Dodaj do ulubionych

proszę o odp

14.07.10, 22:41
mam do was pytanie czy znacie jakieś policealne szkoły leśne w woj łódzkim ale
nie w łodzi ja jestem z Wielunia niestety nie zdałem w tym roku matematyki ale
mam poprawkę w sierpniu i raczej powinienem zdać szukam szkoły leśnej bo
najpierw chcę się wybrać do szkoły policealnej a potem do szkoły wyższej
oczywiście do Krakowa do szkoły leśniczej ale najpierw szukam szkoły
policealnej w zawodzie leśnik jeśli ktoś wie gdzie znajduje się taka szkoła to
proszę o kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: proszę o odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:18
      Sebastianie,

w oparciu o Twoje dotychczasowe "osiągnięcia" naukowe i sposób konstrukcji wypowiedzi (brak znaków przestankowych etc.) udzielę Ci rady, która bardzo (ale to bardzo!) ułatwi Ci życie i zaoszczędzi problemów oraz prawdopodobnie pieniędzy. Otóż, Sebastianie, idź do szkoły policealnej, zdobądź zawód, ale odpuść sobie studia wyższe na jakimkolwiek kierunku. Mówiąc krótko - nie jesteś materiałem na inżyniera ani magistra.

Życzliwy wykształciuch.
      • Gość: zachęcam Re: proszę o odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:37
        Kolego Życzliwy, nie podcinaj chłopakowi skrzydeł.
        Ma ochotę na studia, niech studiuje. Są osoby wykształcone, które z ortografią
        mają problemy, widocznie mało czytały w młodości.
    • black.kolo Re: proszę o odp 14.07.10, 23:29
      Jak można było nie zdać tegorocznego, niezwykle prostego testu z matematyki??????
      • Gość: re: Re: proszę o odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:45
        Może miał słabego nauczyciela, może spowodował to przypadek losowy, może
        choroba, albo zwyczajnie nie przyłożył się do nauki.
        • sebastian1021 Re: proszę o odp 15.07.10, 12:27
          tak miałem słabego nauczyciela z matematyki przez 3 lata nic mnie nie nauczył a
          resztę matury zdałem dobrze jeśli można się pochwalić to niemiecki pisemny na 80
          % a polski 65% miałem problemy z ortografią ale to też nic nie znaczy że jestem
          głupi czy coś w tym stylu ja sobie już udowodniłem że jak chcę to mogę coś
          osiągnąć matematyki nie zdałem bo jestem głupi nie czytałem pytań do końca bo
          czułem się za pewnie i mam za swoje :):P sierpień wiecie jak patrze co na
          niektóre osoby co mają magistra czy inżyniera to mam wątpliwości w moim
          otoczeniu jest dużo wykształconych osób i nie są zbyt inteligentne mogę
          powiedzieć to naprawdę szczerze ale mniejsze o to może wiecie gdzie są szkoły
          leśne policealne dla dorosłych tylko nie w łodzi :)
          • Gość: hehe Re: proszę o odp IP: *.toya.net.pl 15.07.10, 16:34
            W Bratoszewicach pod Łodzią był kiedyś cały zespół szkół leśnych i
            nawet chyba oddział/filia uniwerka.
            • Gość: sebastian1021 Re: proszę o odp IP: *.ingram.com.pl 16.07.10, 19:43
              już znalazłem szkołę co prawda 120 km ale jest najbliżej dzięki wszystkim za
              pomoc :)
              • Gość: życzliwy Re: proszę o odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 21:43
                Powodzenia!
    • warto-zobaczyc Re: proszę o odp 16.07.10, 22:03
      Jeśli zdajesz maturę w tym roku to powinieneś potrafić używać wyszukiwarki internetowej :)
      • Gość: mrgoogle Re: prosze wg mozliwosci IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 10:27
        Panie Sebastianie, panska wyszukiwarka jest zapewne do bani. Wiecej
        zaufania do mr google i byloby szybko sprawnie i bezbolesnie, czyli
        bez komentarzy osob zlosliwych na forum gw. Powodzenia w planach i
        szukaniu.Udanych wakacji:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka