barracuda7110 23.03.04, 00:07 Ot tak sobie... mam już dosyć ;(. pozdrowienia od smutnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: Strzelę sobie w łeb... 23.03.04, 00:10 na gg nie brzmisz smutno. a norme strzelania w leb wyrobil pare lat temu niejaki cobain.... to dalece nieoryginalne ;> :* Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Strzelę sobie w łeb... 23.03.04, 00:21 Jeszcze mnie wtedy nie dopadło... A co mi tam zależy, mogę być nieoryginalny. Nie mam piwa... nie mam pomysłu na wyjście z dołka... :* Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: prv Keri 23.03.04, 00:27 Wiesz w czym :) i przepraszam... pozdrawiam. barracuda7110_zdołowany Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prv Keri 23.03.04, 00:28 moze nie wiem. za co przepraszasz... daj spokoj... nie masz za co. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: prv Keri 23.03.04, 00:30 Przepraszam za coś co kiedyś zaszło i do teraz nie daje mi spokoju :( a powodzenia życzę Ci w tym co masz w sygnaturce. :* Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prv Keri 23.03.04, 10:25 ....a komu daje.... ja wytlumaczylam sobie to na jezyk swoj z polskiego, i tobie tez moge... zle to na prv, nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Oj... 23.03.04, 07:42 ...wczorajszy wieczór niczego takiego nie sugerował. Baracudo, jesteś dzielną, drapieżną rybą. Pamiętaj o tym! A zamki cię wspierają, a co! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzierżbór 7110!! 23.03.04, 08:53 7110 lat Barracudy na forrum i w oceanie życia. Nie daj się Barracudo, a jesli już masz się dać, to daj się nam! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Strzelę sobie w łeb... 23.03.04, 10:56 Dzięki za słowa otuchy :). Narazie mi przeszło... mam nadzieję, że nie wróci szybko ;). Pozdrawiam. barracuda7110 Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Strzelę sobie w łeb... 29.03.04, 00:49 Podbijam, bo mam ku czynności w temacie zawartej powód dość poważny... nie wiem jak przetrzymam tą noc... niech ktoś zabierze mi wszystkie noże a okna zabije deskami!!!! ;(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Barr... 29.03.04, 01:01 Po pierwsze: wyłączyć wszelkich Floydów, Cure'ów i FallOauta. PO drugie: chromolić browar i późną porę. Przejść się, noc jest piękna. Po trzecie: wziąć najmniej lubiany zestaw szklanek i wytłuc po kolei. PO czwarte: napuścić wody do wanny, wleźć do niej i się porządnie wypłakać (żaden wstyd, a higiena psychiczna) Po piąte: idzie niż i zaczyna wiać z południa, mnie też się w głowie dziwnie majaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Barr... 29.03.04, 01:16 szprota napisała: > Po pierwsze: wyłączyć wszelkich Floydów, Cure'ów i FallOauta. Zrobione: Floydów i Cure'ów prawie nie mam na dysku (a płytek nie chce mi się szukać) fallout odinstalowany. Choć przy tej grze to można raczej schizów dostać a nie doła... > PO drugie: chromolić browar i późną porę. Przejść się, noc jest piękna. Zaraz chyba sobie wyskocze... przy okazji zwiedzę Retkę nocną porą... > Po trzecie: wziąć najmniej lubiany zestaw szklanek i wytłuc po kolei. Już mam i tak za mało szklanek... włączę sobie Unreal Tournament i wymorduję trochę botów. > PO czwarte: napuścić wody do wanny, wleźć do niej i się porządnie wypłakać > (żaden wstyd, a higiena psychiczna) właśnie leżę na biurku i wyję jak nie wiem co... > Po piąte: idzie niż i zaczyna wiać z południa, mnie też się w głowie dziwnie > majaczy. Może do jutra mi przejdzie... mam nadzieję, że chociaż w dr nie będę smęcił... Odpowiedz Link Zgłoś
gray country ;) 29.03.04, 00:52 gdy przez prerię pędził bydło oklahoma bill poczuł, że mu życie zbrzydło oklahoma bill 'ach, pociągnę sobie' bąknął oklahoma bill wyjął colta i pociągnąl oklahoma bill mamy godzinę w plecy a oddadzą dopiero jesienią (jeżeli w ogóle ;)) - czas spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: country ;) 29.03.04, 00:53 Jutro mam finala z cisco więc i tak pewnie nie zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś
gray umpf 29.03.04, 01:10 no to chylę czoła i trzymam kciuki - mnie to czeka za rok. powodzenia i nie dziękuj - bez paniki i jak umiesz to zdasz. ps. 0x2102 czyta config, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: umpf 29.03.04, 01:21 Władowałem się w kurs przyśpieszony... jutro mam finala z pierwszego chaptera i... do przeczytania pół książki nt sieci komp... całe szczęście, że jutro mam cztery godziny wykładów ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: umpf 29.03.04, 09:27 ahaa - to nietrudne :) ja jestem na 3 semestrze. ale trybem zwykłym. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: umpf 29.03.04, 17:12 Też miałem iść na to ale zwolniły się miejsca na "trybie przyśpieszonym" więc jestem tutaj :). ps pierwszy final na prawie 92%... mogło być lepiej ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś