Dodaj do ulubionych

Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomar...

13.07.10, 19:18
ale namieszałeś
teraz chyba ze 2 lata będą dumać o co tu chodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktor Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.146.91.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.07.10, 19:50
      A to w Irlandii nie macie upałów?
    • Gość: kolekcjoner2 odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 19:53
      Człowieku zastanów się, od kiedy w Irlandii i w Polsce jest
      tzw "wolny rynek" i demokracja. Zasatanowiłeś się ... no właśnie,
      kilkadziesią lat różnicy. A teraz zastanów się co robisz w Irlandii
      i dlaczego nie "budujesz" Polski nowoczesnej i przyjaznaje dla
      obywatela, tyko robisz to w Eire. Chwila zastanowienia i niestety
      wnioski nie są budujące, więc nie pouczaj jak to się gdzieś robi, bo
      pewnie sam nie lepiej się zachowujesz od tej pani od pomarańczy.
      • Gość: gość Re: odp IP: *.wlms-broadband.com 13.07.10, 20:08
        lecz się człowieku
      • Gość: eire Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 23:25
        no proszę odezwał się śmieć któr głosował na rudego oszusta.
        nie wie o co chodzi ale szczeka bo wodzuś kazał.

polska jest zacofaną, zapyziałą wsią rządzoną przez debili
        wybieranych w wyborach przez jeszcze większych kretynów, takich jak
        te szczekaczki w wyborczej. TU nie można nic zmienić bo tępota i
        malutkie rozumki kretynów zatrudnianych w urzędach nie są w staine
        nc pojąć. A zwłaszcza ze urzędas w urzędzie podobnie jak i PREMIER
        są dla obywateli a nie odwrotnie. No i ta katolicka mentalność -
        ukraść, zakombinować, wypić a w niedzielę do kościólka do spowiedzi.

no więc tuskowcy, gdzie ta druga irlandia?? no gdzie, pytam się,
        oszuści???????
        • krowodrza5 Re: odp 14.07.10, 06:04
          Hej, ty - jeden w trzech osobach, co to taki sam tekst wysyla z roznych
          adresow. Lecz sie, slowo daje. Co to za jezyk? Smiec, rudy oszust,
          debile, szczekaczki - jestes chory z nienawisci. To nawet nie jest jezyk
          PIS-u, jako formacji. Az tak nie zioną.
    • Gość: smak Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.toya.net.pl 13.07.10, 19:53
      a pamietacie sprawę papieru toaletowego lub skupu butelek???? tez nie do
      rozwiazania to samo jest z Urzędem Komunikacji w Lodzi
    • jakub.hubert Zgnily irlandzki kapitalizm!! 13.07.10, 20:34
      We lbach sie im tam w Irlandii poprzewracalo! Dokumety chca od reki
      dostac... isc im sie nie chce do urzedu, w kolejkach stac im sie nie
      chce. Taka wygoda czlowieka oglupia, otepia i zmniejsza jego
      inteligencje. Polskie rzady od dawna dbaja o nas, polakow i chwala im
      za to :/
      • Gość: Prosty_cham Re: Zgnily irlandzki kapitalizm!! IP: 188.141.25.* 14.07.10, 19:11
        Jeśli to nie ironia, to nie zazdroszczę Ci. Przyjemnością jest załatwiać coś w urzędach w Irlandii. Polskie "biurwy" maja wiele do nadrobienia.
    • Gość: mid Takie rzeczy to tylko w erze IP: 94.254.182.* 13.07.10, 21:27
      Przepraszam w Irlandii :)
    • Gość: Rypak Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 13.07.10, 23:16
      Idź Ty zafajdany Irelad - czyku. Chcesz wiedzieć jak rejestruje sie nowo
      nabyty pojazd w Łodzi?
      Otóż dzwonisz pod numer kancelarii i umawiasz sie na pierwszy wolny i Tobie
      pasujący termin i godzinę, dostajesz numer okienka do którego masz się zgłosić
      - a jest ich 25 - przychodzisz na umówiona godzinę z dokumentami o których
      informuje Cię Pani w trakcie umawiania i cała procedura trwa 30 min. Sam
      ostatnio rejestrowałem kilka aut więc żaden wyspiarz nie powie mi jak to się
      załatwia.

Fakt że jeszcze 3 lata temu było tak jak napisał ten bajkopisarz ale on nie
      jest na bieżąco bo pojechał klepać bidę na zieloną wyspę.
    • Gość: Rypak Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 13.07.10, 23:23
      Idź Ty za+faj+dany Ireland - czyku. Chcesz wiedzieć jak rejestruje sie nowo
      nabyty pojazd w Łodzi?
      załatwia.

• Gość: Rypak Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 13.07.10, 23:28
      Idź Ty za"""""y Ireland - czyku. Chcesz wiedzieć jak rejestruje sie nowo
      nabyty pojazd w Łodzi?
      załatwia.

• lds23 Drogi Rypaku... 14.07.10, 01:36
        ... skoro rejestrowałeś kilka aut to może jesteś jednym z tych panów w
        garniturkach, którzy są w świetnej komitywie z pracownikami urzędu i wychodzą z
        plikiem blach pod pacha żegnając się serdecznie 'to do następnego pani Krysiu'.
        Bardzo mnie frapowało kim Ci ludzie są i obstawiałem właścicieli komisów. Może
        mnie oświecisz?
        • Gość: Rypak Re: Drogi Rypaku... IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 14.07.10, 06:14
          Dla Ciebie kilka aut w 3 lata oznacza właściciela komisu? Gratuluję logiki.
          Do przedszkola z Tobą.
      • Gość: kominiarz Dokladnie! to są właściciele komisów oraz IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 07:47
        przedstawiciele takich nieistniejących w żadnym normalnym kraju firm, które za
        300 zł załatwiają Ci wszystko, co potrzebne do rejestracji sprowadzonego
        samochodu. Mój brat w ten sposób właśnie rejestrował auto i w dwa dni miał po
        wszystkim: zapłacił jakiejś firmie 360zł za tę usługę. Oczywiście domyślam się,
        że panowie urzędnicy robią to albo za łapówę, albo przynajmniej za suweniry od
        czasu do czasu, tudzież inne bliżej nieokreślone usługi. Widziałem tych
        uśmiechniętych, wychodzących z plikiem tablic facetów. Kolesie w obciachowych
        garniturach z twarzą tzw. drobnego cwaniaczka. Kiedy UMŁ zrobi z tym syfem
        porządek???
      • Gość: gr_di Człowieku Rypaku :)! Weź się tak nie zaperzaj... IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 07:55
        Puszczają Ci nerwy: Nie musisz trzy razy wklejać swojej wypowiedzi, żeby ludzie
        ją zobaczyli. Oczywiście się domyślam, że tak się zdenerwowałeś, że nie byłeś w
        stanie odświeżyć strony i zobaczyć, że twój komentarz już jest inie potrzebujesz
        go zamieszczać kolejne dwa razy! Byłabym także wdzięczna gdybyś przestał obrażać
        ludzi, tym bardziej, że taka twoja reakcja świadczy o tym, że albo w istocie
        jesteś jednym z tych handlarzy skarpetek w garniturach, co to całując w rączkę
        przysłowiową panią Bożenkę wychodzą z plikiem tablic- też ich widziałam- szlak
        może człowieka trafić!!!- albo krewniakiem urzędasów ze Smugowej, tudzież jednym
        z nich. Opanuj się. Każdy syf kiedyś wyjdzie na jaw! Mam nadzieję, że ten urząd
        po wyborach albo już w ich trakcie skrupulatnie wyczyszczą, bo to co się tam
        dzieje, jest niedopuszczalne!

Przypominam także o forum pod poniedziałkowym artykułem na ten temat. Może ktoś
        z samorządu to czyta i dostrzeże wreszcie, że jest problem. Interesanci na pewno
        docenią zainteresowanie sprawą:

lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8128232,Gigantyczne_kolejki__nawet_miesiac_czekania_na__blachy_.html
        • Gość: Rypak Tak sobie tłumacz Bożenko. IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.07.10, 00:07
          Wypowiedź powtórzyłem ponieważ po kilku odświeżeniach strony nie było jej - nie
          moja wina że serwer gazeta.pl chodzi wolno, może przez ten upał.
          Myślałem że jakiś zacofany admin czy tak moderator zafajdanego forum na pniu
          wykasował mój nacechowany silnym charakterem post.
          Ale nie ma tego złego, przynajmniej jest widoczny, siła wyższa, tak miało chyba być.

Co do mojego zdenerwowania moja droga Bożenko... to musiałabyś się nieźle na
          pracować żeby to osiągnąć. A dla tegocw...ka który tak błyskotliwie wypowiedział
          sie na temat załatwiania rejestracji jest to w ogóle nie osiągalne.
      • Gość: gr_di Czlowieku Rypaku! IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 08:00
        Puszczają Ci nerwy: Nie musisz trzy razy wklejać swojej wypowiedzi, żeby ludzie
        ją zobaczyli. Oczywiście się domyślam, że tak się zdenerwowałeś, że nie byłeś w
        stanie odświeżyć strony i zobaczyć, że twój komentarz już jest inie potrzebujesz
        go zamieszczać kolejne dwa razy! Byłabym także wdzięczna gdybyś przestał obrażać
        ludzi, tym bardziej, że taka twoja reakcja świadczy o tym, że albo w istocie
        jesteś jednym z tych handlarzy skarpetek w garniturach, co to całując w rączkę
        przysłowiową panią Bożenkę wychodzą z plikiem tablic- też ich widziałam- szlak
        może człowieka trafić!!!- albo krewniakiem urzędasów ze Smugowej, tudzież jednym
        z nich. Opanuj się. Każdy syf kiedyś wyjdzie na jaw! Mam nadzieję, że ten urząd
        po wyborach albo już w ich trakcie skrupulatnie wyczyszczą, bo to co się tam
        dzieje, jest niedopuszczalne!

Przypominam także o forum pod poniedziałkowym artykułem na ten temat. Może ktoś
        z samorządu to czyta i dostrzeże wreszcie, że jest problem. Interesanci na pewno
        docenią zainteresowanie sprawą:

lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8128232,Gigantyczne_kolejki__nawet_miesiac_czekania_na__blachy_.html
        • Gość: pb Re: Czlowieku Rypaku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 10:59
          napisał gr_di wklejając swoją tylko 2 razy:)
          • Gość: gr_di celowo :) IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 11:11
            • Gość: Rypak Tak sobie tłumacz zafajdańcu IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.07.10, 00:10
              Opiniotwórca zacofany. Już wiem kim jesteś i robię na Ciebie BOBA
        • Gość: Rypak O!!!! i kto to się powtarza? IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.07.10, 00:08
          Pan czy Pani Bozienka???
          Buahahahaha
          Rypę Cie.
    • olektrolek Re: Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pom 14.07.10, 01:39
      robienie prawka w Irlandii jest również dużo prostrze, opisalem to w
      szczegółach tutaj:

Prawo jazdy
      po irlandzku
      • Gość: a Re: Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pom IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 08:27
        olektrolek napisał:

> robienie prawka w Irlandii jest również dużo prostrze, opisalem to w
        > szczegółach tutaj:

Najpierw to się naucz pisać po polsku, "prostrzy" człowieku.
        • Gość: gr_di Nie bądź małostkowy. To nie jest zaleta, a forum IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 09:11
          nie jest o poprawnej pisowni. Dziękuję.
        • Gość: Rypak Trza bić chama kuonicą IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.07.10, 00:11
          :)
    • Gość: w Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 08:28
      No dobra, ale co z tego? U nas sie nie da. Poza tym wtedy by bylo trzeba pozwalniac sporo tych mlaskajacych bab, a kto na to pozwoli?
    • Gość: xxx Re: Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pom IP: *.toya.net.pl 14.07.10, 09:34
      Ale my, zatrudniając w okienku pięć pań od siorbania- likwidujemy
      bezrobocie.
      • Gość: maq Re: Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pom IP: 212.191.195.* 14.07.10, 13:29
        zawsze można walnąć liścik do przełożonego w sprawie siorbania tzw. skargę. Jak się nikt nie skarży znaczy, że można siorbać obsługując petenta.Nie tylko w Irlandii da się wszystko szybko załatwić i często korzystając z komputera. U nas deficyt i deficyt więc skąd kasę na to wziąść? Ja mam pomysła by ZUS-a wykończyć i wybrać sobie ubezpieczyciela samemu jak w każdym cywilizowanym kraju. Potem NFZ, bo póki co efektów nie ma a kasę coraz większą tam wkładamy. Znając naszą strachliwość nikt w tym kraju nie przeprowadzi takiej reformy. A teraz też nikt nie wyjdzie, że mu coś nie pasi strajkować. My nie Grecy itd. u nas przy wódce się poużalamy w gronie znajomych....smutne to
    • Gość: Rypak Żadna pani na mnie nie mlaskała siorbiąc pomara... IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.07.10, 00:13
      Nie no, seryjnie co za tępak pisze takie artykuły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka