Dodaj do ulubionych

Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla...

08.08.10, 20:19
Rozwiązaniem jest wprowadzenie restrykcyjnych licencji poruszania się quadem.
To bardziej niebezpieczne niż jazda samochodem po bezdrożach. Prawo jazdy
motocyklowe jako wymóg i skończy się dresiarstwo. Poza tym od czego są służby
leśne? Trudno nie usłyszeć grupy debili na quadach, zwłaszcza w nocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.ms.lnet.pl 08.08.10, 20:52
      To powiedz nam jeszcze w jaki sposób leśniczy ma zatrzymać grupę debili
      na quadach?
      • Gość: cv Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.10, 21:10
        W czasach dobrej starej IIRP po prostu by wygarnął do 1 z dubeltówki. I dobrze.
        • Gość: marek Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.ms.lnet.pl 09.08.10, 22:26
          No właśnie :) ale stare dobre czasy przeminęły z wiatrem :(
      • Gość: buraki-won Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.08.10, 11:34
        równie nielegalnie patyczek,patyczek sznureczek.......performance.
    • Gość: tujacek Quady legalnie !!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 21:39
      Nędzny ten dziennikarzyna ... nędzny!
      • Gość: a Re: Quady legalnie !!! IP: *.toya.net.pl 08.08.10, 21:52
        Gość portalu: tujacek napisał(a):

> Nędzny ten dziennikarzyna ... nędzny!

Twoj komentarz tym bardziej, cymbale.
        • Gość: tujacek Re: Quady legalnie !!! IP: 217.97.129.* 09.08.10, 09:12
          Proponuję przeczytać w słowniku co znaczy słowo "legalnie".

>> cymbale
          Niw wychowali, nie nauczyli ... i takie coś wyszło
          • Gość: gosc Re: Quady legalnie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 11:40
            Proponuję najpierw nauczyć się używać języka polskiego, a potem ludzi odsyłać do
            słowników. Napisz to co chciałeś wyrazić, to będzie można podyskutować czy ma to
            sens, bo komunikat "Quady legalnie !!!" jak dla mnie znaczy tyle, co "Melon tanio".
            • Gość: tujacek Re: Quady legalnie !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 21:35
              Fakt, że straszni niegramotni są dzisiejsi forumowicze :) Ale to
              chyba ich problem? Ciekawe, czy ten dziennikarzyna już zrozumiał :>>>
    • Gość: Zygmuś III Wazon przedłużacze dla nowobogackich IP: 213.251.189.* 08.08.10, 21:56
      Nowobogackie buce z małymi si.siorami i wielkimi brzuchami znaleźli sobie
      "sport" - pseudo sport uprawiany za pomocą przedłużenia w postaci
      czterokołowego motorka. Ich wielki brzuchy nie pozwalają im uprawiać
      normalnego sportu za pomocą własnego ciała, czterokołowe motorki są dla nich
      zbawieniem.
    • Gość: Patryk Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: 67.159.44.* 08.08.10, 22:04
      Rozwieszać stalowe linki między drzewami! Niech im łby upier..! Martwy quadowiec
      to dobry quadowiec! Stonkę trzeba tępić!
      • Gość: j$#%ć debili! Znajdzie się kij na quadowca ryj! IP: 83.142.202.* 09.08.10, 08:45
        Popieram w 100%. Z braku stalowej linki polecam też jakiś gruby kij, w lesie wszak nietrudno o taki. Jak się pier*@$ie takiego debila, to spadnie ze swojego quada i przestanie kozaczyć.
        Skoro władza nie potrafi (nie chce?) powstrzymać niszczenia lasów, musimy wziąć sprawy w swoje ręce.
      • ggrdl Głupiś jak quadowiec 09.08.10, 11:27
        Tam ludzie jeżdżą na rowerach. Legalnie. Chodzą pieszo, biegają.

Może wysadź bombę u siebie na osiedlu - wśród ofiar powinno być paru quadowców.
        A reszta? No cóż...
    • Gość: qwerty Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:21
      w czym jest problem że nie można ich dogonić czy zidentyfikować?
      Wysłać do lasu policję z bronią i zastrzelić kilku debili.
      Opublikować zdjęcia i pełne personalia łącznie z adresem w czasie
      dziennika w tvn i w gazetce wyborczej.
      Po kilku takich akcjach debile sami sie uspokoją.
      Hołotę należy pacyfikować i nie przejmować niczym.
      Debili poranionych przywiezionych do szpitala leczyć wyłącznie jak
      wniosą zapłatę z góry. Nie mają kasy - to niech zdychają na ulicy
      pod szpitalem.
      Proste i jasne tylko trzeba chcieć a nie wypisywać głupawe artykuły.
      • Gość: gosc Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 11:46
        Wśród całej, mimo wszystko bezproduktywnej, nienawiści jest tu istotna myśl -
        dlaczego do ciężkiej chole­ry na leczenie i ratowanie idiotów, którzy sami
        sobie napytali biedy idą pieniądze z mojej składki? Moja rodzina musi się leczyć
        prywatnie, bo cała kasa idzie na ratowanie kretynów co się wywalili na quadzie,
        niedorajd, które poszły w góry w szpilkach, drechów, co to przedawkowali
        uszczęśliwiacze i nieśmiertelnych półgłówków w beemkach, co to im się wydawało,
        że przepisy ich nie dotyczą. Nie ma pieniędzy w służbie zdrowia? To niech służba
        zdrowia zacznie ściągać pieniądze za leczenie od tych, którzy wywołali potrzebę
        tego leczenia. Kretyn nie dość, ze niszczy otoczenie, zagraża normalnym ludziom,
        to mu się jeszcze potem finansuje leczenie, urlop i sanatorium. K&*^a mać!
        • Gość: buraki-won Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.08.10, 11:55
          odpowiedz jest bardzo prosta.Dresiarz,pani na szpilkach na
          Rysach,niedorajda,ofiara wypadku na quadzie oraz milosnicy zabytków
          z pod marki BmW są obywatelami RP.
          • Gość: rek Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 13:30
            Ale jest jakiś przepis że można kasę ściągnąć jeśli ktoś sam się doprowadzi do
            tego że trzeba go leczyć.Kiedyś było w wiadomościach że w jakimś szpitalu
            pobierają opłaty jak ktoś sobie coś zrobi po pijaku.
      • Gość: marek Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.ms.lnet.pl 09.08.10, 22:28
        Za dużo westernów.
    • Gość: Magda Małe ptaszki - i tyle na ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:29
      Małe ptaszki - i tyle na ten temat, tak jak tuningowcy, co to wymontowują katalizatory i tłumiki. Prawdziwy mężczyzna nie musi niczego udowadniać ani robić wokół siebie hałasu i w ogóle burdelu.
      • Gość: nandi potwory na chałaśliwych maszynach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:35
        pełna zgoda dodałbym, ze to gruboskórne intruzy zapatrzone w swój
        szpan, pożałowania godne bezduszne roboty z zapaszkiem kompleksów...

Konieczne ustawy, które to dziadostwo przystopują, a tak swoja droga
        ciekawe kto na rzecz producentów i sprzedawców w sejmie i senacie
        lobbuje - nie ma dymu bez ognia..
        • Gość: rek Re: potwory na chałaśliwych maszynach IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 13:32
          Kaczyński kiedyś się chwalił jak to sobie quadem po lesie jeździł.
    • Gość: r. Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla... IP: *.4web.pl 08.08.10, 22:51
      Dwie sprawy:

1. Wyznaczyć miejsca/szlaki, gdzie można quadami pojeździć.

2. Tępić ostro jazdę poza nimi (zakaz jazdy, brak rejestracji, brak uprawnień
      do jazdy motocyklem, brak możliwości udowodnienia na miejscu, że sprzęt nie
      pochodzi z kradzieży
      • Gość: nandi Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 23:02
        zgoda - tylko do tego czasu co z przyroda w tych lasach, parkach
        krajobrazowych, nawet z ludźmi, którzy odpoczywają na plażach - to
        koszmar... weszlismy w epokę totalnej znieczulicy.. Poza tym nawet
        jak sie informuje straz miejską czy policje, to nikt nie reaguje...
        • Gość: hehe Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.toya.net.pl 08.08.10, 23:55
          No właśnie, i tutaj widać jasno, jeśli zaostrzy się prawo nic z tego
          nie wyniknie. Policja i straż miejska nie reagują dlatego należy ich
          wysłać na bezrobocie jak szybko się da. Skoro nic nie robia nie należy
          im za to płacić.
      • Gość: gosc Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 11:52
        > 1. Wyznaczyć miejsca/szlaki, gdzie można quadami pojeździć.

Zasadniczo to się zgadzam, ale gdyby quadowcy mieli choć odrobinę szarych
        komórek, to by sobie sami zorganizowali takie miejsce - pod Łodzią jest sporo
        żwirowni i glinianek po cegielniach co za problem pojechać w takie miejsce i
        bawić się ile dusza zapragnie w prawdziwie ciężkich warunkach? Skoro rzekomo
        istnieje jakieś stowarzyszenie/forum - dogadać się z właścicielem żwirowni -
        nawet jeśli jest czynna (w niedziele i soboty nie pracuje, eksploatacja nie
        odbywa się wszędzie na raz). A może nawet spróbować z kopalnią w Bełchatowie?
        Krajobrazy jak na księżycu, błota i piachu - ile dusza zapragnie, zniszczyć się
        nic nie zniszczy, a zabawa powinna być przednia.
        Normalny człowiek próbuje znaleźć rozwiązanie a nie ma w d*** wszystko i
        wszystkich na zasadzie "a bo nie mam gdzie jeździć".
    • Gość: massmess Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla... IP: *.chello.pl 09.08.10, 01:05
      widze ze najglosniej szczekaja najmniejsze psy...wiadomo nie mozna
      generalizowac bo w kazdej grupie ludzi znajdzie sie debil ale prosze was...
      wiekszosc z osob ktora dodala tu komentarz nie byla w lesie przez ostatnie
      10lat. Polowa reszty wyrzucila w nim papierek po prince polo albo tankuje na
      Statoilu (BP)ale uwaza sie za najlepszych obroncow przyrody co jhest jawno
      hipokryzja ale w naszym kraju nie trudno do tego przywyknac, jesli sciezki
      rowerowe w naszym miescie prowadza z nikad do nikad (radogoszcz)albo oblegane
      sa przez pieszych(centrum). Zapewne predzej powstanie S8 niz sciezka z gornej
      na baluty. pozdro dla myslacych.
      • Gość: Warta Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 01:10
        do massmess - człowieku na jakiej podstawie oceniasz doswiadczenia
        innych i dokonujesz negacji tego co tutaj piszą. jesli ktoś ci
        pisze, ze odpowiednie słuzby nie reagują, to chyba dlatego, ze ma
        takie doświadczenie i jeszcze ten tekst, ze przez 10 lat......przez
        takie teksty nigdy nie rozwiązemy problemu.
      • ggrdl Bredzisz 09.08.10, 11:31
        Problem polega na tym, że posiadacze quadów nie mają gdzie jeździć legalnie.
        Przynajmniej tak im się wydaje. Więc praktycznie wszyscy liczą się z tym, że
        będą jeździć po lesie. Ci "szalechtni i myślący" również.

A paliwo na BP pochodzi ...z polskiej rafinerii. Nie wiedziałeś demagogiczny
        obrońco przyrody?

• Gość: buraki-won Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.08.10, 11:42
        a ty masz Quada?Skarża się nie mieszkańcy Śródmieścia ale działkowcy
        i leśnicy.
      • Gość: . Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.10, 18:34
        Tak, tak. To wszystko pijacy i złodzieje, bo każdy złodziej to pijak.
    • sowa_46 A może by tak przy okazji wprowadzić inny sport? 09.08.10, 07:17
      Propozycja jest prosta jak konstrukcja cepa, kto ustrzeli więcej
      pojebów na quadach ten wygrywa.....i tu POle do POPISu dla sponsorów.
      Bydło trzeba trzymać krótko, jak nie rozumie to odstrzelić.
    • Gość: antyquadowiec Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: 109.243.104.* 09.08.10, 08:57
      Ja rzucam kamieniami. Przeważnie nie trafiam ale parę razy się udało. Jeśli
      więcej ludzi będzie tak robić, to może barany się wyniosą. Jak się chce, to się
      potrafi. Naprawdę można wynająć od wojska poligon i na nim szaleć do woli.
      • Gość: buraki-won Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.08.10, 11:46
        Tu też dobry pomysl ale na Brusie będzie formuła 1.Towarzysze sie
        jeszcze nie dogadali.Nic nie zmieni legalny tor.Ustawa.....
    • adkalin Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla... 09.08.10, 11:25
      Liczbę quadowców szacujemy na 50 tys. I z każdym rokiem ich przybywa
      50000 idiotów.
      • Gość: Andrut83 Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 20:42
        Sam jesteś idiota mam quada i poruszam się nim po drodze oraz po polnych drogach
        ale przez takich mądrych ludzi jak ty zostają nam tylko lasy bo jak jadę
        asfaltem to zawsze się ktoś znajdzie co mu coś przeszkadza a jak jade drogą
        polną to kurzę, ja uważam że w tych lasach co są drogi to jak byśmy jeździli po
        tych drogach a nie jak nie którzy uganiali się za zwierzyną niszcząc wszystko po
        drodze to i leśniczy miał mniej roboty i inaczej by na nas patrzył ale zawsze
        się znajdzie czarna owca
        • Gość: Wafel82 Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 18:39
          Na początek polecam odstawić zabawkę i zaopatrzyć się w podręcznik do języka
          polskiego do klas I-III. Tam powinno być wyjaśnione co to jest zdanie, jak używa
          się wielkich liter oraz kropki. A jak już napiszesz to jeszcze raz, po polsku,
          to zobaczymy czy jest z czym dyskutować.
    • Gość: anka Kim są quadowcy - kiedyś grali w paint ball a IP: *.182.0.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.08.10, 12:32
      teraz niszczą przyrodę i zakłócają spokój innym.

Niedowartościowane osobniki z małym ptakiem i mózgiem.
    • Gość: zend Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla... IP: *.tarmac.pl 09.08.10, 13:56
      Złapałem kiedyś takiego bandytę, wezwałem policję i poprosiłem o ukaranie.
      Stróżowie prawa stwierdzili że nie mogą nic zrobić bo to teren prywatny.
      Zabezpieczyli dane bandyty i kazali mi podać go do sądu. Porażka
      Kara 5000
    • Gość: jarek z lasu Ścigam quady, robię fotki, powiadamiam policję IP: *.lodz.mm.pl 09.08.10, 14:01
      Tak jak w tytule, mam sporą kolekcję zdjęć, mam też parę "złowionych" i nadanych na policje adresów skąd quadowicze czy też motory krosowe wyjeżdżają. Jeśli chodzi o najdroższy mi las łagiewnicki to proponuje dzwonić po zauważeniu intruza do straży miejskiej w arturówku nr.
      42 617 00 96
      I z doświadczenia powiem,że nawet na rowerze gnoja można dorwać, ponieważ silniki są głośne i skrótami zawsze da rade go namierzyć, oczywiście jestem w tedy w ciągłym kontakcie ze służbami bo chodzi oto aby było wszystko zgodne z prawem, choć czasem mam ochotę kamorem przez łeb przywalić.
      Jeden przeze mnie wciąż nie złapany na gorącym uczynku mieszka na ulicy Działki(numer domu do mojej wiadomości) Ma czerwonego quada i blond włosy, jeśli to czyta to niech wie,że jego poczynania są nagrane i tylko kwestia czasu kiedy będzie musiał ponieść konsekwencje.
      Warto tez powiadomić służby o próbie potrącenia przez takiego delikwenta,jeśli jesteście zmuszeni uciekać w bok, wówczas to nie będzie tylko mandat ale i większe problemy dla delikwenta.
      Pozdrawiam miłujących przyrodę.
    • Gość: złośliwe bydlę Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.lodz.msk.pl 09.08.10, 17:03
      Stalowa linka na wysokości 1 metra. Problem rozwiąże się sam.
      • Gość: Hasior Re: Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 17:06
        Gość portalu: złośliwe bydlę napisał(a):

> Stalowa linka na wysokości 1 metra. Problem rozwiąże się sam.

A co proponujesz na plazach nad Bałtykiem, gdzie ci koszmarni ludzie
        nie szanują wypoczywajacych tam ludzi z małymi dziećmi?
        • Gość: as do obrońców lasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 17:39
          a ja mam quada i takich jak wy głęboko w dupie :)
          • Gość: fujara Re: do obrońców lasów IP: *.lodz.msk.pl 09.08.10, 18:54
            Poważnie? Masz mnie w dupie?
          • Gość: ta Re: do obrońców lasów IP: *.xantron.fastwebserver.de 09.08.10, 19:11
            i bawisz się nim przed monitorem? uważaj bo mamusia wejdzie do pokoju i zobaczy
          • Gość: młot na quady Re: do obrońców lasów IP: *.lodz.mm.pl 10.08.10, 09:03
            pochwal się gdzie jeździsz...będziesz wracał na pieszo ciemięgo.
          • Gość: nandi Re: do obrońców lasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 09:51
            Gość portalu: as napisał(a):

> a ja mam quada i takich jak wy głęboko w dupie :)

Ty masz w d... cały swiat...!
            Przerazone zwięrzęta dla których las jest jedynym domem,
            przerazonych ludzi, którzy odpoczywają, zniszczoną zieleń, skażone
            powietrze, hałas, rozjeżdzone drogi etc.
            Jakim trzeba byc człowiekiem, zeby myśleć tylko o tym, zeby mieć
            innych w du..ie?
            • Gość: as Re: do obrońców lasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 10:31
              napisz swoje żale do przyjaciółki, albo do radia maryja - może to ukoi twój ból
              zwykły zazdrosny polaczku...

quad to świetna sprawa, kto nie spróbował niech żałuje :)
              • Gość: nandi Re: do obrońców lasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 10:40

> napisz swoje żale do przyjaciółki, albo do radia maryja - może to
                ukoi twój ból
                > zwykły zazdrosny polaczku...
                >
                > quad to świetna sprawa, kto nie spróbował niech żałuje :)

Ciebie naprawdę to nie rusza, ze niszczysz rosliny i wyganiasz z
                lasu zwierzeta? Nic nie czujesz jak z ogromnym warkotem przejeżdzasz
                przez enklawę spokoju, gdzie tętni jeszcze dziewiczym zyciem
                przyroda.../
                ciebie nie rusza jak zakłócasz spokój tym którzy przyjechali do lasu
                odpoczywać..?!
                To masz ogromny problem człowieku ze swoją wrażliwością i
                autentycznym kontaktem z otoczeniem...z szacunkiem do innych tez.

Widać, ze dla ciebie najwazniejszy jestes tylko ty!?
              • Gość: złośliwe bydlę Re: do obrońców lasów IP: *.lodz.msk.pl 10.08.10, 18:19
                > quad to świetna sprawa, kto nie spróbował niech żałuje

Nie, to nie dla mnie. Ja nie mam małego ptaszka.
                • Gość: nandi Re: do obrońców lasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 18:33
                  Gość portalu: złośliwe bydlę napisał(a):

> > quad to świetna sprawa, kto nie spróbował niech żałuje
                  >
                  > Nie, to nie dla mnie. Ja nie mam małego ptaszka.

A może rzeczywiście coś w tym jest?
              • Gość: sas Re: do obrońców lasów IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 18:44
                > quad to świetna sprawa

Jak komuś nie staje, albo jest tak brzydki, że nawet tirówki każą sobie płacić
                ekstra, to zapewne rzeczywiście jest to świetna sprawa. Wreszcie można na czymś
                usiąść okrakiem i toto nie ucieka gdzie pieprz rośnie jak pies sąsiada i
                napotkana na wiosce koza...

> zazdrosny polaczku...

Zazdrosny? O co? O brak ptaka, brak mózgu, czy brak pomysłu na co wydawać
                zarabiane pieniądze?
              • Gość: kutas ten as Re: do obrońców lasów IP: *.lodz.mm.pl 10.08.10, 21:20
                i tchórz. Podaj asie namiary a zrobię ci wesoło.
          • Gość: złośliwe bydlę Re: do obrońców lasów IP: *.lodz.msk.pl 10.08.10, 18:20
            > a ja mam quada i takich jak wy głęboko w dupie

Masz quada w dupie? To proktologa trzeba!
            • Gość: as Re: do obrońców lasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 19:42
              boże co za idiota!!!

Quada w dupie nie mam - stoi sobie spokojnie w garażu i tylko czeka aż go wezmę
              i pojadę powku...ać buraków i nieudaczników, którzy do niczego w życiu nie
              doszli, potrafią tylko zazdrościć i nie rozumieją co to znaczy mieć zabawkę na
              weekend za 40 tysia...

do roboty lenie i nieroby !!! heheheh
              • Gość: obrońca lasu Re: do obrońców lasów IP: *.lodz.mm.pl 31.03.11, 07:52
                Drogi Asie, jesteś ze Zgierza? Zgadłem? Znasz Macieja K. ? Znasz grubaska na zielonym quadzie? Nie jesteście anonimowi nawet w tych głupich maseczkach.
                www.stopquadom.pl
    • Gość: bktic Quady legalnie rozjeżdżają podłódzkie lasy. Dla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 10:45
      jest mi bardzo przykro. mozna czuć juz tylko samotność
    • Gość: bmo Dlaczego nie wjedziecie sami do lasu by zobaczyć ś IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.10, 17:31
      DLACZEGO NIE WJEDZIECIE SAMI DO LASU BY ZOBACZYĆ ŚMIETNISKO ROBIONE
      PRZEZ OKOLICZNYCH MIESZKAŃCÓW WIOSEK ,KTÓRZY NAJWIĘCEJ GADAJĄ O
      QUADACH .TAM LEŻA CAŁE WYSYPISKA -CO JUŻ NIE POTRZEBNE W
      GOSPODARSTWIE A I MARTWE ZWIERZĘTA TEŻ WYWOŻĄ DO LASU ,,,,TO WAM NIE
      PRZESZKADZA ??? ALBO JEŻDZĄ CIĄGNIKAMI DO LASU I KRADNĄ DREWNO PO
      CIĄGNIKU TO DOPIERO JEST ZRUJNOWANE .CIĄGNIK WAŻY 10 RAZY WIĘCEJ
      • Gość: złośliwe bydlę Re: Dlaczego nie wjedziecie sami do lasu by zobac IP: *.lodz.msk.pl 10.08.10, 18:20
        A u was Murzynów biją!
      • Gość: nandi Re: Dlaczego nie wjedziecie sami do lasu by zobac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 18:32
        Kto powiedział, ze nie przeszkadza/
        Zarówno ci co smieca jak i ci, którzy rozjezdzaja i dewastują oraz
        wystraszają zwierzeta są pozałowania godni i należy ich tępić.
    • grego-riuss Kask nie jest obowiązkowy na quada? 16.08.10, 16:24
      Kask nie jest obowiązkowy na quada? Pytam, bo dziś po 14-tej widziałem żółtego
      quada mknącego po Mickiewicza. Kierowca nie miał kasku. Można tak?
      • Gość: as Re: Kask nie jest obowiązkowy na quada? IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 13:29
        można kolego, wystarczy mieć odpowiednio zarejestrowanego quada :)
        • grego-riuss Re: Kask nie jest obowiązkowy na quada? 17.08.10, 14:01

> można kolego, wystarczy mieć odpowiednio zarejestrowanego quada :)

Dziękuje kolego za wyjaśnienie.
          Jeszcze jedno pytanie: jakiego malutkiego ptaszka trzeba mieć żeby musieć parkować swój pierdzący czterokołowy motorek - przedłużacz męskości, pod samym wejściem do hipermarketu?
          img714.imageshack.us/img714/2747/16082010002.jpg
          • Gość: jerry Re: Kask nie jest obowiązkowy na quada? IP: 209.172.34.* 17.08.10, 18:40
            LOL jaki gostek
            Jakby mógł to by do środka wjechał n a zakupy żeby wszystcy widzieli jaki z
            niego męski sportowiec MEGA LOL he he
            • Gość: jerry Re: Kask nie jest obowiązkowy na quada? IP: 209.172.34.* 17.08.10, 18:42
              a tak wogóle to ten wyłysiały grubas nim podjecahł? Prawdziwy sportsmen LOL
              • Gość: cymbergay Re: a gdzie sa ekologi i obroncy natury IP: *.pools.arcor-ip.net 17.08.10, 19:06
                moze gasza lasy u putina
            • Gość: kask78 Re: Kask nie jest obowiązkowy na quada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 19:06
              Sam posiadam quada,a dokładniej model terenowy Eglmotor Lyda 203E-9 i musze przyznac,że jestem z niego bardzo zadowolony. Ale zawsze zakładam kask,uważam że to obowiązek i zarazem poprawa bezpieczeństwa podczas jazdy.
              • Gość: Gość Re: Kask nie jest obowiązkowy na quada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 12:24
                Gdybym miał teraz kupować quada,to wybrałbym któregoś z EGLmotor.pl ponieważ opinie na ich temat są naprawde dobre i podobno mają sprawdzony i szybki serwis. Zresztą nawet na tym forum można o nich poczytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka