wieskoch 23.04.10, 18:37 Orientuje sie ktos moze kto i gdzie w Lodzi moglby naprawic stelaz do lozka pod materac? Pekla mi jedna listwa i wydaje mi sie, ze spokojnie da sie to naprawic. Macie jakies pomysly gdzie moglbym sie z takim czyms udac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Na allegro widuje się aukcje 23.04.10, 21:43 pojedynczych listew sprężystych do łóżek. Jakieś grosze to kosztuje, lepiej kupić kilka i mieć z głowy (jeśli jedna się złamała, to wypada założyć, że inne też mogą). A może i w stolarniach, w sobieradkach, takie listwy są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieskoch Re: Na allegro widuje się aukcje IP: *.toya.net.pl 23.04.10, 22:48 nie napisalem dosc precyzyjnie, ale chodzi mi o ta listwe co idzie wzdluz stelaza(jest to stelaz 160cm podwojny i ma on 3 takie listwy,2 po bokach i jedna przez srodek). Przy jednym koncu jedna listwa jest troche peknieta. Trzeba by wiec ja wymienic, co wiaze sie z rozmontowaniem tych poprzecznych listewek, albo jakos wzmocnic. I szukam kogos takiego w Lodzi, co mogl sie tym zajac:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Re: Na allegro widuje się aukcje 23.04.10, 23:05 Stelaż jest drewniany? Może da się to jakoś skręcić, jakiś kształtownik dopasować. Ja to bym sama naprawiała, ale ja bardzo lubię naprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Naprawa stelaza do lozka 24.04.10, 07:58 Mieliśmy ten sam problem. pękła listwa i cały bok łóżka. Naprawy dokonał zakład stolarski na ul. Rzgowskiej vis a vis Czerwonego Rynku. Niestety wyreczka sosnowe są do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieskoch Re: Naprawa stelaza do lozka IP: *.ndix.bit.nl 28.04.10, 08:52 A masz moze jakis namiar do nich( tel albo nazwe zakladu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Skrzydlewska też takimi drewnianymi stelażami IP: *.toya.net.pl 28.04.10, 09:15 handluje. możesz spróbować zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś