saiss 03.03.04, 16:10 A moze by tak maly flash mob? Proponuje: w sobote o 11.45 przyjdzmy na ulice Piotrkowska ( powidzmy miedzy Zielona a Andrzeja) i zacznijmy machac czerwonymi chysteczkami/ Co wy na to? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: Co robicie w sobote? 03.03.04, 16:15 wyobraz sobie, ze niektorzy sie o tej porze sie ucza. tak jak i w niedziele i poniedzialek - piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Co robicie w sobote? 03.03.04, 16:22 keridwen napisała: > wyobraz sobie, ze niektorzy sie o tej porze sie ucza. > > tak jak i w niedziele i poniedzialek - piatek. Hm...fakt. Ale tez niektorzy wtedy sie nie ucza (np. ja-jestem wtedy swiezutko po 3 godzinach niemieckiego). Przeciez nie zadam, zeby przyszla cala Lodz, porzucila swe obowiazki i machala chusteczkami (swoja droga, przepraszam za te chysteczki, bardzo :)).Ale chcialabym wziac udzial w takim flash mobie i pomyslalam, zeby bylo milo i ze moze znalezliby sie jacys chetni...mimo negatywnego przyjecia oczekuje dalej na odzew :] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Co robicie w lipcu? 03.03.04, 17:32 A moze by tak maly flash mob? Proponuje: dwudziestego drugiego lipca przyjdzmy na ulice Piotrkowska ( powidzmy miedzy Zielona a Andrzeja - to najmniej ważne) i zacznijmy machac czerwonymi chysteczkami, flagami, transparentami... > Co wy na to? Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Co robicie w sobote? 03.03.04, 21:38 będę się flash mobować w bibliotece :/ mam troszkę informacji do zdobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saiss Takie zycie... IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 03.03.04, 22:20 Coz, nie to nie..moze innym razem ;) Nie rozumiem tylo, dlaczego potraktowaliscie mnie tak niesympatycznie.Jak sie komus nie podoba to moze przemilczec a nie od razu sobie kpic i zartowac.Tym bardziej w tak blahej sprawie.Naprawde.Mialam nadzieje na sympatyczniejsze traktowanie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B00G13 Re: Takie zycie... IP: *.net / *.pl 03.03.04, 22:31 saiss ma razję, jacyś strasznie napastliwi się zrobiliśmy tą porą roku Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Takie zycie... 03.03.04, 22:54 Sugerujesz, że forumowicze kogoś chcą napastować? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 mac!! IP: *.net / *.pl 04.03.04, 00:30 tam zaraz napastować, przecież wiesz, że nie .... no może troszke... ale tylko w granicach wyznaczonych wątkami o depilacji i wibratorach. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Takie zycie... 04.03.04, 00:06 Przykrość, jakoś trafiłaś na odpowiedzi mało sympatyczne. Tylko się dziwię tych odpowiedzi. Jak ktoś nie może lub ma inne zajęcia, to chyba propozycja nie do niego, więc po co odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Takie zycie... 04.03.04, 11:47 a skoro ktos nie odpowiada na zadane pytanie, to po co udziela sie na watku? hub, znow robisz maslo maslane. ja proponuje napisac kodeks zasad forumowicza. okresl moze co nam wolno na forum pisac, a co nie. latwiej ci bedzie. nerwow tyle nie stracisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda a ja będę miły ;-) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 03.03.04, 22:49 W sobotę wybieram się na UŁ - na dzień otwarty. A po nim... planów jeszcze nie mam, ale pewnie wyjdą w praniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette a w sobote to... IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:25 idziemy na basen w nowej gdyni. ktoś dołącza?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Co robicie w sobote? 04.03.04, 09:40 Lepiej pójśc na jakis rynek, i udawac, że ktoś sprzedaje coś naprawde niesamowitego. Oblegać go całym tłumem. Założę się, że efekt bedzie piorunujacy. A sprzedawac można np zapałki i się podniecać, że to cos niewiarygodnie niesamowitego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saiss Re: Co robicie w sobote? IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 04.03.04, 15:22 DOBRE :D Odpowiedz Link Zgłoś