Dodaj do ulubionych

Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen się...

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.10, 12:42
Znów artykuł sponsorowany, jak Pani nie wstyd Pani Aleksandro? Zwłaszcza, że
kiedyś napisała Pani artykuł o tym, że lofty idą jak świeże bułeczki i nic już
nie ma do kupienia... A nagle jest? Gratuluję rzetelności dziennikarskiej :)
I na marginesie... sądzę, że nikogo w świecie nie obchodzi ta inwestycja... a
już na pewno nie jest ona najbardziej znaną łódzką inwestycją... (proszę
sięgać do innych źródeł niż materiały developera i jego komunikaty)
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:01
      http://www.ft.com/cms/s/9ed77378-8c57-11db-9684-0000779e2340,Authorised=false.html?_i_location=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fcms%2Fs%2F1%2F9ed77378-8c57-11db-9684-0000779e2340.html&_i_referer=http%3A%2F%2Fsearch.ft.com%2Fsearch%3FqueryText%3Dscheibler%26ftsearchType%3Dtype_news

ech... niedowiarku

w Guardianie też pisali o loftach u Scheiblera
      • Gość: Skrzydlewski AMEN Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: 68.168.212.* 19.05.10, 00:44
        Jestem z USA w PL z Gdańska ale takie ordynarnie zakonspirowane reklamy jak ta
        to aż wstyd. Nikt z moich znajomych nie kupiłby niczego w Łodzi. Łódź to miejsce
        Skrzydlewskiego i Kropiwnickiego, miasto uśmiercania PAWULONEM w karetkach
        pogotowia oraz ekipy Skrzydlewskiego wywożących prosto do jego otchłani
        NecroBusinessu. Juz nie wspomnę, ze Australia do zadupie cywilizacyjne dla
        każdego mieszkającego w USA lub Europie i afiszowanie się tym że to jakiś KANGUR
        był inwestorem jest wręcz śmieszne.
        Najlepsza reklama tych inwestycji komfortu mieszkania w Łodzi jest tutaj w
        filmie Necro-Business jakiego w Polsce nie mogliście oglądać:

www.youtube.com/watch?v=dHXMILwtQTg
        www.youtube.com/watch?v=sfuCRYw_b_E
        www.youtube.com/watch?v=ebZHkt5vaO4
        www.youtube.com/watch?v=mN0-EeFkhyI
        www.youtube.com/watch?v=PEvgD04CfzU
        www.youtube.com/watch?v=GhhIdTOhFSE
        www.youtube.com/watch?v=59aTPa4mLhU
        www.youtube.com/watch?v=Xolm40Roj7Y
        www.youtube.com/watch?v=NSY4moR6Wt8
        www.youtube.com/watch?v=FaUgVS5hRe4
        znacznie bardziej treściwa nic reklamówki tej firmy robiącej z tej fabryki
        mieszkania.

Super miejsce dla Ludzi pokroju intelektualnego takiego szyca.
        • Gość: PAWULONIARNIA Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: 68.168.212.* 19.05.10, 00:57
          co tam komu z mieszkania w Lofcie w Łodzi jak można prosto z karetki
          znaleźć się jako bezpośredni klient w necro businessie skrzydlewskiego!
          Bo w Lofcie to człek musi być nadziany!

to musi być doświadczenie z życia w takiej lokalizacji!

• zbig1113 Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s 19.05.10, 09:31
            Czy aby nie masz rozdwojenia jaźni?
            • Gość: hegemon® czy kazda qrwa to aleksandra? IP: *.aster.com.pl 15.07.10, 18:33
              najpierw szarek teraz ta?

przypadek czy developerzy gustuja w puszczalskich olach?
          • Gość: K! Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 10:03
            A co na to lekarz?
        • Gość: kkuutt Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.toya.net.pl 19.05.10, 01:22
          To co robisz kobieto jest żenujące! No tak ale to jest właśnie to USRA, gdzie
          zarabiasz jako sprzątaczka i utrzymujesz rodzinę z gdańska...
          • Gość: lola Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 04:03
            albo tancerka na stole w przydrożnym motelu ;-)
        • Gość: misia Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.chello.pl 22.07.10, 07:36
          posłuchaj teraz ty, bo jak czytam taka propagandę w druga stronę jaką
          ty uprawiasz to aż się niedobrze robi,było przestępstwo,straszne
          przestępstwo,niewyobrażalne dla mnie ale czy to znaczy że należy w
          ten sposób dyskredytować całe miasto i wszystkich,co za tym idzie
          ludzi tu żyjących? w twoim ukochanym Gdańsku nie ma przestępstw? a
          jesteś pewny że gdzieś indziej w Polsce czy na świecie,może nawet pod
          twoim nosem nie ma podobnych? mamy dobre samopoczucie?,tak? a twoim
          USA to już całkiem słodko jest,nie ma strzelanin na uczelniach , nie
          ma zabójstw,nie ma gangów../ostatnio obejrzałam film o pewnym mieście
          w Kalifornii,gdzie młodociane gangi wręcz paraliżują miasto,chłopak
          został zamordowany bo założył nieświadomie czerwony szalik na spacer
          z psem!!!/ a Nowy Jork to oaza spokoju! pytam,czy wszyscy się z tego
          NY powinni wyprowadzić ? i jeszcze jedno,jesteś zadufany,nie wiem
          dlaczego tak wiele osób z Gdańska uważa się za kogoś lepszego? a już
          zamieszkiwanie w USA nobilituje jak cholera! co tam prowincjonalna
          Australia,kompleksiki z ciebie wyłażą aż hej,dziękuje za uwagę
      • Gość: tynkarz Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: 95.175.3.* 04.06.10, 13:13
        A Piszą o zawilgoconych murach i tuszowaniu tej wtopy, mury są non stop
        osuszane, latem przestaną, trzeba sprzedawać, a potem to niech sie klient męczy
    • podpisanym centrum papieskie obiecywane przez Kropiwnickiego 18.05.10, 13:01
      min stosownym plakatem na murze okalającym ten budynek też już jest
      gotowe ?
      • Gość: MarS Re: centrum papieskie obiecywane przez Kropiwnick IP: 195.245.213.* 18.05.10, 19:44
        Nie, nie ma :-) Są za to dziury, smród, bród i ubóstwo, zafundowane
        temu miastu przez "pakę" pana Sadzyńskiego!
        Panu "prezydentowi" "gratuluję" pierwszych, "udanych" tygodni
        urzędowania... W tak krótkim czasie nikt nie zepsuł tyle, co pan,
        panie "prezydencie"...
    • Gość: Franciszka Lotfy u Scheiblera gotowe,pora na Nową Tkalnię IP: 81.15.172.* 18.05.10, 13:35
      Właśnie,może warto podnieść z ruin i tę budowlę ?
      Swoją drogą dziwię się jak były prezydent i wiceprezydent,ludzie
      ostentacyjnie religijni mogli zniedbać " miejsce uświęcone wizytą
      papieża".
      Nie wypadało pytać właściciela?
      Może ktoś wie,jakie są plany dotyczące tego budynku?

• Gość: irokez z antypodów Znowu antysemityzm w wyborczej!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 14:38
      Firma OPAL PROPERTY DEVELOPMENTS nie jest ani asutralijska ani nie jest własnością australijczyka!
      Dlaczego GW kłamie! Firma jest własnością Żyda! Należy do MEYDAN GROUP a włąścicielami są Moshe & Miri Meydan.

Wy paskudni antysemici wybiurczy!!!!!!!
      • bnch Re: Znowu antysemityzm w wyborczej!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.10, 07:51
        Pomijając Twoją ironię, to jednak z identyfikacją Żydów nie jest tak prosto. Zasymilowani berlińscy Żydzi byli przed wojną takimi samymi Niemcami, jak reszta mieszczan. To taki kutas jak Adolf i reszta jego kolegów ze swoimi rasistowskimi pomysłami to zaburzyli. To, że dla większości Polaków Żyd to facet z pejsami, albo w ogóle chasyd, to raczej ignorancja, bo większość Żydów, jeśli gdzieś jeszcze w Europie w pozostali, jest zasymilowana.
    • dyola Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s 18.05.10, 14:40
      Gość portalu: DjMolek napisał(a):

> Znów artykuł sponsorowany, jak Pani nie wstyd Pani Aleksandro?
      Zwłaszcza, że
      > kiedyś napisała Pani artykuł o tym, że lofty idą jak świeże
      bułeczki i nic już
      > nie ma do kupienia... A nagle jest? Gratuluję rzetelności
      dziennikarskiej :)
      > I na marginesie... sądzę, że nikogo w świecie nie obchodzi ta
      inwestycja... a
      > już na pewno nie jest ona najbardziej znaną łódzką inwestycją...
      (proszę
      > sięgać do innych źródeł niż materiały developera i jego komunikaty)
    • Gość: asd Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.client.duna.pl 18.05.10, 14:41
      Po prostu ludzie dowiedzieli się jakie "sławy" będą obok nich mieszkać i poczęli
      rezygnować z zakupu. Kto by chciał codziennie mijać obok swojego mieszkania
      Szyca czy Janiaka?
      • Gość: vip z noclegowni bez jaj - wierzysz w bajki o Szycu, Janiaku itp? IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.10, 02:09
        co mieliby robić w Łodzi? mieszkać i patrzeć w sufit? przecież tutaj nic się nie
        dzieje.
    • Gość: z ukosa Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: *.toya.net.pl 18.05.10, 15:01
      Biedni Ci nowi lokatorzy. Ta inwestycja to taka "zupa na winie". Budujemy z tego co nam się najtańszego na-winie. Reguła stosowana u większości deweloperów tu przybrała rozmiary godne podziwu.
      • Gość: dds Re: Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.10, 16:18
        Hahhaah, dokładnie. To są za przeproszeniem g..na z kartonu. Mieszkam w
        takim czyms za granica [na sczescie wynajem]. Moge z sasiadem przez
        sciane gadac. Slysze jak chrapie, jak otwiera szafki w kuchni. LUDZIE
        nie dajcie sobie wcisnac tego kitu. Pieknie wyglada ale czlowiek
        dostaje nerwicy z tych halasow.
        • Gość: A ja wiem swoje Re: Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: 91.208.10.* 16.07.10, 15:08
          Mieszkam w Wwie, gdzie mieszkania są drogie jak diabli, w dodatku mieszkania nie
          pod klucz - więc dodatkowe koszta wykończenia dochodzą.. Więc liczę na jakość.
          Niestety.. Po pierwsze - ta pozostawia wieeeele do życzenia - co trochę jakieś
          reklamacje (rewelacja!). Mieszkania nieustawne, z widokiem na .. bloki (ależ
          dopiero ciekawy widok). Developer co trochę robi kolejnych ludzi w balona. Do
          tego.. o kurde! niewiarygodne! słyszę jak sąsiad chrapie, po dupie się drapie i
          załatwia się (to już żenada). Do tego wszystkiego - sąsiedzi nie posiadają
          kultury (nie wszyscy - ale wystarczy kilku idiotów, by zepsuć nastrój). No ale..
          nowe budownictwo i w ogóle.. git!

Już chyba wolałabym te lofty, niż mieszkać na kolejnych osiedlu, które ma
          tysięczny etap budowy.. I w Łodzi niż w Wwie, gdzie takim przyjezdnym ze wsi się
          wydaje, że są panami na włościach i zachowują się jak zwykłe .. ch**my.. Zero
          kultury, a za to wymagania i zadzieranie nocha. No i ten wspaniały wyścig
          szczurów.. i wyścig cen.. I gigantyczne korki... Doprawdy - niesamowite warunki
          w tej Wwie..
    • Gość: kozan Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: *.toya.net.pl 18.05.10, 15:09
      śmieszne jest stwierdzenie że mieszkania powstały nie dla bogaczy
      tylko regularnie zarabiajacych Kowalskich
    • Gość: Gość z miasta Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: 217.153.157.* 18.05.10, 15:26
      Ale widok z okien nieciekawy. Zrujnowana fabryka i magazyny do wynajęcia
      naprzeciwko, a obok skup złomu i metali kolorowych rodem z czasów Gomółki. No,
      chyba, że chodziło o zachowanie "klimatu Łodzi".
    • Gość: Milus Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: *.4web.pl 18.05.10, 17:49
      Tylko patrzeć jak rozpoczną się sprawy o odszkodowania za stan tych mieszkań.
      Pracowałem tam i wiem jak nie zgodnie ze sztuką budowlaną były wykonywane prace.
      Niezwiny firm, bądź pracowników, ale ze względu na czynniki ekonomiczne
      inwestora(głównego wykonawcy).
    • Gość: rYcio Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: *.116.85-79.rev.gaoland.net 18.05.10, 19:22
      Pamietam jak w 2006 roku pojechałem do biura sprzedaży z żoną.Byłem
      poważnie zainteresowany zakupem loftu. Niestety pani w biurze
      zachowywała się w stylu "bez kija nie podchodź". Uzanała nas za
      niegodnych zakupu oznajmiając, że nie już żadnego wolnego mieszkania.
      Była skrajnie niesympatyczna. Pracowałem w 31 krajach na świecie -
      nigdy nie zostałem tak źle potraktowany. Dziękuję - piszę, ze swojego
      mieszkania w Paryżu. Reumatyzm zostawiam naiwnym na Tymienieckiego.
    • Gość: poznaniak Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 22:09
      najpierw usłyszałem o loftach w Łodzi - jestem architektem, a
      póxniej o tym waszym prezydencie pajacu. To chyba nie tak z tym
      sponsoringiem. Za mało branża o tym nadal wie. W innych miastach
      chwalili by się i przecinali wstęgi. Wy fabryk macie za dużo. Dajcie
      troche do Poznania.
    • Gość: REKLAMA reklama? IP: *.aster.pl 19.05.10, 00:44
      Od kiedy to pisze sie takie artykuly sponsorowane w Wyborczej ?
      • Gość: mm Re: reklama? IP: *.acn.waw.pl 19.05.10, 12:42
        Stale sie pisze, od dawna. Rzadko chyba czytasz Wyborcza.
    • ursynow33 Lofty u Scheiblera gotowe na Ksiezym Mlynie 19.05.10, 00:45
      Nie widze nic ciekawego w tej lokalizacji.
      Pracowalam na Ksiezym Mlynie i nie jest to ciekawa okolica!
      Za te pieniadze za m2 mozna kupic mieszkanie w Warszawie....
      i do lotniska blizej!
      • Gość: vi Re: Lofty u Scheiblera gotowe na Ksiezym Mlynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 08:58
        Zajrzyj na byle portal i zobacz ile kosztują mieszkania w Warszawie a
        nie prawie pod Łodzią... Potem proponuję się zastanowić co piszesz, bo
        mieszkania za 5.500 czy 6.000 w stolicy nie uświadczysz.
        • Gość: antyspekulant Re: IP: *.aster.pl 19.05.10, 09:59
          Chyba żyjesz w czasach sprzed 3 lat. Dziś w Warszawie są całe dzielnice gdzie
          nowe mieszkania można kupić po 5-6 tys. zł / m2. Czasy boomu się skończyły,
          bańka właśnie pęka.
          • Gość: def Re: IP: 212.160.172.* 19.05.10, 11:55
            tia, szkoda tylko, że z tych całych dzielnic "w W-wie" do centrum jedzie się
            prawie tyle samo co z Łodzi.
            wybacz - ale jeśli mam do wyboru Tarchomin i cokolwiek przy trasie kolejowej w
            promieniu 100 km od W-wy wybieram to drugie.
            • Gość: antyspekulant Co kto lubi. IP: *.aster.pl 19.05.10, 12:28
              100 km polskimi kolejami codziennie do pracy i po pracy do domu - powodzenia,
              szczególnie zimą. Ja mimo wszystko wolałbym 10 kilometrów w korku we własnym
              samochodzie.
              Wiem, że codziennie rano o 5.30 z Łodzi Fabrycznej odjeżdża pełny pociąg takich
              jak Ty, którzy na 8 muszą być w pracy w stolicy.
              A tańsze mieszkania w Warszawie to już nie tylko przysłowiowy stereotypowy
              Tarchomin. (osiedle Saska, osiedla Derby, Miasteczko Regaty, osiedle Szafirowa
              Aleja itp.)
          • uerbe Re: 22.05.10, 01:18
            Gość portalu: antyspekulant napisał(a):

> Chyba żyjesz w czasach sprzed 3 lat. Dziś w Warszawie są całe dzielnice gdzie
            > nowe mieszkania można kupić po 5-6 tys. zł / m2. Czasy boomu się skończyły,
            > bańka właśnie pęka.

A Ty chyba nie mieszkasz w Warszawie - blisko centrum nie ma takich cen a dojazd
            z przedmieści (i powrót z pracy) to mordęga.
          • Gość: A Re: IP: 91.208.10.* 16.07.10, 15:30
            To chyba Ty żyjesz:)
            Owszem - 5-6 tysięcy za metr, pod warunkiem, że
            1) sprzedawane w ramach 'rodzina na swoim' (czyli mieszkania, które są w gorszej
            lokalizacji - np mają mało światła, są zupełnie nieustawne),
            2) mieszkasz w blokowiskach - typu Derby/Tarchomin (czyli blok na bloku blokiem
            pogania, poza mieszkaniem - zero miejsca do życia i wypoczynku), a do tego przy
            osiedlu nie uraczysz placu zabaw dla dzieci, ani żadnej rozrywki
            3) mieszkania są na obrębie miasta (albo poza nim) w związku z czym... jedziesz
            minimum godzinę do centrum w ciągu roku (lato to wyjątek), jak Ci autobus nie
            przyjedzie - to najczęściej musisz czekać na kolejny, bo ten spóźniony jest już
            zapchany po korek. No chyba, że samochodem i stoisz w korku -tak czy siak,
            dopłacając do interesu..
            4) jakość pozostawia wiele do życzenia - w dodatku te mieszkania wymagają
            wykończenia, bo standard warszawski nie obejmuje drzwi wewnętrznych/podłóg
            (tylko wylewka)/wymalowanych ścian, nie mówiąc o ujściach w łazienkach (ani o
            ceramice)...

Minimalna cena mieszkania w Wwie - to rząd minimum 8-9 tyś za metr. Taka..
            drobna różnica.
      • Gość: MrJ zła lokalizacja? IP: *.sggw.pl 19.05.10, 12:21
        serce dawnego przemysłowego miasta to zła lokalizacja? Z historycznymi murami i
        osiedlem Księży Młyn - unikatem w Europie?
        No cóż, Marina Mokotów to dla niektórych szczyt marzeń. Gratuluję gustu.
      • Gość: robo Re: Lofty u Scheiblera gotowe na Ksiezym Mlynie IP: *.chello.pl 21.06.10, 15:34
        oj nie,nie można
      • Gość: e Re: Lofty u Scheiblera gotowe na Ksiezym Mlynie IP: *.4web.pl 29.06.10, 10:48
        Jak mi zaoferujesz mieszkanie w Warszawie za 3tyś za metr to wezmę cały kwartał
      • Gość: ehhh Re: Lofty u Scheiblera gotowe na Ksiezym Mlynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 08:12
        paaa...we warszawie czekają na takich...goodluck.
      • Gość: A ja wiem swoje Re: Lofty u Scheiblera gotowe na Ksiezym Mlynie IP: 91.208.10.* 16.07.10, 15:15

A mieszkasz w Wwie, że się na temat cen mieszkań w Wwie wypowiadasz??? Nie wiem
        gdzie w takiej cenie znajdziesz mieszkanie, które będzie w ciekawej okolicy.. i
        do którego, żeby móc w ogóle zamieszkać to jeszcze kilkadziesiąt tysięcy na
        wykończenie musisz dołożyć...?

Tak to jest, jak się wypowiadają ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia o
        temacie..
        Ehh..
    • dolcevita69 Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... 19.05.10, 06:53
      Beznadziejne zdjęcia; taniocha Ikeą obstawiona.
      • Gość: J. Re: Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen s IP: 213.76.178.* 02.06.10, 22:53
        Nie wiem czy widoczne na zdjęciach Egg Chairs (fotele)to taka taniocha. Kosztują
        ponad 2 kafle za jeden, i nie wiem jak Ty, ale dla mnie to nie jest taniocha.
        Jak masz tyle na zbyciu to zafunduj mi dwa ;]
      • ewa3223 Re: Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen s 05.06.10, 20:20
        dolcevita69 napisała:

> Beznadziejne zdjęcia; taniocha Ikeą obstawiona.

Pod jakim wzgledem tez zdjecia sa beznadziejne?
        Zdjecia jak zdjecia,ale IKEA to nie jest:-)
    • Gość: maxx dla normalnej klasy średniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 07:38
      Nie, no lista nazwisk to jak najbardziej przeciętni Kowalscy...
      • wwredny Re: dla normalnej klasy średniej 19.05.10, 08:33
        "Obok niego jako przyszli lokatorzy przędzalni wymieniani byli członkowie
        zespołu Blue Cafe, prezenter telewizyjny Olivier Janiak czy aktorka Edyta
        Jungowska. Przez biuro sprzedaży firmy Opal Property Development (OPD)
        przewijali się nie tylko Polacy, ale i obcokrajowcy."
        Typowa polska klasa srednia. Dwuosobowa rodzina z kredytem na 30 lat.
    • Gość: minsi Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: *.multimo.pl 19.05.10, 07:43
      no nie wiem czy to takie zdrowe, jak przez 90 lat wyziewy barwników i innej
      chemii wsączały się powoli w ściany, to przez ile lat będą się z nich uwalniać.
    • Gość: szarak Lofty tylko dla wybranych IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 08:31
      Lofty wyglądają bardzo interesująco. Szkoda tylko, że stały się od razu
      domeną celebrytów - mam wrażenie, że to trochę sztuczne windowanie ceny
      do góry. Inna sprawa to fakt, że lofty z założenia nie są dla
      "normalnych ludzi". Niestety nie widziałem wizualizacji z tych
      łódzkich, ale też znane lofty w
      Żyrardowie
      urządzone są ekscentrycznie. Może taka właśnie jest
      stylistyka mieszkania w fabryce. Osobiście bardzo mi się podoba
    • 23student czekamy , co dalej 19.05.10, 08:36
      Pomysł bardzo dobry.
    • Gość: sandman Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: *.satkol.pl 19.05.10, 08:41
      Wygląda to interesująco, szkoda tylko że zdjęcia sa totalnie amatorskie -
      takie niedzielne pstrykanie na wycieczce, niczego nie pokazują, nei potrafią
      zachęcić. I te badziewiaste mebelki - koszmar.
    • Gość: ewenement zazdrosc IP: 195.69.80.* 19.05.10, 08:58
      tak pracowales ale w warszawce nie ma takiego czegos.
    • drzejms-buond Re: Lotfy u Scheiblera gotowe, australijski sen s 19.05.10, 09:15
      CUDO!
    • Gość: tomecki Lofty u Scheiblera gotowe, australijski sen się... IP: 62.87.169.* 19.05.10, 09:20
      Może w Australii czy NY taki loft jest git. Z tego co zauważyłem, na ścianach
      nie ma ocieplenia. Straszne będą rachunki za co.
    • Gość: antyspekulant Niektórzy od razu kupowali po 3. IP: *.aster.pl 19.05.10, 09:34
      lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,7826131,Chcesz_zrezygnowac_z_loftu__Bedziesz_musial_isc_do.html
      a jak kryzys przyszedł to się okazało, że nie tak łatwo pieniądze odzyskać od
      dewelopera. Ciekawe ilu takich ynwestorów chce zrezygnować i rozwiązać umowę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka