na Krakowskim Rynku WSI24, które na telebimach zamiast obrazu z uroczystości w kościele zapodało kawkę Rymanowskiego. Wcześniej skarżyła się Stokrotka, że ludzie powiedzieli jej co o niej myślą pod Pałacem Prezyd3enckim. Tyle, że oni w tych merdiach niczego się nie nauczyli, dalej sączą jad. Ale... tym lepiej. Istnieje możliwość, że dzięki temu pójdą w cholerę z torbami. Oby jak najprędzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:12 Oj, to się dopiero okaże, kto pójdzie z torbami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:17 yavorius napisał: > Oj, to się dopiero okaże, kto pójdzie z torbami :)) z torbami to idzie cała RP poza POplecznikami i Miro też ma się POdobno lepiej hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:36 Masz jakieś konkretne merdia na uwadze? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:43 Raczej konkretne partie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:46 No to zobaczymy. Jak pożyjemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 14:51 big_news napisał: > No to zobaczymy. > Jak pożyjemy;) na razie POlszewia dożyna watahę...na szczęście nie nalezę do PiS Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 15:06 Ja też nie należę. Ale im kibicuję życzliwie i dorżnąć się nie dam;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 15:20 Nie wstyd ci odpisywać na takie brednie? Tak po ludzku cię zapytam... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 15:31 Hm. A o które konkretnie brednie Ci chodzi? Bo wiesz, tutaj jest ich spora obfitość i żeby nie wpaść w pułapkę, trzeba by prawdopodobnie całkiem zrezygnować z aktywności, więc o co dokładnie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 15:49 > A o które konkretnie brednie Ci chodzi? O te Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 15:55 Sorry, ale sam nie jesteś wolny od odpowiedzi Witoldowi, więc ten zarzut jest zwyczajnie od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 16:03 Sorry, ale czym innym jest odpisać na jego zwyczajowy poziom ameby, a czym innym na takie żeny, jak już wspomniałem. No ale ty chyba nie widzisz, że to żen? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 16:17 Jest to żen przeciętny. Z tu występujących. Każdego dnia zamieszcza się na tym forum żeny nie sięgające nawet dna, choć owo dno jest już dnem den. Zatem odpowiedź na żen tak usadowiony, nie jest moim zdaniem żadną ujmą. Zresztą, za chwilkę lub tylko ciut później, wpisze się pod tym postem ktoś, kto całkowicie udowodni Ci moje racje. A jeżeli nie tu, to w innym miejscu i jest pewne jak w banku, że zażenuje on nie tylko mnie czy Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałka Re: Pałac i żyrandole? - Nie IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 16:25 Ja się nie mogę doczekać Szymona Majewskiego. Ciekawe , kto dziś bedzie w rozmowach w tłoku? Może duchy? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Pałac i żyrandole? - Nie 19.04.10, 17:03 yavorius napisał: > Sorry, ale czym innym jest odpisać na jego zwyczajowy poziom ameby w przeciwieństwie do ciebie POchylam się nad każdym śmieciem nawet z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Pałac i żyrandole? - Nie IP: *.retsat1.com.pl 19.04.10, 21:31 > ludzie sie obudzili - > zobaczyli jak media potrafia zmanipulowac Co by nie przysnęli w dniu wyborów. Niestety w Polsce w ważnych sprawach głosujemy na ulicy, a nie przy urnach. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kruca bomba, mały wybór. 19.04.10, 16:58 Niech się skupią i wystawią kogoś, na kogo będzie się dało zagłosować przynajmniej bez obiekcji, skoro nie da się z entuzjazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kruca bomba, mały wybór. 19.04.10, 19:50 Nie da się zagłosować bez obiekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porbs Korwin Mikke IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 18:07 Korwin-Mikke O ile bedziemy na tyle mądrzy iż damy czerwoną kartkę CAŁEJ obecnej klasie politycznej. O ile wybierzemy merytorycznie. Jak widzę, że prezydentem powinna być Joanna Kwaśniewska to ręce opadają. Demokracja to ustrój to ustrój bardzo głupi. Kwaśniewska nie startuje, nie ma więc programu, nigdy nie była politykiem, więc zupełnie nie wiadomo jaką drogą chciała by kroczyć. Lecz juz słychać, ze fajnie jak byłaby ona. No fajnie będzie, ona ładnie się prezentuje, no i ma słynnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uliczny Pastor Re: Korwin Mikke IP: 217.153.108.* 19.04.10, 18:12 > O ile wybierzemy merytorycznie. Nie bardzo rozumiem co ma slowo "merytorycznie" wspolnego z "Korwin Mikke" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porbs Re: Korwin Mikke IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 19:01 Jak powiedzaił Antoni Mężydło przechodząc z Pisu do Platformy nie musiał zmieniać poglądów. Więc to żadna różnica głosować na Pis, PO. Taki polityk jak Radosław Sikorski, z kupą frazesów na ustach, działał i tu i tu. I jaki był pełny ideałów, jaki oddany, jaki honorowy. Kupa innych polityków zmieniała barwy w obie strony. W sumie to przypomina wybór czy mam zawieścić na ścianie plakat Rafała Mroczka czy Marcina Mroczka, to inne osoby, ale wizualnie są identycznie i dla mnie to bez różnicy, czy zawisnie jeden czy drugi. CZy wygra PO czy Pis różnice będą takie same jak w przypadku powyższego dylematu. Spory między zwolennikami i przeciwnikami są śmieszne, bo różnice żadne. Co do wspomnianej merytoryki: Nie jest tak, że merytorycznie tylko Korwin Mikke i okolice. Poglądy są różne, więc ciężko byłoby człowiekowi o poglądach lewicowych głosować na UPR. Podobnie prawdziwy prawicowiec skłoni się ku UPR, bardziej skrajnie ku PPN. Czy mozna sobie wyobrazić transfery na tych liniach? NIE!!!! Dlaczego? Bo te partie maja poglądy i jak ktoś te poglądy posiada nie przewędruje z PPN do PPP. Bo te partie są różne! Merytoryka polega na tym, że ktoś przeczyta program, skonfrontuje je ze swoimi poglądami. Wiem że ciężko, bo mamy demokrację i Przysłowie pewnie zagłosuje na kogoś z bilbordu. Komorowski w sumie przystojny, a może wystartuje Tusk? A chodzi o to, żeby program, wizerunek, gwiazdorstwo w sporcie czy w wielkim bracie nie przesłoniło owej merytoryki. Tylko wtedy to PIS I Po byłyby marginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porbs Edycja IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 19:04 > A chodzi o to, żeby program powinno być "a chodzi, żeby bilbord" Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Edycja 19.04.10, 19:19 Tak to fakt głosując na idiotę z mordką pełną prostych rozwiązań wprost z bolszewickich agitek mieli byśmy zmiany, ale nie o takie zmiany chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shopen Bronisław "Jaka Wizyta Taki Zamach" Komorowski IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 19:42 Jedyny właściwy Kandydat Na Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: augustyn ja glosuje na balcerowicza IP: *.oke2-bras11.adsl.tele2.no 19.04.10, 20:55 pisal mi znajomy, ze profesor oglosi start w przyszlym tygodniu. glosuje wiec na balcerowicza. z powodow oczywsitych. w skrocie, bo liberal, a juz bezpartyjny, za to z dorobkiem i zapleczem. korwin to fan darwina, wiec niestety odpada. bronislaw dyspozycyjny i bezplciowy. zyta pani profesor, ok, ale jakas zakrecona ostatnio. balcerowicz na prezydenta. p.s. kurcze, ale z was narwancy, zescie tu mogli plaplac po tej tragedii. ja jednak miekki jestem i nie moge jeszcze sie zebrac do kupy. pozdrawiam z polnocy. zimno tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa ... IP: 94.254.241.* 19.04.10, 22:26 hehehe: "Puścimy billboardy w sepii ze smutnym oczami i podpisem Jarosław Kaczyński i wygrywamy w pierwszej turze" www.dziennik.pl/wydarzenia/article590409/Billboardy_w_sepii_i_wygrywamy_wybory.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ... 19.04.10, 22:37 Jakby inaczej, powiedział o tym anonimowy działacz, komuś z gazeta.pl, ten znów pochwalił się koledze po fachu i wszystko to jest niepodważalnym faktem. Jak zawsze, w duchu pojednania. Pismaki w zwykłej formie, ich nic i nikt nie potrafi otrzeźwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: ... IP: *.lodz.msk.pl 19.04.10, 23:08 mylisz się ! wygrywamy 4 lipca, inne narody tez rodziły sie tego dnia. tego dnia zginął w zamachu premier sikorski- równiez za katyń ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...Hauer Bronisław "Trzeba Ślepego Snajpera" Komorowski. IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 23:23 Jedyny słuszny kandydat PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Literat Re: Bronisław "Trzeba Ślepego Snajpera" Komorowsk IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 23:02 Ja już na tego chłopka nie zagłosuję Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Leszek Bubel, 20.04.10, 00:22 koleś od wkładek ortopedycznych, JKM z dziupli wyjdzie, może Włodzimierz z puszczy również, kto wie? Nie ma znaczenia - wielki orędownik samodzielnego myślenia z tego forum i tak zagłosuje, jak mu Jarosław Kaczyński wskaże. Rozumiem, Biggi, że gdyby to był Maciej Giertych, to oczywiście nie ma problemu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Leszek Bubel, IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 00:29 dla Ciebie nie żaden "koleś" - <już uruchomieni prawnicy> I jeśli już to Pan Bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 00:38 <już uruchomieni prawnicy> he he he Wiesz, co jest przykre w rozmowie z takim kolesiami <rozruch, rozruch> jak ty? Że wam się szybko nudzi. I jesteście tak przewidywalni, że w sumie można by mieć w schowku z siedem szablonów, by prowadzić z wami jałową "rozmowę" przez dłuższy czas. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 00:37 Fora pomyliłeś. Z takimi pomysłami wędruj na RU, panie beznajmniejszychwątpliwościprzeznikogonieurobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 00:50 O, wypraszam sobie - ja tam nie zarzekam się na prawo i lewo, że nikt na mnie wpływu nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Leszek Bubel, IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 00:53 Zgadza sie, na Ciebie wpływ ma tylko Bronisław "Jaka Wizyta Taki Zamach" Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 00:59 Zgadza się, zgadza. Ale zapomniałaś o innych, ważniejszych, tych co sterują Bronkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 00:59 Zwyczajowo już mylisz różne rzeczy, ale ważne, że wciąż masz dobry humor. Nawet jeżeli mieć w pamięci pewne porzekadło o jednym takim, co to się śmiał do sera, to i tak lepsze to od tego, co wyprawia w tym wątku jedna pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Danke Bigu! IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 01:01 Wreszcie zaczynasz myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Danke Bigu! 20.04.10, 01:07 Nie muszę chyba mówić, że efemeryda podpisująca się z nielogu moimi inicjałami nie jest mną. Cóż, trzeba poczekać chwilę i zniknie jak pan_mirosław i paru innych przyjemniaczków. A może to pan_mirosław kontratakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Danke Bigu! IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 01:10 > Nie muszę chyba mówić, że efemeryda podpisująca się z nielogu moimi inicjałami > nie jest mną. No i wlasnie dlatego to powiedziales, bo nie musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: Danke Bigu! IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 10:13 miejskie_narty napisał: > Nie muszę chyba mówić, że efemeryda podpisująca się z nielogu moimi inicjałami > nie jest mną. Cóż, trzeba poczekać chwilę i zniknie jak pan_mirosław i paru inn > ych przyjemniaczków. Sądzisz, że ktoś mógł POmyśleć iż jesteś w Łodzi jedyną osobą o inicjałach m_n? Żałośnie proste myślenie Cię charaktryzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Danke Bigu! 20.04.10, 10:36 To nie jest efemeryda. To jest w kółko i na okrągło ten sam, tolerowany przez admina osobnik, który już na trwale wrósł w FŁ. Przecież on od dłuższego czasu występuje pod najróżniejszymi nickami gadając sam ze sobą, jednak główne jego zajęcie polega na chamskich wrzutach, a także podszywaniu się pod innych, używając przy tym skradzionych nicków. Owszem, znika jako "jeden", ale zaraz pojawia się jako "drugi". Skoro jednak przymyka się oko na jego paskudną działalność, to widocznie taki ktoś jest na rękę właścicielom portalu. A już to akurat jakoś mnie nie dziwi, w końcu kolo nabija licznik. Że to dzięki odrażającej postaci wzrasta liczba odsłon? Hm. Szmal nie cuchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Przypomnij sobie misiaczku 20.04.10, 22:40 Jak dostałeś za nabijanie licznika swojej ulubionej gazecie smycz z kagańcem ozdobioną jej logo oraz firmowy kubek i chyba miseczkę na karmę na dodatek. I nie pogardziłeś. Niestety ta gazeta nie ma szczęścia i ci nabijacze licznikowi to zazwyczaj jakieś półgłówki. No ale cóż, na szczęście ci trochę się polepszyło i już nie powstają dwa wątki dziennie o zbrodniach rządu tuska, było to śmieszne ale przejadło się dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi Gowin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 22:13 Ufam temu facetowi, poza tym ma klase polityczna jak nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 01:05 Nawet jestem w stanie sobie wyobrazić taki scenariusz, że JK kandyduje. Co gorsza, jestem również gotów przyjąć, że wygrywa. I co wtedy? Nie ma tragedii (dla mnie). Życie toczy się tak mniej więcej, jak toczyło się do czasu katastorfy, czyli co i rusz prezydent ustawy, ale PiS definitywnie i z kretesem przegrywa wybory parlamentarne. Nie to żebym się cieszył z rządów Platformy, ale raczej oddycham z ulgą na myśl, że nie będzie powtórki z IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Leszek Bubel, 20.04.10, 09:14 Znowu szukasz głupszych od siebie??? Syzyfowa praca Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Jarek bez szans na prezydenta. 20.04.10, 17:27 Dziwne, że nie chciał polecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulacje! Re: Jarek bez szans na prezydenta. IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 19:32 przyslowie napisała: > Dziwne, że nie chciał polecieć. Brawo przysłowie, brawo!!! Najpierw wypisywałaś , że Kaczyńscy muszą odejść. Wykrakałaś śmierć pary Prezydenckiej, a teraz jeszcze Ci mało? Wolałabyś aby poleciał i zginął również Jarosław Kaczyński?!?!! Zastanów się nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jarek bez szans na prezydenta. 20.04.10, 19:41 Ja nie jestem Elżbieta Kruk, by cokolwiek krakać. I lepiej zachowaj w pamięci tę ostatnią rozmowę Pary Prezydnckiej pod choinką wigilijną w Pałacu Prezydenckim. Dziennikarka zapytała, czy spotkamy się się za rok w tym samym miejscu? Pani Prezydentowa uprzedziła odpowiedź Prezydenta mówiąc, że tak daleko jeszcze nie wybiegają w przyszłość. A dlaczego nie masz odwagi zalogować się, Skowroneczku Leśny? Jesteś taki dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Kalisz na razie jest za tęgi. 20.04.10, 21:23 Niedługo nie zmieści się w ekran. Jego serce może nie zdzierżyć ciężaru obowiązków prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Przyslowie... IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 22:31 Jak mówi stare polskie przysłowie: Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Przyslowie... 20.04.10, 22:41 Prawdopodobnie przysłowie wogóle nie daje mleka... ale pewien nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAż\aNNa Re: Przyslowie... IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 22:53 jedyny.kkk napisała: *skoro napisała to powinna dawać mleko* > Prawdopodobnie przysłowie wogóle nie daje mleka... ale pewien nie > jestem. A tu nagle rodzaj męski. Sam(a) nie wiesz czym jesteś. Więc nie dziwi , że nie wiesz co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Przyslowie... 20.04.10, 23:04 Nie to ty nie umiesz czytać i sam nie wiesz kogo cytujesz bobasie. Nie wysilaj się z tym sledztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102 Re: Przyslowie... IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 23:12 hahahahaha pogubiłoś się dzieciątko i nie wiesz jak się wyplątać. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Przyslowie... 20.04.10, 23:16 Nadal nie wiem w czym się pogubiłem bobasie i kogo cytujesz. Być może ja nie wiem kim jestem ale wiem że nie jestem tobą a po twoim sledztwie widać że ty jestes kompletny idiota tak że nie jest źle, martw się bobasie o siebie. Nie wiem kogo cytujesz ale dobrze że masz uciechę. Trzeba mieć jakieś rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stahuy Re: Przyslowie... IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 23:18 jedyny.kkk napisała: > Nadal nie wiem w czym się pogubiłem bobasie i kogo cytujesz. Być może > ja nie wiem kim jestem ale wiem że nie jestem tobą a po twoim sledztwie > widać że ty jestes kompletny idiota tak że nie jest źle, martw się > bobasie o siebie. Nie wiem kogo cytujesz ale dobrze że masz uciechę. > Trzeba mieć jakieś rozrywki. A może nie wiesz że zakładał(a)(o)(e)ś konto jako ONA. W każdym razie IQ masz ogromne! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Przyslowie... 21.04.10, 15:01 To podpucha dla takich jak ty, jak widać skuteczna bo masz o czym pisać. Gratuluję wygrałeś, zyczę więcej takich sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
byt-nar Re: Przyslowie... 20.04.10, 23:21 jedyny.kkk napisała: > Nadal nie wiem w czym się pogubiłem bobasie i kogo cytujesz. Nie uważasz, że "napisała" i "pogubiłem" to na rozdwojenie jaźni wskazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Przyslowie... 21.04.10, 15:07 To jak siew juz dowiesz skąd się wzięło to słowo napisała to daj znać, a na razie dalej rób z siebie kretyna nie będę ci pomagał bo sobie sam świetnie radzisz Odpowiedz Link Zgłoś
porbs A czy zagłosowałeś kiedyś.... 20.04.10, 13:11 na partie, która nie weszła do sejmu, rady, czy sejmiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wasze propozycje na Prezydenta IP: *.ms.lnet.pl 21.04.10, 07:23 hmm... będzie Komorowski i bardzo dobrze uważam że to najlepsza osoba z wszystkich partii :) nie wyobrażam sobie kogoś innego napewno nie Kaczyńskiego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wasze propozycje na Prezydenta IP: *.toya.net.pl 21.04.10, 08:04 ja nie myślę, ja wiem najlepszy...? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Wasze propozycje na Prezydenta 21.04.10, 15:08 Faktycznie nie myślisz, ale to było widać więc twoja deklaracja nie jest potrzebna w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś