Gość: kenex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 16:36 Czy ŁKS płaci komuś w GW, że tak tylko o nich piszą, co news to o ŁKS, albo jak nie tylko o ŁKS to ŁKS w tytule! pozdro dla obiektywnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcdefgah Re: Zdrowotne problemy zawodników ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 19:19 Po prostu te artykuły pochodzą z lokalnych,sportowych dodatków GW . Wyborcza przekazuje regularne,codzienne informacje z ekstraklasy i 1 ligi.To dobrze świadczy o redakcji ,która interesuje się łódzką piłką. Brak artykułów w zakładce 1 liga ,lub ich mała ilość pokazuje ile miejsca poświęca się w lokalnych dodatkach sportowych GW np: Warcie Poznań,GKS Katowice,Pogoni Szczecin itd,itd... Więc nie szlochaj z zazdrości ,bo to świadczy ,że z obiektywizmem nie masz nic wspólnego. Zauważ ,że w zakładce Ekstraklasa jest dużo więcej informacji o tym ,co się dzieje w ekstraklasie.Niższymi rozgrywkami w innych regionach jest najzwyczajniej mniejsze zainteresowanie,stą administracja portalu Sport PL tak wiele zamieszcza info o ŁKS,bo ma na bieżąco wiadomości od swoich redaktorów. Pozdro dla obiektywnych. Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Do kręgarza? IP: *.toya.net.pl 16.08.10, 22:46 `byłem u Harry'ego z Tybetu, chciałem, żeby naładował mnie energią. Facet dotknął mojego karku, pogładził mnie po udach i wziął za to półtorej bańki - i co ? Kark mnie... napier..la, a na udach dostałem wysypki ` Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: Do kręgarza? 16.08.10, 23:51 I za to lubię polskie filmy ;):):):)a PSS to jedna wielka komedia :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Zdrowotne problemy zawodników ŁKS IP: 109.76.112.* 17.08.10, 19:40 jeszcze większą komedią jest 100-lecie klubu Widzew ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zee Re: Zdrowotne problemy zawodników ŁKS IP: *.4web.pl 17.08.10, 21:34 Czy to prawda, że na przedmeczowych odprawach i treningach chłopakom z ełkałesu stawiają tarota, a trenerowi wróżą z ręki wykwalifikowani chiromanci. Odpowiedz Link Zgłoś